Esimle daha konusmadim bana soylemediHocaya gosterdinizmi canimm
Insaallah canimCanimm insallah cikar cok yakinda belki 6.ayda olur bilemeyiz ki
Canimm inancini kaybetme ne zamn olacagini bilemeyiz yakinda cikar.veya daha zmn var demek yanlis bnce allah isterse %1 spermatid sperme donusur istemezse %90 spermatid olsun sperme donusmez. Insallah cok yakinda cikar allahin izniyle.. cnm esinde problem neydi ?Insaallah canim
Biz celalettin hocada baslayali 1.5 yil oldu
korkuyorum ya yine olmazsa diye
bu artik kacinci tedavimiz offfff
birde canım volüm çok az oda etkilemiş olabilir,daha öncede böylemi çıkıyordu volümLAMYAY canım elagon spermatit çıkmış oda iyiy birşey,bizde oda çıkmadısizin sorun neydi?
Hormonlar yuksekti canimLAMYAY canım elagon spermatit çıkmış oda iyiy birşey,bizde oda çıkmadısizin sorun neydi?
Evet hep boyle cikiyordubirde canım volüm çok az oda etkilemiş olabilir,daha öncede böylemi çıkıyordu volüm
canım elonge var buda bir ilermeledir hem spermatidde artmış. inş bir dahakine çıkar..Abstinens Süresi : 3 GÜN
Liquifaksiyon Süresi : 23 dk.
Viskozite : Hafif artmış
Volüm : 1.4 cc
pH : 8.5
Fruktoz : 240 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:
Sperm : - Round Cell : 13-15 EPİTEL ( 7-8) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi:
Nadir makrofaj
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 400 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 462 000 /cc Lökosit Oranı : % 33
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 938 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67
( % 31 spermatit ( 8-10, 10,12 mikron nadirt elonge spermatit, % 69 spermatosit )
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :
Insallah sizde de cikar canim spermatidLAMYAY canım elagon spermatit çıkmış oda iyiy birşey,bizde oda çıkmadısizin sorun neydi?
valla canım onu bende bilmiyorum spermatitten sperme geçmede sıkıntı var malesf,bizde 18 ayı geçti tedavideyiz ama yok birtürlü sperm çıkmıyor hatta bu sefer spermatit oranıda düştü iyiceHormonlar yuksekti canim
bizde 4ay oncede cikmisti elonge spermatid ama neden donysmuyolar sperme anlamadim gitti..
siz ne kadar oldu baslayali tedaviye
3-5 gün ideal canım ama perhiz süresi 5 gün olunca hücreler biraz daha artmış oluyor sanki,Ev
Evet hep boyle cikiyordu
perhiz suresimi az acava 3 gunde verilmesi gerek diye biliyorum ben
dahami cok beklemesi lazimdii
inşallah canım,spermatit varda hatta bir ara %48 çıkmıştı ama son testte düşüş oldu,elagon çıksaydı onada razıydım düşüş olması kötü oluyorIn
Insallah sizde de cikar canim spermatid
bizde cok umutluyduk sperme donusurler diye
Canim ins dedigin gibi cikar bir dahakinecanım elonge var buda bir ilermeledir hem spermatidde artmış. inş bir dahakine çıkar..
Canimm inancini kaybetme ne zamn olacagini bilemeyiz yakinda cikar.veya daha zmn var demek yanlis bnce allah isterse %1 spermatid sperme donusur istemezse %90 spermatid olsun sperme donusmez. Insallah cok yakinda cikar allahin izniyle.. cnm esinde problem neydi ?
SagOl canim hersey Allahin elinde kaderimizde varsa cikacakCanimm inancini kaybetme ne zamn olacagini bilemeyiz yakinda cikar.veya daha zmn var demek yanlis bnce allah isterse %1 spermatid sperme donusur istemezse %90 spermatid olsun sperme donusmez. Insallah cok yakinda cikar allahin izniyle.. cnm esinde problem neydi ?
Bnde cok merak ediyorum ignelerden sonra hic sperm testi yaptirmadk. Insallah kasimda gidicez bakalim durum nasil. Cnm sen esinin yediklerine dikkat ediomusun spermatid orani iyi sizin.Sa
SagOl canim hersey Allahin elinde kaderimizde varsa cikacak
fsh i yuksek..testis yetmezligi...
Iyice umitsizlige kapildim ya ben 4ay onceki testte spermatidleri gorunce bu ay kesin spermi goruruz diye dusunmustumvalla canım onu bende bilmiyorum spermatitten sperme geçmede sıkıntı var malesf,bizde 18 ayı geçti tedavideyiz ama yok birtürlü sperm çıkmıyor hatta bu sefer spermatit oranıda düştü iyice
Esim pregnyl ve menapur ignesini kullaniyoBnde cok merak ediyorum ignelerden sonra hic sperm testi yaptirmadk. Insallah kasimda gidicez bakalim durum nasil. Cnm sen esinin yediklerine dikkat ediomusun spermatid orani iyi sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?