Sa canlar size kısaca tedavi maceramdan bahsedeyim biliyorsunuz eşimde sperm ameliyatla bulundu ilk tedavimde ben tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim ameliyat oldu çok şükür bayram yaşadık elimde sperm bulundu ama sevincim yarım kalmıştı çünkü bende bulunan miyom dolayısıyla dr transfer yapmadı ameliyat ol iyileş sonra transfer yapalım dedi bir dinlenme süreci geçirdikten sonra dr gittim miyom alınınca Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi bende o korkuyla ameliyat olmadım ve tekrar tüpbeben dr gittim transfer etmesini ve hertürlü sorumluluğu kabul ettiğimi söyledim ve ilk tedavimde 5.gün embriyosu 1tane kalmıştı onu tranfer ettiler maalesef sonuç negatifti .daha sonra 6ay sonra tekrar tedaviye başladım 1tüp sperm çözdürdüler çok şükür sıkıntısız çözündü bu tedavimdede 5.güne 2tane ama çok kalitesiz embriyo transfer edildi 12gün sonra sonuç yine negatif.daha sonra elimizde kalan son tüp sperme umut bağladığımız için tekrar tedaviye başlamaya karar verdim tam bu ay yapalım derken eşimin ciğerinde nodüle rastlandı bu defa tüpbebek tedavisi yerine gözyaşlarıyla eşimin tahlil ve sonuçlarıyla uğraştık Rabbim ne umuyordum ne oldu bize hastalıkla sınama diye günlerce ağladım eşimin sonucu çıktı dr 3ay sonra tekrar kontrol edelim nodül büyümezse korkulacak birşey yoktur dedi.gerçi tekrar film çektirmedi ama Rabbime sığınıyoruz.içimde yanıp duran evlat hasreti beni 3.tedaviye sürükledi son şans son tüp spermle tedavi olduk bu defa embriyoları 5.güne bekletmedik belki canlıyken tutunurlar diye heves ettik 3 tane 3gün embriyosu transfer edildi bu defa daha umutluydum ama korkularım devam ediyordu elimizde birdahaki tedavi için sperm kalmamıştı bu tedavimde negatif sonuçlanınca ben hangi dala tutunacaktım .bir yandan 3meleğimi düşünürken diğer yandan geriye kala. 5da aklım kalmıştı acaba onların gelişimi nasıl onlar yaşarsa göbişimdekilerde yaşayacaktı hergün bir umut embriyoloğu arıyordum ne oldu yaşıyormu diye arıyordum en sonunda aldığım cevap hayır hepsi öldü 5.güne gelemediler şimdi hastaneden çıktım onları imha etmedim dedi tabi ben ağzımın payını almıştım yine karnımdakiler için şükrediyordum belki tutunurlar diye umut ediyordum .ertesi gün saat 4te telefonum çaldı 2tane embriyo dondurdum gözünüz aydın dedi embriyolog ben şok oldum doğru kişiyi aradığınızdan eminmisiniz dedim evet dedi.çok şükür bir umudum daha olmuştu ve önceki gün 11gün evde yaptığım testte pozitifi gördüm herkesr fotosunu gönderdim tebrikler sevinçler havada uçuştu eşim sevinçten ne yapacağını şaşırdı ama sevincim 1gün sürdü dün yaptırdığın kan tahlilinde 2.01yani negatifi gördüm 3.tedavimde bu şekilde sonuçlandı ama yine de Rabbime şükrediyorum bana başka kapı açtı inşallah nasibin sonradan gelen mucizelerimdedir .çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
Sa canlar size kısaca tedavi maceramdan bahsedeyim biliyorsunuz eşimde sperm ameliyatla bulundu ilk tedavimde ben tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim ameliyat oldu çok şükür bayram yaşadık elimde sperm bulundu ama sevincim yarım kalmıştı çünkü bende bulunan miyom dolayısıyla dr transfer yapmadı ameliyat ol iyileş sonra transfer yapalım dedi bir dinlenme süreci geçirdikten sonra dr gittim miyom alınınca Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi bende o korkuyla ameliyat olmadım ve tekrar tüpbeben dr gittim transfer etmesini ve hertürlü sorumluluğu kabul ettiğimi söyledim ve ilk tedavimde 5.gün embriyosu 1tane kalmıştı onu tranfer ettiler maalesef sonuç negatifti .daha sonra 6ay sonra tekrar tedaviye başladım 1tüp sperm çözdürdüler çok şükür sıkıntısız çözündü bu tedavimdede 5.güne 2tane ama çok kalitesiz embriyo transfer edildi 12gün sonra sonuç yine negatif.daha sonra elimizde kalan son tüp sperme umut bağladığımız için tekrar tedaviye başlamaya karar verdim tam bu ay yapalım derken eşimin ciğerinde nodüle rastlandı bu defa tüpbebek tedavisi yerine gözyaşlarıyla eşimin tahlil ve sonuçlarıyla uğraştık Rabbim ne umuyordum ne oldu bize hastalıkla sınama diye günlerce ağladım eşimin sonucu çıktı dr 3ay sonra tekrar kontrol edelim nodül büyümezse korkulacak birşey yoktur dedi.gerçi tekrar film çektirmedi ama Rabbime sığınıyoruz.içimde yanıp duran evlat hasreti beni 3.tedaviye sürükledi son şans son tüp spermle tedavi olduk bu defa embriyoları 5.güne bekletmedik belki canlıyken tutunurlar diye heves ettik 3 tane 3gün embriyosu transfer edildi bu defa daha umutluydum ama korkularım devam ediyordu elimizde birdahaki tedavi için sperm kalmamıştı bu tedavimde negatif sonuçlanınca ben hangi dala tutunacaktım .bir yandan 3meleğimi düşünürken diğer yandan geriye kala. 5da aklım kalmıştı acaba onların gelişimi nasıl onlar yaşarsa göbişimdekilerde yaşayacaktı hergün bir umut embriyoloğu arıyordum ne oldu yaşıyormu diye arıyordum en sonunda aldığım cevap hayır hepsi öldü 5.güne gelemediler şimdi hastaneden çıktım onları imha etmedim dedi tabi ben ağzımın payını almıştım yine karnımdakiler için şükrediyordum belki tutunurlar diye umut ediyordum .ertesi gün saat 4te telefonum çaldı 2tane embriyo dondurdum gözünüz aydın dedi embriyolog ben şok oldum doğru kişiyi aradığınızdan eminmisiniz dedim evet dedi.çok şükür bir umudum daha olmuştu ve önceki gün 11gün evde yaptığım testte pozitifi gördüm herkesr fotosunu gönderdim tebrikler sevinçler havada uçuştu eşim sevinçten ne yapacağını şaşırdı ama sevincim 1gün sürdü dün yaptırdığın kan tahlilinde 2.01yani negatifi gördüm 3.tedavimde bu şekilde sonuçlandı ama yine de Rabbime şükrediyorum bana başka kapı açtı inşallah nasibin sonradan gelen mucizelerimdedir .çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
canımmm kıyamam sana.inan gözlerim doldu okurken.iş yerinde zor tuttum kendimi.Sa canlar size kısaca tedavi maceramdan bahsedeyim biliyorsunuz eşimde sperm ameliyatla bulundu ilk tedavimde ben tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim ameliyat oldu çok şükür bayram yaşadık elimde sperm bulundu ama sevincim yarım kalmıştı çünkü bende bulunan miyom dolayısıyla dr transfer yapmadı ameliyat ol iyileş sonra transfer yapalım dedi bir dinlenme süreci geçirdikten sonra dr gittim miyom alınınca Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi bende o korkuyla ameliyat olmadım ve tekrar tüpbeben dr gittim transfer etmesini ve hertürlü sorumluluğu kabul ettiğimi söyledim ve ilk tedavimde 5.gün embriyosu 1tane kalmıştı onu tranfer ettiler maalesef sonuç negatifti .daha sonra 6ay sonra tekrar tedaviye başladım 1tüp sperm çözdürdüler çok şükür sıkıntısız çözündü bu tedavimdede 5.güne 2tane ama çok kalitesiz embriyo transfer edildi 12gün sonra sonuç yine negatif.daha sonra elimizde kalan son tüp sperme umut bağladığımız için tekrar tedaviye başlamaya karar verdim tam bu ay yapalım derken eşimin ciğerinde nodüle rastlandı bu defa tüpbebek tedavisi yerine gözyaşlarıyla eşimin tahlil ve sonuçlarıyla uğraştık Rabbim ne umuyordum ne oldu bize hastalıkla sınama diye günlerce ağladım eşimin sonucu çıktı dr 3ay sonra tekrar kontrol edelim nodül büyümezse korkulacak birşey yoktur dedi.gerçi tekrar film çektirmedi ama Rabbime sığınıyoruz.içimde yanıp duran evlat hasreti beni 3.tedaviye sürükledi son şans son tüp spermle tedavi olduk bu defa embriyoları 5.güne bekletmedik belki canlıyken tutunurlar diye heves ettik 3 tane 3gün embriyosu transfer edildi bu defa daha umutluydum ama korkularım devam ediyordu elimizde birdahaki tedavi için sperm kalmamıştı bu tedavimde negatif sonuçlanınca ben hangi dala tutunacaktım .bir yandan 3meleğimi düşünürken diğer yandan geriye kala. 5da aklım kalmıştı acaba onların gelişimi nasıl onlar yaşarsa göbişimdekilerde yaşayacaktı hergün bir umut embriyoloğu arıyordum ne oldu yaşıyormu diye arıyordum en sonunda aldığım cevap hayır hepsi öldü 5.güne gelemediler şimdi hastaneden çıktım onları imha etmedim dedi tabi ben ağzımın payını almıştım yine karnımdakiler için şükrediyordum belki tutunurlar diye umut ediyordum .ertesi gün saat 4te telefonum çaldı 2tane embriyo dondurdum gözünüz aydın dedi embriyolog ben şok oldum doğru kişiyi aradığınızdan eminmisiniz dedim evet dedi.çok şükür bir umudum daha olmuştu ve önceki gün 11gün evde yaptığım testte pozitifi gördüm herkesr fotosunu gönderdim tebrikler sevinçler havada uçuştu eşim sevinçten ne yapacağını şaşırdı ama sevincim 1gün sürdü dün yaptırdığın kan tahlilinde 2.01yani negatifi gördüm 3.tedavimde bu şekilde sonuçlandı ama yine de Rabbime şükrediyorum bana başka kapı açtı inşallah nasibin sonradan gelen mucizelerimdedir .çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
canımmmm boğazım düğümleniyorr ne diyeceğimi bilemiyorummmSa canlar size kısaca tedavi maceramdan bahsedeyim biliyorsunuz eşimde sperm ameliyatla bulundu ilk tedavimde ben tüpbebek tedavisine başladım opu günü eşim ameliyat oldu çok şükür bayram yaşadık elimde sperm bulundu ama sevincim yarım kalmıştı çünkü bende bulunan miyom dolayısıyla dr transfer yapmadı ameliyat ol iyileş sonra transfer yapalım dedi bir dinlenme süreci geçirdikten sonra dr gittim miyom alınınca Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi bende o korkuyla ameliyat olmadım ve tekrar tüpbeben dr gittim transfer etmesini ve hertürlü sorumluluğu kabul ettiğimi söyledim ve ilk tedavimde 5.gün embriyosu 1tane kalmıştı onu tranfer ettiler maalesef sonuç negatifti .daha sonra 6ay sonra tekrar tedaviye başladım 1tüp sperm çözdürdüler çok şükür sıkıntısız çözündü bu tedavimdede 5.güne 2tane ama çok kalitesiz embriyo transfer edildi 12gün sonra sonuç yine negatif.daha sonra elimizde kalan son tüp sperme umut bağladığımız için tekrar tedaviye başlamaya karar verdim tam bu ay yapalım derken eşimin ciğerinde nodüle rastlandı bu defa tüpbebek tedavisi yerine gözyaşlarıyla eşimin tahlil ve sonuçlarıyla uğraştık Rabbim ne umuyordum ne oldu bize hastalıkla sınama diye günlerce ağladım eşimin sonucu çıktı dr 3ay sonra tekrar kontrol edelim nodül büyümezse korkulacak birşey yoktur dedi.gerçi tekrar film çektirmedi ama Rabbime sığınıyoruz.içimde yanıp duran evlat hasreti beni 3.tedaviye sürükledi son şans son tüp spermle tedavi olduk bu defa embriyoları 5.güne bekletmedik belki canlıyken tutunurlar diye heves ettik 3 tane 3gün embriyosu transfer edildi bu defa daha umutluydum ama korkularım devam ediyordu elimizde birdahaki tedavi için sperm kalmamıştı bu tedavimde negatif sonuçlanınca ben hangi dala tutunacaktım .bir yandan 3meleğimi düşünürken diğer yandan geriye kala. 5da aklım kalmıştı acaba onların gelişimi nasıl onlar yaşarsa göbişimdekilerde yaşayacaktı hergün bir umut embriyoloğu arıyordum ne oldu yaşıyormu diye arıyordum en sonunda aldığım cevap hayır hepsi öldü 5.güne gelemediler şimdi hastaneden çıktım onları imha etmedim dedi tabi ben ağzımın payını almıştım yine karnımdakiler için şükrediyordum belki tutunurlar diye umut ediyordum .ertesi gün saat 4te telefonum çaldı 2tane embriyo dondurdum gözünüz aydın dedi embriyolog ben şok oldum doğru kişiyi aradığınızdan eminmisiniz dedim evet dedi.çok şükür bir umudum daha olmuştu ve önceki gün 11gün evde yaptığım testte pozitifi gördüm herkesr fotosunu gönderdim tebrikler sevinçler havada uçuştu eşim sevinçten ne yapacağını şaşırdı ama sevincim 1gün sürdü dün yaptırdığın kan tahlilinde 2.01yani negatifi gördüm 3.tedavimde bu şekilde sonuçlandı ama yine de Rabbime şükrediyorum bana başka kapı açtı inşallah nasibin sonradan gelen mucizelerimdedir .çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim
Buradaki tüm arkadaşların eşi azospermi kimisi microtese olmuş kimisi olmamış kimisi yeni öğrenmiş ama hepimizin sorunu aynıMerhaba arkadaslar esi azospermi olan varmi .malasef tese ameliyati yapildi sperm cikmadi yardimlariniza ihtiyacim var
Inşallah canım dualarımız seninle en güzel doğum günü hediyesi bu olur eminimMerhabalar arkadaslar
Esimin yarin kontrolu var insaalaah bu sefer sperm cikar.Ve yarin benim dogum gunum.Insaallah yarin dogum gunu hediyem olarak guzel haberler alirim
Dua edin....
Allahım bundan sonra sonra sonu gelmeyen sevinçler mutluluklar nasip etsin o zamana kadar da sabır versin canımArkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek istiyor dedim eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma
Merhaba nurusima seni cok iyi taniyorum ben 2.tedavie hazirlanirken sen bana dua ettin kunfeyekun okudun hem de sadece burda tanidigin birine sonsuz ama sonsuz sukurler olsun ki boyle guzel bir yurege sahipsin once Allah sonra senin gibi iyi kalpli arkdslrimin duasiyla ben simdi bu mucizeyi yasiyorum Alhin izniyle 2 ay sonra mucizemizin gelisini bekliyrz sen boyle koca yurekli bir insansin sabretmeyi skretmyi dua etmyi biliyorsun ben bebisimle sana dua ediyrm Allh sana 4.denemende o guzel duyguyu yasatsin ve sizi bir omur ayirmasin insAlh Alh kimseyi umutsz birakmasin bizim de son sansmz son spermimizdi ki cok sukur Alhim nasip etti binlerce sukur Alhin izniyle dondurlmus 2 emb.sende can bulack ve asla ayrilmycklr koca yurekli arkdsim Alh hyrli saglikli salih evltlr nasip etsin hepimize hakkini helal et dualrini aldim aklina glrsem dualrni bklerim her daim kardesim Allha emanetsinArkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma
Amin Allah razı olsunNurusima81 Rabbim yüzünüzü güldürsün yaşadığınız okadar şey olmuş ki hepsi de dayanma gücü istiyor. Allah gönlünüzè göre versin
Amin canım inşallah Allah razı olsun Rabbim hepimize yaşatsın ömürlük sevinç yaşamayıAllahım bundan sonra sonra sonu gelmeyen sevinçler mutluluklar nasip etsin o zamana kadar da sabır versin canım
Ama ben kaç gündür ağlamamak için kendimi zor tutuyordum olmadı ki buAllah razı olsun Rabbim evladını sağsalim kucağına almani nasip etsinMerhaba nurusima seni cok iyi taniyorum ben 2.tedavie hazirlanirken sen bana dua ettin kunfeyekun okudun hem de sadece burda tanidigin birine sonsuz ama sonsuz sukurler olsun ki boyle guzel bir yurege sahipsin once Allah sonra senin gibi iyi kalpli arkdslrimin duasiyla ben simdi bu mucizeyi yasiyorum Alhin izniyle 2 ay sonra mucizemizin gelisini bekliyrz sen boyle koca yurekli bir insansin sabretmeyi skretmyi dua etmyi biliyorsun ben bebisimle sana dua ediyrm Allh sana 4.denemende o guzel duyguyu yasatsin ve sizi bir omur ayirmasin insAlh Alh kimseyi umutsz birakmasin bizim de son sansmz son spermimizdi ki cok sukur Alhim nasip etti binlerce sukur Alhin izniyle dondurlmus 2 emb.sende can bulack ve asla ayrilmycklr koca yurekli arkdsim Alh hyrli saglikli salih evltlr nasip etsin hepimize hakkini helal et dualrini aldim aklina glrsem dualrni bklerim her daim kardesim Allha emanetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?