- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
evet canım bir kere yaptırmıştıksiz daha önce 1 keremi test yaptırmıştınız,hiç sperm çıkmamışmıydı
cnm gözünaydın sperm var ama hareketlilikte sorun var gibi çünki hareketliliğin yüzdesi düşük inşlh bu da düzelir tüp bebeğe geçmeyi düşündünz mü
aynen canım sanki şimdi biraz canlı oluşmuş hareketlilikte sorun var gibicanım sizde sperm vardı zaten dimi,canlı sperm yoktu galiba
canlılığı gene az ama bu konuda tüp bebek merkezleri alternatifleri var diye biliyorum hani az hareketlileri bi yöntemle canlılığı arttırabiliyorlar adını hatırlayamadım test yaptırdığınız tüp bebek merkeziyle ayrıntılı konuşun derimevet canım bir kere yaptırmıştık
sperm vardı daha önceki testte ama hiç canlı sperm yoktu
aynen canım sanki şimdi biraz canlı oluşmuş hareketlilikte sorun var gibi
cnm gözünaydın sperm var ama hareketlilikte sorun var gibi çünki hareketliliğin yüzdesi düşük inşlh bu da düzelir tüp bebeğe geçmeyi düşündünz mü
canlılığı gene az ama bu konuda tüp bebek merkezleri alternatifleri var diye biliyorum hani az hareketlileri bi yöntemle canlılığı arttırabiliyorlar adını hatırlayamadım test yaptırdığınız tüp bebek merkeziyle ayrıntılı konuşun derim
çünki sizde çıkış var ahni devamlı sen tedaviye başaldıkça eşin test verir onlarda ona göre bi yöntem yaparlar cnm inşlh güzel sonuçlar alırsınız ama bu dediğimi araştır dr.unuza sorun derim..ayyy inşallah canım inşallahh
inşlh keşke normal yolla gelse neden olmasın o zaman yumurtlam dönemine hakim ol dene..tüp bebk merkezi ile gittik görüştük canım umudum ve gönlümden geçen normal yolla olmasıı ama ama bu testte bana bir umut verdi.
ben başta sanki hiç sperm yoktuda bu testte çıkmış gibi düşündüm heycanlandım birden ama sonra hatırladım sorununuzu tabiki yinde gözünüzaydın şuan canlı sperminiz var inşlallh dahada artar normal yoldan gelir bebeğiniz canımevet canım bir kere yaptırmıştık
sperm vardı daha önceki testte ama hiç canlı sperm yoktu
aynen canım sanki şimdi biraz canlı oluşmuş hareketlilikte sorun var gibi
çünki sizde çıkış var ahni devamlı sen tedaviye başaldıkça eşin test verir onlarda ona göre bi yöntem yaparlar cnm inşlh güzel sonuçlar alırsınız ama bu dediğimi araştır dr.unuza sorun derim..
inşlh keşke normal yolla gelse neden olmasın o zaman yumurtlam dönemine hakim ol dene..
İnşallah canımm şükürler olsun rabbime belkide ilk testtede vardı ama iyi incelenmemişte olabilir bilemiyorum herşeyin hayırlısı birde bebek gelseben başta sanki hiç sperm yoktuda bu testte çıkmış gibi düşündüm heycanlandım birden ama sonra hatırladım sorununuzu tabiki yinde gözünüzaydın şuan canlı sperminiz var inşlallh dahada artar normal yoldan gelir bebeğiniz canım
hadi inşlh güzel haber alırsınız dr.unuzdan...İnşallah canım not aldım mutlaka sorucam randevumuz 15.11.2014 de ama biraz öne çekebilirim randevuyu heyecanlandım şimdiden
ahhh anım 2 sene oldu yapmadığım kalmadı ayakları havaya dikmeleryumurtlama günleri falan iştee herşey allahtan
yaradanın takdiri bi milyon değilde bi taneyle bile olurBizde bugün sonucu aldık .. hareketlilik iyi ama malesef sayım 1 mil.
Böyle olupta doğal yolla hamile kalan var mı ne olur ümidimi kaybetmek istemiyorum.
yaradanın takdiri bi milyon değilde bi taneyle bile olur
ama tıbben olmaz diyorlar..
inşlh senin normal yolla olur bebeğin.
nurisimadan haber var mı test günüydü...sanki
Bende cok merak ediyorum guzel haberler verir insallahHenüz yok.Faceden yazdım ama cevap gelmedi
İnşALLAH sonuç pozitifdir.
Bir yıkım daha yaşamasını istemiyorum
Cnm nasilsin az kalmis doguma hayirlisiyla dogur insl..ne zaman ins dogum tarihi belli oldu muNursima insallah hayirli haberle gelirsin canim
Cnm nasilsin az kalmis doguma hayirlisiyla dogur insl..ne zaman ins dogum tarihi belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?