Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sagol allah razi olsun rabbim bu gunleri sana ve tum arkadaslara nasip etsin insallah..
iyiyim canim sukur artik olabilirmis canim bekliyoruz ne zaman gelmek isterse artik 37 haftalik olduk ...sen nasilsin baslamiyormusun tedaviye
bende iim cnm sağol maşalalh daha dün gibi test günü ben ogün dışardaydım fellik fellik internet kace aramıştım eşime hadi acele et sonuç çıkacak diyip duruyordum normal doğum olacak demekki sağlıkla gelsin
ömrü uzun kaderi bahtı güzel olsun..
benim tedavim inşl aralıkta başlıyor cnm bu sefer kesin inşlhhh

Zaman cabuk geciyo canim insallah seninde guzel haberini heycanla bekliycez az kalmis allahim hepnize nasip etsin...evet normal olcak canim simdilik hersey yolunda gidiyor normal gorunuyo ..... nursima napti acaba canim insallah gulmustur yuzu

Zaman cabuk geciyo canim insallah seninde guzel haberini heycanla bekliycez az kalmis allahim hepnize nasip etsin...evet normal olcak canim simdilik hersey yolunda gidiyor normal gorunuyo ..... nursima napti acaba canim insallah gulmustur yuzu
merhaba canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sizindemi azospermdi

Canlar iyi aksamlar herkese 8 aydir tedavideydik gecenlerde esim boyamali fish testi yaptirdi sonuc sifir hic bisey cikmadi yaa cok uzuluyoruz ama yapcak bisey yok vede esimin kzraciger degerleri gitgide yukseliyo ffff yarabbim hepimize yardim etsin insallah hrpinizi opuyorum iyi geceler

Slm arkadaslar nasilsiniz insallah guzel haberler vardir gecmisi okuma firsatim olmadi. kizlarim artik evinde beren 39 gun ela 42 gunluk bir kuvez macerasi ile cok sukur evlerine geldiler yogun gunler basladi benim icin ikiz olmasi da ekstra yogunluk getiriyo. Rabbim size de bu mutlulugu en kisa zamanda nasip etsin insallah dualarimdasiniz

Yeşil034 Rabbim sağlıkla iki prensesini büyütmeyi nasip etsin emzirirken hasret çekenlere dua et Allah rızası için..

26-BAHAR2128--------------- 21/10/2014 SALI

Sıra BAHAR2128 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

canımmm çok sevindim evinize kavuşmanıza.
rabbim sana ve eşine bağışlasın kızlarını.evinizde 4ünüz çokkkk mutlu olun inşallah.bizlere de dua et cnm.
ocak şubat gibi 3.tedavim başlıcak inşallah.bende senin gibi 3.denemede kavuşurum inşallah yavruma.
kızlarınıda senide öpüyorum cnm..allaha emanet olun.

canımmm vakit geldi değilmi???
çokk rahat geçer inşallah doğumun.sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah.
rabbim yardımcın olsun.öpüyorum cnm.

anladim cnm bende esim biraz toparlansin birazda maddi anlamda biraz kendimizi toparliyalim diye hazirana kadar beklemeyi dusundum ama esimle konusmaya calisiyim artik bi turlu nerden baslasam konusmaya diye bulamiyorum bu arada cnm siz texaviye baslarken ne durumdaydiniz hucreler felan varmiydi yoksa bizim gibi patolajidede hucre gorulmemismiydi cnm su anki durumunuz nedir peki cok soru sordum galiba k.bakma cnm

cnm izm cift tarafa bakildi ve agrilari ara ara devam ediyo nedense

size bir sey soracağım
benim ağustostaki alt batın mr ında rahimde miyom olduğu ortaya çıktı
kadın doğumcuya gideceğimde adetli mi gideyim bitince mi ne dersiniz

EDA09...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

LALEASLAN...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et

MAVİMENEKŞE...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

Sa canlar size kısaca tedavi maceramdan bahsedeyim biliyorsunuz eşimde sperm ameliyatla bulundu ilk tedavimde ben tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim ameliyat oldu çok şükür bayram yaşadık elimde sperm bulundu ama sevincim yarım kalmıştı çünkü bende bulunan miyom dolayısıyla dr transfer yapmadı ameliyat ol iyileş sonra transfer yapalım dedi bir dinlenme süreci geçirdikten sonra dr gittim miyom alınınca Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi bende o korkuyla ameliyat olmadım ve tekrar tüpbeben dr gittim transfer etmesini ve hertürlü sorumluluğu kabul ettiğimi söyledim ve ilk tedavimde 5.gün embriyosu 1tane kalmıştı onu tranfer ettiler maalesef sonuç negatifti .daha sonra 6ay sonra tekrar tedaviye başladım 1tüp sperm çözdürdüler çok şükür sıkıntısız çözündü bu tedavimdede 5.güne 2tane ama çok kalitesiz embriyo transfer edildi 12gün sonra sonuç yine negatif.daha sonra elimizde kalan son tüp sperme umut bağladığımız için tekrar tedaviye başlamaya karar verdim tam bu ay yapalım derken eşimin ciğerinde nodüle rastlandı bu defa tüpbebek tedavisi yerine gözyaşlarıyla eşimin tahlil ve sonuçlarıyla uğraştık Rabbim ne umuyordum ne oldu bize hastalıkla sınama diye günlerce ağladım eşimin sonucu çıktı dr 3ay sonra tekrar kontrol edelim nodül büyümezse korkulacak birşey yoktur dedi.gerçi tekrar film çektirmedi ama Rabbime sığınıyoruz.içimde yanıp duran evlat hasreti beni 3.tedaviye sürükledi son şans son tüp spermle tedavi olduk bu defa embriyoları 5.güne bekletmedik belki canlıyken tutunurlar diye heves ettik 3 tane 3gün embriyosu transfer edildi bu defa daha umutluydum ama korkularım devam ediyordu elimizde birdahaki tedavi için sperm kalmamıştı bu tedavimde negatif sonuçlanınca ben hangi dala tutunacaktım .bir yandan 3meleğimi düşünürken diğer yandan geriye kala. 5da aklım kalmıştı acaba onların gelişimi nasıl onlar yaşarsa göbişimdekilerde yaşayacaktı hergün bir umut embriyoloğu arıyordum ne oldu yaşıyormu diye arıyordum en sonunda aldığım cevap hayır hepsi öldü 5.güne gelemediler şimdi hastaneden çıktım onları imha etmedim dedi tabi ben ağzımın payını almıştım yine karnımdakiler için şükrediyordum belki tutunurlar diye umut ediyordum .ertesi gün saat 4te telefonum çaldı 2tane embriyo dondurdum gözünüz aydın dedi embriyolog ben şok oldum doğru kişiyi aradığınızdan eminmisiniz dedim evet dedi.çok şükür bir umudum daha olmuştu ve önceki gün 11gün evde yaptığım testte pozitifi gördüm herkesr fotosunu gönderdim tebrikler sevinçler havada uçuştu eşim sevinçten ne yapacağını şaşırdı ama sevincim 1gün sürdü dün yaptırdığın kan tahlilinde 2.01yani negatifi gördüm 3.tedavimde bu şekilde sonuçlandı ama yine de Rabbime şükrediyorum bana başka kapı açtı inşallah nasibin sonradan gelen mucizelerimdedir .çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim

Nurusima
Canım yaşadıklarını gözyaşları içinde okudum.
Zaten canım da sıkkındı
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Teselliler işe yaramayacak eminim ama
Daha imtihanın bitmemiş demekki
Ne güzel bir deneme yapma şansın daha olacak
Kendini toparladıktan sonra dondurulmuşlarla deneyebilirsin

canım ya nasıl teselli edilirki
hiçbir kelime acını dindiremez ama dualarımız seninle Rabbim inş bir sonraki denemende yüzünü güldürür kader arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…