arkadaslar pazartesi büyük ihtimalle tese olucak bendende yumurtalar toplanacak ne olur dua edin kızlar bizim için
merhaba canlarım bugün görüştük emre beyle patoloji raporumuzu begendi bizden genetik test istedi eger herşey normal çıkarsa ikinciyi deneyebiliriz çünkü bazı bolgeler araştırılırsa bulunabilir dedi inşallah bi sorun çıkmaz ızlar şimdi annemin yanındayım mutluyum hepinizi öpüyorum...
cicek ii sınırlar içinde eryasu jklm desekleriniz için cok saolu pazartesi tese ve yumurta toplama olacak kızzlar hepinizden dua istiyorum
kızlar bir soru sormustum ama cevap olarak dönen kımse olmadı bana..aynı durumda oldugumuz ınsanlar varmı acaba..eşimde azo var ce ıkınıc derecede varkısoseli var birde..bu arada genetık ve hormn testlerımız yı sonuclandı..ama varıkoseden amelıyat mı olalım yada dırekt tese yapalım bılemıyoum..okadar kafam karısık kı eşimse ben sana bırakıyorum dedı kararı..bense caresızz kaldım..aynı durumda olan varmı acaba..
mrb kızlar 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE COCUK BAYRAMIMIZ INSAALLAH SON KEZ COCUKSUZ KUTLU OLSUN!BIR DAHAKI SEFER COCUKLARIMIZLA KUTLAYALIM.AY COK YORULDUM! SABAH 8 DEN OGLEN 12 YE KADAR GOSTERI.AMA COK GUZEL OLDU.COCUKLARIM HARIKAYDI........MUZIKLI GOSTERILER ,RONTLAR SIIRLER.......
cicek ii sınırlar içinde eryasu jklm desekleriniz için cok saolu pazartesi tese ve yumurta toplama olacak kızzlar hepinizden dua istiyorum
Merhaba kizlar..
Esim kan tahlili yaptirmisti sonuclari yaziyorum size
FSH 11,8 [önceki 8,5 ]
LH 14,00 [ önceki 10,2 ]
ESTRADiOL 0,24
Degerler nasil sizce?
bence iyi
yükselmis önceki degerlere göre kaan aydos'un istedigide bu zaten
merhaba espoir
bu degerleri anlayamadim ben nasil olmasi gerektigini kaan hoca yükselirse iyi demisti insallah iyidir bilmiyorum.
nasilsin espoircim nasil gidiyor
Ben sana iyi diyorum
yani beklenen sonuç bu
esin ilaçlara devam etsin
esimdede yükselme olmustu ben korkmustum ama kaan aydos iyi demisti amacim hormonlari yükseltmek
bende iyim cicekcim hafta sonu tatili evi temizlemem gerekicek mobilyalarim geldi
yavas yavas yerlesicez
tamam canim
allah güle güle oturmak nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?