Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım inşallah güzel haberlerle döner.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

canım bizimkide öyle volüm düşük neden bilmiyorum

Canım bizim volüm de 1.3 çıkmıştı ve hücrelerde spermatitlerde düşmüştü en son testimizde.Bende bilmiyorum nedenini bilen yazsın arkadaşlar.

arkadaslar bi sorum olucakti simdi bizde hic bir hucre olmadigi icin tedaviye baslarsak nasil bi ilerleme olur sizce kac ayda hucre cikmaya basliyo kendimi com kotu hissediyorum ya

Kızlar az da olsa bi umut doğdu bizim için ..inşallah sizde faydasını görürsünüz .Eşimde bincivarı sperm var sadece, hemen tüp yapıldı Sonuç negativ. Doktorlar tekrar yapalım dedi onlan sperm yok olmadan. Tabi biz maddi manevi yipranmistik o yüzden ara verdik Allaha tevekkül etik. ..
Yurtdışından aloa 2go ,propolis ,royal jelly,balık yağı ,argi istedik. 3 öğün ikişer kapsül ve yanında sahah akşam keçi boynuzu pekmezi yedirdim eşime. 30 gün sonra spermiogram testi sayı 1mil. Hareket de iyi.. Rabbime şükür az da olsa 10larca testen den sonra böyle bi sonuç gördük.. size daha da iyi sonuç gelsin kızlar..

Bugün hazırladığım karışım ..kızlar inşallah artış olursa tekrar yazarım

1 kilo organik bal
35 gr. Zencefil tozu
35 gr. Keçiboynuzu tozu
35 gr. Keten tohumu
35 gr. Çörek otu tozu
(Bunlar öğütlerek toz haline gelmiştir)
35 gr. Tarçın
Bide yarım çay bardağı Harnup pekmezi kullandım karıştırırken biraz açması için. macun gibi kıvamı oldu sabah akşam birer kaşık yedirecem inşallah.

Bunun yanında her akşam bir bardak keçiboynuzu kürü
Sabah akşam propolis ve çinko hapları
Her sabah da aloa 2go
Bi akşam muz bi akşam havuç mutlaka yediriyorum

Veren Allah. Rabbim bunları vesile kıl ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et.

Bir ay sonra inşallah olumlu sonuç alırım ve size umut olurum..

Canım bizim volüm de 1.3 çıkmıştı ve hücrelerde spermatitlerde düşmüştü en son testimizde.Bende bilmiyorum nedenini bilen yazsın arkadaşlar.
canım bu konuda doktorlar daha iyi bilgi verir ama benim okuduğum kadarıyla meni kanallarında tıkanıklık olabilir yada eğer volüm 1.5 cc altında ph da 7 den düşük ise kistik fibrozis diye hastalık araştırılmalıymış

Gözünüz aydın canım bu söylediğin ilaçları yurt dışından nerden getittirdiniz

Bide sormayı unuttum sizde ki problemde azospermmiydi?

Bide sormayı unuttum sizde ki problemde azospermmiydi?

Öyle demişlerdi o yüzden mikro veya tese ameliyatla sperm alınacaktı tüp için. Ama yumurta toplama günü doğal sperm örneğinde bulunmuştu.15 yumurtam oluştu 6 dölenmiş 3tanesi 1 kaliteydi. 2 tane embriyo 5. Gün transfer yapıldı.. Malesef 10 gün sonra adet oldum..

Canim bende aynen dedigin gibi o kadar stersliyim ki su test gunleri..esimide jendimide resmen mahvettimm...ins sizde cikar sperm..probleminiz neydi

sorma canim bende öyle stresliyim esimi ugurlayacagim vakit bile kavgaya dönüstü hicbisey yokken ortada ama Allahtan son giderken herseyi düzelttik ama buruk kaldi icim... bizim problem?? hic bi problem yok ama asil problem sperm yok, sebebi de yok oyüzden tedavi sekli de zor. maturasyon aresti cikti patelojiden yani üretim bozuklugu, sonuna kadar olusmuyor sperm. bakalim bisey yapabilicezmi allahin izniyle cnm. ona kalsa hoca uc aya sperm cikar dedi ama sirf lafa inanilmiyorki bide cikmasza ama sen böyle dediydin mi diyecegiz? aah aahh ins hepimizin yüzü güler yakinda

canım seni çok iyi anlıyorum.bizimde üretim bozukluğu.elongeler sperme dönüşmüyor.bu en zor olanı imiş.çok araştırdım ama malesef buna henüz bir çare okumadım.kendim için çok umut aradım ama malesef...bizde önümümdeki ay rabbim nasip ederse micrptese olacağız.ve çok korkuyorum.bunca tedaviler işe yaramamışsa zaten bu sayfayı kapatacağız.tevekkül etmekten başka elden bir şey gelmiyor.sen hocanın 3 ayına 5 ayına inanma.ona kalsa azospermi tarih yapacak ama daha kaydeğer gelişme yok.100 hastadan 5 tanesinde sperm çıkıyorsa bu başarıda değildir.ancak 100 hastadan 95 inde sperm çıkarsa başarıdır.herkes çok umut bağlıyor bu laflara ama sonunda yıkımlar büyük olmaz inşallah.insanlara bu kadar umut verip maddi kayıp yaşattıp bunca ay yı luğraştırıp sonra vücudunuz tepki vermiyor diye beğenmediğinde inşallah ağır depresyon oluşmaz hiçbir hastasında.sonra bu ağır kayıpların hesebını nasıl verecek.

ALLAHIN IZN. hisey olmaz ALLAHIM SENI YANLIZ BIRAKMAZ INS. 2. bebisinde tutunurda hepimiz rahatlariz canim

evet cnm cok haklisin cok ümit baglamamak lazim cok merak ediyorum ne cikacak...

arkadaslar kafam karmakarisik eger gene kötü cikarsa neyapariz biz ya nasil alistiracagiz kendimizi bu duruma??? keske esimin yaninda olabilseydim en kötü sü de bu saten yanliz kaldi oralarda icim hic rahat degil ne durumda olucak... cok zor oluyor böyle bir test icin binlerce kilometre ama ins güzel sonuclar alirizda yeterki deger herseye... iyi geceler hepinize, ha bide testten sonra hoca artik bire bir konusmuomu yani yüz yüze? galiba ertesi gün tlf ac öyle konusalim demis esime, oysaki ta burdan oraya sirf bunun icin gidiyor, bakalim yarin öncelikle ne konusacaklar... iyi geceler herkese tatli rüyalar :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…