Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Um

Canım benim eşim kliniferterli çok şükür kısırlık harici bir sıkıntımız yok zaten bu hastalarda ergenlikte spetm üretiliyor o zaman dondurtursunuz ve bebek sahibi olur benim eşimde ameliyatla sperm bulundu tüpbebek yaptık yarın test günüm inşallah bebişlerim benimledir sanada umut olurum

Insallah cnm.
Guzel haberlerini bekliyorum.dualarim seninle.rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin.
Sonucu ogrenince bizede yaz hemen canim.
Yarin hep beraber sevincez insallh...
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim yüzümü güldürür dualarınızı eksik etmeyin

Gunaydinlar

Nursima inşallah rabbim hayirli sonuclarin olsun.rabbim yüzünü güldürsun.

Elzem yengene rabbim şifalar versin bir daha hastaligindan eser kalmasin evlatlarıile musmutli saglikli ggünleri olsun.

Ca
Canim cok tskkrler beni nasil rahatlattin bilemezsin.allah gonlune gore veerir insallah.bi sorun yoktur ve guzel haberlerini aliriz

cnm cemrem msjn icin tesekkur ederim. maalesef canli yada olu hic sperm yok altta azosperm yazuyor. azosperm icin yine de 3 yil sarti var mi acaba?

Son düzenleme:
cnm heva msjn icin tesekkur ederim. maalesef canli yada olu hic sperm yok altta azosperm yazuyor. azosperm icin yine de 3 yil sarti var mi acaba?
Üzülme canım bizim eşimizde de canlı ve ölü sperm hiç bulunmadı ama çok şükür ameliyatta bulundu azospermde bekleme yok eşin araştırma hastanesinden kendi adına rapor çıkarsın sizde bu sayese azosperm sebebinizi öğrenir ve ona göre bir tedaviye başlarsınız inşallah Rabbim fazla bekletmeden evlatlarına kavuştursun

canm ozel arastirma hastanesinde de olur mu yoksa sadece devlet mi olmasi lazim. birde butun universitelerin urolijilerinden olur mu? mersindeyim buradaki uniden alip adanada ozel klinige gidebilir miyim acaba? ozur dilerim biraz cok oldu.

canm ozel arastirma hastanesinde de olur mu yoksa sadece devlet mi olmasi lazim. birde butun universitelerin urolijilerinden olur mu? mersindeyim buradaki uniden alip adanada ozel klinige gidebilir miyim acaba? ozur dilerim biraz cok oldu.
çok geçmiş olsun.bizim doktorumuz mersin üni.tesinde selahattin çayan.bizim microteseyi kasım ayında adana turan çetin tüp bebek merkezinde yapacak.biz raporsuz yaptıracağız.çünkü rapor geçmiyor.eğer sen sgk geçerli olan biryerde yaptıracaksan üniverite hastanesi kadın doğuma gidiyorsun.orda dosya açıyrlar eşinde ürolojiden randevu alıyor.istenilen testleri yaptıktan sonra dosyanız onaylandığında size denilen günde gidip dozyanızı alıyorsunuz.öyle çok zor değil.

Fikirlerinizi bekliyorum

Canım kürleri nasıl kullanıyorsun aynı anda mı yoksa biri bitince diğerine mi geciyorsun
Canım şuan eşim sabah aç karnına ballı karışım (tarifi burda sonuç alan bir arkadaş yazmıştı) yiyor. Aradan 10-15 dk geçince böğürtlen kökü suyu içiyor kahvaltıdan sonra tok karnına 1 bardak nohut suyu. Öğle yemeğinden önce aç karnına da nohut suyunun diğer kalan 1 bardağını içiyor. Akşam tekrar aç karnına ballı karışım ve böğürtlen suyu en son gece yatmadan önce de keçiboynuzu suyunu içiyor.Allah yüzümüzü güldürür inşallah

Devlet araştırma hastanesi tüpbebek bölümü olacak önceden sorun tüpbebek raporu veriyormusunuz diye ben istanbuldayım zeynep kamil,süleymaniye kadındoğum ve çapada çıkıyor daha sonra eğer tüpbebek merkezinin anlaşması varsa özelde de tüpbebek yaptırabiliyorsun ilaçların ve merkezin bir miktarını devlet ödüyor canım aklına ne geliyorsa sor bizde daha önceden başka aekadaşlardan öğrendik

cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…