Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm cokkkk tesekkur ederimmmm inanki bana icimi o kadar rahatlttinki sana anlatamam esim kendini toparlar toparlamaz ins bizde baslariz ALLAH IN izniyle RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN

Selam kızlar nasılsınız ben gün sayıyorum ama çok korkuyorum test yapmaya pazartesi günü inşallah güzel haber alırım dua edin benim için inşallah bebişlerim benimledir
inşlh sevineceğizzzzzzzzz

inşlh sevineceğizzzzzzzzz
Amin bugün süleyman beye söylefim test yapmak istemiyorum korkuyorum zatrn hamile değilsem adet olurum dedim oda kullandığın ilaçlar engel olur bırakırsamda ilaçları hamileysem düşer yine test yapmak zorunda kaldım bakalım hakkımda hayırlısı olsun

cnm yap tabi takdirin önüne geçme inşlh vardırrr sen öyle düşün kötü düşünme pazartesiyi dört gözle bekliyorum sabah mı yapıcan testti
kayıvn. dr. götürücem hangi sabah yapıcaksan ondan sonra sana döneyim sonucu öğreneyim nete girmeme imkansız olur gün içersinde

Orası öyle canım ak mı kara mı görücez ama birdaha negatifi görmeye cesaretim yok ondan korkuyorum canım ne zaman yapacağım belli değil ben sana güzel sonuç alırsam haber veririm

cnm cokkkk tesekkur ederimmmm inanki bana icimi o kadar rahatlttinki sana anlatamam esim kendini toparlar toparlamaz ins bizde baslariz ALLAH IN izniyle RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN
nedemek canım,içinin rahatlamasına sevindim,eşin birsüre dinlensin kafasını toplasın sonra gidersiniz,uzun bir süreç çok sabır istiyor,kendinizi buna hazırlayın.Allah inşallah çok bekletmeden mutlu sona kavuşmanızı nasib etsin,tedavi sürecindede bende diğer arkadaşlarımızda aklına takılan şeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Çok teşekkür ederim canım bizde 9 yıldır bu hastalığın içindeyiz umarım tedavi edilebilecek bir durumdur. Bende eşime şuan ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu ve nohut kürünü kullanıyorum havuç suyunada başlıcam ilaçlar konusunda pek fikrim yoktu.

Canım kürleri nasıl kullanıyorsun aynı anda mı yoksa biri bitince diğerine mi geciyorsun

Canimm hep omurden gidiyo biz 6 aydr biliyoruz sizler 9 10 yildir ugrasiyosunuz nasil bi sabirdir rabbim sabrinizin mukafatini evlatla verir insallah :)

Selam kızlar nasılsınız ben gün sayıyorum ama çok korkuyorum test yapmaya pazartesi günü inşallah güzel haber alırım dua edin benim için inşallah bebişlerim benimledir
Canimm pazartesi rabbim guzel haberi vermeni yazmani nasip etsinnn. Allahim yardimciniz olsun :)

Arkadaslar hayirli pzarlar. Araniza yeni katildim. 1.5 yillik evliyim. esim azosperm ckkti. vardir bundada bir hayir dedik cozuk yollari ariyoruz. tup bebek yaptiricaz ama rapor istiyorlarmis sanirim. kimi yerde 2 yil kimi yerde 3 yil evli olma sarti yaziyor ama eylulde cikan torba yasada emniyet, jandarma gibi guvenlik gorevlilerinde bu sart aranmaz diyor sanirim. yine de azospermde yil sarti var mi, rapor nasil cikarilir gibi bilmedigim konularda sizlerden yardim rica ediyorum, n olur bana yardim edin

Arkadaslar oncelikke allah hepimize sifa versin.sixinle paylasmak istedigim bir konu var.23 haftalkk hamileyim ve bebegimde klinefelter sendromu cikti. Belirtileri arasinda kisirlik kadinsi meme ve kalca yapisi az killanma ve zeka geriligi yaziuor nette.ama benim gibi bebeginde klinefelter cikmis yada sonradan farketmis kimseyi goremedim nette.oyle cok ihtiyacim varki yasanmisliklarin yorumuna.anladigim kadariyla bazi arkadaslarin eslerinde bu sendrom cikmis.bana bebegimin ilerriki yasaminda kisirlik disinda ne gibi sorunlarla karsilasacagi hakkinda fikir verebilirseniz cok mutlu olurum.

sanada cnm yanlış hatırlamıyorsam senin yengen di dimi ameliyat olan nasıl oldu son durumu nasıl
Canım iki ameliyat geçirdi dört gün arayla ardında yoğun bakım hastane derken dört gün de oyle kaldı şükür ki cuma günü taburcu oldu bundan sonra sürekli kontrolleri olacak ama şu an iyi Allahıma şükür çocuklarına kavuştu. .. buarada kardeşimin eşi benden iki yaş küçük... iki oğlu var... sekiz ve bir yaşlarında. ..

Ilgin için teşekkür ederim canım. .. Allah kimseye yasatmasin herkese sağlık versin inşallah çünkü hastanedeki çaresizlik leri gördüm çok zor. ..

merhaba cnm rapor heryer istemiyor cnm her özelde de rapor geçmiyor he sen rapor çıkarmak istersen senin çıkaracağını düşünmüyorum çünki çok yenisin rapor için dediğin gibi ya 2 yada 3 sene olman şartı var.
siz azosperm hastasısınız peki hiç ölü yada canlı sperm tek de olsa görüldü mü
çok çok geçmiş olsun neyse ki bunula atlatsın cnm alalh bi daha göstermesin aman hastç işleri zordur ii bilirim çaresizliği evlatalrına eşine bağışlasın yaradan..
ne bilim hani gelin değince senden büyük zannettimn aman benimde abimin karısı benden 3 yaş küçük 5 yaşında kızı var ve gene hamiş 4 aylık oğlu olucak .. darısı bizlere olsun cnm ...

cnm öncelikle sağlıkla gelsin bebeğin ama bu dediğini ben hiç bi bilgim yok

Insallah cnm.
Guzel haberlerini bekliyorum.dualarim seninle.rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
Sonucu ogrenince bizede yaz hemen canim.
Yarin hep beraber sevincez insallh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…