Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözünaydın inşl 12 gün sonra hamileyim diye yazarsın ...
canım hormon değerleri FSH 7.9 LH 3.7 TESTESTERON 10.780 çıktı sence nasıl değerlendirilmeli?
cnm değerlerin ii fsh biraz yüksek ama o da şu durumda çokta sorun değil bence diğerleri güzel bence siz tekrar herşeyi kontrol ettirin cnm bi daha sperm testt verin...
ne güzel az da olsa ilerlemek kaydetmek güzel birşey devamı gelsin inşlh cnm .....

Canım hayırlı olsun çok sevindim. Inşallah bir daha ki testte hepsi sperme dönüşsün.

Çok kafam karışık ya nedeni ne bi belli olsa idi.

Çok kafam karışık ya nedeni ne bi belli olsa idi.
haklısın bi dr.la görüşün genetik test yaptırın belki sebebsiz infertilitedir bilemezsiniz eşin çocukken kabakulak ağır geçirmiş mi ne bilim testislerinden bi sorun yaşamış mı hani buna bağlı bişeyler belki bulabilirsiniz sebebbini anlamk için..

Canım kabakulak gecirmemis genetik yaptıralım bakalim

canım biz genetik testi yaptırdık hiç problem çıkmadı doktorlar ameliyatla sperm bulmamız çok çok yükseldi dedi ve aralık ta tüp bebeğe başlıyoruz Allah'ın izniyle :) mutlaka baktırın
Doktorunuz kim canim insallah sperm bulunur

Mrb kızlar moralim bozuldu iyice umutlarım tükendi inmemiş testisten ameliyat olmuştu eşim şimdide küçükken testisinin şişip ilaç kullandığını öğrendim kaynanam bizde o söylemiş haberi yok durumumuzdan şüpheleniyorum demiş kalbine doğdu heralde bilmiyorum ne olcak sonumuz Rabbim yardımcımz olsun

Herseyini oluruna birakin canim panikleyip telaslanmayin aciklamak zorunda kaldiginizda soylersiniz eminim sise hak verecekler sikilmayin uzulmeyin canim ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Gelen otu kaynatın sabah aç karnına için dendi.Sert kabuklu meyvayı da kırın kabuğu ile kaynatın ve için dediler.Ama biz hiçbirini yapmadık daha.
canım otun adı Meryem Ana eli otuymuş sanırım ot el gibi zaten onu butun haliylemi kaynatcamki zaten 4 tane hemen biter

Selamin aleykum, merhabalar kizlar. Benim esimde azospermi, yeni yani 1-2 ay once ogrendik , 2 bucuk senelik evliyim, ogrendigimizden beri tum yasama istegim gitti, hicbisey den zevk alamiyorum, surekli gozlerim dolu gezer oldum , insana belli etmemek icin elimden geleni yapiyorum , sizin yazdiklarinizi okuyup onlarada bi ayri agliyorum, Allah isallah hayirlisiyla hepimize isteyen herkese evlat nasip eder , etmezse de sabrini verir isallah cunku bu duygu durumumla gun bile geciremiyorum bu omur nasil gececek bilmiyorum, esimide cok seviyorum kiyamiyorum en az benim kadar uzuluyor, onada belli etmemeye calisiyorum agladigimi gorunce bugune kadar 1 damla goz yasini gormedigim adam benimle beraber agliyor. azospermi ciktiktan sonra dopler baktılar o problemsiz cikti daha sonra fsh ve lh da normal cikti, bundan sonrasini riske atmamak adina yanlis tedavi almamak adina, kaan aydostan randevu aldik , sirada ne var, herhangi bir tavsiyeniz varmi?

rumuzun gibi birisin canım ALLAHIM ZAMANI VE YERİ BİLİR BİZLERİ SINAR DAHA ÇOK YOLUN BAŞINDAYIZ SABIRDAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK VE TABİKİ YARADANIMA SIĞINMAKTAN DA BAŞKA ÇAREMİZ YOK HERŞEYİN HAYIRLISI ((((hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez SECDE 1.7))))

canım otun adı Meryem Ana eli otuymuş sanırım ot el gibi zaten onu butun haliylemi kaynatcamki zaten 4 tane hemen biter

Canım meryem ana otunuda bir sürahiye koyup içine temiz su,onun suyu içilecek haftada 2-3 defa öyle duymuştum.

merhaba arkadaşım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gün geliyor evden çıkmak bileistemiyoruz ama olsun bu günleri de atlatırız inşlh hepimiz.. başladığınız yolda evladınıza kavuşursunuz inşlh arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…