- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Hakkınızı helal edin sizi ağlatmak için değil derdimi paylaşmak için yazmıştımNurusima
Canım yaşadıklarını gözyaşları içinde okudum.
Zaten canım da sıkkındı
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Teselliler işe yaramayacak eminim ama
Daha imtihanın bitmemiş demekki
Ne güzel bir deneme yapma şansın daha olacak
Kendini toparladıktan sonra dondurulmuşlarla deneyebilirsin
Allah razı olsun amin canım inşallah aynı zamanda hamiş oluruz Rabbim yeterki ol desincanımmm kıyamam sana.inan gözlerim doldu okurken.iş yerinde zor tuttum kendimi.
o kadar üzüldümki.zaten içim buruk kalbim yorgun güzel haberinle sevinicez diye bekliyordum.
ama ne güzelki yazında bugünümüze hamdolsun diyebiliyorsun.belki bu sefer olmadı ama ben inanıyorumki o 2 tane yavrunun dondurulmasına, içinde can bulacakları için rabbim izin verdi.
zamanı gelmeyince hayallerimize kavuşamıyoruz maalesef.
rabbim gönlüne göre versin.en kısa zamanda 4.tedavinde kavuş yavruna inşallah.hayırlısı olsun, sağlıklı ve ikiz olsun inşallah ve tüm yaşadığın olumsuzlukları unut canım.
öpüyorum cnm.sağlıcakla kal...
Sözün bittiği kaderin yaşandığı yerdeyiz canım dua edin benim için şuanda en büyük ihtiyacım sizin dualarınızcanım ya nasıl teselli edilirki
hiçbir kelime acını dindiremez ama dualarımız seninle Rabbim inş bir sonraki denemende yüzünü güldürür kader arkadaşım
Amin canım inşallah Allah razı olsunnurisima Allah dayanma gücü versin, inşallah kalan embryolar sımsıkı tutunur
Amin amin inşallah Allah razı olsuncanım bence sen çok kuvetli bir bayansın kendi kendine teselli etmişsin cümlenin sonunda ALLAHIM hayırlısıyla nasip eder inş. ALLAHM SENİ YANLIZ BIRAKMAZ İNŞ.
inşallah canım Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallahNurusima cok uzuldum ama dedigin gibi dondurulmus embriyolar var insallah bu imtihanin guzel sonuclanir yeni tedavinle evlaatlarina kavusursub
.Nurisima
Canım çok üzüldüm yazdıklarındanda çok etkilendim.Allah inşallah sana sağlıklı çifter bebişler nasip etsin.Allah dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun.
Canım dayanmazsak sabretmezsek ne olacak ki biz kaderimizi yaşıyoruz öyle yada böyle ister kabul et ister isyan et kendi zararımıza Rabbim sınavımızı yüz akıyla geçenlerden eğlesinRabbim sabrınızı mükafatsız bırakmasın ..
Çok güçlü bi bayansın gerçekten de yazdıkların buraya siğmiş ama benim dayanma gücüme sabrıma sığmaz diye düşünüyorum. ben ilk tüp deneyimden sonra kendimi bir türlü toparlayamadim (4 ay oldu) hala da doğal yolla olacak diyorum içimden (sperm sayısı 1 mil.) Doktorların tüp bebek küçük ihtimal demesine rağmen. Ben Allaha tevekkül etmekten başka birşey yapmak istemiyorum şu sıralar. Rabbim gönlüne göre versin .
Allah ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin..
hakkını helal et canım üzülmeni istemezdim ama sizler benim kaderdaşlarımsınız beni merak ettiğinizide biliyorum umutsuzluk için de ağlayıp sızlanacağıma sizinle paylaşmak istedim duaların içinde canı gönülden amin diyorum Allah razı olsuncanımmm kıyamam sana.inan gözlerim doldu okurken.iş yerinde zor tuttum kendimi.
o kadar üzüldümki.zaten içim buruk kalbim yorgun güzel haberinle sevinicez diye bekliyordum.
ama ne güzelki yazında bugünümüze hamdolsun diyebiliyorsun.belki bu sefer olmadı ama ben inanıyorumki o 2 tane yavrunun dondurulmasına, içinde can bulacakları için rabbim izin verdi.
zamanı gelmeyince hayallerimize kavuşamıyoruz maalesef.
rabbim gönlüne göre versin.en kısa zamanda 4.tedavinde kavuş yavruna inşallah.hayırlısı olsun, sağlıklı ve ikiz olsun inşallah ve tüm yaşadığın olumsuzlukları unut canım.
öpüyorum cnm.sağlıcakla kal...
merhaba cnm burdaki arkadaskarimizin heosi ayni sikintiyi yasiyor bizde gecen hafta tese olduk ve bizmde sonucumuz sifir sikma canini hepimizin sorunlari ayni pataloji sonucunuz nasil bu aradaMerhaba arkadaslar esi azospermi olan varmi .malasef tese ameliyati yapildi sperm cikmadi yardimlariniza ihtiyacim var
Arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek istiyor dedim eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma
merhaba canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sizindemi azospermdi
canımmm vakit geldi değilmi???
çokk rahat geçer inşallah doğumun.sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah.
rabbim yardımcın olsun.öpüyorum cnm.
cnm sen nerelerdesin yaa özledim kız seniiiCanlar iyi aksamlar herkese 8 aydir tedavideydik gecenlerde esim boyamali fish testi yaptirdi sonuc sifir hic bisey cikmadi yaa cok uzuluyoruz ama yapcak bisey yok vede esimin kzraciger degerleri gitgide yukseliyo ffff yarabbim hepimize yardim etsin insallah hrpinizi opuyorum iyi geceler
Slm arkadaslar nasilsiniz insallah guzel haberler vardir gecmisi okuma firsatim olmadi. kizlarim artik evinde beren 39 gun ela 42 gunluk bir kuvez macerasi ile cok sukur evlerine geldiler yogun gunler basladi benim icin ikiz olmasi da ekstra yogunluk getiriyo. Rabbim size de bu mutlulugu en kisa zamanda nasip etsin insallah dualarimdasiniz
doğum gününde hediye olur spermler sana inşlh..Merhabalar arkadaslar
Esimin yarin kontrolu var insaalaah bu sefer sperm cikar.Ve yarin benim dogum gunum.Insaallah yarin dogum gunu hediyem olarak guzel haberler alirim
Dua edin....
Canim kardesim kader arkadasim uzun suredir gelemiyorum buralara senin yazini gorunce yazmak istedim sen cok sabirlisin insallah Rabbim sabrinin mukafatini fazlasiyla verir bu 1 gunluk mutlulugunuz bi gun tam anlamiyla gerceklesip omur boyu surer... Biliyosun benim yaramazlarda ne zorluklarla geldiler teyzesi simdi nefes aldirmiyolar bana insallah sende burda evlat hasreti ceken arkadaslarimizda yavrularina biran once kavusurlar...Arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek istiyor dedim eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma
ne yapalım başka çare çıkar yol olsa kim ister tabiri caizse ot çar çöp ama ne yapalım rabbimden gelen şifa olur belki onlar deyip yapıyoruz hepimiz inşlh hepsi işe yarar şifa olur...Inşallah
Sabah akşam kür bakmaktan çok sıkıldım hepsini bir kavanoz yapıp yedirecem olan eşime olacak kıyamambensana
canımm saolasın.allah razı olsun.güzel günler görmeyi rabbim hepimize nasip etsin.Nursima rabbim iki tane kalan canlarini bir omur hic ayirmasin senden ve esin ile beraber saglik ve mutlulukla buyuteceginiz evlatlariniz olsun canim bunun adi mucize olsa gerek umudun bittiği anda onlar yüzünü ve yüreğini ferahlatmis onlar olmasa mücadeleci bebis onlar basindan belli canim ananelerine tutunup saglik ile kucagina almayi nasip etsinnnn.
Btd ile çifte mmutluluk yasatirsiniz bizlere sabrin umudun güçlü çocukları olucak onlar buna cani gönülden inaniyorummm
Btd de canim sende güzel haberler verilen bizee hayirli sonucu evlat olan tedavileriniz olsun.
inan içim acıdı okurken.2 kez hamile kalıp yavrularımın beni terketmesine tanık olmuş biri olarak öyle iyi anlıyorumki.Arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek istiyor dedim eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma
inşlh cnm zaten biz yaradana sığınmasak imanımız olmasaydı ne olurduk bilmem..canımm saolasın.allah razı olsun.güzel günler görmeyi rabbim hepimize nasip etsin.
birbirimizin güzel sonuçlarına hepberaber sevinelim inşallah.
2015ten umudum beklentim çok.hem kendi adıma hem sizler adına.inşallah herşey güzel olacak.
rabbim yardımcımız olsun.
inan içim acıdı okurken.2 kez hamile kalıp yavrularımın beni terketmesine tanık olmuş biri olarak öyle iyi anlıyorumki.
hepimizin kapatmaya çalıştığı yara bu canım.zaman zaman kanayan.
ama şükretmeyi bilen inançlı insanlarız.rabbim yardımcımız olacak inşallah.
sakın umudunu kaybetme canım.sadece zamanı bekliyoruz hepimiz.
evet hemen olsaydı genç anneler olabilseydik güzel olurdu ama hayırlısı bekliyoruz bizler.
sen donmuşlarınla deneyeceksin 4.kez, cemremin ilk benim 3.tedavim kapıda.biribirimize yoldaş olucaz inşallah.
ve tedaviler güzel sonuçlanacak peşimizden biçok arkadaşımız gelecek.
güçlü olalım güzel günleri bekleyelim inşallah.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
teseden 1 ay sonra ki sperm tahlilinde 445.000 grem hücre 55. binde lökosit vardı. 1 yıldır hep düzenli şekilde artmıştı ama geçen testte düşüş olmuş. acıbadem bursa hastanesi patoloji yapmadı o kadar para alıp sadece sperm bulunamadı diyip göndermişti bizi. inş. umudumuz var daha güzel şeylerde olacak...anladim cnm bende esim biraz toparlansin birazda maddi anlamda biraz kendimizi toparliyalim diye hazirana kadar beklemeyi dusundum ama esimle konusmaya calisiyim artik bi turlu nerden baslasam konusmaya diye bulamiyorum bu arada cnm siz texaviye baslarken ne durumdaydiniz hucreler felan varmiydi yoksa bizim gibi patolajidede hucre gorulmemismiydi cnm su anki durumunuz nedir peki cok soru sordum galiba k.bakma cnm
Arkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek istiyor dedim eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?