Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siz daha önce 1 keremi test yaptırmıştınız,hiç sperm çıkmamışmıydı
evet canım bir kere yaptırmıştık

cnm gözünaydın sperm var ama hareketlilikte sorun var gibi çünki hareketliliğin yüzdesi düşük inşlh bu da düzelir tüp bebeğe geçmeyi düşündünz mü

sperm vardı daha önceki testte ama hiç canlı sperm yoktu

canım sizde sperm vardı zaten dimi,canlı sperm yoktu galiba
aynen canım sanki şimdi biraz canlı oluşmuş hareketlilikte sorun var gibi

canlılığı gene az ama bu konuda tüp bebek merkezleri alternatifleri var diye biliyorum hani az hareketlileri bi yöntemle canlılığı arttırabiliyorlar adını hatırlayamadım test yaptırdığınız tüp bebek merkeziyle ayrıntılı konuşun derim

cnm gözünaydın sperm var ama hareketlilikte sorun var gibi çünki hareketliliğin yüzdesi düşük inşlh bu da düzelir tüp bebeğe geçmeyi düşündünz mü

tüp bebk merkezi ile gittik görüştük canım umudum ve gönlümden geçen normal yolla olmasıı ama ama bu testte bana bir umut verdi.

ayyy inşallah canım inşallahh

ayyy inşallah canım inşallahh
çünki sizde çıkış var ahni devamlı sen tedaviye başaldıkça eşin test verir onlarda ona göre bi yöntem yaparlar cnm inşlh güzel sonuçlar alırsınız ama bu dediğimi araştır dr.unuza sorun derim..

tüp bebk merkezi ile gittik görüştük canım umudum ve gönlümden geçen normal yolla olmasıı ama ama bu testte bana bir umut verdi.
inşlh keşke normal yolla gelse neden olmasın o zaman yumurtlam dönemine hakim ol dene..

ben başta sanki hiç sperm yoktuda bu testte çıkmış gibi düşündüm heycanlandım birden ama sonra hatırladım sorununuzu tabiki yinde gözünüzaydın şuan canlı sperminiz var inşlallh dahada artar normal yoldan gelir bebeğiniz canım

İnşallah canım not aldım mutlaka sorucam randevumuz 15.11.2014 de ama biraz öne çekebilirim randevuyu heyecanlandım şimdiden

inşlh keşke normal yolla gelse neden olmasın o zaman yumurtlam dönemine hakim ol dene..

ahhh anım 2 sene oldu yapmadığım kalmadı ayakları havaya dikmeler yumurtlama günleri falan iştee herşey allahtan

İnşallah canımm şükürler olsun rabbime belkide ilk testtede vardı ama iyi incelenmemişte olabilir bilemiyorum herşeyin hayırlısı birde bebek gelse

hadi inşlh güzel haber alırsınız dr.unuzdan...

Bizde bugün sonucu aldık .. hareketlilik iyi ama malesef sayım 1 mil.
Böyle olupta doğal yolla hamile kalan var mı ne olur ümidimi kaybetmek istemiyorum.

Bizde bugün sonucu aldık .. hareketlilik iyi ama malesef sayım 1 mil.
Böyle olupta doğal yolla hamile kalan var mı ne olur ümidimi kaybetmek istemiyorum.
yaradanın takdiri bi milyon değilde bi taneyle bile olur
ama tıbben olmaz diyorlar..
inşlh senin normal yolla olur bebeğin.

Hayırlı akşamlar kader arkadaşlarım nasılsınız herkesler iyi mi ? Nurisima arkadaşın sonucu varmış sanırım inşallah pozitif olur , poduduk cnm niye öyle oldu sizin bizde hiç ağrı sızı olmadı gibi maşallah elim çok hafif atlattı . Bizim tek tarafa bakıldı belki ondandır. Kızlar ne çok ihtiyacımız var güzel habere hadi birileri hamile kalsın .....

Cnm nasilsin az kalmis doguma hayirlisiyla dogur insl..ne zaman ins dogum tarihi belli oldu mu

Canim sagol allah razi olsun rabbim bu gunleri sana ve tum arkadaslara nasip etsin insallah..
iyiyim canim sukur artik olabilirmis canim bekliyoruz ne zaman gelmek isterse artik 37 haftalik olduk ...sen nasilsin baslamiyormusun tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…