- 12 Ekim 2014
- 56
- 22
- 48
- 37
Esim azo muermiyogram - - - -
MAKROSKOPİ
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ 4 GÜN 2 7
Miktarı 2,8 cc > 1.5
Vizkozite normal < 2
Likefaksiyon normal Dakika < 60
Ph 8,5 > 7.2
SİGARA KULLANIMI EVET
ALKOL KULLANIMI HAYIR
1 ml deki Sperm konsantrasyonu Milyon/mL
Toplam Sperm sayısı 0,40 MİLYON Milyon
TOTAL MOTİLİTE 0,00 MİLYON % > 40
A) HIZLI İLERİ HAREKETLİ %
B) YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ %
C) YERİNDE HAREKETLİ %
D) HAREKETSİZ 0,40 MİLYON %
MORFOLOJİ
Normal morfoloji % >4
Anormal morfoloji %
Baş Anomalisi %
Kuyruk Anomalisi %
Boyun Anomalisi %
MİKROSKOBİ
Lökosit negatif Bin/mL
Eritrosit Milyon/mL
Aglutinasyon
İmmatür Germ Hücresi
herkese selamünaleyküm.herkes iyidir inşallah.
nurusima sonucuna çok üzüldüm pozitif hissetmiştim yanılmışım.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
birdaha denersiniz gülüm.canınız sağ olsun gerisi önemli değil.
bende çok yoğun günler geçiriyorum arkadaşlar.
cumartesi hsg çekildi.tahliller tetkikler derken epey yoruldum.
birde ikinci üniversite okuyorum.tüp bebekten önce işimde kalmasın diye köşe bucak temizledim.
inşallah aksilik çıkmaz ve kasımda başlarız tüp bebeğe.eşimden sperm çıkması için çok dua ediyorum.
sperm olmazsa bu kadar umut,emek,sağlık boşa gidecek.çıkarsada hazırlanmazsam üzülürüm.
allah sonunu hayır getirsin ama bu tedavim beni çok yordu.hep aksilikle uğraştım.
hiçbirşey rayında gitmedi ama sonucu güzel olsun.bebeğim bana gelsinde ben yorulmaya razıyım.
eğer ertelenmezse biz 29 ekimde sonuçları doktora göstermek için merkeze gideceğiz.
ertelenirsede hafta sonu gideriz.
şimdilik bu kadar.microtesede sperm çıkarsa bayramım olur.
allah razı olsun.bu son uğraşlar olsun inşallah.ama korkularım had safhada.eşim çok gergin.çok endişeliyiz.rabbim sizede güzel haberler vermeyi nasip etsin.ümmeti muhammedi evlatsız bırakmasın.kötü hastalıklarla sınamasın.amin.Canım bayramlık haberlerini bekliyoruz.İnşallah güzel sonuçlarla dönersin.Allah dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmısın.Kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursun.
varikosel amelyatı biz celalettin hocaya gittiğimizde bizden ultrasonlu dopler istedi orda anlaşıldı bayağı yoğun çıkmış varikosel o yüzden pendik araştırma hastanesinde oldu eşim ameliyatı sabah gittik ameliyat oldu akşamına çıkardılar eşimiCanım ameliyatı nerede yaptırdınız? Bir de nasıl karara verdiniz? Bizim de varikosel var ve hücrelerimiz düşük ama varikosel sebep değildir denildi.
ahh cnm ben bilmem mi o insanları benimde var başımda kaçç tane havalarından geçilmez nispet yaparlar kulak tıkamaktan başka çare yok oda zor oluyor aa ne yapalım anladım cnm inşlh eşinde tedaviye yanaşır ...canım eşimle çok iyiyiz hiç sorunumuz yok diyebilirim bi bebek gibi ilgileniyorum onla ama tahammül edemediğim şeyler var yıpranıyorum benim ablamında 5 sene bebeği olmadı şimdi çok şukur 2 yaşında bebeği var o hasret kaldığı halde bizim yanımızda hç ballandıra ballandıra secmez çocuğunu ama gorumcemden nefret ediyorum sanki bi çocuk onda var hiç dikkat etmiyo yanımızda bi çocuk sevmesi var dersiniz ki bunun uzun zaman çocuğu olmamış gasret belli.. Telefonda arar orda bile çocuğunu anlatır annelik çok başka der ustun koru sen anlamazsın demek istiyo işte ben bunları eşime anlatmak istemiyorum içime ata ata bıktım artık
cnm 0,40 milyon yazıyor şu durumda sizde sperm var ama hani tüp bebek merkezlerinde yatırıp iiiçe emin olun sonuçtan şu durumda azolu değil eşin ...Esim azo mu
yaklaştı haa günler hayırlısıyla gelsin inşlh spermler bulunur bol kaliteli yorucu olmaz mı rapor çıkarırken ben neler çektim ya zor ama inşlh emeğinin karşılığı evladın olur...herkese selamünaleyküm.herkes iyidir inşallah.
nurusima sonucuna çok üzüldüm pozitif hissetmiştim yanılmışım.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
birde ikinci üniversite okuyorum.tüp bebekten önce işimde kalmasın diye köşe bucak temizledim.
inşallah aksilik çıkmaz ve kasımda başlarız tüp bebeğe.eşimden sperm çıkması için çok dua ediyorum.
sperm olmazsa bu kadar umut,emek,sağlık boşa gidecek.çıkarsada hazırlanmazsam üzülürüm.
allah sonunu hayır getirsin ama bu tedavim beni çok yordu.hep aksilikle uğraştım.
hiçbirşey rayında gitmedi ama sonucu güzel olsun.bebeğim bana gelsinde ben yorulmaya razıyım.
eğer ertelenmezse biz 29 ekimde sonuçları doktora göstermek için merkeze gideceğiz.
yaklaştı canım.önümüzdeki adetimle başlayacağız.ama ben hiçbirşey bilmiyorum.daha önce hazırlanmamıştım.ama şimdi hazırlanacağım ve ne nedir başıma ne gelecek bilmiyorum.biz raporsuz yaptıracağız ve bu kadar uğraştırdılar.birde bütün aksilikler ve aksi doktorlar beni buldu.inşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını.hepimiz çok uğraştık.çok yorulduk çok ağladık.bu günler geçsin ve birdaha hatırlanmamak üzre silnsin.varikosel amelyatı biz celalettin hocaya gittiğimizde bizden ultrasonlu dopler istedi orda anlaşıldı bayağı yoğun çıkmış varikosel o yüzden pendik araştırma hastanesinde oldu eşim ameliyatı sabah gittik ameliyat oldu akşamına çıkardılar eşimi
o zaman sizin sebeb varikosel değilse demekkki yoğun yok az safhada ki ameliyatlık değil miş..
ahh cnm ben bilmem mi o insanları benimde var başımda kaçç tane havalarından geçilmez nispet yaparlar kulak tıkamaktan başka çare yok oda zor oluyor aa ne yapalım anladım cnm inşlh eşinde tedaviye yanaşır ...
cnm 0,40 milyon yazıyor şu durumda sizde sperm var ama hani tüp bebek merkezlerinde yatırıp iiiçe emin olun sonuçtan şu durumda azolu değil eşin ...
yaklaştı haa günler hayırlısıyla gelsin inşlh spermler bulunur bol kaliteli yorucu olmaz mı rapor çıkarırken ben neler çektim ya zor ama inşlh emeğinin karşılığı evladın olur...
aminnnnnnnnn inşlhhh hazırlandığına değecek .. olsun ne yapıcan raporsuz olsun da bebeğin gelsin size..yaklaştı canım.önümüzdeki adetimle başlayacağız.ama ben hiçbirşey bilmiyorum.daha önce hazırlanmamıştım.ama şimdi hazırlanacağım ve ne nedir başıma ne gelecek bilmiyorum.biz raporsuz yaptıracağız ve bu kadar uğraştırdılar.birde bütün aksilikler ve aksi doktorlar beni buldu.inşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını.hepimiz çok uğraştık.çok yorulduk çok ağladık.bu günler geçsin ve birdaha hatırlanmamak üzre silnsin.
herkese selamünaleyküm.herkes iyidir inşallah.
İnsallh cok iyi sonuclar alirsiniz.bu kadar emeginizin karsiligini allah verir size.esiniz azosperm sanirim.daha once micro tese olmusmuydu.tedavinizi nerde yapuosunuzherkese selamünaleyküm.herkes iyidir inşallah.
Rabbim hakkında hayırlısını vrsin canm inş güzel sonuçlar alrsınız dualarımız seninleherkese selamünaleyküm.herkes iyidir inşallah.
allah razı olsun.evet eşim azosperm.daha önce bir defa microtese olduk ve sperm yoktu ama elonge spermatid vardı.bu ikinic ameliyatımız olacak.doktorumuz mersinde androloji derneği başkanı selahattin çayan.kendisinden çok memnunuz.ameliyatı adanada turan çetinde yaptıracağız.benim doktorumda turan çetin.11 yıllık evliyiz.İnsallh cok iyi sonuclar alirsiniz.bu kadar emeginizin karsiligini allah verir size.esiniz azosperm sanirim.daha once micro tese olmusmuydu.tedavinizi nerde yapuosunuz
amin.ecmain.herkes bebekli günleri görsün inşallah.Rabbim hakkında hayırlısını vrsin canm inş güzel sonuçlar alrsınız dualarımız seninle
Bizde ayni durumdayiz neredeyse oyuzden dikkatimi cekti.esimde micro tese oldu ve bulunamadi sperm.ama herhangi bir tedavi onermediler bize ameliyattan sonra.nasil bir tedavi yapilio acaba esinize.allah razı olsun.evet eşim azosperm.daha önce bir defa microtese olduk ve sperm yoktu ama elonge spermatid vardı.bu ikinic ameliyatımız olacak.doktorumuz mersinde androloji derneği başkanı selahattin çayan.kendisinden çok memnunuz.ameliyatı adanada turan çetinde yaptıracağız.benim doktorumda turan çetin.11 yıllık evliyiz.
Allah yardımcın olsun canım inşallah yuzunuz güler
Transferin hayırlı olsun canım.Allah güzel sonuçlar almanı nasip etsin.Dualarımız seninle.
canım hormon değerleri FSH 7.9 LH 3.7 TESTESTERON 10.780 çıktı sence nasıl değerlendirilmeli?inşlh alırsınız cnm ...bekliyorum güzel haberini...
internetten aldığım laboratuvar sonucu bu ama test sonucunu aldığımda sperm sayısının sadece 2 olduğu toplam ejakulatta 0,4 m yazıyor bu durumda yukarıdaki sperm sayısı 400 bin değil mi kafayı sıyıracamarkadaşlar suna bi bakarmısınız
Spermiyogram - - - -
MAKROSKOPİ
CİNSEL PERHİZ SÜRESİ 4 GÜN 2 7
Miktarı 2,8 cc > 1.5
Vizkozite normal < 2
Likefaksiyon normal Dakika < 60
Ph 8,5 > 7.2
SİGARA KULLANIMI EVET
ALKOL KULLANIMI HAYIR
1 ml deki Sperm konsantrasyonu Milyon/mL
Toplam Sperm sayısı 0,40 MİLYON Milyon
TOTAL MOTİLİTE 0,00 MİLYON % > 40
A) HIZLI İLERİ HAREKETLİ %
B) YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ %
C) YERİNDE HAREKETLİ %
D) HAREKETSİZ 0,40 MİLYON %
MORFOLOJİ
Normal morfoloji % >4
Anormal morfoloji %
Baş Anomalisi %
Kuyruk Anomalisi %
Boyun Anomalisi %
MİKROSKOBİ
Lökosit negatif Bin/mL
Eritrosit Milyon/mL
Aglutinasyon
İmmatür Germ Hücresi Ad./H.Saha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?