Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lamyay canim dualarim seninle heyecanı na ortağı m inanki
Rabbim yuzunuzu güldursun.
Topimigimze neşe getirsin sonuçları n
Halaylar cekeliiiiiimmmmm

Mrb arkadaslar.ben yeni katiliorum araniza.iki gundur bu topigi takip ediyorum.cok yeniyim.1 yillik evliyim.evliligimizin ilk aylarinda bebek dusunmeye basladik esimle.olmayinca doktora gittik.hersey normaldi bende.doKtor esimden sperm testi istedi yaptirdik.sonuc 0 cikti.tekrar ayni sonuc .sonra istanbula yonlendirdi doktor.azospermi teshisi kondu.hic bir anormallik yok esimde.hersey normal ama azospermi hastasi.sonra telaşa kapilip hemen yeditepe universitesi hadtanesinde alel acel microtese ameliyati oldu esim.beni de tup bebege hazirladilar.ama malesef hic sperm bulunmadi.altust olduk.bu topiktekileri okuyunca biraz iyi hissettim kendimi.ne yapmamiz gerekiyor.benim durumumda olup da bebegi olanlar varmi acaba hanimlar.lutfen yazarmisini

Merhaba gecmis olsun
Bizde 6 yillik evliyiz
Ayni sizin gibi evliligimizin 1. Yilinda tese olup cikmayanlardaniz
Ama tedavi olup kisa surede azodan kurtulan cok arkadas var...sayfalari okursaniz gorursunuz

Merhaba gecmis olsun
Bizde 6 yillik evliyiz
Ayni sizin gibi evliligimizin 1. Yilinda tese olup cikmayanlardaniz
Ama tedavi olup kisa surede azodan kurtulan cok arkadas var...sayfalari okursaniz gorursunuz
Tesekkur ederimm.Lamyay.peki benim durumumda olupta yani esimin butun degerleri normal.fsh cok az yuksek 13.3.boyleyken durum bitkisel ne kullanabilirim.arkadaslar??

Canım benim eşimde başkasına ameliyat oldu ve ameliyat günü Celalettin hocayı buldum ve aradım bana 1 ay dinlenmesi lazım demişti tam 1 ay sonra gitti ve tedaviye başladı ve 1,5 senedir devam ediyo İnşallah eşinde çabuk kabullenebilir.Çok zor ve dengesiz zamanlarımız oldu ama alışılıyo bi şekilde Allah yardımıcınız olsun

Hoşgeldin kadar arkadaşımız. Rabbim kucağımiza hayırlı evlat almayı nasip etsin. KeciboynuzuKürÜ hiç denedim mi

Nursima canim benim icim yandi cok uzuldum
rabbimin imtihani bitmemis canim ne desem bos ama inaniyorum ben rabbim nasip edecek bi gun canim
Canım benimm İnan şu anda göz yaşlarıma hakim olamıyorum bir 10 yıllık hasrette bende var bir an kendimi yerinde hissettim çok zorrr. Rabbim inşallah hemen ardından size bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin o sevinci yaşamayı hepimize göstersin inşallahhh

Elden gelen birşey yok ne yazık ki evlat hasreti peygamber sınavı Rabbim bizlere de peygamber sabrı versin inşallah

Nurusimacım Rabbim sana ve eşine sabır versin
inşallah bir dahaki tedavinde evlatlarını kucağına alırsın ve kocaman bir aile olursunuz
Allah sana ve bizlere evlat sahibi olmayı nasip etsin
Allah cc razı olsun canım amin inşallah hep beraber evlat hasretinden kurtuluruz mevlam büyük

Allah razı olsun canım bilmezmiyim yaşadıklarınızı zaten sizler bana umut oldunuz eğer kaderimde varsa olucak Rabbime tevekkül ettim hayrıda şerri de bilen O dur

Gelincik arkadaşım merak ettim sizin aorun da azospermmiydi??

[QUOTE="btd08, post:

inan içim acıdı okurken.2 kez hamile kalıp yavrularımın beni terketmesine tanık olmuş biri olarak öyle iyi anlıyorumki.
hepimizin kapatmaya çalıştığı yara bu canım.zaman zaman kanayan.
ama şükretmeyi bilen inançlı insanlarız.rabbim yardımcımız olacak inşallah.
sakın umudunu kaybetme canım.sadece zamanı bekliyoruz hepimiz.
evet hemen olsaydı genç anneler olabilseydik güzel olurdu ama hayırlısı bekliyoruz bizler.
sen donmuşlarınla deneyeceksin 4.kez, cemremin ilk benim 3.tedavim kapıda.biribirimize yoldaş olucaz inşallah.
ve tedaviler güzel sonuçlanacak peşimizden biçok arkadaşımız gelecek.
güçlü olalım güzel günleri bekleyelim inşallah.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.[/QUOTE]çok haklısın canım umudumu kaybetmiyorum Rabbim bu derdimizi unutturacak başka dert vermesin senin durumunda çok zor bebişlerime kavuşuyorum derken kaybetmek daha acı Rabbim sabır versin yaşadıklarımızı günahlarımıza kefaret saysın inşallah .

Çok teşekkür ederim canım Allah cc razı olsun amin inşallah mucizelerim benimle olur Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün iyiki varsınız

canımmm vakit geldi değilmi???
çokk rahat geçer inşallah doğumun.sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al inşallah.
rabbim yardımcın olsun.öpüyorum cnm.
Çiçek arkadaşım sizinse azospermdi diye biliyorum nasıl tedavi oldunuz nelee yaptınız sana zahmet yardımcı olurmusun bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Tesekkur ederimm.Lamyay.peki benim durumumda olupta yani esimin butun degerleri normal.fsh cok az yuksek 13.3.boyleyken durum bitkisel ne kullanabilirim.arkadaslar??
Hormonlarinizda problem yoksa bitkisel tedavi sizde ise yarayabilir.Bircok bitkiseller var ...
kecibiynuzu kuru var.nohut kuru,havuc suyu,caksir otu kuru eski sayfalarda vardi bazi kisilerde ise yaramisti bence sizde deneyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…