bende iim cnm sağol maşalalh daha dün gibi test günü ben ogün dışardaydım fellik fellik internet kace aramıştım eşime hadi acele et sonuç çıkacak diyip duruyordumCanim sagol allah razi olsun rabbim bu gunleri sana ve tum arkadaslara nasip etsin insallah..
iyiyim canim sukur artik olabilirmis canim bekliyoruz ne zaman gelmek isterse artik 37 haftalik olduk ...sen nasilsin baslamiyormusun tedaviye
bende iim cnm sağol maşalalh daha dün gibi test günü ben ogün dışardaydım fellik fellik internet kace aramıştım eşime hadi acele et sonuç çıkacak diyip duruyordumnormal doğum olacak demekki sağlıkla gelsin
ömrü uzun kaderi bahtı güzel olsun..
benim tedavim inşl aralıkta başlıyor cnm bu sefer kesin inşlhhh
Zaman cabuk geciyo canim insallah seninde guzel haberini heycanla bekliycez az kalmis allahim hepnize nasip etsin...evet normal olcak canim simdilik hersey yolunda gidiyor normal gorunuyo ..... nursima napti acaba canim insallah gulmustur yuzu
merhaba canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sizindemi azospermdiZaman cabuk geciyo canim insallah seninde guzel haberini heycanla bekliycez az kalmis allahim hepnize nasip etsin...evet normal olcak canim simdilik hersey yolunda gidiyor normal gorunuyo ..... nursima napti acaba canim insallah gulmustur yuzu
canımmm çok sevindim evinize kavuşmanıza.Slm arkadaslar nasilsiniz insallah guzel haberler vardir gecmisi okuma firsatim olmadi. kizlarim artik evinde beren 39 gun ela 42 gunluk bir kuvez macerasi ile cok sukur evlerine geldiler yogun gunler basladi benim icin ikiz olmasi da ekstra yogunluk getiriyo. Rabbim size de bu mutlulugu en kisa zamanda nasip etsin insallah dualarimdasiniz
canımmm vakit geldi değilmi???Zaman cabuk geciyo canim insallah seninde guzel haberini heycanla bekliycez az kalmis allahim hepnize nasip etsin...evet normal olcak canim simdilik hersey yolunda gidiyor normal gorunuyo ..... nursima napti acaba canim insallah gulmustur yuzu
anladim cnm bende esim biraz toparlansin birazda maddi anlamda biraz kendimizi toparliyalim diye hazirana kadar beklemeyi dusundum ama esimle konusmaya calisiyim artik bi turlu nerden baslasam konusmaya diye bulamiyorum bu arada cnm siz texaviye baslarken ne durumdaydiniz hucreler felan varmiydi yoksa bizim gibi patolajidede hucre gorulmemismiydi cnm su anki durumunuz nedir peki cok soru sordum galiba k.bakma cnmcanım geçen sen bu ayda bizde tedaviye başlamıştık ve 1 ay öncesinde de tese olmuştuk, beklemden gittik celalettin hocaya. ve bu bizim için tese sonrası yıkımı bir nebze olsun hafifletti çünkü hala evlat sahibi olabilmek için umudumuz olduğunu öğrendik.
cnm izm cift tarafa bakildi ve agrilari ara ara devam ediyo nedenseHayırlı akşamlar kader arkadaşlarım nasılsınız herkesler iyi mi ? Nurisima arkadaşın sonucu varmış sanırım inşallah pozitif olur , poduduk cnm niye öyle oldu sizin bizde hiç ağrı sızı olmadı gibi maşallah elim çok hafif atlattı . Bizim tek tarafa bakıldı belki ondandır. Kızlar ne çok ihtiyacımız var güzel habere hadi birileri hamile kalsın .....
canım ya nasıl teselli edilirkiSa canlar size kısaca tedavi maceramdan bahsedeyim biliyorsunuz eşimde sperm ameliyatla bulundu ilk tedavimde ben tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim ameliyat oldu çok şükür bayram yaşadık elimde sperm bulundu ama sevincim yarım kalmıştı çünkü bende bulunan miyom dolayısıyla dr transfer yapmadı ameliyat ol iyileş sonra transfer yapalım dedi bir dinlenme süreci geçirdikten sonra dr gittim miyom alınınca Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi bende o korkuyla ameliyat olmadım ve tekrar tüpbeben dr gittim transfer etmesini ve hertürlü sorumluluğu kabul ettiğimi söyledim ve ilk tedavimde 5.gün embriyosu 1tane kalmıştı onu tranfer ettiler maalesef sonuç negatifti .daha sonra 6ay sonra tekrar tedaviye başladım 1tüp sperm çözdürdüler çok şükür sıkıntısız çözündü bu tedavimdede 5.güne 2tane ama çok kalitesiz embriyo transfer edildi 12gün sonra sonuç yine negatif.daha sonra elimizde kalan son tüp sperme umut bağladığımız için tekrar tedaviye başlamaya karar verdim tam bu ay yapalım derken eşimin ciğerinde nodüle rastlandı bu defa tüpbebek tedavisi yerine gözyaşlarıyla eşimin tahlil ve sonuçlarıyla uğraştık Rabbim ne umuyordum ne oldu bize hastalıkla sınama diye günlerce ağladım eşimin sonucu çıktı dr 3ay sonra tekrar kontrol edelim nodül büyümezse korkulacak birşey yoktur dedi.gerçi tekrar film çektirmedi ama Rabbime sığınıyoruz.içimde yanıp duran evlat hasreti beni 3.tedaviye sürükledi son şans son tüp spermle tedavi olduk bu defa embriyoları 5.güne bekletmedik belki canlıyken tutunurlar diye heves ettik 3 tane 3gün embriyosu transfer edildi bu defa daha umutluydum ama korkularım devam ediyordu elimizde birdahaki tedavi için sperm kalmamıştı bu tedavimde negatif sonuçlanınca ben hangi dala tutunacaktım .bir yandan 3meleğimi düşünürken diğer yandan geriye kala. 5da aklım kalmıştı acaba onların gelişimi nasıl onlar yaşarsa göbişimdekilerde yaşayacaktı hergün bir umut embriyoloğu arıyordum ne oldu yaşıyormu diye arıyordum en sonunda aldığım cevap hayır hepsi öldü 5.güne gelemediler şimdi hastaneden çıktım onları imha etmedim dedi tabi ben ağzımın payını almıştım yine karnımdakiler için şükrediyordum belki tutunurlar diye umut ediyordum .ertesi gün saat 4te telefonum çaldı 2tane embriyo dondurdum gözünüz aydın dedi embriyolog ben şok oldum doğru kişiyi aradığınızdan eminmisiniz dedim evet dedi.çok şükür bir umudum daha olmuştu ve önceki gün 11gün evde yaptığım testte pozitifi gördüm herkesr fotosunu gönderdim tebrikler sevinçler havada uçuştu eşim sevinçten ne yapacağını şaşırdı ama sevincim 1gün sürdü dün yaptırdığın kan tahlilinde 2.01yani negatifi gördüm 3.tedavimde bu şekilde sonuçlandı ama yine de Rabbime şükrediyorum bana başka kapı açtı inşallah nasibin sonradan gelen mucizelerimdedir .çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?