Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insaallah canim
Biz celalettin hocada baslayali 1.5 yil oldu
korkuyorum ya yine olmazsa diye
bu artik kacinci tedavimiz offfff
Canimm inancini kaybetme ne zamn olacagini bilemeyiz yakinda cikar.veya daha zmn var demek yanlis bnce allah isterse %1 spermatid sperme donusur istemezse %90 spermatid olsun sperme donusmez. Insallah cok yakinda cikar allahin izniyle.. cnm esinde problem neydi ?

LAMYAY canım elagon spermatit çıkmış oda iyiy birşey,bizde oda çıkmadı sizin sorun neydi?
Hormonlar yuksekti canim
bizde 4ay oncede cikmisti elonge spermatid ama neden donysmuyolar sperme anlamadim gitti..
siz ne kadar oldu baslayali tedaviye

Ev
birde canım volüm çok az oda etkilemiş olabilir,daha öncede böylemi çıkıyordu volüm
Evet hep boyle cikiyordu
perhiz suresimi az acava 3 gunde verilmesi gerek diye biliyorum ben
dahami cok beklemesi lazimdii

canım elonge var buda bir ilermeledir hem spermatidde artmış. inş bir dahakine çıkar..

Hormonlar yuksekti canim
bizde 4ay oncede cikmisti elonge spermatid ama neden donysmuyolar sperme anlamadim gitti..
siz ne kadar oldu baslayali tedaviye
valla canım onu bende bilmiyorum spermatitten sperme geçmede sıkıntı var malesf,bizde 18 ayı geçti tedavideyiz ama yok birtürlü sperm çıkmıyor hatta bu sefer spermatit oranıda düştü iyice

Ev

Evet hep boyle cikiyordu
perhiz suresimi az acava 3 gunde verilmesi gerek diye biliyorum ben
dahami cok beklemesi lazimdii
3-5 gün ideal canım ama perhiz süresi 5 gün olunca hücreler biraz daha artmış oluyor sanki,
Gerçi bizim son tesst 4 cc çıktı volüm ama düşüş oldu nasib meselesi, siz yinede volüm neden düşük oluyor onu hocaya sorun,

In

Insallah sizde de cikar canim spermatid
bizde cok umutluyduk sperme donusurler diye
inşallah canım,spermatit varda hatta bir ara %48 çıkmıştı ama son testte düşüş oldu,elagon çıksaydı onada razıydım düşüş olması kötü oluyor

canlarim bana celalettin hocanin mail adresiyle telefon numarasini verirmisiniz durumumuzla ilgili bi mail atiyim fikrini aliyim aslinda arasam daha iyi olur ama simdi heycan yaparim hic konusamam en iyisi mail atmak

Sa
SagOl canim hersey Allahin elinde kaderimizde varsa cikacak
fsh i yuksek..testis yetmezligi...

Sa

SagOl canim hersey Allahin elinde kaderimizde varsa cikacak
fsh i yuksek..testis yetmezligi...
Bnde cok merak ediyorum ignelerden sonra hic sperm testi yaptirmadk. Insallah kasimda gidicez bakalim durum nasil. Cnm sen esinin yediklerine dikkat ediomusun spermatid orani iyi sizin.

Kizlar bizim bitkiseller bitti almadik daha eşim almasam olmuyomu diyo. Sizce ne yapmaliyiz ????

valla canım onu bende bilmiyorum spermatitten sperme geçmede sıkıntı var malesf,bizde 18 ayı geçti tedavideyiz ama yok birtürlü sperm çıkmıyor hatta bu sefer spermatit oranıda düştü iyice
Iyice umitsizlige kapildim ya ben 4ay onceki testte spermatidleri gorunce bu ay kesin spermi goruruz diye dusunmustum

Bnde cok merak ediyorum ignelerden sonra hic sperm testi yaptirmadk. Insallah kasimda gidicez bakalim durum nasil. Cnm sen esinin yediklerine dikkat ediomusun spermatid orani iyi sizin.
Esim pregnyl ve menapur ignesini kullaniyo
ve ersel beyden bitkisel baska ozel bir sey yok
Spermatid orani kac olunca sperm cikiyormus biliuomusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…