Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hakkınızı helal edin sizi ağlatmak için değil derdimi paylaşmak için yazmıştım

Allah razı olsun amin canım inşallah aynı zamanda hamiş oluruz Rabbim yeterki ol desin
canım ya nasıl teselli edilirki
hiçbir kelime acını dindiremez ama dualarımız seninle Rabbim inş bir sonraki denemende yüzünü güldürür kader arkadaşım
Sözün bittiği kaderin yaşandığı yerdeyiz canım dua edin benim için şuanda en büyük ihtiyacım sizin dualarınız
nurisima Allah dayanma gücü versin, inşallah kalan embryolar sımsıkı tutunur
Amin canım inşallah Allah razı olsun
canım bence sen çok kuvetli bir bayansın kendi kendine teselli etmişsin cümlenin sonunda ALLAHIM hayırlısıyla nasip eder inş. ALLAHM SENİ YANLIZ BIRAKMAZ İNŞ.
Amin amin inşallah Allah razı olsun
Nurusima cok uzuldum ama dedigin gibi dondurulmus embriyolar var insallah bu imtihanin guzel sonuclanir yeni tedavinle evlaatlarina kavusursub
inşallah canım Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah

.
Allah razı olsun amin inşallah en yakın zamanda yüzümüz güler
Canım dayanmazsak sabretmezsek ne olacak ki biz kaderimizi yaşıyoruz öyle yada böyle ister kabul et ister isyan et kendi zararımıza Rabbim sınavımızı yüz akıyla geçenlerden eğlesin
hakkını helal et canım üzülmeni istemezdim ama sizler benim kaderdaşlarımsınız beni merak ettiğinizide biliyorum umutsuzluk için de ağlayıp sızlanacağıma sizinle paylaşmak istedim duaların içinde canı gönülden amin diyorum Allah razı olsun

Merhaba arkadaslar esi azospermi olan varmi .malasef tese ameliyati yapildi sperm cikmadi yardimlariniza ihtiyacim var
merhaba cnm burdaki arkadaskarimizin heosi ayni sikintiyi yasiyor bizde gecen hafta tese olduk ve bizmde sonucumuz sifir sikma canini hepimizin sorunlari ayni pataloji sonucunuz nasil bu arada

Nursima rabbim iki tane kalan canlarini bir omur hic ayirmasin senden ve esin ile beraber saglik ve mutlulukla buyuteceginiz evlatlariniz olsun canim bunun adi mucize olsa gerek umudun bittiği anda onlar yüzünü ve yüreğini ferahlatmis onlar olmasa mücadeleci bebis onlar basindan belli canim ananelerine tutunup saglik ile kucagina almayi nasip etsinnnn.

Btd ile çifte mmutluluk yasatirsiniz bizlere sabrin umudun güçlü çocukları olucak onlar buna cani gönülden inaniyorummm
Btd de canim sende güzel haberler verilen bizee hayirli sonucu evlat olan tedavileriniz olsun.

Nursima canim benim icim yandi cok uzuldum
rabbimin imtihani bitmemis canim ne desem bos ama inaniyorum ben rabbim nasip edecek bi gun canim

canımmm vakit geldi değilmi???
çokk rahat geçer inşallah doğumun.sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah.
rabbim yardımcın olsun.öpüyorum cnm.

geldi canim sayili gun geciyor...allahim hepinize nasip etsin bu gunleri canim benim
amin ins canim cok sagol allah razi olsun
bende optum iyi bak kendine

cnm sen nerelerdesin yaa özledim kız seniii
ya fish testtine çok güvenem bizdede aynı sonuç çıkmıştı .bana göre pek güvenirliği yok o testtin..ama karaciğer değerleri yüksek se araştırın cnm önemli omasın son radan...
mink ela ve berene bu nazarlıklar yuvanızda artık evlatlarının sevinçli neşeli sesleri olsun hep sağlıkjla....
Merhabalar arkadaslar
Esimin yarin kontrolu var insaalaah bu sefer sperm cikar.Ve yarin benim dogum gunum.Insaallah yarin dogum gunu hediyem olarak guzel haberler alirim
Dua edin....
doğum gününde hediye olur spermler sana inşlh..

Canim kardesim kader arkadasim uzun suredir gelemiyorum buralara senin yazini gorunce yazmak istedim sen cok sabirlisin insallah Rabbim sabrinin mukafatini fazlasiyla verir bu 1 gunluk mutlulugunuz bi gun tam anlamiyla gerceklesip omur boyu surer... Biliyosun benim yaramazlarda ne zorluklarla geldiler teyzesi simdi nefes aldirmiyolar bana insallah sende burda evlat hasreti ceken arkadaslarimizda yavrularina biran once kavusurlar...

Inşallah
Sabah akşam kür bakmaktan çok sıkıldım hepsini bir kavanoz yapıp yedirecem olan eşime olacak kıyamambensana

Inşallah
Sabah akşam kür bakmaktan çok sıkıldım hepsini bir kavanoz yapıp yedirecem olan eşime olacak kıyamambensana
ne yapalım başka çare çıkar yol olsa kim ister tabiri caizse ot çar çöp ama ne yapalım rabbimden gelen şifa olur belki onlar deyip yapıyoruz hepimiz inşlh hepsi işe yarar şifa olur...

27-1NUR86---------------------22/10/2014 ÇARŞAMBA

Sıra 1NUR86 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

canımm saolasın.allah razı olsun.güzel günler görmeyi rabbim hepimize nasip etsin.
birbirimizin güzel sonuçlarına hepberaber sevinelim inşallah.
2015ten umudum beklentim çok.hem kendi adıma hem sizler adına.inşallah herşey güzel olacak.
rabbim yardımcımız olsun.
inan içim acıdı okurken.2 kez hamile kalıp yavrularımın beni terketmesine tanık olmuş biri olarak öyle iyi anlıyorumki.
hepimizin kapatmaya çalıştığı yara bu canım.zaman zaman kanayan.
ama şükretmeyi bilen inançlı insanlarız.rabbim yardımcımız olacak inşallah.
sakın umudunu kaybetme canım.sadece zamanı bekliyoruz hepimiz.
evet hemen olsaydı genç anneler olabilseydik güzel olurdu ama hayırlısı bekliyoruz bizler.
sen donmuşlarınla deneyeceksin 4.kez, cemremin ilk benim 3.tedavim kapıda.biribirimize yoldaş olucaz inşallah.
ve tedaviler güzel sonuçlanacak peşimizden biçok arkadaşımız gelecek.
güçlü olalım güzel günleri bekleyelim inşallah.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

inşlh cnm zaten biz yaradana sığınmasak imanımız olmasaydı ne olurduk bilmem..
bu zor günlerin elbet güzel günleri var sığındık alalha görelim neler eyler
zaten biz inşlh hamiş olalım sırada bi sürü arkadaşımız var topikte onlarda arkamızdan gelecekler en kısa zamanda inşlhh..

teseden 1 ay sonra ki sperm tahlilinde 445.000 grem hücre 55. binde lökosit vardı. 1 yıldır hep düzenli şekilde artmıştı ama geçen testte düşüş olmuş. acıbadem bursa hastanesi patoloji yapmadı o kadar para alıp sadece sperm bulunamadı diyip göndermişti bizi. inş. umudumuz var daha güzel şeylerde olacak...

Nurusimacım Rabbim sana ve eşine sabır versin
inşallah bir dahaki tedavinde evlatlarını kucağına alırsın ve kocaman bir aile olursunuz
Allah sana ve bizlere evlat sahibi olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…