bacım biz 2.mteseyi olduktan ve drlar artık yapacak bişey yok dedikten sonra benim herif araştırmaya başladı ki bunu herif anlatınca burdada yazmıştım şimdi abd de yapılan bir çalışma azolu adamları alıyorlar 2 gruba bölüyorlar ilk grubu hemen mtese yapıyorlar diğerlerinide önce varikosel ameliyatı sonrada mtese yapıyorlar ve direk mtese olanlardansa önce varikosel ameliyatı olanlarda daha çok speerm çıkıyor fakat bununda etkisi ilk 6 ayda oluyor daha sonra yapılan mteselerde gene oran düşüyor biz bunu okuyunca çok üzülmüştük daha doğrusu herif okuyup bana anlatınca herifin inğilizcesi var ama benim yok araştırırken buldugu bir makaleydi bizdede 3 gırade boyutunda varikosel ve tek testis işte böyle bacım karar senin benim bilğim bukadar bu konuda inğilizce olarak baya makale var araştırın
çicekcim sanırım esinin degerlerı dusuk fsh lh. esimde aynı sekılde degerlerı dusuktu iğneleri 1 sene kullandı tam 12 ay sonra sperm cıkısı sagladık doktorlar en az 1 sene beklelmemız gerektıgını soylemıstı dediklerı gıbı de oldu ozellıkle emre bey bu konuda bızı cok yureklendırdı ALLAHA bınlerce sukur 1 ay sonra tup bebek tedavısıne baslayacagız...
iyi aksamlar kizlarrr..
meliscim nasilsin tedevin nasil gidiyor?
mrb herkese aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz diyorum.
çiçekçim iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?tedavim iyi gibi tekrar lucrin iğnelere başladık dr bu sefer başarcaz inşallah dio ama ben kafamı toparlayamıyorum.eşim ilgisiz gibi geliyo bu konuya ve ben çok yıprandım.önceki gün kontrole gittik ilaçlar için odaların olduğu kata çıktık her kapıda pembe ve mavi süsler vardı hepsindede hoşgeldin bebeğim yazıyodu öyle bir ağlama krizine girdimki bir hemşiremiz var sağolsun çok tatlı bir bayan beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.çok buruk içim ya
sagol canim bende iyiyim.
canim kendini yipratma insallah bu sefer kavusacaksin bebegine.
insan görünce duggulaniyor ama sen cok yaklastin bebegine sende asarsin kapiya artik
kendini üzme güzel düsün canim
inşallah canım benim hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize inşallah.çok doldum ama ya 2 yıl oluyo evleneli hep her konuda sorunlu olduk zaten.seviyorum eşimi diye herşeyi bir kenara koydum yok saydım her sorunu ama hep fazlası bekleniyo.zaten eşimin ailesiyle düğünümden beri (düğün de sayılmazya)görüşmüyorum.hangisini anlatayımki.neyse zaten seninde sıkıntın sana yetiyo.siz naptınız görüşmeyeli dr a gittinizmi bikere daa?
iyi aksamlar kizlar kizlar nasilsiniz
canim ne oldu bilmiyorum ama bosver gecmisi takma kafana
ben dinlerim canim olsun.
biz ayni bekliyoruz esim kan tahlili yaptirdi sonuclar geldi bizde mail attik kaan beye onun cevabini bekliyoruz.turkiyede gidecez artik doktora burda gitmiyoruz
canim senin yasin kac merak ettim
iyi aksamlar kizlar kizlar nasilsiniz
hayırlısıyla inşallah çiçek.26 yaşındayım canım...sen kaç yaşındasın?
bende 27 canim
transfer ne zman olacak senin simdik
canim ne oldu bilmiyorum ama bosver gecmisi takma kafana
ben dinlerim canim olsun.
biz ayni bekliyoruz esim kan tahlili yaptirdi sonuclar geldi bizde mail attik kaan beye onun cevabini bekliyoruz.turkiyede gidecez artik doktora burda gitmiyoruz
canim senin yasin kac merak ettim
bende 27 canim
transfer ne zman olacak senin simdik
canim tahlileri yaptirmak kolay oldumu hangi hastanede yaptirdiniz
mrb herkese aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz diyorum.
çiçekçim iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?tedavim iyi gibi tekrar lucrin iğnelere başladık dr bu sefer başarcaz inşallah dio ama ben kafamı toparlayamıyorum.eşim ilgisiz gibi geliyo bu konuya ve ben çok yıprandım.önceki gün kontrole gittik ilaçlar için odaların olduğu kata çıktık her kapıda pembe ve mavi süsler vardı hepsindede hoşgeldin bebeğim yazıyodu öyle bir ağlama krizine girdimki bir hemşiremiz var sağolsun çok tatlı bir bayan beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.çok buruk içim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?