arkadaslar kafam karmakarisik eger gene kötü cikarsa neyapariz biz ya nasil alistiracagiz kendimizi bu duruma??? keske esimin yaninda olabilseydim en kötü sü de bu saten yanliz kaldi oralarda icim hic rahat degil ne durumda olucak... cok zor oluyor böyle bir test icin binlerce kilometre ama ins güzel sonuclar alirizda yeterki deger herseye... iyi geceler hepinize, ha bide testten sonra hoca artik bire bir konusmuomu yani yüz yüze? galiba ertesi gün tlf ac öyle konusalim demis esime, oysaki ta burdan oraya sirf bunun icin gidiyor, bakalim yarin öncelikle ne konusacaklar... iyi geceler herkese tatli rüyalar :-*
Hayırlı Cumalar Arkadaşlar Hepinizeeeee
Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dertlerinize derman versin inşALLAH
Moralinizi bozmayın arkadaşlar.Moral her şeyden önce çok önemli
Olmuyorsa vardır bunun bi hikmeti
Dr bile bizleri doğal çıkış için oyalıyorsa bunun Rabbimiz tarafından bir hayır olarak göze alındığını unutmayalım
Eşlerimizin bu tedavisi hiç bir zaman boş değildir
En azından tese olunacağı zaman kaliteli spermler çıkar
Halen bizde de çıkış yok.
Ama herşey Rabbimizin takdiri ilahi.........
Bu arada dualarımız bugün itibari ile bitti
Son 7 arkadaşın duaları daha tamamlanmadı
Lütfen en kısa zamanda tamamlayalım inşALLAH
Yeni dualara geçeceğiz elbet
Ama ne okunacağına daha karar vermedim
Hepiniz hakkınızı helal edin
Benden yana helal olsun
Yeni yepyeni dualarda görüşmek üzere
ALLAH a emanet olun.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞLHHHHHHH CNM BU SABRIN SONU HEPİMİZ İÇİN SELAMET OLSUN......RABBIM DUALARIMIZI KABUL EYLESIN INSALLAH.HAYIRLI CUMALAR..
Aminnn canimm :)AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞLHHHHHHH CNM BU SABRIN SONU HEPİMİZ İÇİN SELAMET OLSUN......
aynen cnm bu kadar çabaladıktan sonra teseye girmek kendine zararadan başka bşey olmaz benim görüşüm tabiiEsim celalettin beyle gorusmus
spermatid sayisi artmis , hormonlari normale donmus..6 yada 9 ayda bekleyin demis sperm cikisini...
Simdi tese olsan sperm cikar demis..
Insaallh o teseye gerek kalmadan dedihi gibi sperm cikar
Esim celalettin beyle gorusmus
spermatid sayisi artmis , hormonlari normale donmus..6 yada 9 ayda bekleyin demis sperm cikisini...
Canim hormonlari kac olmus esinin?Esim celalettin beyle gorusmus
umuttan giden gidene neden kız acabaSa kızlar nasılsınız emre bakırcıoğlu bahçeci ekibinden ayrıldı benim dr ile çalışıyor fulyada süleyman tosun ile ekip kurdular iletişime geçmek isteyen olursa özel mesaj çeksin
önce geçmiş sonuçlara bakıp sizinle görüşüp ondan sonra ne yapılır ona karar vericek cnm o yüzden görüşelim demiştir gidin inşlh sizdede çıkış olduğu günleri görücez hep beraber...kizlar celalettin hocaya mail attim durumumuzu anlattim gelirseniz dahauygun olur demis yani ne demek istemis sizce tedaviye baslarmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?