bizede geldi nasıl kullancağumıda bilmiyorumCanım bize de geldi hacıdan meyve ve ot.Ama ersel beyin ilaçlarını etkiler mi acaba diye içirmedim eşime.Hala dolapta duruyor yani.
gözünaydın inşl 12 gün sonra hamileyim diye yazarsın ...Kızlar transferim gerçekleşti çok şükür şimdi evdeyim. 3 tane embriyodan 1 tane transfer edildi 2 tanesi donduruldu. Şimdi işin ez zor tarafına beklemeye geldi sıra. Nasıl geçicek zaman test yaptırana kadar bilmiyorum çok heyecanlı ve sabırsızım. Allah hepinizden razı olsun dualarınız ve destekleriniz için. Allah hepimizin bu zorlu yolda yardımcısı olsun inşallah.
cnm değerlerin ii fsh biraz yüksek ama o da şu durumda çokta sorun değil bence diğerleri güzel bence siz tekrar herşeyi kontrol ettirin cnm bi daha sperm testt verin...canım hormon değerleri FSH 7.9 LH 3.7 TESTESTERON 10.780 çıktı sence nasıl değerlendirilmeli?
ne güzel az da olsa ilerlemek kaydetmek güzel birşey devamı gelsin inşlh cnm .....selam canlar nasilsiniz? size test sonucundan haberdar etmek istedim, anlatmistim esim istanbula test vermeye gitti diye cok heyecan icinde oldu gene test vermek sonuc beklemek vs...sperm tabiki yok hatta spermatit de hala yok yani ilk testte 100% spermatostit di hala öyle ama lokozit biraz düsmüs ve germ hücre de artmis, hoca tam bekledigimiz gibi demis bu bile bize umut oldu anlicaniz esiminde sesi cok rahat geliyordu..tabiki mucize olup ta spermlerle dönse kelimelere sigmicak kadar sevincimiz yüksek olucakti ama ben acaip stresdim yaa resmen dahada gerilemis yada bünye tepki vermiyor yada bunu hic beklemiyorduk demelerinden cok korktum galiba, oyüzden yavas olsun ama yeterki olsun, hoca ilk basladigindan itibaren 1-1bucuk sene sürer demis baslayali saten 6 ay oldu asagi yukari. ersel beylede yarin konusacak esim. biraz fazla döktüm icimi gene hakkinizi helal edin kib :-*
selam canlar nasilsiniz? size test sonucundan haberdar etmek istedim, anlatmistim esim istanbula test vermeye gitti diye cok heyecan icinde oldu gene test vermek sonuc beklemek vs...sperm tabiki yok hatta spermatit de hala yok yani ilk testte 100% spermatostit di hala öyle ama lokozit biraz düsmüs ve germ hücre de artmis, hoca tam bekledigimiz gibi demis bu bile bize umut oldu anlicaniz esiminde sesi cok rahat geliyordu..tabiki mucize olup ta spermlerle dönse kelimelere sigmicak kadar sevincimiz yüksek olucakti ama ben acaip stresdim yaa resmen dahada gerilemis yada bünye tepki vermiyor yada bunu hic beklemiyorduk demelerinden cok korktum galiba, oyüzden yavas olsun ama yeterki olsun, hoca ilk basladigindan itibaren 1-1bucuk sene sürer demis baslayali saten 6 ay oldu asagi yukari. ersel beylede yarin konusacak esim. biraz fazla döktüm icimi gene hakkinizi helal edin kib :-*
Çok kafam karışık ya nedeni ne bi belli olsa idi.gözünaydın inşl 12 gün sonra hamileyim diye yazarsın ...
cnm değerlerin ii fsh biraz yüksek ama o da şu durumda çokta sorun değil bence diğerleri güzel bence siz tekrar herşeyi kontrol ettirin cnm bi daha sperm testt verin...
ne güzel az da olsa ilerlemek kaydetmek güzel birşey devamı gelsin inşlh cnm .....
haklısın bi dr.la görüşün genetik test yaptırın belki sebebsiz infertilitedir bilemezsiniz eşin çocukken kabakulak ağır geçirmiş mi ne bilim testislerinden bi sorun yaşamış mı hani buna bağlı bişeyler belki bulabilirsiniz sebebbini anlamk için..Çok kafam karışık ya nedeni ne bi belli olsa idi.
Canım kabakulak gecirmemis genetik yaptıralım bakalimhaklısın bi dr.la görüşün genetik test yaptırın belki sebebsiz infertilitedir bilemezsiniz eşin çocukken kabakulak ağır geçirmiş mi ne bilim testislerinden bi sorun yaşamış mı hani buna bağlı bişeyler belki bulabilirsiniz sebebbini anlamk için..
evet en iisi dr. gidip görüşün anlatın genetik test yaptırın daha ii olur ..Canım kabakulak gecirmemis genetik yaptıralım bakalim
bizede geldi nasıl kullancağumıda bilmiyorum
canım biz genetik testi yaptırdık hiç problem çıkmadı doktorlar ameliyatla sperm bulmamız çok çok yükseldi dedi ve aralık ta tüp bebeğe başlıyoruz Allah'ın izniyle :) mutlaka baktırınCanım kabakulak gecirmemis genetik yaptıralım bakalim
Doktorunuz kim canim insallah sperm bulunurcanım biz genetik testi yaptırdık hiç problem çıkmadı doktorlar ameliyatla sperm bulmamız çok çok yükseldi dedi ve aralık ta tüp bebeğe başlıyoruz Allah'ın izniyle :) mutlaka baktırın
Mrb kızlar moralim bozuldu iyice umutlarım tükendi inmemiş testisten ameliyat olmuştu eşim şimdide küçükken testisinin şişip ilaç kullandığını öğrendim kaynanam bizde o söylemiş haberi yok durumumuzdan şüpheleniyorum demiş kalbine doğdu heralde bilmiyorum ne olcak sonumuz Rabbim yardımcımz olsun
canım otun adı Meryem Ana eli otuymuş sanırım ot el gibi zaten onu butun haliylemi kaynatcamki zaten 4 tane hemen biterGelen otu kaynatın sabah aç karnına için dendi.Sert kabuklu meyvayı da kırın kabuğu ile kaynatın ve için dediler.Ama biz hiçbirini yapmadık daha.
Selamin aleykum, merhabalar kizlar. Benim esimde azospermi, yeni yani 1-2 ay once ogrendik , 2 bucuk senelik evliyim, ogrendigimizden beri tum yasama istegim gitti, hicbisey den zevk alamiyorum, surekli gozlerim dolu gezer oldum , insana belli etmemek icin elimden geleni yapiyorum , sizin yazdiklarinizi okuyup onlarada bi ayri agliyorum, Allah isallah hayirlisiyla hepimize isteyen herkese evlat nasip eder , etmezse de sabrini verir isallah cunku bu duygu durumumla gun bile geciremiyorum bu omur nasil gececek bilmiyorum, esimide cok seviyorum kiyamiyorum en az benim kadar uzuluyor, onada belli etmemeye calisiyorum agladigimi gorunce bugune kadar 1 damla goz yasini gormedigim adam benimle beraber agliyor. azospermi ciktiktan sonra dopler baktılar o problemsiz cikti daha sonra fsh ve lh da normal cikti, bundan sonrasini riske atmamak adina yanlis tedavi almamak adina, kaan aydostan randevu aldik , sirada ne var, herhangi bir tavsiyeniz varmi?
canım otun adı Meryem Ana eli otuymuş sanırım ot el gibi zaten onu butun haliylemi kaynatcamki zaten 4 tane hemen biter
merhaba arkadaşım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gün geliyor evden çıkmak bileistemiyoruz ama olsun bu günleri de atlatırız inşlh hepimiz.. başladığınız yolda evladınıza kavuşursunuz inşlh arkadaşım....Selamin aleykum, merhabalar kizlar. Benim esimde azospermi, yeni yani 1-2 ay once ogrendik , 2 bucuk senelik evliyim, ogrendigimizden beri tum yasama istegim gitti, hicbisey den zevk alamiyorum, surekli gozlerim dolu gezer oldum , insana belli etmemek icin elimden geleni yapiyorum , sizin yazdiklarinizi okuyup onlarada bi ayri agliyorum, Allah isallah hayirlisiyla hepimize isteyen herkese evlat nasip eder , etmezse de sabrini verir isallah cunku bu duygu durumumla gun bile geciremiyorum bu omur nasil gececek bilmiyorum, esimide cok seviyorum kiyamiyorum en az benim kadar uzuluyor, onada belli etmemeye calisiyorum agladigimi gorunce bugune kadar 1 damla goz yasini gormedigim adam benimle beraber agliyor. azospermi ciktiktan sonra dopler baktılar o problemsiz cikti daha sonra fsh ve lh da normal cikti, bundan sonrasini riske atmamak adina yanlis tedavi almamak adina, kaan aydostan randevu aldik , sirada ne var, herhangi bir tavsiyeniz varmi?
canım ben oraları az cok biliyorum da ne kliniği tam adı neGunaydin kizlar florya klinik ataturk havalimanina cok uzak mi tam olarak klinik kucuk cekmecede nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?