inmemiş testisten azosperm 1 yıl kadar kullandı ama sperm çıkışı olmadı canmSizdeki sorun neydi canım bir faydasını gördünüzmü bu ilacın
selam arkadaslar daha dogrusu iyi geceler ancak girebiliyorum. Bende bugün esimi türkiyeye istanbula ugurladim ins güzel haberlerle döner, cok stresliydik son zamanda nedense böyle tahlil günleri yaklastikca fenalik geliyo insanahem ümidim var güzel sonuclar almaya hemde o ümitten bile korkuyorum yikilmayi düsününce. en son tesste (bizim icin ilkti bu arada) hoca ve ersel bey cok iyi konustulardi 3 aya spermler cikar felan diye ama inanamiyorum bile buna korkudan, sanki hic cikmicakmis gibi geliyor. hayirlisi bakalim dualarinizi bekliyorum cuma günü test günü, bu arada pregnyl kullandi esim 5 ay kadar hormon degerleri hala normal ama hatta biraz düsmüs bile bakalim ne dicekler...Allaha emanet olun
cnm inşlh bişey olmaz kalbi atmayan gider belki kanamayla kardeşine zarara vermez ..inşlKızlar Merhaba
Dün doktora gittim kalp atışı için, Pazartesi de kan testleri için devlet hastanesine gitmiştim. Orda da ultrasona girdim kalp atışını gördüm çok şükür. Dün gittiğimde ise doktor iki gebelik mi kanama mı anlamadım kalp atışını görmedim dedi sinirim boşaldı çok kötü oldum.. sonra bizi ayrıntılı ultrasona gönderdi. Ordada ikiz gebelik gözüktü :) soldaki 6+5 günlük kalbi atıyor, sağda ki 6+4 günlük içinde bebek var kalp atışı yok.. Salı tekrar gitcem. .. Hala şaşkınım. . Inşallah bişey olmaz
Cook geçmiş olsun canım ben geçenlerde oldum anlattım şükürherkese günaydın bende hastalar kervanına katıldım kulağım boğazım ağrıyo uff kızlar kendinize dikkat edin bu havalarda...
Doktor diğeri büyüdükçe onu yok eder bişey olmaz dedi iğne kullanıyorum zaten 10 hafta progestan 12 hafta hiborcnm inşlh bişey olmaz kalbi atmayan gider belki kanamayla kardeşine zarara vermez ..inşl
aynen cnm abimin karısınında iki kese görüldü biri biraz büyük diğeri iraz daha kküçük dr. ikiz dedi ama diğeri gider gibi gözüküyor bekelyelim dedi ve şimdi 5 aya yaklaştı hakkatende diğer küçük kese kayboldu sorun olmadı sıkıntı yaşamadı inşlh senden sıkıntısız atlatırsın cnm...Doktor diğeri büyüdükçe onu yok eder bişey olmaz dedi iğne kullanıyorum zaten 10 hafta progestan 12 hafta hibor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. . :)aynen cnm abimin karısınında iki kese görüldü biri biraz büyük diğeri iraz daha kküçük dr. ikiz dedi ama diğeri gider gibi gözüküyor bekelyelim dedi ve şimdi 5 aya yaklaştı hakkatende diğer küçük kese kayboldu sorun olmadı sıkıntı yaşamadı inşlh senden sıkıntısız atlatırsın cnm...
merhaba canım yazına denk geldim yine.. yaşadıklarımı yazayımda belki için rahatlar.. bende ikiz hamile kalmıştım hatta ikisinin kalp atışını duymuştuk sonra birisinin kalbi durdu.. doktorumuz kan sulandırıcı iğne yazdı ve merak etme kanama olmaz o kese kendiliğinden ufalır gider dedi..öylede oldu..o ufak kese hamileliğimin altıncı ayına kadar orda belli belirsiz duruyordu ama hiç zararı olmadı.Doktor diğeri büyüdükçe onu yok eder bişey olmaz dedi iğne kullanıyorum zaten 10 hafta progestan 12 hafta hibor
Hosgeldin aramiza.Gecmis olsun oncelikle.micro tese oldumu esin.Kızlar merhaba nasılsınız. benimde eşimde azospermi var olumsuz bi tüp bebek denememiz oldu. Şimdi ikinci tedaviye başladık bakalım ne olucak. Açıkçası tekrar aynı hüsranla karşılaşmaktan korkuyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
mrb tulay hanım.ersel beyin numarasımı alabilirmiyim .eşim azospermi .ARKADAŞLAR!
4-Mayıs Pazar günü Bursa da Sayfadaki arkadaşlar ile bir organizasyon planlayıp buluşalım istedik. Celalettin hoca, Ersel bey ve muhtemelen bir doktor daha gelecek, profesyonel bilgi aktaracak katılımcı sayısı artabilir.
Programda bu kez ailecek gidiyoruz.
Organizasyon netleştikten sonra detayları paylaşacağız.
Konferans salonu ayarlayıp topluca bir bilgilendirme ve birebir hocalara tüm merak edilenleri danışma fırsatımız olacaktır.
Öncelikle güzel bir yerde Alabalık tesisinde Bursa'nın huzur veren bir mesire alanında yemek yiyip bol oksijen alırız...
Katılacak arkadaşların bu tarih ile ilgili planlamalarını şimdiden yapmalarını ve kesin katılacakların BİZ GELİYORUZ demesini rica ediyorum çünkü kişi sayısına göre rezervasyon yapılacaktır.
Bursa da ve yakın çevrede yaşayanlar dışında imkanı olan sayfadaki tüm kardeşlerimiz davetlidir.
Ayy canım inşallah :) hiç lekelenmem falan olmadı şükür transfer gününden bu yana düşük önleyici iğne kullanıyorum Rabbim bebeklerimizi bize bagislasinmerhaba canım yazına denk geldim yine.. yaşadıklarımı yazayımda belki için rahatlar.. bende ikiz hamile kalmıştım hatta ikisinin kalp atışını duymuştuk sonra birisinin kalbi durdu.. doktorumuz kan sulandırıcı iğne yazdı ve merak etme kanama olmaz o kese kendiliğinden ufalır gider dedi..öylede oldu..o ufak kese hamileliğimin altıncı ayına kadar orda belli belirsiz duruyordu ama hiç zararı olmadı.
merhaba geçmiş olsun Ersel beyin numarası:0532 573 81 18Hanimlar mrb.bu topikteki herkes umarim cok istedigimiz cocuklarimiza kavusuruz.cok zor bir durum bu.insan boyle bir durumla karsilasinca daha da cok bebek hasreti cekiyor.biz de esimle bitkisel bir yardim almak istiyoruz.ersel beyden bahsedilmis bitkiseller icin.ulasabilecegim numarasini rica etsem bana yazarmisiniz arkadaslar
Tesekkur ederim balim1905 duyarliligin icin☺merhaba geçmiş olsun Ersel beyin numarası:0532 573 81 18
Hosgeldin aramiza.Gecmis olsun oncelikle.micro tese oldumu esin.
Sperm yine cikmadi ya offf Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?