Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm 12 gun sonraa hamileyimmm diye yazmani nasip etsin Allah. Rabbim hepimizin evlerini cocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah

kızlar iyi akşamlar eşimde hiç sperm çıkmamıştı bugun hormon testi yaptırdık fsh lh normal çıktı testesteron 2-8 arası olması gerekirken 10 çıktı bunun yorumu nedir?

Canimm 12 gun sonraa hamileyimmm diye yazmani nasip etsin Allah. Rabbim hepimizin evlerini cocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah

Ah canım ne kadar güzel söylemişsin çok teşekkür ederim bu güzel dileğin için. İnşallah Rabbim hepimizin evlerinii çocuk sesleriyle donatsın. Çok teşekkür ederim.

Kızlar iyi akşamlar ben bu azosperm i araştırıyorum ama çok farklı yazılardan kafam karıştığı için size sormak istedim. Sebepleri neler? Hangi testlerde karar veriliyor hormonlar normal ise başka sebep ne olabilir? Başka hangi testler yapılmalı? Ve fazlası lütfen bilgilendirin.

Teşekkür ederim canım kısmet işte demek zamanı gelmemiş yapabilecek birşey yok inşallah kısmetimde bebek sahibi olmak vardır sanada Rabbim işlerinde kolaylık versin eşinde bolca sperm çıkar ve emeklerinin karşılığını görürsün inşallah

Genetik olabilir canim inmemis testis ten dolayi olabilir

iyi akşamlar kızlar eşim şuan tedavi olmak istemiyo moralim çok bozuk geç kalmaktan korkuyorum

Canim benim ALLAHU TEALA nasip ederse tedaviye baslayacak hayirlisiyla olacak ama zamana ihtiyaci var sonucuna kabul etmesi icin zamana ihtiyaci var canim sabredersen sonucu guzel olacak ALLAHIN izn. Bir hikaye okumustum cocuk firina gidiyor ekmek cikmamis bu esnada muhabbet edip isiniyorlar birbirine firinciyla cocuk gelene ekmek veriyor ama cocugu bekletiyor cunku firindan cikacak sicak ve guzel ekmegi verecektir....

selam canlar nasilsiniz? size test sonucundan haberdar etmek istedim, anlatmistim esim istanbula test vermeye gitti diye cok heyecan icinde oldu gene test vermek sonuc beklemek vs...sperm tabiki yok hatta spermatit de hala yok yani ilk testte 100% spermatostit di hala öyle ama lokozit biraz düsmüs ve germ hücre de artmis, hoca tam bekledigimiz gibi demis bu bile bize umut oldu anlicaniz esiminde sesi cok rahat geliyordu..tabiki mucize olup ta spermlerle dönse kelimelere sigmicak kadar sevincimiz yüksek olucakti ama ben acaip stresdim yaa resmen dahada gerilemis yada bünye tepki vermiyor yada bunu hic beklemiyorduk demelerinden cok korktum galiba, oyüzden yavas olsun ama yeterki olsun, hoca ilk basladigindan itibaren 1-1bucuk sene sürer demis baslayali saten 6 ay oldu asagi yukari. ersel beylede yarin konusacak esim. biraz fazla döktüm icimi gene hakkinizi helal edin kib :-*

İnş daha güzel olur canm sonuçlarınız ilerleyen zamanda spermleride görürsnz inş

iyi geceler kızlar bişey sormak istiyorum sizlere hiç hacdan gelen meyve ot polen gibi şeyler denediniz mi ve ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında

arkadaşlar bir şey soracağım. Ersel bey'in ilaçlarını sürekli olarak kullanıyor musunuz? bittikçe sürekli yenisi mi geliyor? yani her zaman sıvı yada tablet olarak bir şeyler alıyor musunuz - ara verdiğiniz olmuyor mu? 3 ayın 2.5 ayı ilaç kullanıp 2 hafta beklense en azından daha doğru değil mi, yada ilaçlar ara sıra azaltılsa mantıklı değil mi? yoğun ve sürekli bir şekilde bitkisel de olsa ilaç almak hep iyi yönde etki eder mi emin olamıyoruz.

Canim insallah en yakin zamanda sperm cikisi olur. Bizde ignelerden sonra hic kontrole gitmedik. Merak ediyoruz. Sizin hersey normaldi dimi

iyi geceler kızlar bişey sormak istiyorum sizlere hiç hacdan gelen meyve ot polen gibi şeyler denediniz mi ve ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında

Canım bize de geldi hacıdan meyve ve ot.Ama ersel beyin ilaçlarını etkiler mi acaba diye içirmedim eşime.Hala dolapta duruyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…