Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canim biz kac yil tedavi olacak doktor bulamadik..Bu bizim icin buyyk ilerleme kucuk bir harejetlenmenin olmasi

Ins canim
umidimizi hic yitirmeden tedavi e duaya devam

merhaba kızlar benim eşimde azosperm ama hormonal bir bozukluk yok ilç tedavisi falan uygularlar mı yoksa direkt mikrotesemi yaparlar
Merhaba tup bebek merkezleri direk sni hazirlayip esini ameliyata aliyorlar genelde. Ilac tedavsi uygulaya dr pek yok aslinda .ama cellettin peru diye dr. Var cogu arkadasim gibi bizde onun hastasiyiz isterse bi arastir..

Evet canim biz kac yil tedavi olacak doktor bulamadik..Bu bizim icin buyyk ilerleme kucuk bir harejetlenmenin olmasi
Evet cnm tabiki az da olsa ilerliyorsunuz ya demekki gersi gelecek ins..

canım günaydın gelin bir bakalım tedaviye başlayalım demiş bence bu fırsatı kaçırma insanın hayatında kısmet fazla gelmez ben yazdım cvp gelmedi mesela :):):) güzel haberlerle bekliyorum canım seni

Herkese bol yagmurlu bir istanbul sabahindan gunaydin..
merhaba canım bursadanda bol yağmurlu günaydınlar size bu Celalettin hoca nerde hangi hastanede nasıl randevu alabilirim bide kısa vadeye randevu alabilir miyim kusura bakma biraz fazla soru sordum

merhaba canım bursadanda bol yağmurlu günaydınlar size bu Celalettin hoca nerde hangi hastanede nasıl randevu alabilirim bide kısa vadeye randevu alabilir miyim kusura bakma biraz fazla soru sordum
Istanbulda canim florya klinikte arayip randevu alabilirsin.muayene ucreti 200 tl.

Istanbulda canim florya klinikte arayip randevu alabilirsin.muayene ucreti 200 tl.
sağol canım inşallah bi çare buluruz burda butun urologlar direkt mikrotese dedi bizde açıkcası ilk etapta bunu istemiyoruz bilmiyorum ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun

sağol canım inşallah bi çare buluruz burda butun urologlar direkt mikrotese dedi bizde açıkcası ilk etapta bunu istemiyoruz bilmiyorum ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canim bizde hic microtese olmadik celalettin hocayi bulduk burda arkadaslr sayesinde. 5.5 aydr igne kullaniyoruz.kontrole gidicez rabbim guzel sonuclr almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…