Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım herşeyin hayırlısı sakladıkça daha çok soru soruyorlar ve tek başınıza atlatmaya çalışıyorsunuz eğer anlayışlılarsa anlatın biz öğrenir öğrenmez açıkladık soranada tedavi görüyoruz diyoruz,saklamak dahada can acıtıyr bu bir rahatsızlıklık eşim bunu algıladığı için söylüyoruz tabi kendi içinde ne rüzgarlar esiyordur.. rabbim yar ve yardımcımız olsun..

Söyleyincede bütün insanlar acıyan gözlerle bakıyorlar ya ona dayanamıyorum canm o yüzden bide üzülmesinler diye ama daha fazla saklıyamayz 2.5 sene oldu evleneli herkes şüphelenmeye başladı zaten bilmiyorum canm ya aminn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ;(((

Arkadaslar gunaydin

ben sali gunu dogum yaptim oglumu aldim kucagima rabbim bugunleride gosterdi sukurler olsun...allahim hepinize nasip etsin ins ben dilim dondukce sizlerede dualar ettim
darisi hepinize olsun ins hepinizi optumm
canım benim aldım haberini gözün aydın allahım hiç ayırmasın nazarlardan korusun tadını çıkart bitti acı dolu günlerin artık evinin neşeşi,sevinci,baharı geldi bundan sonra yüzün hep gülsün ve bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine allahım bu mutluluğu bizlerede hayırlısı ile nasip etsin allahım kimsenin boynunu bükük birakmasın AMİN.

Kızlar brişey sormak istiyorum celalettin hoca yeni başladığı florya hastanesinde ctesi günleride muayene yapıyor mu bilginiz varmı.

Canım benim öncelikle hangisi daha ağır geliyor acı dolu gözlerle bakmaları mı? yoksa gizlemek mi? buda senin için önemli ikisi de eşitse kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman söyle ağızlarını yoklasana olmuyor mu dememi bekliyorsun gibi tepkileri nolcak belki o zaman dururlar. olmazsa hemen bebiş eninde sonunda öğrenecekler. ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ne hikmetse annemden başkası sormuyor bebiş yapsanıza diye. komşumuz bi tanıdığıma sormuş bebek yapmıyor mu ? diye bi dahakine sorarsa sorun varmış diyeceğim diyor bende içimden evet var dedim...

Bizde de şükür soran yok canım biz soylemeyecegiz ailelere. Rabbim kısmet eder de olursa 3. Ay da söyleriz diyorum aynen dediğin gibi kimseye hesap verip açıklama yapmak zorunda değiliz bence bu konuda bu bizim özelimiz :)

tabi canım özelimiz bizim ALLAHIM ne zaman nasip ederse o zaman olur bende ALLAHIN izn. seneye istiyorum yada borçlar bitince diyorum ama bitince de olmazsa ev alayım bare demokrasi de çare tükenmez yukarda yanlış yazmışım annemden başkası herkes soruyor diyecektim canım siz tedaviye başladınız mı?

Kizlarr bugun kotuyumm. 25 gundur kalp carpintilarim vardi doktora gittim ritimsel bi sorunmus.stresten uzuntuden oluyomus. Icimdenn evett cok stresliyim diye gecirdim. Tabi aciklayamiyosunki. Guclu olmaya calisiyorum bazen olmuyoo. Okadar dolu ki icim agliorum şuan..

canım benim ANLATSAYDIN KEŞKE doktorun YANINDAN BAŞKA BİRİ YOKSA belki yardımcı olabilirdi içini rahatlatabilirdi haklısın bende bugün oturdum ağladım dünde yapabileceğimiz bu kadar canım hayırlısıyla hepsi güzel sonuçlanacak ALLAHIN İZN. ALLAHTAN BAŞKA İLAH YOKTUR....

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine...
Sagolun kizlar..Allah güç kuvvet versin ne diyim.sagligimiz iyi olsun

Sagolun kizlar..Allah güç kuvvet versin ne diyim.sagligimiz iyi olsun
. Çok geçmiş olsun canım aynı dertten bende muzdaribim ne yazık ki sıkıntı stres her hastalığa davetiye çıkarıyor negatif sonuçtan sonra bende üzülmemeye çalıştım ne yazıkki kendime ettim 10gündür geçmek bilmeyen baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı iştahsızlık en sonunda beni hastanelik etti bende salı günü nörolojiden randevu aldım inşallah strestendir yapabilecek birşey yok evlat hasreti bizi hasta etti

Geçmiş olsun canm maalesef stressiz bi anımız bile yok bende çok kötüyüm bu aralar elden bişey gelmiyor maalesef rabbim yardımcımız olsun sabır versin bizlere

Gizlemek istiyorum ama daha nekadar sürebilir offf of Allah ım yardım etsin bizlere

Geçmiş olsun canm maalesef stressiz bi anımız bile yok bende çok kötüyüm bu aralar elden bişey gelmiyor maalesef rabbim yardımcımız olsun sabır versin bizlere
Cok sagolun kizlar. Yani etrafimda surekli hamilelik haberleri fln. Buda bizim imtihanimiz.ama hic bi zaman umudumu ve inancimi kaybetmiyorum.benim gozyaslrm isyan degil..rabbim insaallah guzel sonuclr almayi nasip eder.

Gizlemek istiyorum ama daha nekadar sürebilir offf of Allah ım yardım etsin bizlere

Canim benim ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN anne olmaya hazir degilim de dayandigi yere kadar soylemiyeceksiniz. Esim testis tumoru oldugunu soylemedik esim smeliyat oldugumda soyleriz dedi ben gerek yok dedim bsysn oldugumda bunu soyledim ark. Soyledim soylememek iyi yaptigini herkes nasil diye sorar morali bozulur dedi tabi bebegimiz olmuyor diyemedim kanser diyebildim ben evliligimin yerine oturmasini bekliyorum diyorumda buda bir gercek zaten ben evliligimi oturmadan bebis yapmak istemiyorum diyordum evliligim yerine oturmadan anne olursam yetersiz kalirim diye korkuyordum.

Cok sagolun kizlar. Yani etrafimda surekli hamilelik haberleri fln. Buda bizim imtihanimiz.ama hic bi zaman umudumu ve inancimi kaybetmiyorum.benim gozyaslrm isyan degil..rabbim insaallah guzel sonuclr almayi nasip eder.
Cnm cok cok gecmis olsun evet bizim hayayimizin stresi biter mi ama ne olur sikintini yenmeye calis sen evlatlarina saglam lazimsi guzelim dur daha sen evladini pesinden kosacaksin ..insl bi an once atlatirsin..

Cnm cok cok gecmis olsun evet bizim hayayimizin stresi biter mi ama ne olur sikintini yenmeye calis sen evlatlarina saglam lazimsi guzelim dur daha sen evladini pesinden kosacaksin ..insl bi an once atlatirsin..
Canım bugun tekrar sperm verdik 115 bin çıktı sayımız şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…