Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar pazartesi büyük ihtimalle tese olucak bendende yumurtalar toplanacak ne olur dua edin kızlar bizim için

dualarım seninle canım, jklm ninde dediği gibi bizde merakla sizin tedavinin sonucu bekliyoruz, kaderimiz aynı olduğu için... ama ben inanıyorum ki, iyi sonuçlar alıcaksın bebeğine kavuşacaksın :Saruboceq::Saruboceq:

mrb kızlar 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE COCUK BAYRAMIMIZ INSAALLAH SON KEZ COCUKSUZ KUTLU OLSUN!BIR DAHAKI SEFER COCUKLARIMIZLA KUTLAYALIM.AY COK YORULDUM! SABAH 8 DEN OGLEN 12 YE KADAR GOSTERI.AMA COK GUZEL OLDU.COCUKLARIM HARIKAYDI........MUZIKLI GOSTERILER ,RONTLAR SIIRLER.......

belgin inşallah hayırlısıyla bu sefer olacak ben inanıyorum:) Çok sevindim iyi haberlerle dönmüşşsün şükür:)Bakalım bizimde şafak 1 inşallah ben de yarın senin gibi iyi haberlele dönerim:) Bugün gittim eyüp sultan a herkese dua ettim. İnşallah allah makbul eyler... Hepimizin yüzü güler:)

sayes canım allah razı olsun duaların ıcın amın kardesım.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerdesınız yahuuuuuuu?

Merhaba kizlar..
Esim kan tahlili yaptirmisti sonuclari yaziyorum size

FSH 11,8 [önceki 8,5 ]
LH 14,00 [ önceki 10,2 ]
ESTRADiOL 0,24

Degerler nasil sizce?

cicek ii sınırlar içinde eryasu jklm desekleriniz için cok saolu pazartesi tese ve yumurta toplama olacak kızzlar hepinizden dua istiyorum

Rabbim yardımcınız olsun umutolsun hadi hayırlısıyla inşallah kaan hoca ameliyatta spermleri bulurda dicek kelime bulamıyorum Allah yardımcın olsun heyecanla haberlerini bekliyoruz

cicek ii sınırlar içinde eryasu jklm desekleriniz için cok saolu pazartesi tese ve yumurta toplama olacak kızzlar hepinizden dua istiyorum

bakalim kaan hoca ne diyecek..
canim insalllah bol bol sperm bulunur sen icini rahat tut inaniyorum güzel seyler olacak
allah yardimcin olsun dualarimdasin

bacım biz 2.mteseyi olduktan ve drlar artık yapacak bişey yok dedikten sonra benim herif araştırmaya başladı ki bunu herif anlatınca burdada yazmıştım şimdi abd de yapılan bir çalışma azolu adamları alıyorlar 2 gruba bölüyorlar ilk grubu hemen mtese yapıyorlar diğerlerinide önce varikosel ameliyatı sonrada mtese yapıyorlar ve direk mtese olanlardansa önce varikosel ameliyatı olanlarda daha çok speerm çıkıyor fakat bununda etkisi ilk 6 ayda oluyor daha sonra yapılan mteselerde gene oran düşüyor biz bunu okuyunca çok üzülmüştük daha doğrusu herif okuyup bana anlatınca herifin inğilizcesi var ama benim yok araştırırken buldugu bir makaleydi bizdede 3 gırade boyutunda varikosel ve tek testis işte böyle bacım karar senin benim bilğim bukadar bu konuda inğilizce olarak baya makale var araştırın

insallah jklm birdahaki 23 nisani bebeklerimizle kutlariz
insallah o günleri görmeyi nasip olur

bence iyi
yükselmis önceki degerlere göre kaan aydos'un istedigide bu zaten

merhaba espoir
bu degerleri anlayamadim ben nasil olmasi gerektigini kaan hoca yükselirse iyi demisti insallah iyidir bilmiyorum.
nasilsin espoircim nasil gidiyor

merhaba espoir
bu degerleri anlayamadim ben nasil olmasi gerektigini kaan hoca yükselirse iyi demisti insallah iyidir bilmiyorum.
nasilsin espoircim nasil gidiyor

Ben sana iyi diyorum
yani beklenen sonuç bu
esin ilaçlara devam etsin
esimdede yükselme olmustu ben korkmustum ama kaan aydos iyi demisti amacim hormonlari yükseltmek
bende iyim cicekcim hafta sonu tatili evi temizlemem gerekicek mobilyalarim geldi
yavas yavas yerlesicez

tamam canim
allah güle güle oturmak nasip etsin canim

slm kızlar. bizde kutladık bgn bayramı.yine çocuk heryer çocuk.ana sınıfı gösterilerinde tüm veliler resim çekicez diye koşturup durdular.yanımdaki arkadışm da bana dönüp bak sende böyle olursun kesin çocuğun olursa dedi.evet diyip geçtim.du dertten uzaklaşmak mümkün değil yani.her yerde bi şekilde birileri hatrlatıyo.allahım bizi böyle sınıyo demekki napalım.inşallah bizde birgün alırız bunun mükafatını...

slm kızlar........

annemlerde kaldığım için giremiyorum nete dün akşam geldim bugün tekrar gideceğim.......

belgin ne güzel iyi haberi almışsın inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine.....annenin yanındayken keyfini çıkar kısa olsada tatilinin mutlu heberide almışsın maaşallah dilerim hep böyle mutlu olursun......

umutolsun kız sen ne zaman başladın tedaviye maşallah sona gelmişsiniz bile inşallah bol bol sperm çıkarda sende bebeğine kavuşursun.........

umudunukaybetmeden haber varmı ne yaptı acaba inşallah şu sıralar bebeğiyle beraberdir ona sımsıkı tutunmuştur.......onlarda bu illetten kurtulanlardan olurlar inşallahhh

arkadaşlar biz bugün gittik emre bey le görüştük.. Bizim ilk muayenemizdi yalnız çok yoğundu merkez ana baba günü vallahi:) spermiyogram o yüzden geçe kaldı erken gittiğimiz halde Sonucu öğrenince ben size dönerim dedi emre bey.

Çok olumlu bir insan çok güzel tavırları insanı rahatlatıyor gerçekten.eşimin muayenesinde herşeyin normal olduğunu söyledi biz daha önce tek bir tahlil yaptırdığımız için ona güvenmememiz gerektiğini bu testten sonra hatta 1-2 kez daha yaptıktan sonra kesin azospermi teşhisi koyabileceğini söyledi. Muayenede Testis boyutlarının normal damarların normal olduğunu söyledi. ıçim çok rahatladı bakalım tahlilin sonucunda ne çıkıcak şimdi merakla onu bekliyoruz. Kan tahlili falan istemedi sonuçları görmeden. ınşallah keşke çıksa da müjdeyi alsak:) Ama çıkmasa da en azından fiziki bir problem yok bunu biliyoruz... Herkes buradan hayırlı haberlerini verir inşallah bir gün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…