Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim insallah en yakin zamanda sperm cikisi olur. Bizde ignelerden sonra hic kontrole gitmedik. Merak ediyoruz. Sizin hersey normaldi dimi
evet ins canim...aynen hersey normaldi.. igneler bitince geliriz dediydik öyle ayrlayip gittik te, ama gene igne vermis busefer haftada 2 kere, ersel bey sperm surup vermis ve haplar,,, acaba ne vermis gelince görürüm artik ins )) sizdede rabbim güzel sonuclar nasip etsin.

Ozaman ne guzel hucre cikisi olmus. Bizde hic germ hucre bile yoktu cnm.suanki durumumuzu bilmiyorum.bizde ilk baslarda haftada 3tu sonra 2 ye dusurdu hoca. Canim siz inhibin b testi yaptrdnzmi

Aminnn canimmm cumlemize guzel sonuclar almayi nasip etsin Allah im

Arkadaslar gunaydin

ben sali gunu dogum yaptim oglumu aldim kucagima rabbim bugunleride gosterdi sukurler olsun...allahim hepinize nasip etsin ins ben dilim dondukce sizlerede dualar ettim
darisi hepinize olsun ins hepinizi optumm
Hayırlı ugurlu olsun canim rabbim isteyen herkese bu topikte ki herkese nasip etsin.:) Nerede yaptırmıştın canim?

Arkadaslar gunaydin

ben sali gunu dogum yaptim oglumu aldim kucagima rabbim bugunleride gosterdi sukurler olsun...allahim hepinize nasip etsin ins ben dilim dondukce sizlerede dualar ettim

MaşaALLAH ne güzel bir duygu
Çok sevindim canım
Onca yıllık hasret,acı,üzüntü hepsi geride kaldı ne mutlu size
Rabbim ümmeti Muhammede Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşALLAH
Rabbim hepimize o mutlu güzel günleri yaşatsın inşALLAH

Arkadaslar gunaydin

Allah analı babalı büyütsün.Allah bizlerede nasip etsin hayırlısıyla.

arkadaşalr günaydın, azosipermiyle 24 ekim 2014 de tanıştık, hemen gerekli tahlilleri yaptırdık. doğal yolla bebek sahibi olma imkanımız sıfır. mikrotese yapıcaklar büyük ihtimal. bu konu altında çok sayfa var hepsini okumak çok zor. benim eşimin problemi, seminal vezikül yokluğu. eşinde böyle bir durum olanlar paylaşabilirlermi? bir de testiste sperm bulunması için, kullandığınız kürler vs. oldumu? teşekkürler hepinize. allah bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.

Arkadaslar gunaydin

Cicek cnim hyrli ugurlu olsun Alh anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insAlhh Alh buradaki tum arkadaslarima nasip etsin hyrli evlatlar bana ve tum gebelere de hayirli dogumlar nasip etsin...

Gunaydin kizlar florya klinik ataturk havalimanina cok uzak mi tam olarak klinik kucuk cekmecede nerede
cnm cok fazla uzak degil eger havaalanidan hemen gidicekseniz bi taksiye biner 15 dakikaya orda olursunuz trafik yoksa daha erken taksiciye incirliye gidicez derseniz hastaneninde adini soyleyin zaten yol uzerinde oldugu icin bilmeyen yoktur bu arada ben ethica diye biliyorum ama orayi soruyosun sanirim

Arkadaslar gunaydin

Cnm masallsh subhanallah saglikli omru olsun sukur bir kisi daha azodan kurtuldu..anali babali buyut evladini sut kokulu bebegini..
Rabbim bizlere de tattirsin o duyguyu hayirlisiyla...
Merhaba arkadasim insl cok beklemeden evladina kavusursun sizin sebebinizi ben bi bilgim yok ama insl bian once sifa bulsun esin...

Arkadaslar gunaydin

Canimm rabbim hep birlikte guzel bi omur nasip etsin :) rabbim dualarini kabul eylesinnn

Yok cnm hoca ethicadan ayrildi suanda ozel florya cerrahi tip merkezindeymis merkez kucukcekmecedeymis

Gunaydin kizlar florya klinik ataturk havalimanina cok uzak mi tam olarak klinik kucuk cekmecede nerede

Çok uzak değil bizde bilmiyorduk ilk defa gittik, havaalanından taksiye binip gittik kolay yani.İkinci gün sonuçları almayada metrobüsle gitmiştik metrobüsten inince biraz yürüyorsun köprüyü geçince karşıya geçiyorsun kolay yani. çekiyorsun.

Sagoll canimm. Insallah rahat buluruz gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…