AminnElden gelen birşey yok ne yazık ki evlat hasreti peygamber sınavı Rabbim bizlere de peygamber sabrı versin inşallah
ins cnm ALLAH YARDIMCIN OLSUNteseden 1 ay sonra ki sperm tahlilinde 445.000 grem hücre 55. binde lökosit vardı. 1 yıldır hep düzenli şekilde artmıştı ama geçen testte düşüş olmuş. acıbadem bursa hastanesi patoloji yapmadı o kadar para alıp sadece sperm bulunamadı diyip göndermişti bizi. inş. umudumuz var daha güzel şeylerde olacak...
amin.cnm. sizn durumunuz nasildi peki tedaviye baslarken su an da ne derece ilerleme var anlatirmisin cnmCanım benim eşimde başkasına ameliyat oldu ve ameliyat günü Celalettin hocayı buldum ve aradım bana 1 ay dinlenmesi lazım demişti tam 1 ay sonra gitti ve tedaviye başladı ve 1,5 senedir devam ediyo İnşallah eşinde çabuk kabullenebilir.Çok zor ve dengesiz zamanlarımız oldu ama alışılıyo bi şekilde Allah yardımıcınız olsun
Tesekkerederim kelebekk.amin insallah tek istegimiz bebek sahibi olmak.keci boynuzu kuru denemedim.kur olarak degil ama keci boynuzu pekmezi kullandikHoşgeldin kadar arkadaşımız. Rabbim kucağımiza hayırlı evlat almayı nasip etsin. KeciboynuzuKürÜ hiç denedim mi
İnsallah lamyay umarim yarar.nohut suyu nu kullandik 2 ay.ama nohut suyu sanirim fsh i yuksek olanlarda kullanilmamasi gerekiyormus.dahada yukseltiyormus.esimin cok yuksek olmasa da 1 deger üstü.keci boynuzu kurunu bilmiyorumHormonlarinizda problem yoksa bitkisel tedavi sizde ise yarayabilir.Bircok bitkiseller var ...
kecibiynuzu kuru var.nohut kuru,havuc suyu,caksir otu kuru eski sayfalarda vardi bazi kisilerde ise yaramisti bence sizde deneyin...
AmiiiiiinnnnnnnnnnTOSBAG...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)
CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
herkesi ağlattın canım... Rabbim biran önce acılarımızı dindirsin o mübarek duyguyu bize yaşatsın kucaklarımız boş kalmasın inşallahArkadaşlar birşey daha paylaşmak istiyorum tedavimle ilgili kan testin bir gün önce eczaneden aldığım testte pozitif sonucu almıştım çift çizgi tabiki 10 senelik bekleyişin ardından kan tahlilinin sonucunu beklemeden eşime müjdeli haberi vermeliydim akşam eve eşim arkadaşını ve erkek kardeşini de getirmişti benim sevinçten içim içime sığmıyordu eşimi yanıma çağırdım sen arkadaşlarına yemek koy biz dışarıda yiğelim canım o yemeği istemiyor dedim oda o zaman sipariş vereyim ne istiyorsun dedi benim canım dışarıda yemek istiyor dedim eşimde kabul etti çok şaşırdım evde misafirleri bıraktık bizim 1saatlik işimiz var hemen gelicez dedik neyse hemen giyinip çıktık ben bebişimden mektup yazdım eşime bir bebek tulumu bir bebek ayakkabısı ve test çubuğu paket yaptım yanımda götürdüm .biz eşimle karar vermiştik bu defa test yapmıycaktık zaten adet olmazsam bu hamilelik haberi olacaktı yemekte eşim bana dediki sakın yarın gidip test yapma bende çok heyecanlıyım daha sabredemiyorum 10sene bekledim 1dk bekliyemiyorum .eşime dedimki sana bir hediye aldım ve elimdeki paketi uzattım oda açar açmaz sen testmi yaptın dedi güldüm bak kutunun içinde dedim baktı ve çift çizgiyi görünce çıldırdı haykıracak bağıracak etrafına bakıyor o sevinci anlatamam hemen eve gidelim dedi şükür secdesi yapmalıyım dedi etrafımıza baktık ikimizinden ağzından çıkan ortak laf biz anne baba mı olucaz artık bizde evlatlarımızla koca bir aile olucaz sözüydü devamlı yüzümüzde bir tebessüm vardı eve geldik misafirler ne çabuk geldiniz dediler biran önce evde olup Rabbime şükretmeliydik .o gün hayatımın en anlamlı ve güzel günüydü nihayet ertesi gün kan verme zamanım gelmişti heyecanla değerimi beklerken negatif sonucu aldım ama yine bir gün olsa dahi bu sevinci bana yaşattığı için mevlama binlerce kez şükrediyorum .inşallah bir dahaki tedavimde bayramım bir ömür boyu sürer tadı damağımda kaldı bebişim ağzımıza bir damla bal sürüp gitti şimdi burdan meleğime sesleniyorum ne olursun gel bir daha gel bizi sensiz bırakma
Canm menagonu ödüyoda diğerini bilmiyorum celalettin hoca çıkarmıştı dahiliyeci oda normalde bulunduğunuz yerdeki dahiliyecinin birine bi sorun tanı da hipogondiazim yazıyoArkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum. Eşim azosperm hastası dr.kaan beyde tedavi oluyo en son yapılan tahlil sonuçlarına göre dr bey neofortil tablet ve menagon iğne kullanmasını söyledi. Sgk bu ilaçları karsılamıyormuş bununla ilgili devletten mi rapor çikarmamız gerekiyo rapor için istenilen katagoriler neler ? Azosperm olup bu ilaçlardan sonuç alan varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Sizdeki sorun neydi canım bir faydasını gördünüzmü bu ilacınCanm menagonu ödüyoda diğerini bilmiyorum celalettin hoca çıkarmıştı dahiliyeci oda normalde bulunduğunuz yerdeki dahiliyecinin birine bi sorun tanı da hipogondiazim yazıyo
Canim siz celalettin hocada tedavi oluosunuz degilmi. Sonuc nasil hucre cikisi falanSperm yine cikmadi ya offf Allahim
Evet celalettin hocadayizCanim siz celalettin hocada tedavi oluosunuz degilmi. Sonuc nasil hucre cikisi falan
Hocaya gosterdinizmi canimmAbstinens Süresi : 3 GÜN
Liquifaksiyon Süresi : 23 dk.
Viskozite : Hafif artmış
Volüm : 1.4 cc
pH : 8.5
Fruktoz : 240 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 13-15 EPİTEL ( 7-8) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi:
Nadir makrofaj
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 400 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 462 000 /cc Lökosit Oranı : % 33
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 938 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67
( % 31 spermatit ( 8-10, 10,12 mikron nadirt elonge spermatit, % 69 spermatosit )
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :
Abstinens Süresi : 3 GÜN
Liquifaksiyon Süresi : 23 dk.
Viskozite : Hafif artmış
Volüm : 1.4 cc
pH : 8.5
Fruktoz : 240 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 13-15 EPİTEL ( 7-8) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi:
Nadir makrofaj
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 400 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 462 000 /cc Lökosit Oranı : % 33
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 938 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67
( % 31 spermatit ( 8-10, 10,12 mikron nadirt elonge spermatit, % 69 spermatosit )
canım elegon spermatit çıkmış buda çok iyi birşey,bizde oda çıkmadı
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :
Canimm insallah cikar cok yakinda belki 6.ayda olur bilemeyiz kiEvet celalettin hocadayiz
spermatid var 4 ay onceki testtede vardi
hoca yakinda spermleri gorursunuz demusti yine cikmadi
cok umutlanmistik bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?