- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimm 12 gun sonraa hamileyimmm diye yazmani nasip etsin Allah. Rabbim hepimizin evlerini cocuk sesleriyle şenlendirsin inşallahKızlar transferim gerçekleşti çok şükür şimdi evdeyim. 3 tane embriyodan 1 tane transfer edildi 2 tanesi donduruldu. Şimdi işin ez zor tarafına beklemeye geldi sıra. Nasıl geçicek zaman test yaptırana kadar bilmiyorum çok heyecanlı ve sabırsızım. Allah hepinizden razı olsun dualarınız ve destekleriniz için. Allah hepimizin bu zorlu yolda yardımcısı olsun inşallah.
Canim fsh cok az yuksek bizim bu degerdeydi. Testesteron cok iyi lh ta iyi.canım hormon değerleri FSH 7.9 LH 3.7 TESTESTERON 10.780 çıktı sence nasıl değerlendirilmeli?
peki canım hormonal değilse neden sperm çıkmadıCanim fsh cok az yuksek bizim bu degerdeydi. Testesteron cok iyi lh ta iyi.
Canimm 12 gun sonraa hamileyimmm diye yazmani nasip etsin Allah. Rabbim hepimizin evlerini cocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah
Cokta hormonal durmuyo anlamadgm sey testesteron bukdr yuksekse fsh yi baskilamasi lazimdi ama hem fsh hem testesteron yuksek.peki canım hormonal değilse neden sperm çıkmadı
Teşekkür ederim canım kısmet işte demek zamanı gelmemiş yapabilecek birşey yok inşallah kısmetimde bebek sahibi olmak vardır sanada Rabbim işlerinde kolaylık versin eşinde bolca sperm çıkar ve emeklerinin karşılığını görürsün inşallahherkese selamünaleyküm.herkes iyidir inşallah.
nurusima sonucuna çok üzüldüm pozitif hissetmiştim yanılmışım.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
birdaha denersiniz gülüm.canınız sağ olsun gerisi önemli değil.
bende çok yoğun günler geçiriyorum arkadaşlar.
cumartesi hsg çekildi.tahliller tetkikler derken epey yoruldum.
birde ikinci üniversite okuyorum.tüp bebekten önce işimde kalmasın diye köşe bucak temizledim.
inşallah aksilik çıkmaz ve kasımda başlarız tüp bebeğe.eşimden sperm çıkması için çok dua ediyorum.
sperm olmazsa bu kadar umut,emek,sağlık boşa gidecek.çıkarsada hazırlanmazsam üzülürüm.
allah sonunu hayır getirsin ama bu tedavim beni çok yordu.hep aksilikle uğraştım.
hiçbirşey rayında gitmedi ama sonucu güzel olsun.bebeğim bana gelsinde ben yorulmaya razıyım.
eğer ertelenmezse biz 29 ekimde sonuçları doktora göstermek için merkeze gideceğiz.
ertelenirsede hafta sonu gideriz.
şimdilik bu kadar.microtesede sperm çıkarsa bayramım olur.
Genetik olabilir canim inmemis testis ten dolayi olabilirKızlar iyi akşamlar ben bu azosperm i araştırıyorum ama çok farklı yazılardan kafam karıştığı için size sormak istedim. Sebepleri neler? Hangi testlerde karar veriliyor hormonlar normal ise başka sebep ne olabilir? Başka hangi testler yapılmalı? Ve fazlası lütfen bilgilendirin.
Canım inmemiş testis olsa doktor bilmez miydi ürologa gittik daha onceGenetik olabilir canim inmemis testis ten dolayi olabilir
herkese selamünaleyküm.herkes iyidir inşallah.
nurusima sonucuna çok üzüldüm pozitif hissetmiştim yanılmışım.rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
birdaha denersiniz gülüm.canınız sağ olsun gerisi önemli değil.
bende çok yoğun günler geçiriyorum arkadaşlar.
cumartesi hsg çekildi.tahliller tetkikler derken epey yoruldum.
birde ikinci üniversite okuyorum.tüp bebekten önce işimde kalmasın diye köşe bucak temizledim.
inşallah aksilik çıkmaz ve kasımda başlarız tüp bebeğe.eşimden sperm çıkması için çok dua ediyorum.
sperm olmazsa bu kadar umut,emek,sağlık boşa gidecek.çıkarsada hazırlanmazsam üzülürüm.
allah sonunu hayır getirsin ama bu tedavim beni çok yordu.hep aksilikle uğraştım.
hiçbirşey rayında gitmedi ama sonucu güzel olsun.bebeğim bana gelsinde ben yorulmaya razıyım.
eğer ertelenmezse biz 29 ekimde sonuçları doktora göstermek için merkeze gideceğiz.
ertelenirsede hafta sonu gideriz.
şimdilik bu kadar.microtesede sperm çıkarsa bayramım olur.
iyi akşamlar kızlar eşim şuan tedavi olmak istemiyo moralim çok bozuk geç kalmaktan korkuyorum
Cnm ben sizin durum icin soylemedim sadece bu sebeblerden olabiliyor dedim. Genetik test yaptirdiniz miCanım inmemiş testis olsa doktor bilmez miydi ürologa gittik daha once
Amin canim cumlemize nasip etsin :)Ah canım ne kadar güzel söylemişsin çok teşekkür ederim bu güzel dileğin için. İnşallah Rabbim hepimizin evlerinii çocuk sesleriyle donatsın. Çok teşekkür ederim.
Yok canim yaptirmadikCnm ben sizin durum icin soylemedim sadece bu sebeblerden olabiliyor dedim. Genetik test yaptirdiniz mi
İnş daha güzel olur canm sonuçlarınız ilerleyen zamanda spermleride görürsnz inşselam canlar nasilsiniz? size test sonucundan haberdar etmek istedim, anlatmistim esim istanbula test vermeye gitti diye cok heyecan icinde oldu gene test vermek sonuc beklemek vs...sperm tabiki yok hatta spermatit de hala yok yani ilk testte 100% spermatostit di hala öyle ama lokozit biraz düsmüs ve germ hücre de artmis, hoca tam bekledigimiz gibi demis bu bile bize umut oldu anlicaniz esiminde sesi cok rahat geliyordu..tabiki mucize olup ta spermlerle dönse kelimelere sigmicak kadar sevincimiz yüksek olucakti ama ben acaip stresdim yaa resmen dahada gerilemis yada bünye tepki vermiyor yada bunu hic beklemiyorduk demelerinden cok korktum galiba, oyüzden yavas olsun ama yeterki olsun, hoca ilk basladigindan itibaren 1-1bucuk sene sürer demis baslayali saten 6 ay oldu asagi yukari. ersel beylede yarin konusacak esim. biraz fazla döktüm icimi gene hakkinizi helal edin kib :-*
Canim insallah en yakin zamanda sperm cikisi olur. Bizde ignelerden sonra hic kontrole gitmedik. Merak ediyoruz. Sizin hersey normaldi dimiselam canlar nasilsiniz? size test sonucundan haberdar etmek istedim, anlatmistim esim istanbula test vermeye gitti diye cok heyecan icinde oldu gene test vermek sonuc beklemek vs...sperm tabiki yok hatta spermatit de hala yok yani ilk testte 100% spermatostit di hala öyle ama lokozit biraz düsmüs ve germ hücre de artmis, hoca tam bekledigimiz gibi demis bu bile bize umut oldu anlicaniz esiminde sesi cok rahat geliyordu..tabiki mucize olup ta spermlerle dönse kelimelere sigmicak kadar sevincimiz yüksek olucakti ama ben acaip stresdim yaa resmen dahada gerilemis yada bünye tepki vermiyor yada bunu hic beklemiyorduk demelerinden cok korktum galiba, oyüzden yavas olsun ama yeterki olsun, hoca ilk basladigindan itibaren 1-1bucuk sene sürer demis baslayali saten 6 ay oldu asagi yukari. ersel beylede yarin konusacak esim. biraz fazla döktüm icimi gene hakkinizi helal edin kib :-*
iyi geceler kızlar bişey sormak istiyorum sizlere hiç hacdan gelen meyve ot polen gibi şeyler denediniz mi ve ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?