- 22 Ekim 2014
- 37
- 43
- 33
- 42
Lamyay insallah spermatidler sperme donusur .umudunuzu yitirmeyinEsim pregnyl ve menapur ignesini kullaniyo
ve ersel beyden bitkisel baska ozel bir sey yok
Spermatid orani kac olunca sperm cikiyormus biliuomusun canim
Lamyay insallah spermatidler sperme donusur .umudunuzu yitirmeyin
Ersel bey aktar sanirim.memnunmusunuz.numarasini alabilirmiyim lamyay[/QUO
canim bende nosu yok esimin tel inde vardir
esim su an istanbulda ...ben yurtdisinda
biz memnunuz ins iyi sonuclar aliriz
anladım cnm bızde pregnyl kullanıoruz menapura ne zmn gectınız. canım valla onu tam bılmıyorum ama balım arkadasımız söylemıstı %4 spermatıdle sperm cıkısı olan bır arkadas varmıs anladgm kadarıyla spermatıdlern sperme geçmesi önemli cnmEsim pregnyl ve menapur ignesini kullaniyo
ve ersel beyden bitkisel baska ozel bir sey yok
Spermatid orani kac olunca sperm cikiyormus biliuomusun canim
4ay oldu geceli onceden me egon kullaniyorduanladım cnm bızde pregnyl kullanıoruz menapura ne zmn gectınız. canım valla onu tam bılmıyorum ama balım arkadasımız söylemıstı %4 spermatıdle sperm cıkısı olan bır arkadas varmıs anladgm kadarıyla spermatıdlern sperme geçmesi önemli cnm
canım protein x2 mi kullandınız bu dönemde,o ilaç pek kimsede işe yaramadıIyice umitsizlige kapildim ya ben 4ay onceki testte spermatidleri gorunce bu ay kesin spermi goruruz diye dusunmustum
canım bizimkide öyle volüm düşük neden bilmiyorumEsimin semen volumu 1.4
Baska kusilerin testlerine bakiuorum interneyten 4 ile 5 srasi degisiyor
esimin hep boyle az cikiyor 2yi gecmiyor neden acaba??bilginiz varmi
üzüldüm ya evet beklenti olunca yıkım oluyor insanda..inşlh bi daha ki sefere olur cnm ne desem boş başka bişey deyemiyorum..Sperm yine cikmadi ya offf Allahim
cnm diğer geçen testle arasındaki farkı bilmeme ama i,nşlh spermetitlerin sperm e dönüşür..selam kızlar uzun süredir yoktum bizde celalettin beyin eski hastalarındayız halen sperm çıkışımız olmadı en son tahlillerimiz şöyle
bstinens Süresi :5 GÜN
Liquifaksiyon Süresi : 21 dk.
Viskozite : Normal
Volüm : 3.8 cc
pH : 7.8
Fruktoz : 350 mg/dl ( Normali : 200 - 600)
Round Cell Sayımı : 1 600 000 /cc
Lökosit Sayımı : 736 000 /cc Lökosit Oranı : % 46
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 964 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 54
( % 11 spermatit 5-8 , 8-10 , % 89 spermatosit ) hoca henüz bakmadı acaba iyimi bu sonuçlar
cnm bizim azolulara herkes ayrıntılı bakmıyor bi arif bey var o hücrelere faalan bakıyor anlıcan normal sperm testti ama çok çok incelenmesi gerekiyor o yüzden ...Arkadaşlar bişey sorcam bu spwrm testi normal sperm testimi yoksa yıkamalı falanmı boyamalımı bende tam olarak anlamıyorum biz hep normal sperm testi yaptırıyoruz sonuç azosperm
Insaallah canim
Biz celalettin hocada baslayali 1.5 yil oldu
korkuyorum ya yine olmazsa diye
bu artik kacinci tedavimiz offfff
Elden gelen birşey yok ne yazık ki evlat hasreti peygamber sınavı Rabbim bizlere de peygamber sabrı versin inşallah
Onceden hic bisey cikmiyorducnm peki ilk testte nasildi sonuclar? yani bi gelisme olmusmu basa bakarak? üzülme ins yakinda istediginize ulasirisiniz Allahin izniyle
Canim bende aynen dedigin gibi o kadar stersliyim ki su test gunleri..esimide jendimide resmen mahvettimm...ins sizde cikar sperm..probleminiz neydiselam arkadaslar daha dogrusu iyi geceler ancak girebiliyorum. Bende bugün esimi türkiyeye istanbula ugurladim ins güzel haberlerle döner, cok stresliydik son zamanda nedense böyle tahlil günleri yaklastikca fenalik geliyo insanahem ümidim var güzel sonuclar almaya hemde o ümitten bile korkuyorum yikilmayi düsününce. en son tesste (bizim icin ilkti bu arada) hoca ve ersel bey cok iyi konustulardi 3 aya spermler cikar felan diye ama inanamiyorum bile buna korkudan, sanki hic cikmicakmis gibi geliyor. hayirlisi bakalim dualarinizi bekliyorum cuma günü test günü, bu arada pregnyl kullandi esim 5 ay kadar hormon degerleri hala normal ama hatta biraz düsmüs bile bakalim ne dicekler...Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?