cnm cokkkk tesekkur ederimmmm inanki bana icimi o kadar rahatlttinki sana anlatamam esim kendini toparlar toparlamaz ins bizde baslariz ALLAH IN izniyle RABBIM YUZUMUZU GULDURSUNcanım bizdedede mikrotesede hiç hücre bulunmamıştı ama şimdi spermatit çıkışı var,hücre olmayanlarda tedaviye başlatılıyor burda hiç hücresi olmayıp şuan tedavide olan arkadaşımız çok
inşlh sevineceğizzzzzzzzzSelam kızlar nasılsınız ben gün sayıyorum ama çok korkuyorum test yapmaya pazartesi günü inşallah güzel haber alırım dua edin benim için inşallah bebişlerim benimledir
Amin bugün süleyman beye söylefim test yapmak istemiyorum korkuyorum zatrn hamile değilsem adet olurum dedim oda kullandığın ilaçlar engel olur bırakırsamda ilaçları hamileysem düşer yine test yapmak zorunda kaldım bakalım hakkımda hayırlısı olsuninşlh sevineceğizzzzzzzzz
cnm yap tabi takdirin önüne geçme inşlh vardırrr sen öyle düşün kötü düşünme pazartesiyi dört gözle bekliyorum sabah mı yapıcan testtiAmin bugün süleyman beye söylefim test yapmak istemiyorum korkuyorum zatrn hamile değilsem adet olurum dedim oda kullandığın ilaçlar engel olur bırakırsamda ilaçları hamileysem düşer yine test yapmak zorunda kaldım bakalım hakkımda hayırlısı olsun
Orası öyle canım ak mı kara mı görücez ama birdaha negatifi görmeye cesaretim yok ondan korkuyorum canım ne zaman yapacağım belli değil ben sana güzel sonuç alırsam haber veririmcnm yap tabi takdirin önüne geçme inşlh vardırrr sen öyle düşün kötü düşünme pazartesiyi dört gözle bekliyorum sabah mı yapıcan testti
kayıvn. dr. götürücem hangi sabah yapıcaksan ondan sonra sana döneyim sonucu öğreneyim nete girmeme imkansız olur gün içersinde
nedemek canım,içinin rahatlamasına sevindim,eşin birsüre dinlensin kafasını toplasın sonra gidersiniz,uzun bir süreç çok sabır istiyor,kendinizi buna hazırlayın.Allah inşallah çok bekletmeden mutlu sona kavuşmanızı nasib etsin,tedavi sürecindede bende diğer arkadaşlarımızda aklına takılan şeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırızcnm cokkkk tesekkur ederimmmm inanki bana icimi o kadar rahatlttinki sana anlatamam esim kendini toparlar toparlamaz ins bizde baslariz ALLAH IN izniyle RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN
Canim bi sitede okumustum ordan kopyaliyorum yardimci olur muyum bilmiyorum bi oku istersen
""Geçen sene bir çiftin çocuğu olmuyordu.Erkekte hiç sperm yoktu.6 yıl hastanelerde çözüm aramışlar.Bana danıştıklarında bir kısım testlerle erkeğin vücudunda bir mineralin eksik olabileceğini düşündüm.(Bakır) .Bir kaç şey önerdim ve 3 ay sonra erkekte 70 milyon canlı sperm oluştu.Eşi ikiz hamile kaldı ve şimdi çocukları var.( Tabii her erkekte bakır eksik olacak diye bir kural yok ama bir mineral eksikliği olunca , canlo oluşamıyor.Bu çinko da olabilir , başka mineral de olabilir.)
En büyük şüpheli mineral Çinko.Ben çocuğu labratuvara çinko testine yönlendirdim.Çinko'su normalin 3 misli fazla çıktı.Çinko fazla olunca hücrelerde bakır kalmıyor.Galiba çocuğa uzun süre çinko takviyesi yapmışlar.
V2000 hapı ile vitamin-mineral ve aminoasit dengelenince durum düzeldi.Keçiboynuzu ve havuç kürünün de büyük etkisi oldu.
Kendilerine önerdiğim şunlardı;
1) Eksik vitamin,mineral aminoasitleri tamamlamak için solgar firmasının v 2000 mültivitamin hapını kullanmak
2) Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun kitabında yazan keçiboynuzu ve havuç kürünü uygulamaları
Sayın Prof.Dr'umuzun yeni yayımladığı "Bitkisal Sağlık Rehberi " isimli kitabın içinde de bu kürler ve faydaları detaylı bir şekilde anlatılıyor. """
Ümid ederim yarrlı olur.
Saygılarımla
Ercüment Evrim
bitkilerle-
Çok teşekkür ederim canım bizde 9 yıldır bu hastalığın içindeyiz umarım tedavi edilebilecek bir durumdur. Bende eşime şuan ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu ve nohut kürünü kullanıyorum havuç suyunada başlıcam ilaçlar konusunda pek fikrim yoktu.Canim bi sitede okumustum ordan kopyaliyorum yardimci olur muyum bilmiyorum bi oku istersen
""Geçen sene bir çiftin çocuğu olmuyordu.Erkekte hiç sperm yoktu.6 yıl hastanelerde çözüm aramışlar.Bana danıştıklarında bir kısım testlerle erkeğin vücudunda bir mineralin eksik olabileceğini düşündüm.(Bakır) .Bir kaç şey önerdim ve 3 ay sonra erkekte 70 milyon canlı sperm oluştu.Eşi ikiz hamile kaldı ve şimdi çocukları var.( Tabii her erkekte bakır eksik olacak diye bir kural yok ama bir mineral eksikliği olunca , canlo oluşamıyor.Bu çinko da olabilir , başka mineral de olabilir.)
En büyük şüpheli mineral Çinko.Ben çocuğu labratuvara çinko testine yönlendirdim.Çinko'su normalin 3 misli fazla çıktı.Çinko fazla olunca hücrelerde bakır kalmıyor.Galiba çocuğa uzun süre çinko takviyesi yapmışlar.
V2000 hapı ile vitamin-mineral ve aminoasit dengelenince durum düzeldi.Keçiboynuzu ve havuç kürünün de büyük etkisi oldu.
Kendilerine önerdiğim şunlardı;
1) Eksik vitamin,mineral aminoasitleri tamamlamak için solgar firmasının v 2000 mültivitamin hapını kullanmak
2) Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun kitabında yazan keçiboynuzu ve havuç kürünü uygulamaları
Sayın Prof.Dr'umuzun yeni yayımladığı "Bitkisal Sağlık Rehberi " isimli kitabın içinde de bu kürler ve faydaları detaylı bir şekilde anlatılıyor. """
Ümid ederim yarrlı olur.
Saygılarımla
Ercüment Evrim
bitkilerle-
Canım kürleri nasıl kullanıyorsun aynı anda mı yoksa biri bitince diğerine mi geciyorsunÇok teşekkür ederim canım bizde 9 yıldır bu hastalığın içindeyiz umarım tedavi edilebilecek bir durumdur. Bende eşime şuan ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu ve nohut kürünü kullanıyorum havuç suyunada başlıcam ilaçlar konusunda pek fikrim yoktu.
Canimm hep omurden gidiyo biz 6 aydr biliyoruz sizler 9 10 yildir ugrasiyosunuz nasil bi sabirdir rabbim sabrinizin mukafatini evlatla verir insallah :)Çok teşekkür ederim canım bizde 9 yıldır bu hastalığın içindeyiz umarım tedavi edilebilecek bir durumdur. Bende eşime şuan ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu ve nohut kürünü kullanıyorum havuç suyunada başlıcam ilaçlar konusunda pek fikrim yoktu.
Canimm pazartesi rabbim guzel haberi vermeni yazmani nasip etsinnn. Allahim yardimciniz olsun :)Selam kızlar nasılsınız ben gün sayıyorum ama çok korkuyorum test yapmaya pazartesi günü inşallah güzel haber alırım dua edin benim için inşallah bebişlerim benimledir
Iyi pazarlar canım. ..herkese iyi pazarlar..
sanada cnm yanlış hatırlamıyorsam senin yengen di dimi ameliyat olan nasıl oldu son durumu nasılIyi pazarlar canım. ..
Canım iki ameliyat geçirdi dört gün arayla ardında yoğun bakım hastane derken dört gün de oyle kaldı şükür ki cuma günü taburcu oldu bundan sonra sürekli kontrolleri olacak ama şu an iyi Allahıma şükür çocuklarına kavuştu. .. buarada kardeşimin eşi benden iki yaş küçük... iki oğlu var... sekiz ve bir yaşlarında. ..sanada cnm yanlış hatırlamıyorsam senin yengen di dimi ameliyat olan nasıl oldu son durumu nasıl
merhaba cnm rapor heryer istemiyor cnm her özelde de rapor geçmiyor he sen rapor çıkarmak istersen senin çıkaracağını düşünmüyorum çünki çok yenisin rapor için dediğin gibi ya 2 yada 3 sene olman şartı var.Arkadaslar hayirli pzarlar. Araniza yeni katildim. 1.5 yillik evliyim. esim azosperm ckkti. vardir bundada bir hayir dedik cozuk yollari ariyoruz. tup bebek yaptiricaz ama rapor istiyorlarmis sanirim. kimi yerde 2 yil kimi yerde 3 yil evli olma sarti yaziyor ama eylulde cikan torba yasada emniyet, jandarma gibi guvenlik gorevlilerinde bu sart aranmaz diyor sanirim. yine de azospermde yil sarti var mi, rapor nasil cikarilir gibi bilmedigim konularda sizlerden yardim rica ediyorum, n olur bana yardim edin
çok çok geçmiş olsun neyse ki bunula atlatsın cnm alalh bi daha göstermesin aman hastç işleri zordur ii bilirim çaresizliği evlatalrına eşine bağışlasın yaradan..Canım iki ameliyat geçirdi dört gün arayla ardında yoğun bakım hastane derken dört gün de oyle kaldı şükür ki cuma günü taburcu oldu bundan sonra sürekli kontrolleri olacak ama şu an iyi Allahıma şükür çocuklarına kavuştu. .. buarada kardeşimin eşi benden iki yaş küçük... iki oğlu var... sekiz ve bir yaşlarında. ..
Ilgin için teşekkür ederim canım. .. Allah kimseye yasatmasin herkese sağlık versin inşallah çünkü hastanedeki çaresizlik leri gördüm çok zor. ..
Arkadaslar oncelikke allah hepimize sifa versin.sixinle paylasmak istedigim bir konu var.23 haftalkk hamileyim ve bebegimde klinefelter sendromu cikti. Belirtileri arasinda kisirlik kadinsi meme ve kalca yapisi az killanma ve zeka geriligi yaziuor nette.ama benim gibi bebeginde klinefelter cikmis yada sonradan farketmis kimseyi goremedim nette.oyle cok ihtiyacim varki yasanmisliklarin yorumuna.anladigim kadariyla bazi arkadaslarin eslerinde bu sendrom cikmis.bana bebegimin ilerriki yasaminda kisirlik disinda ne gibi sorunlarla karsilasacagi hakkinda fikir verebilirseniz cok mutlu olurum.
Insallah cnm.Selam kızlar nasılsınız ben gün sayıyorum ama çok korkuyorum test yapmaya pazartesi günü inşallah güzel haber alırım dua edin benim için inşallah bebişlerim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?