Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar gunaydin

ben sali gunu dogum yaptim oglumu aldim kucagima rabbim bugunleride gosterdi sukurler olsun...allahim hepinize nasip etsin ins ben dilim dondukce sizlerede dualar ettim
darisi hepinize olsun ins hepinizi optumm

cnm maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli inş. Dualarını Rabbim kabul etsin inş. cümlemizi sevindirsin aminnn

canım öncelikle geçmiş olsun bende sorununuzun tedavisi ne şekilde olur bilmiyorum ama acele etmeyin bizede hemen mikrotese dediler amaeşim istemediği için yaptırmadık o zaman ve şuan görüyorum ki önce tedaviye alıyorlar en son aşama tese... İyiki yaptırmamışız diyorum bizde oğreneli 8 ay oldu eşim şuan hazır değil rabbim nasip ederse seneye tedaviye başlayacağız burdaki arkadaşlardanda Allah razı olsun yeni hocalar öğrendim tedavi yöntemleri nasıl yol çizmem gerektiğini en önemlisi güçlü olmam gerektiğini öğrendim çok ince eleyip sık dokuyun canım rabbim hepimizin yardımcı olsun bu yolda..

slm kizlar nasilsiniz uzun zamandan beri giremedim topige ama hep takip ediyorum bi sorum olacakti hoca ignelerin dozunu degistirdi pregnly 5000 di 2500 oldu menegon 75 ti 150 oldu bunlari nasil yapacagiz hocaya sordum ama anlayamadim bu sekilde kullanan varmi acaba nasil yapildigini anlatirsaniz sevinirim

selam cnm cnm pregly i yarıya bölceksin iki şırınga al ikisine çek karışımı eşit olunca 2500 2500 olur
menegon da bi toz bi su yu karıştırıcaksın...

Canim siz kontrolemi gittiniz. Degerleriniz nasil suan

selam cnm cnm pregly i yarıya bölceksin iki şırınga al ikisine çek karışımı eşit olunca 2500 2500 olur
menegon da bi toz bi su yu karıştırıcaksın...

yani iki.siringayida kullanabilirmiyiz yoksa birini kullanip digeri çöpemi . menegonda normalde 75 lik ya bunu 150 seklinde vurduracagiz 1 su 1 toz degil yani 2 su 2 toz seklindemi

yani iki.siringayida kullanabilirmiyiz yoksa birini kullanip digeri çöpemi . menegonda normalde 75 lik ya bunu 150 seklinde vurduracagiz 1 su 1 toz degil yani 2 su 2 toz seklindemi
iki şırıngayı da kullanırsın cnm aralarında uzun bi gün olmazsa brini vur diğerini dolaba koy..
he afedersin ben 75 lik anladım cnm 150 lik 2 toz bi su demek oluyor menegonda...

iki şırıngayı da kullanırsın cnm aralarında uzun bi gün olmazsa brini vur diğerini dolaba koy..
he afedersin ben 75 lik anladım cnm 150 lik 2 toz bi su demek oluyor menegonda...
Geçmiş olsun yase arkadaşım eşinizmi kullanıyo menagonu benim eşimde de azosperm var bizde yeni kullanmaya başladik yarın ikinci iğnemiz olacak ama bize doktor 75 lik ten haftada 3 gün yapılmasını istemiş sizde tam olarak sorun nedir ?

sagol canim ya sen nasılsın suan ne durumdasiniz bi gelisme varmi
bi şey değil cnm ben iim okula gidip ezber yapıp duruyorum bu dönem okul sırf ezber üstüne desem yeridir.
cok şükür cnm bizde çıkışlar devam ediyor var hamdolsun darısı sizlerde olsun bakalım hele kasım ortasına doğru bi tüp bebek emrkezinde test yapıcak ona göre kararlar vericez...

tsk ederim canım evet eşim kullanıyor sertoli cell only bizdeki sorun bizde daha önce hafta 3 gun 75 lik kullanıyorduk son kontrolde dozlari degisti sizin sorun ne

kolay gelsin canim derslerde basarilar ins bi baslarsin canim bi baslayamadiniz valla hep aklimdasin biran önce baslayin artik senin tup bebege baslayacagini dusunmek beni bile heycanladiriyor valla

tsk ederim canım evet eşim kullanıyor sertoli cell only bizdeki sorun bizde daha önce hafta 3 gun 75 lik kullanıyorduk son kontrolde dozlari degisti sizin sorun ne
Benim eşimde de genetik hormonlar hepsi normal ama sperm sayısı testlerde sıfır. Eşim 5 yıl önce micro tesa oldu spermatid var demişlerdi o zaman çokta bişe bilmiyordum bu konuda patoloji sonucunu falan sormadım hatta patolojiye gittimi onu bile hatırlamıyorum maleseff. Biz 10 yıldır evliyiz sizin ne kadar oldu başka neler kullanıyosunuz

Şimdi gördüm sizin testlerde spermatid gözüküyor çok şükür doktorunuz kim bide bu sperm testleri yıkamalı falan dediklerindenmi biz hep normal sperm testi yaptırıyoruz lökosit vs hiçbişe cıkmıyo

bizdede hersey normal hormonlar genetik falan ama sperm yok bizde 2 defa micro tese olduk hucre bile yok dediler bizde 10 senelik evliyiz 1 senedir celalettin peruda tedavideyiz sperm testi yikamali degil ama diger yerlerden daha ayrıntılı bakılıyor sizdemi celalettin hocada tedavidesiniz

Arkadaslar gunaydin

ben sali gunu dogum yaptim oglumu aldim kucagima rabbim bugunleride gosterdi sukurler olsun...allahim hepinize nasip etsin ins ben dilim dondukce sizlerede dualar ettim
darisi hepinize olsun ins hepinizi optumm
Canim gozunaydin.cok sevindim.neler zorluklar yasadin ne heyecanlar.simdi oglusun evinde kucaginda.
guzel gunler gorsun hayirli evlat olsun insallah.
rabbim bana ve burdaki tum arkadaslarima hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
tekrar tebrik ediyorum seni ve esini...
kuzucugu opuyorum...

Yok canım biz kaan aydosta tedavideyiz . Bu arada menagon iğne için rapor falan mı çıkardınız yoksa özelmi aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…