Canim bu lokositler basa bela bizimde ilk testte hic hucre cikmadi %100 lokosit yaziyodu.igneye basladik 2.testi yaptirmadik hocada. Kasimda gitmeyi dusunuyoruz bakalim.. allahimm yardim etsin hepimize
Canimm aminn insallahh yaaa.. yok canim moralimi bozmadin olurmu oyle sey..rabbim hepimizin guzel sonuclar almamizi nasip etsinİnşallah çok çok güzel haberler alırsın canım benim. O lökositler %100 sperme dönüşmüş olsun. Ben de moralini bozdum senin gitmeden kontrole hakkını helal et.
Müfit bey Ankara'da canm 3 tane yerde çalışıyor biz anatoli da muayene olmuştuk 250 tl muayene ücreti . İnş canım güzel sonuçlar alırız dualarımızı kabul eder Rabbim inşAynen canım işte insan cesaret edemiyor bir anda. Bir de gerek yok denilince biz de vazgeçtik sonra. Müfit Hoca hangi hastanede canım? Bizim raporda da 3-4 mm yazıyor. İnşallah hepimiz güzel sonuçları görürüz.
Canım Allah razı olsun inşallah öyledir. Hep tevekkül etmeye çalışıyorum. Aileme ben baktım hep çocukluğumdan beri annem hep " iyi ki seni doğurmuşum, Allah sana da senin gibi bir evlat versin" diye dua eder. Durumu bilmiyor geçen gün de aramış " sen beni hep mutlu ettin Allah'a dua ettim. O beni çok mutlu etti sen de onu et Allah'ım diye" telefonu nasıl kapattım bilmiyorum ağlamaya başladım. Vardır bunda da bir hayır diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama insan dayanamıyor bazen işte. Çaresiz kalmak en kötüsü. Rabbim hepimizin dileğini versin. Rabbim iyi niyetlerinizi sizin karşınıza çıkarsın. Benim için ne istiyorsanız misli misli versin sizlere...
Canım gözünüz aydın.. Eşinde problem azospermmiydi?Esim celalettin beyle gorusmus
spermatid sayisi artmis , hormonlari normale donmus..6 yada 9 ayda bekleyin demis sperm cikisini...
Simdi tese olsan sperm cikar demis..
Insaallh o teseye gerek kalmadan dedihi gibi sperm cikar
Kızlar biliyorum hayırsızım ama iş yüküm nedeniyle girip yazmamadım hiç. Aslında hep girip okuyorum. Bugün testimiz vardı yine size duada yardımcı olamadığım için dua da istemeyemedim. Ama sonuçlarımız çok kötü Haziran'da %4 e çıkan spermatid yine %1 e düştü. Lökosit 948000 imm germ 252000 başladığımız günden beri bir adım ileriye gidemedik. İçimde fırtınalar kopuyor ama ağlamamıyorum bile. Rabbim bilir ama umutlarım yavaş yavaş tükeniyor. Sanırım çocuk sahibi olma isteğimden vazgeçmem gerek. Bu çaresizlik çok acı. Hepsi bir imtihan biliyorum ama yine de içim yanıyor işte. Ne olur bana dua edin en azından bugünleri ruh sağlığımı kaybetmeden atlatabilmem için.
Aynen canım işte insan cesaret edemiyor bir anda. Bir de gerek yok denilince biz de vazgeçtik sonra. Müfit Hoca hangi hastanede canım? Bizim raporda da 3-4 mm yazıyor. İnşallah hepimiz güzel sonuçları görürüz.
Canım Allah razı olsun inşallah öyledir. Hep tevekkül etmeye çalışıyorum. Aileme ben baktım hep çocukluğumdan beri annem hep " iyi ki seni doğurmuşum, Allah sana da senin gibi bir evlat versin" diye dua eder. Durumu bilmiyor geçen gün de aramış " sen beni hep mutlu ettin Allah'a dua ettim. O beni çok mutlu etti sen de onu et Allah'ım diye" telefonu nasıl kapattım bilmiyorum ağlamaya başladım. Vardır bunda da bir hayır diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama insan dayanamıyor bazen işte. Çaresiz kalmak en kötüsü. Rabbim hepimizin dileğini versin. Rabbim iyi niyetlerinizi sizin karşınıza çıkarsın. Benim için ne istiyorsanız misli misli versin sizlere...
günaydın canım birsey soracağım canım eşinin azosperm oldugu sadece sperm sayısına bakarak mı karar verildi? neden oluyormuş azosperm?Herkese iyi pazarlar..
Canim azosperm teshisi konmasi icin menide hic sperm cikmamasi gerekir.günaydın canım birsey soracağım canım eşinin azosperm oldugu sadece sperm sayısına bakarak mı karar verildi? neden oluyormuş azosperm?
bir defa çıkmaması yeterli i canım. biz dün test yaptırdık hiç çıkmadı ama daha önce 4.5 milyon çıkmıştı6 ay önceCanim azosperm teshisi konmasi icin menide hic sperm cikmamasi gerekir.
cnm ins ileriki testleriniz iyi gecer bozma morelini, demesi kolay biliyorum...siz bugünmü verdiniz testi ve sonuclari aldiniz? esim dün gitti ama sonucu henüz bilmiyoruz hoca pazartesi ara ozaman konusuruz sonuclari demis, sen öyle bugündü test deyince ve sonuclari yazinca merak ettim, keske bizde almis olsaydik dün...
bir defa çıkmaması yeterli i canım. biz dün test yaptırdık hiç çıkmadı ama daha önce 4.5 milyon çıkmıştı6 ay önce
canım bak böyle çıktı sonuç olsa söylerdi doktor herhaldeCanım detaylı bir test yaptırın belki sizin probleminiz de lökosit olabilir. Bizim gerçi hiç sperm yoktu zaten ama hocalar lökositin sebep olduğunu söylüyor. Madem 6 ay önce vardı yok olmasına birşeyler sebep olmalı.
canım biz testi tüp bebek yaptıracagımız yerde yaptırdık bu haftaki testi daha detaylı yapsınlar en iyisiCanım birçok laboratuvarda sadece sperm sayısına odaklı test yapılıyor. Arif bey var Fatih'te germ hücre ve lökosit de sayıyor tek tek. Biraz daha detaylı bir tahlil yani. Örneğin bu bizim tahlillerimizden biri Lökositin normalde %10 civarında falan olması gerekiyor ama bizde oldukça yüksek. Bu da ortamda ki germ ya da sperm hücrelerini öldürüyor.
Sperm Sayımı: - /cc
Round Cell Sayımı:1400000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı: 1218000 /ccLökosit Oranı: %87
İmmatür Germ Hücre Sayımı: 182 000/ccİmmatür Germ Hücre Oranı: % 13
( < % 1 SPERMATİD, % 99 SPERMATOSİD)
Canim bir defa yetmez bi kez daha yaptirin 4.5 milyon varsa bir anda sifir cikamz dimi.bir defa çıkmaması yeterli i canım. biz dün test yaptırdık hiç çıkmadı ama daha önce 4.5 milyon çıkmıştı6 ay önce
yaptıracagız canım ıkı defa daha doktorda şaşırdı dönemlik düşüştür belki dedi bakalımCanim bir defa yetmez bi kez daha yaptirin 4.5 milyon varsa bir anda sifir cikamz dimi.
Bence bir sonraki testte cikarsa dondurun. Ne olacagi bilinmez canim.yaptıracagız canım ıkı defa daha doktorda şaşırdı dönemlik düşüştür belki dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?