Evet canim biz kac yil tedavi olacak doktor bulamadik..Bu bizim icin buyyk ilerleme kucuk bir harejetlenmenin olmasiaynen cnm bu kadar çabaladıktan sonra teseye girmek kendine zararadan başka bşey olmaz benim görüşüm tabii
inşlh 6 aydan bile önce çıkar hareketlilik b,le varya o bile güzel cnm durup yerinde saymak yerine nokta kadar bile ilerlese ilerleme ilerlemedir..
umidimizi hic yitirmeden tedavi e duaya devamçok sevindim canım hayırlısıyla istediğiniz gibi çıkar inş. sabrını versin ALLAHIM dün ben kendimi üitsiz vaka olarak farkettim daha tedaviye hiç birşeye başlamadık böyle şeyleri okuukca umudum artıyor...
Bilmiyorum canim esim daha gelmedi Tel de gorustukCanim hormonlari kac olmus esinin?
Merhaba tup bebek merkezleri direk sni hazirlayip esini ameliyata aliyorlar genelde. Ilac tedavsi uygulaya dr pek yok aslinda .ama cellettin peru diye dr. Var cogu arkadasim gibi bizde onun hastasiyiz isterse bi arastir..merhaba kızlar benim eşimde azosperm ama hormonal bir bozukluk yok ilç tedavisi falan uygularlar mı yoksa direkt mikrotesemi yaparlar
Evet cnm tabiki az da olsa ilerliyorsunuz ya demekki gersi gelecek ins..Evet canim biz kac yil tedavi olacak doktor bulamadik..Bu bizim icin buyyk ilerleme kucuk bir harejetlenmenin olmasi
Ins canim
umidimizi hic yitirmeden tedavi e duaya devam
Herkese bol yagmurlu bir istanbul sabahindan gunaydin..
merhaba canım bursadanda bol yağmurlu günaydınlar size bu Celalettin hoca nerde hangi hastanede nasıl randevu alabilirim bide kısa vadeye randevu alabilir miyim kusura bakma biraz fazla soru sordumHerkese bol yagmurlu bir istanbul sabahindan gunaydin..
Istanbulda canim florya klinikte arayip randevu alabilirsin.muayene ucreti 200 tl.
merhaba canım bursadanda bol yağmurlu günaydınlar size bu Celalettin hoca nerde hangi hastanede nasıl randevu alabilirim bide kısa vadeye randevu alabilir miyim kusura bakma biraz fazla soru sordum
sağol canım inşallah bi çare buluruz burda butun urologlar direkt mikrotese dedi bizde açıkcası ilk etapta bunu istemiyoruz bilmiyorum ya hepimizin hakkında hayırlısı olsunIstanbulda canim florya klinikte arayip randevu alabilirsin.muayene ucreti 200 tl.
Canim bizde hic microtese olmadik celalettin hocayi bulduk burda arkadaslr sayesinde. 5.5 aydr igne kullaniyoruz.kontrole gidicez rabbim guzel sonuclr almayi nasip etsinsağol canım inşallah bi çare buluruz burda butun urologlar direkt mikrotese dedi bizde açıkcası ilk etapta bunu istemiyoruz bilmiyorum ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Anladimm canim insallah guzel bi sonuc alirsinz spermler cikarBilmiyorum canim esim daha gelmedi Tel de gorustuk
ama normale donmus dedi
gecen testte fsh i yukselmisti O yuzden menegon u birakip menapura gecmisti
o da dusurmus fsh i
Iyiym canim sen nasilsimFERAhEYMEN nasılsın canm
İyi diyelim ii olşun aynı şeyler işte uğraşıp duruyorz canmIyiym canim sen nasilsim
Ameliyat olacakmisin8zİyi diyelim ii olşun aynı şeyler işte uğraşıp duruyorz canm
inşallah canım inşallahCanim bizde hic microtese olmadik celalettin hocayi bulduk burda arkadaslr sayesinde. 5.5 aydr igne kullaniyoruz.kontrole gidicez rabbim guzel sonuclr almayi nasip etsin
sınuçlarunızı paylaşrsan seviniriminşallah canım inşallah
Olacazda canm hala ameliyat parasını ayarlıyamadık hep bişiler çıkıyor ama en geç aralıkta olcaz canm inşAmeliyat olacakmisin8z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?