Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar Arif beye ulaşabileceğim telefon numarası varmı acaba benim eşimede hep normal spermiyogram yapılıyo sonuç sıfır her defasında acaba detaylıda bir umut olurmu ?

iyi akşamlar kızlar eşim şuan tedavi olmak istemiyo moralim çok bozuk geç kalmaktan korkuyorum

iyi akşamlar kızlar eşim şuan tedavi olmak istemiyo moralim çok bozuk geç kalmaktan korkuyorum
cnm eşine bi, süre zaman ver onun sevdiği şeyleri yap gönlünü hoş tutmaya çalış biraz ona olan sevgini fazlasıyla göster sonra ufak ufak bu konulara deyin ama lafı çok uzatma ara ara konuş sonra sevgini görsün gör bak oda değişecek bu konuda ki fikirleri zor erkekler bizim gibi her düşmede hemen kalkamıyor oysa biz ağlay ağlaya yola devam deriz o yüzden bşraz onunla ilgini alakanı artıtr devamı gelir .....
Canım detaylı değildir zaten sperm çıkmadığı için detaylı bakamazlar sanirsam
evet cnm bazı laboratuarlar ayrıntılı bakmıyor semeni inceliyor baktın sperm yok hemen daha ayrıntılı bakmak yerine hemen bitiriyorlar bakmayı..

Peki ne yapmamız lazım canim? Senin eşinde sebep neydi?

Peki ne yapmamız lazım canim? Senin eşinde sebep neydi?
benim eşim azosperm hastası cnm eim 2 kere ameliyat oldu sonuç 000
ve celalettin hhocada tedaviye başadı eşim ve varikosel olduğu anlaşılduı ameliyat oldu ardından 3 ay sonra sperm testtinde hucreler gözüktü ( BİZDE HÜCRE BİLE YOKTU ) ve diğer üç ay daha tedavinin ardından 6 tane sperm gözüktü şimdi ise eşimde hala sperm çıkışı devam ediyor çok şükür....sizde arif beye gidin eşin bi test versin istanbulda arif bey sonra o çıkan sonuçla tüp bebek merkezinize gidip bakın burda bu sonuç çıkıyor sizde ayrıntılı bakın sperm çıkanları dondurun tüp bebeğe başlayayım deyin cnm mantıklısı bu...yani bi sperm çıksa bi çıkmasa bile ayrıntıyla bakılınca gene muhakak bulunur...

Canım bizim de altı ay önce 4.5 milyon çıkmıştı iki gün önce 0 çıktı neden böyle oldu anlamadım hormon testi verecek bakalım ne cikacsk

Canım bizim de altı ay önce 4.5 milyon çıkmıştı iki gün önce 0 çıktı neden böyle oldu anlamadım hormon testi verecek bakalım ne cikacsk
cnm 4.5 milyon az da değil hani olabilir sıkmayın canınızı ayrıntılı bakılsın gene bi o kadar çıkar bence...
hormon değerleriniz bakalım nasıl çıkacak..

cnm 4.5 milyon az da değil hani olabilir sıkmayın canınızı ayrıntılı bakılsın gene bi o kadar çıkar bence...
hormon değerleriniz bakalım nasıl çıkacak..
Evet canim az bir değer değil böyle çıkınca şaşırdık eşim iğne kullanmaya başladı bakalım bu hafta testte verecek tekrar hormon testi de yaptıracak güzel sonuç alırız inşallah

Evet canim az bir değer değil böyle çıkınca şaşırdık eşim iğne kullanmaya başladı bakalım bu hafta testte verecek tekrar hormon testi de yaptıracak güzel sonuç alırız inşallah
inşlh alırsınız cnm ...bekliyorum güzel haberini...

Canım ameliyatı nerede yaptırdınız? Bir de nasıl karara verdiniz? Bizim de varikosel var ve hücrelerimiz düşük ama varikosel sebep değildir denildi.

canım eşimle çok iyiyiz hiç sorunumuz yok diyebilirim bi bebek gibi ilgileniyorum onla ama tahammül edemediğim şeyler var yıpranıyorum benim ablamında 5 sene bebeği olmadı şimdi çok şukur 2 yaşında bebeği var o hasret kaldığı halde bizim yanımızda hç ballandıra ballandıra secmez çocuğunu ama gorumcemden nefret ediyorum sanki bi çocuk onda var hiç dikkat etmiyo yanımızda bi çocuk sevmesi var dersiniz ki bunun uzun zaman çocuğu olmamış gasret belli.. Telefonda arar orda bile çocuğunu anlatır annelik çok başka der ustun koru sen anlamazsın demek istiyo işte ben bunları eşime anlatmak istemiyorum içime ata ata bıktım artık

Allah yardımcın olsun canım inşallah yuzunuz güler

Transferin hayırlı olsun canım.Allah güzel sonuçlar almanı nasip etsin.Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…