Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol cnm ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN

Mrb arkadaşlar ben hamile Değilim artik adet den onceki belirtilerim bile değişti neden böyle oluyor anlamıyorum stresten midir nedir neyse bunada şükür rabbim beterinden korusun inslh hayrlsyla hepimize cifter cifter versin aminnnnn

cnm cemrem msjn icin tesekkur ederim. maalesef canli yada olu hic sperm yok altta azosperm yazuyor. azosperm icin yine de 3 yil sarti var mi acaba?
inşlh sizde de çıkış olur benimde eşi azosperm hastası bizde yılalrca tedavi gördük hamdolsun ki sperm çıkışı oldu bizde dualarım hepimizinde spermleri bol kaliteli çıksın zaten cvbı nurusima vermiş cnm sana...

herkese iyi pazarlaar... rumuzumu değiştirdim bundan sonra böyle devam edicem :)
hayırlı olsun yeni rumuz yeni güzel haberler veririsin bu rumuzla....
cnm ya hep bünye değişik haller yaşıyor ben hayatta bilmem adet öncesi mide bulantısını ama hatta afedersin istifra bile eder oldum sanki hamileyim gibi bünye bile bizimle oynuyor
inşlh gerçeğini yaşarsın...

[QUOem29, post: 37382958, member: 315491"]inşlh sizde de çıkış olur benimde eşi azosperm hastası bizde yılalrca tedavi gördük hamdolsun ki sperm çıkışı oldu bizde dualarım hepimizinde spermleri bol kaliteli çıksın zaten cvbı nurusima vermiş cnm sana...

hayırlı olsun yeni rumuz yeni güzel haberler veririsin bu rumuzla....

cnm ya hep bünye değişik haller yaşıyor ben hayatta bilmem adet öncesi mide bulantısını ama hatta afedersin istifra bile eder oldum sanki hamileyim gibi bünye bile bizimle oynuyor
inşlh gerçeğini yaşarsın...[/QUOTE]
Amin canim.inslh

Canım kürlerın aynı anda uygulanması doğru mu acenta doye sordum tesekkur ederım

Canım kürlerın aynı anda uygulanması doğru mu acenta doye sordum tesekkur ederım
Valla arkadaşım bende bu kürleri uygulayıp sonuç alanlar vardı bu formda onlardan okuyup uyguluyorum hatta bunlarla beraber vitamin hapları vs.çakşır suyu havuç da bir arada kullanan vardı ama ben en fazla böyle bir liste çıkarabildim diğerlerini içecek zaman kalmıyo zaten valla açıkçası uzman biriyle görüşerek uygulamıyorum zaten eşim bunları kullandıktan sonra hormon tahlili yaptırdı 2 defa bir dengesizlik görünmüyo çok şükür inşallah sıkıntı olmaz

Sizin sorun da azosperm mii canım ??

kizlar esim kendini ne kadar zamnda toparlar daha tam toparliyamadi ani hareketlerde feln yumurtaliklari agriyo 10 gun gecti teseden sonra celalettin beyle tedaviye gecmemiz icin ne kadar sure beklemeliyiz sizce tedavi ne kadar suruyo ortalama kendimi ona gore hazirlamak istiyorum gerci bu konuyu daha esimle konusmadim onu kirmadan cok dikkakli bi sekilde anlatmam ve ikna etmem lazm ama ben nerden baslicagimi bilmiyorum bi yandan diyorum hazirana kadar kendimizi biraz toparliyalim esimde dinlensin diyorum bi de cok gec olur endisesi var anlicaginiz bi turlu karar veremedim sizce ben ne yapmaliyim

tesede 6 ay sonra tam düzeliyor diye duymuştum ara bi telefonla konuş celalettin beyle ama bence biraz dinlensin eşin yorma çok onuda

canım geçen sen bu ayda bizde tedaviye başlamıştık ve 1 ay öncesinde de tese olmuştuk, beklemden gittik celalettin hocaya. ve bu bizim için tese sonrası yıkımı bir nebze olsun hafifletti çünkü hala evlat sahibi olabilmek için umudumuz olduğunu öğrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…