Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nurisima Allah dayanma gücü versin, inşallah kalan embryolar sımsıkı tutunur

canım bence sen çok kuvetli bir bayansın kendi kendine teselli etmişsin cümlenin sonunda ALLAHIM hayırlısıyla nasip eder inş. ALLAHM SENİ YANLIZ BIRAKMAZ İNŞ.

Nurusima cok uzuldum ama dedigin gibi dondurulmus embriyolar var insallah bu imtihanin guzel sonuclanir yeni tedavinle evlaatlarina kavusursub

Nurisima

Canım çok üzüldüm yazdıklarındanda çok etkilendim.Allah inşallah sana sağlıklı çifter bebişler nasip etsin.Allah dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun.

Rabbim sabrınızı mükafatsız bırakmasın ..
Çok güçlü bi bayansın gerçekten de yazdıkların buraya siğmiş ama benim dayanma gücüme sabrıma sığmaz diye düşünüyorum. ben ilk tüp deneyimden sonra kendimi bir türlü toparlayamadim (4 ay oldu) hala da doğal yolla olacak diyorum içimden (sperm sayısı 1 mil.) Doktorların tüp bebek küçük ihtimal demesine rağmen. Ben Allaha tevekkül etmekten başka birşey yapmak istemiyorum şu sıralar. Rabbim gönlüne göre versin .
Allah ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin..

canımmm kıyamam sana.inan gözlerim doldu okurken.iş yerinde zor tuttum kendimi.
o kadar üzüldümki.zaten içim buruk kalbim yorgun güzel haberinle sevinicez diye bekliyordum.
ama ne güzelki yazında bugünümüze hamdolsun diyebiliyorsun.belki bu sefer olmadı ama ben inanıyorumki o 2 tane yavrunun dondurulmasına, içinde can bulacakları için rabbim izin verdi.
zamanı gelmeyince hayallerimize kavuşamıyoruz maalesef.
rabbim gönlüne göre versin.en kısa zamanda 4.tedavinde kavuş yavruna inşallah.hayırlısı olsun, sağlıklı ve ikiz olsun inşallah ve tüm yaşadığın olumsuzlukları unut canım.
öpüyorum cnm.sağlıcakla kal...

canımmmm boğazım düğümleniyorr ne diyeceğimi bilemiyorummm
ALLAHIM dayanma gücü versin sen çok güçlü bir kadınsınnn neler yaşamışsınnn ne mücadeler vermişsinn evlat hasreti çok zorken insanın yüreğini yakarken başka olaylara adapte olmak çok zor oluyor sen hepsine göğüs germişsinn
ALLAHIMMM mücadelenin karşılığını versinnn İNŞALLAHH
dünden beri senin haberini bekliyorumm bu sefer olacağından çok umutluydumm 3 tane meleğin sana tutunacağından
nasip değilmişş

Merhaba arkadaslar esi azospermi olan varmi .malasef tese ameliyati yapildi sperm cikmadi yardimlariniza ihtiyacim var
Buradaki tüm arkadaşların eşi azospermi kimisi microtese olmuş kimisi olmamış kimisi yeni öğrenmiş ama hepimizin sorunu aynı

Merhabalar arkadaslar
Esimin yarin kontrolu var insaalaah bu sefer sperm cikar.Ve yarin benim dogum gunum.Insaallah yarin dogum gunu hediyem olarak guzel haberler alirim
Dua edin....
Inşallah canım dualarımız seninle en güzel doğum günü hediyesi bu olur eminim

NURİSİMA
Canım çok üzüldüm,nedenir bilmiyorum,Allah dayanma gücü versin gerçekten zor bir durum ama Allaha şükürler olsunki embriyolarınız dondurulmuş,inşalllah birdahaki denemende kavuşursun evlatlarına

Arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek istiyor dedim eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma

Nurusima81 Rabbim yüzünüzü güldürsün yaşadığınız okadar şey olmuş ki hepsi de dayanma gücü istiyor. Allah gönlünüzè göre versin

Allahım bundan sonra sonra sonu gelmeyen sevinçler mutluluklar nasip etsin o zamana kadar da sabır versin canım

Merhaba nurusima seni cok iyi taniyorum ben 2.tedavie hazirlanirken sen bana dua ettin kunfeyekun okudun hem de sadece burda tanidigin birine sonsuz ama sonsuz sukurler olsun ki boyle guzel bir yurege sahipsin once Allah sonra senin gibi iyi kalpli arkdslrimin duasiyla ben simdi bu mucizeyi yasiyorum Alhin izniyle 2 ay sonra mucizemizin gelisini bekliyrz sen boyle koca yurekli bir insansin sabretmeyi skretmyi dua etmyi biliyorsun ben bebisimle sana dua ediyrm Allh sana 4.denemende o guzel duyguyu yasatsin ve sizi bir omur ayirmasin insAlh Alh kimseyi umutsz birakmasin bizim de son sansmz son spermimizdi ki cok sukur Alhim nasip etti binlerce sukur Alhin izniyle dondurlmus 2 emb.sende can bulack ve asla ayrilmycklr koca yurekli arkdsim Alh hyrli saglikli salih evltlr nasip etsin hepimize hakkini helal et dualrini aldim aklina glrsem dualrni bklerim her daim kardesim Allha emanetsin

Ama ben kaç gündür ağlamamak için kendimi zor tutuyordum olmadı ki buAllah razı olsun Rabbim evladını sağsalim kucağına almani nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…