Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bu lokositler basa bela bizimde ilk testte hic hucre cikmadi %100 lokosit yaziyodu.igneye basladik 2.testi yaptirmadik hocada. Kasimda gitmeyi dusunuyoruz bakalim.. allahimm yardim etsin hepimize

İnşallah çok çok güzel haberler alırsın canım benim. O lökositler %100 sperme dönüşmüş olsun. Ben de moralini bozdum senin gitmeden kontrole hakkını helal et.

İnşallah çok çok güzel haberler alırsın canım benim. O lökositler %100 sperme dönüşmüş olsun. Ben de moralini bozdum senin gitmeden kontrole hakkını helal et.
Canimm aminn insallahh yaaa.. yok canim moralimi bozmadin olurmu oyle sey..rabbim hepimizin guzel sonuclar almamizi nasip etsin

Müfit bey Ankara'da canm 3 tane yerde çalışıyor biz anatoli da muayene olmuştuk 250 tl muayene ücreti . İnş canım güzel sonuçlar alırız dualarımızı kabul eder Rabbim inş

Canım Allah razı olsun inşallah öyledir. Hep tevekkül etmeye çalışıyorum. Aileme ben baktım hep çocukluğumdan beri annem hep " iyi ki seni doğurmuşum, Allah sana da senin gibi bir evlat versin" diye dua eder. Durumu bilmiyor geçen gün de aramış " sen beni hep mutlu ettin Allah'a dua ettim. O beni çok mutlu etti sen de onu et Allah'ım diye" telefonu nasıl kapattım bilmiyorum ağlamaya başladım. Vardır bunda da bir hayır diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama insan dayanamıyor bazen işte. Çaresiz kalmak en kötüsü. Rabbim hepimizin dileğini versin. Rabbim iyi niyetlerinizi sizin karşınıza çıkarsın. Benim için ne istiyorsanız misli misli versin sizlere...[/QUOTE]

Amin.. inan annem geldi gözümün önüne okadar özledim ki onu.. annem bizim durumu biliyor ve cok destek veriyor en güzel teseliyi de annemden görüyorum.. Rabbim imtihan ediyor bizi ve inşallah nimetiyle mükafatlandırır kucağımiza hayırlı evlat verir inşallah

Esim celalettin beyle gorusmus
spermatid sayisi artmis , hormonlari normale donmus..6 yada 9 ayda bekleyin demis sperm cikisini...
Simdi tese olsan sperm cikar demis..
Insaallh o teseye gerek kalmadan dedihi gibi sperm cikar
Canım gözünüz aydın.. Eşinde problem azospermmiydi?

cnm ins ileriki testleriniz iyi gecer bozma morelini, demesi kolay biliyorum...siz bugünmü verdiniz testi ve sonuclari aldiniz? esim dün gitti ama sonucu henüz bilmiyoruz hoca pazartesi ara ozaman konusuruz sonuclari demis, sen öyle bugündü test deyince ve sonuclari yazinca merak ettim, keske bizde almis olsaydik dün...

günaydın canım anne babanın duası kabul olur derler sen ümidini yitirme kalbini hep ALLAHIMIZA yönlendir, ALLAHIM DDEDİĞİN 3 DEFA BUYUR KULUM DERMİŞ ben bazen konuşurum çünkü kimseyle konuşamıyorum bizim durumda aynı canım ailelerimiz bilmiyor dün annem diyor ki torunu var yeğenim :) yani arkasından gelen kardeşlerin kalacak bilmiyor ki ne zorluklar çekiyoruz eşim daha tedaviyi kabul etmiyor biz sadece azospermle karşılaşmadık ama eşim bana testis tümörüyüm diyince bana o kadar üzgün değildi problem etmemişti, ama azosperm diyince dünyası yıkılmıştı...

Evet canım dün yaptırdık testi. Arif bey'e mailini bıraksın eşin teste gidince. Sonuçlar çıkınca mail adresine gönderiyor. Pazartesi'ne kadar beklemenize gerek kalmıyor. İnşallah yüzünü güldürecek güzel sonuçlar çıkar canım....

bir defa çıkmaması yeterli i canım. biz dün test yaptırdık hiç çıkmadı ama daha önce 4.5 milyon çıkmıştı6 ay önce

Canım detaylı bir test yaptırın belki sizin probleminiz de lökosit olabilir. Bizim gerçi hiç sperm yoktu zaten ama hocalar lökositin sebep olduğunu söylüyor. Madem 6 ay önce vardı yok olmasına birşeyler sebep olmalı.

canım bak böyle çıktı sonuç olsa söylerdi doktor herhalde

Eklentiler

• 20141026_125839.webp
    147,5 KB · Görüntüleme: 203
Canım birçok laboratuvarda sadece sperm sayısına odaklı test yapılıyor. Arif bey var Fatih'te germ hücre ve lökosit de sayıyor tek tek. Biraz daha detaylı bir tahlil yani. Örneğin bu bizim tahlillerimizden biri Lökositin normalde %10 civarında falan olması gerekiyor ama bizde oldukça yüksek. Bu da ortamda ki germ ya da sperm hücrelerini öldürüyor.

Sperm Sayımı: - /cc

Round Cell Sayımı:1400000 /cc

Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı: 1218000 /ccLökosit Oranı: %87

İmmatür Germ Hücre Sayımı: 182 000/ccİmmatür Germ Hücre Oranı: % 13

( < % 1 SPERMATİD, % 99 SPERMATOSİD)

canım biz testi tüp bebek yaptıracagımız yerde yaptırdık bu haftaki testi daha detaylı yapsınlar en iyisi

Hepsi aynı değildir ama tüp bebekte sayıları genelde daha az gösteriyor diyenler var. Bir de her tüp bebek merkezi böyle bir test yapmıyor olabilir. Biz de daha önce tüp bebek merkezinde yaptırmıştık. Sadece sperme bakmışlar germ hücre bakmamışlardı. Doktoru arayıp sordum neden germ hücre bakmıyorsunuz diye. Doktorun bana dediği ona böyle bakamayız ancak testisten biyopsi almamız gerekiyor oldu. O yüzden önce bir sor canım bakıyorlar mı diye. Arif Bey'den başka bunlara bakan var mı bilmiyorum ama belki varsa bilen arkadaşlar vardır burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…