Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm cok cok gecmis olsun evet bizim hayayimizin stresi biter mi ama ne olur sikintini yenmeye calis sen evlatlarina saglam lazimsi guzelim dur daha sen evladini pesinden kosacaksin ..insl bi an once atlatirsin..
Cok sagoll canimm. Insallahhh yaa canimm Allah razi olsun... mucizelerimiz hayirlisiyla bir an once gelseler..

Canimm benim okuldada hamileler var.hergun dinliyorum.ne yapalim cnm alismk lazim bu duruma evlatlarimizi kucagimiza alana kadar
Alıştım diyorum tam ama her hamilede yine aynı şeyler hiç eksilmiyor artıyo sanki ;( üstelik evleneli 1 ay olmadı daha hamile kaldı nasıl bi imtihan böyle Rabbim bize sabır versin inş ;(

Alıştım diyorum tam ama her hamilede yine aynı şeyler hiç eksilmiyor artıyo sanki ;( üstelik evleneli 1 ay olmadı daha hamile kaldı nasıl bi imtihan böyle Rabbim bize sabır versin inş ;(
Cokk zor hemde cok. Sabrimi arttir diye dua ediyorum Allah a. Yanimda durumu bile bile kontrol gunlerini anlatanlar var dusun yani.. aminn cnm aminn

Merhaba kızlar hepinize iyi geceler.. Ne zamandır giremiyorum nasılsınız .. Durumlar nasıl cemrem sen nasılsın nuru sima sen nasılsın.. Celalettın hocaya gıden varmı tedaviler ne durumda bi umut verecek varmı bana güzel Şeyler duymak istiyorum artık ..beni hatırladınızmı bilmiyorum ama hepinizi öpuyorum

H
Hoşgeldin canım iyi sayılırım canım toparlanmaya çalışıyorum işte bu ay tüpbebek yaptırdık be yazık ki sonuç negatif sen ne yapıyorsun canım uzun zamandır görünmüyorsun

Cok üzüldüm canım ya ..zamanı gelmedi hala demekki Napalım rabbim en iyisini bilir deyip tevekkul edicez..ben hep bu moddayım bişey yapmadık biriki bitkisel kullandı eşim bir ayda bıktı Bıraktı ..bu günümüze şükür deyip oturuyor napim saldım artık bende......

Günaydın canım ALLAHU TEALA sevdiği kuluna dert verirmiş beni sık sık ansın diye ayrıca biz demedik mi hayırlısıyla demek ki daha var hayırlısı için ALLAHIN İŞİNE SORGU SUAL OLUNMAZ ama bizde ALLAHIM AFFETSİN BİZLERDE YAPIYORUZ BENDE SENDEN ÇOK, ALLAHIM AFFETSİN CANIM... Ayrıca benim bebeğim olsaydı belki bu kadar içten bebeklere bakmazdım bulduğum her bebekle oyun oynayıp gülüp eğlenmezdim belki de sıkılır isyan ederdim ama bebeğim olursa ona çok içten sarılacağıma biliyorum sabırsızlıkla o günü bekliyorum.. ALLAHIM SABRINI GÜCÜNÜ KUVVETTİNİ NASİP EYLER İNŞ. HEPİMİZE

iim cnm hatırlamaz olurmuyuz seni biz kimseleri unutmayız...ii olmaya çalışuyoruz hepimiz hayat öle böle geçiyor cnm sen nasılsn neler yapıyorsun

Herkese hayirli mutlu haftalar .
Bu gün muharremin 10 gününde paylasim yapilan bir sitede bu gün bizlere ait te bir alisveri varmis emzik bebek kiyafeti aalmayi ihmal etmeyelim bunu yapan kişinin ikiz evlatlari oolmuş.
Evimizin bereketi için alisverus yaparken bu gün bir de pembe mavi emzik alacagim bu gün

Hadi ya ilk defa duydum bende
Alalım bari almaktan zarar çıkmaz ki
Kıyafetleri ve emzikleri saklayacağız değil mi
Yani kimseye vermiycez demi

Öyle tabi canm ama elde değil işte yapacak bişi yok maalesef sabretmek zorundayız ;( inş canm inş güç kuvvet verir rabbim

Hadi ya ilk defa duydum bende
Alalım bari almaktan zarar çıkmaz ki
Kıyafetleri ve emzikleri saklayacağız değil mi
Yani kimseye vermiycez demi
Tülay mrb rüyamda seni gördüm canm bide zumra11 arkadaşımızı gördüm azo için tedavi arıyorduk s ile başlıyan bi ilaç kullanıyorduk sen beni ziyarete gelmiştin yalnız dönerken eşin ve oğlun vardı yanında :) inş Rabbim gerçek yapar bu rüyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…