Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
28-GOEZDE-------------------23/10/2014 PERŞEMBE

Sıra GOEZDE kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Allahın izniyle inş. yaradanım bu sefer yüzünüze güler ağlayarak okudum ALLAHIM SİZİ YALNIZ BIRAKMASIN...

Kızlar Merhaba
Dün doktora gittim kalp atışı için, Pazartesi de kan testleri için devlet hastanesine gitmiştim. Orda da ultrasona girdim kalp atışını gördüm çok şükür. Dün gittiğimde ise doktor iki gebelik mi kanama mı anlamadım kalp atışını görmedim dedi sinirim boşaldı çok kötü oldum.. sonra bizi ayrıntılı ultrasona gönderdi. Ordada ikiz gebelik gözüktü :) soldaki 6+5 günlük kalbi atıyor, sağda ki 6+4 günlük içinde bebek var kalp atışı yok.. Salı tekrar gitcem. .. Hala şaşkınım. . Inşallah bişey olmaz

herkese günaydın bende hastalar kervanına katıldım kulağım boğazım ağrıyo uff kızlar kendinize dikkat edin bu havalarda...

cnm inşlh bişey olmaz kalbi atmayan gider belki kanamayla kardeşine zarara vermez ..inşl

Doktor diğeri büyüdükçe onu yok eder bişey olmaz dedi iğne kullanıyorum zaten 10 hafta progestan 12 hafta hibor
aynen cnm abimin karısınında iki kese görüldü biri biraz büyük diğeri iraz daha kküçük dr. ikiz dedi ama diğeri gider gibi gözüküyor bekelyelim dedi ve şimdi 5 aya yaklaştı hakkatende diğer küçük kese kayboldu sorun olmadı sıkıntı yaşamadı inşlh senden sıkıntısız atlatırsın cnm...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. . :)

Hanimlar mrb.bu topikteki herkes umarim cok istedigimiz cocuklarimiza kavusuruz.cok zor bir durum bu.insan boyle bir durumla karsilasinca daha da cok bebek hasreti cekiyor.biz de esimle bitkisel bir yardim almak istiyoruz.ersel beyden bahsedilmis bitkiseller icin.ulasabilecegim numarasini rica etsem bana yazarmisiniz arkadaslar

Kızlar merhaba nasılsınız. benimde eşimde azospermi var olumsuz bi tüp bebek denememiz oldu. Şimdi ikinci tedaviye başladık bakalım ne olucak. Açıkçası tekrar aynı hüsranla karşılaşmaktan korkuyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Doktor diğeri büyüdükçe onu yok eder bişey olmaz dedi iğne kullanıyorum zaten 10 hafta progestan 12 hafta hibor
merhaba canım yazına denk geldim yine.. yaşadıklarımı yazayımda belki için rahatlar.. bende ikiz hamile kalmıştım hatta ikisinin kalp atışını duymuştuk sonra birisinin kalbi durdu.. doktorumuz kan sulandırıcı iğne yazdı ve merak etme kanama olmaz o kese kendiliğinden ufalır gider dedi..öylede oldu..o ufak kese hamileliğimin altıncı ayına kadar orda belli belirsiz duruyordu ama hiç zararı olmadı.

Hosgeldin aramiza.Gecmis olsun oncelikle.micro tese oldumu esin.

mrb tulay hanım.ersel beyin numarasımı alabilirmiyim .eşim azospermi .

Ayy canım inşallah :) hiç lekelenmem falan olmadı şükür transfer gününden bu yana düşük önleyici iğne kullanıyorum Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin

merhaba geçmiş olsun Ersel beyin numarası:0532 573 81 18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…