- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Insallah canimm. Rabbim emeklerimizn karsilignda hayirli evlatlar nasip etsin :)Olacazda canm hala ameliyat parasını ayarlıyamadık hep bişiler çıkıyor ama en geç aralıkta olcaz canm inş
aminn canm inş hepimize nasip eder RabbimInsallah canimm. Rabbim emeklerimizn karsilignda hayirli evlatlar nasip etsin :)
ins cnm o gunlari bizde goruruz ruya gibi geliyo kulagima su anda esime daha soyliyemedim pek sicak balmiyo ila tedavisinin de olduguna inanmiyo emre bey yapilcak bisey yok artik dedigi icin simdi ben ne desem oyle soylicek oyuzden gitmek istemicek nasil ikna ermeliyim bilmiyorum cnmönce geçmişHasan Dayıuçlara bakıp sizinle görüşüp ondan sonra ne yapılır ona karar vericek cnm o yüzden görüşelim demiştir gidin inşlh sizdede çıkış olduğu günleri görücez hep beraber...
cnm bu mesaji bana mi yazdin bilmiyorum ama ben ustume alindim :) ins guzel haberler vermek bizede nasip olur :)canım günaydın gelin bir bakalım tedaviye başlayalım demiş bence bu fırsatı kaçırma insanın hayatında kısmet fazla gelmez ben yazdım cvp gelmedi mesela :):):) güzel haberlerle bekliyorum canım seni
cnm bu mesaji bana mi yazdin bilmiyorum ama ben ustume alindim :) ins guzel haberler vermek bizede nasip olur :)
Canimmm valla bu durumda ne denirki yani bu isler kismet isi bizler galiba her testte haliyle bekleyis icinde oluyoruz sonra cok uzucu oluyo. Allahtan umidimizi kesmemeliyiz. Sizin sorun nedir hic gormedm seni buralarda.Kızlar biliyorum hayırsızım ama iş yüküm nedeniyle girip yazmamadım hiç. Aslında hep girip okuyorum. Bugün testimiz vardı yine size duada yardımcı olamadığım için dua da istemeyemedim. Ama sonuçlarımız çok kötü Haziran'da %4 e çıkan spermatid yine %1 e düştü. Lökosit 948000 imm germ 252000 başladığımız günden beri bir adım ileriye gidemedik. İçimde fırtınalar kopuyor ama ağlamamıyorum bile. Rabbim bilir ama umutlarım yavaş yavaş tükeniyor. Sanırım çocuk sahibi olma isteğimden vazgeçmem gerek. Bu çaresizlik çok acı. Hepsi bir imtihan biliyorum ama yine de içim yanıyor işte. Ne olur bana dua edin en azından bugünleri ruh sağlığımı kaybetmeden atlatabilmem için.
Hoca durumunuz hakkinda ne dedi canim bizde nerdeyse 6 aydr tedavideyiz.Ben çok gelemiyorum canım dediğim gibi işlerden. Sağ tarafta inmemiş testis solda varikosel. Mart ayından beri Celalettin hoca da tedavideyiz ama 7 aydır yerimizde sayıyoruz. Ben sizleri takip ediyorum buradan ama yazma fırsatım pek olmuyor.
Ben çok gelemiyorum canım dediğim gibi işlerden. Sağ tarafta inmemiş testis solda varikosel. Mart ayından beri Celalettin hoca da tedavideyiz ama 7 aydır yerimizde sayıyoruz. Ben sizleri takip ediyorum buradan ama yazma fırsatım pek olmuyor.
AMIN cnm RABBIM hepimize gonlumuzdekini nasip etsin ins :)evet sana yazdım canım benim gönlündekini hayırlısıyla nasip olur inş. ALLAHIM seni yanlı bırakmasın :)
Et yemesede vucut lokosit mi uretiyo.canim kanda CRP ye bakildimi eger o yuksekse vucutta enfeksiyon var demektir.Sağol canım yok olmadı. Varikosel yapmaz gerek yok denildi hep ama yaptıracağız artık. Acıbadem 11000 demişlerdi. Bize çok geldi gerk de yok madem kalsın dedik ama olmayacak olmadan sanırım. Ersel bey ile konuştu eşim sizin probleminiz lökosit diyor. Şimdi lökosit sökücü gönderecek Pazartesi. Kırmızı et de yemiyor yumurta da eşim ama vücut yapıyormuş. Neden oluyor anlamadım ki.
Canm mrb bence önce varikosel ameliyatı olun o sorunu ortadan kaldırın önceden olmuş olsaydınız şimdiye etkisi olurdu sperm çıkışı olurdu belki kim bilir varikoselden sonra çoğu kişide sperm çıkıyor kaç derece canm varikoselinz kaç mm bizimde 3.1mm var Müfit hoca 4000 tl ye yaparım dedi biz ona ameliyat olcaz 11000 nekadar fazla öyle tüp bebeği yapıyorlar o fiyata çok abartmışlarKan tahlilleri temiz çıkıyor canım. Enfeksiyon görünmüyor vücutta ama hoca vücut üretiyor demiş neden anlamadım, aklıma tek gelen şey varikosel sebep olabilir diyorum. Biryerde okumuştum varikosel oksidatif stresi arttırarak vücutta enflamasyona sebep olabiliyormuş bu da lökositi arttırıyormuş ama bu benim düşüncem tabii. Antibiyotik de kullandı Celalettin hoca Haziran'da antibiyotik verdi ama hala duruyorlar çok lazımmışlar gibi. Bir bilsem sebebini...Siz bu ay mı gidiyorsunuz canım?
Sağol canım yok olmadı. Varikosel yapmaz gerek yok denildi hep ama yaptıracağız artık. Acıbadem 11000 demişlerdi. Bize çok geldi gerk de yok madem kalsın dedik ama olmayacak olmadan sanırım. Ersel bey ile konuştu eşim sizin probleminiz lökosit diyor. Şimdi lökosit sökücü gönderecek Pazartesi. Kırmızı et de yemiyor yumurta da eşim ama vücut yapıyormuş. Neden oluyor anlamadım ki.
Canim bu lokositler basa bela bizimde ilk testte hic hucre cikmadi %100 lokosit yaziyodu.igneye basladik 2.testi yaptirmadik hocada. Kasimda gitmeyi dusunuyoruz bakalim.. allahimm yardim etsin hepimizeKan tahlilleri temiz çıkıyor canım. Enfeksiyon görünmüyor vücutta ama hoca vücut üretiyor demiş neden anlamadım, aklıma tek gelen şey varikosel sebep olabilir diyorum. Biryerde okumuştum varikosel oksidatif stresi arttırarak vücutta enflamasyona sebep olabiliyormuş bu da lökositi arttırıyormuş ama bu benim düşüncem tabii. Antibiyotik de kullandı Celalettin hoca Haziran'da antibiyotik verdi ama hala duruyorlar çok lazımmışlar gibi. Bir bilsem sebebini...Siz bu ay mı gidiyorsunuz canım?
Canm mrb bence önce varikosel ameliyatı olun o sorunu ortadan kaldırın önceden olmuş olsaydınız şimdiye etkisi olurdu sperm çıkışı olurdu belki kim bilir varikoselden sonra çoğu kişide sperm çıkıyor kaç derece canm varikoselinz kaç mm bizimde 3.1mm var Müfit hoca 4000 tl ye yaparım dedi biz ona ameliyat olcaz 11000 nekadar fazla öyle tüp bebeği yapıyorlar o fiyata çok abartmışlar
canım bir dr kalmayın ve anladığım kadarıyla da kalmamışsınız canım özelde yaptırmayın madem bu konuda karar kılınıldı araştırma hastanesinde neden bebeğin olmadığını araştırılan bir bölüm varmış dr söylemişti banada nef diye başlayan bir bölümdü iyi olan araştırma hastaneleri de var canım bu kadar parayı yazık ama sağlık olunca gözü görmüyor bazen yoksa çabalıyor oda var inş. bu ameliyatlara gerek kalmadan tedavilere gerek kalmadan bebeğiniz olur inş. ama kesinlikle ümidini yitirme canım ALLAHIN izn. eğer varikosel ameliyatı olursa değerler bazen olduğunda düşecek bazen düzelecek tekrar düşecek bu durumlarda moralinizi bozmayın tanıdığım kişi anlatmıştı eşi varikosel ameliyat olmuştu değerleri bir arttı bir düştü sonra başka hastane başka dr. gittiler siz niye bu ameliyatı oldunuz gerek yoktu ki demiş... demekki guatr gibi dengesini sağlamak için ilaç kullanılıyor ya sürekli bırakınca guatr coşar buda öyle demekki canım hayırlısıyla düzeleceğine inanıyorum canım ALLAHIM büyüktür :) içindeki inancını kaybetme BİZE ALLAHIMIDAN BAŞKASI YARDIM EDEMEZ EĞER VEKİL KILDIRMAZSADA OLMAZ vekilini gönderdi bence nasibin olurda tedaviye sonuçlnır inş. ama uzun sürede olabilir kısa sürede ama hiç bir zaman ümidini yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?