Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esim pregnyl ve menapur ignesini kullaniyo
ve ersel beyden bitkisel baska ozel bir sey yok
Spermatid orani kac olunca sperm cikiyormus biliuomusun canim
Lamyay insallah spermatidler sperme donusur .umudunuzu yitirmeyin
Ersel bey aktar sanirim.memnunmusunuz.numarasini alabilirmiyim lamyay

Esimin semen volumu 1.4
Baska kusilerin testlerine bakiuorum interneyten 4 ile 5 srasi degisiyor
esimin hep boyle az cikiyor 2yi gecmiyor neden acaba??bilginiz varmi

Bir onceki test sonucu soyle
Abstinens Süresi : 5 GÜN

Liquifaksiyon Süresi : 18 dk.

Viskozite : Normal

Volüm : 2.3 cc

pH : 7.8

Fruktoz : 290 mg/dl ( Normali : 200 - 600)

Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:

Sperm : - Round Cell : 18-20 EPİTEL ( 2-3) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi:

Nadir makrofaj

Sperm Sayımı : - /cc

Round Cell Sayımı : 1 800 000 /cc

Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 720 000 /cc Lökosit Oranı : % 40

İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 080 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 60

( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))

İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100

Motilite Sınıflama ( Forward Progression Kriterlerine Göre) :

Liquifaksiyondan Sonra 1.saat 2. saat

Simdiki test;;;

Abstinens Süresi : 3 GÜN

Liquifaksiyon Süresi : 23 dk.

Viskozite : Hafif artmış

Volüm : 1.4 cc

pH : 8.5

Fruktoz : 240 mg/dl ( Normali : 200 - 600)

Direkt Mikroskopi hpf (400x) sahasında:

Sperm : - Round Cell : 13-15 EPİTEL ( 7-8) Eritrosit : (Nadir ) Aglütinasyon ve tipi:

Nadir makrofaj

Sperm Sayımı : - /cc

Round Cell Sayımı : 1 400 000 /cc

Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 462 000 /cc Lökosit Oranı : % 33

İmmatür Germ Hücre Sayımı : 938 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67

( % 31 spermatit ( 8-10, 10,12 mikron nadirt elonge spermatit, % 69 spermatosit )

İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : %

Esim pregnyl ve menapur ignesini kullaniyo
ve ersel beyden bitkisel baska ozel bir sey yok
Spermatid orani kac olunca sperm cikiyormus biliuomusun canim
anladım cnm bızde pregnyl kullanıoruz menapura ne zmn gectınız. canım valla onu tam bılmıyorum ama balım arkadasımız söylemıstı %4 spermatıdle sperm cıkısı olan bır arkadas varmıs anladgm kadarıyla spermatıdlern sperme geçmesi önemli cnm

4ay oldu geceli onceden me egon kullaniyordu

Esimin semen volumu 1.4
Baska kusilerin testlerine bakiuorum interneyten 4 ile 5 srasi degisiyor
esimin hep boyle az cikiyor 2yi gecmiyor neden acaba??bilginiz varmi
canım bizimkide öyle volüm düşük neden bilmiyorum

selam kızlar uzun süredir yoktum bizde celalettin beyin eski hastalarındayız halen sperm çıkışımız olmadı en son tahlillerimiz şöyle
bstinens Süresi :5 GÜN
Liquifaksiyon Süresi : 21 dk.
Viskozite : Normal
Volüm : 3.8 cc
pH : 7.8
Fruktoz : 350 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Round Cell Sayımı : 1 600 000 /cc
Lökosit Sayımı : 736 000 /cc Lökosit Oranı : % 46
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 964 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 54
( % 11 spermatit 5-8 , 8-10 , % 89 spermatosit ) hoca henüz bakmadı acaba iyimi bu sonuçlar

Arkadaşlar bişey sorcam bu spwrm testi normal sperm testimi yoksa yıkamalı falanmı boyamalımı bende tam olarak anlamıyorum biz hep normal sperm testi yaptırıyoruz sonuç azosperm

Sperm yine cikmadi ya offf Allahim
üzüldüm ya evet beklenti olunca yıkım oluyor insanda..inşlh bi daha ki sefere olur cnm ne desem boş başka bişey deyemiyorum..
cnm diğer geçen testle arasındaki farkı bilmeme ama i,nşlh spermetitlerin sperm e dönüşür..
Arkadaşlar bişey sorcam bu spwrm testi normal sperm testimi yoksa yıkamalı falanmı boyamalımı bende tam olarak anlamıyorum biz hep normal sperm testi yaptırıyoruz sonuç azosperm
cnm bizim azolulara herkes ayrıntılı bakmıyor bi arif bey var o hücrelere faalan bakıyor anlıcan normal sperm testti ama çok çok incelenmesi gerekiyor o yüzden ...

Insaallah canim
Biz celalettin hocada baslayali 1.5 yil oldu
korkuyorum ya yine olmazsa diye
bu artik kacinci tedavimiz offfff

cnm peki ilk testte nasildi sonuclar? yani bi gelisme olmusmu basa bakarak? üzülme ins yakinda istediginize ulasirisiniz Allahin izniyle

Elden gelen birşey yok ne yazık ki evlat hasreti peygamber sınavı Rabbim bizlere de peygamber sabrı versin inşallah

canim evet negüzel soylemissin amin. okuyunca cok üzüldüm inan burda herkes kendini yerine koyuyor ve hissettiklerimizi o sayede cok iyi anliyoruz ama ümidini kaybetme Rabbim büyük ins zamani gelince olacaktir. Bizimde kac ay sonra tekar tahlilimiz var cok stresliyim bugün esimi tr ye ugurladim ins güzel haberlerle döner...

selam arkadaslar daha dogrusu iyi geceler ancak girebiliyorum. Bende bugün esimi türkiyeye istanbula ugurladim ins güzel haberlerle döner, cok stresliydik son zamanda nedense böyle tahlil günleri yaklastikca fenalik geliyo insana hem ümidim var güzel sonuclar almaya hemde o ümitten bile korkuyorum yikilmayi düsününce. en son tesste (bizim icin ilkti bu arada) hoca ve ersel bey cok iyi konustulardi 3 aya spermler cikar felan diye ama inanamiyorum bile buna korkudan, sanki hic cikmicakmis gibi geliyor. hayirlisi bakalim dualarinizi bekliyorum cuma günü test günü, bu arada pregnyl kullandi esim 5 ay kadar hormon degerleri hala normal ama hatta biraz düsmüs bile bakalim ne dicekler...Allaha emanet olun

cnm peki ilk testte nasildi sonuclar? yani bi gelisme olmusmu basa bakarak? üzülme ins yakinda istediginize ulasirisiniz Allahin izniyle
Onceden hic bisey cikmiyordu
4ay once spermatid cikmisti
bu ay sperm cikar diye acele ettik anlasilan
esime dr 6 ila 9 ay arasi ancak cikar demis sperm
sonuclarin iyi demis
insaallh dedigi gibi ben 6 ay sonra cikmasinada raziyim...bir umudun olmasi guzel

Canim bende aynen dedigin gibi o kadar stersliyim ki su test gunleri..esimide jendimide resmen mahvettimm...ins sizde cikar sperm..probleminiz neydi

ERVAE...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…