- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
kizlar esim tedavi olmak istemiyo artik doktora felan gitmicem diyo ve ben cok uzuluyorum
Tülay mrb rüyamda seni gördüm canmbide zumra11 arkadaşımızı gördüm azo için tedavi arıyorduk s ile başlıyan bi ilaç kullanıyorduk sen beni ziyarete gelmiştin yalnız dönerken eşin ve oğlun vardı yanında :) inş Rabbim gerçek yapar bu rüyayı
Öyle tabi canm ama elde değil işte yapacak bişi yok maalesef sabretmek zorundayız ;( inş canm inş güç kuvvet verir rabbim
Canim hangi sitede okudun ilk defa duyuyorum :)Herkese hayirli mutlu haftalar .
Bu gün muharremin 10 gününde paylasim yapilan bir sitede bu gün bizlere ait te bir alisveri varmis emzik bebek kiyafeti aalmayi ihmal etmeyelim bunu yapan kişinin ikiz evlatlari oolmuş.
Evimizin bereketi için alisverus yaparken bu gün bir de pembe mavi emzik alacagim bu gün
Kizlarrr celalettin hocaya kontrole gidicez kasim ortasi veya sonu gibj bugun randevu aliyim dedim. Direkt klinigimi ariyip randevu aliyosunuz? Birde hoca hergun bakiyomu azospermi hastalarina
Aminnn canimm insallahh. Tesekkurler canim. Allah bu güzel ve hayirli gunun yuzu suyu hurmetine hep guzel ve.mutlu haberler almamizi ve hayirli.saglikli evlatlar nasip etsin :)Pazartesi çarşamba cuma diye biliyorum ferahcim inşallah hayirli sonucu hhücreli spermli olan haberlerin olsun.
Canim gecmis olsun.benim esimde kalp ile ilgili sorunlar yasadi hepsi stres kaynakli rabbim yasadiklarimizin hepsinin mukafatini vericek hepimize kimlere boyle guzel yurekler vermis.[QUOTEgeçmişolsuheymen, post: 37594891, member: 576490"]Canim hangi sitede okudun ilk defa duyuyorum :)
Canim gecmis olsun.benim esimde kalp ile ilgili sorunlar yasadi hepsi stres kaynakli rabbim yasadiklarimizin hepsinin mukafatini vericek hepimize kimlere boyle guzel yurekler vermis.[QUOTEgeçmişolsuheymen, post: 37594891, member: 576490"]Canim hangi sitede okudun ilk defa duyuyorum :)
inş canm eşin tedavi olmayı kabul eder ve güzel sonuçlar alırsınız inşAMİN CANIM İNŞ. HAYIRLISIYLA.. ben yeğenimi haftanın 5 gününe yakın akşamları görüyorum ve eşimde bazen çok hüzünleniyorum yeğenimi severken konuşuyorum içimden bu durum beni eksik taraflarımı gösteriyor sonra artı yanlarını düşünüyorum bebek bakmada pratik yapıyorum diyorum bebeğim olduğunda sımsıkı sarılabileceğimi gösteriyor öpüp koklayacağım diyorum ve bakıyorum ki eksiğim artımdan çok yine de şükrediyorum kısmetliyim, daha tedavi olmadık sonucun ne olduğunu da bilmiyoruz HAYIRLISIYLA güzel olur inş. ALLAHIMDAN DİLERİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN DİYE ALLAHIMDAN İSTERİM EŞİMİ ESKİSİ GİBİ SIKMIYORUM İNŞ. SATAŞMIYORUM DAHA MUTLU EMİNİM KENDİLİĞİNDEN İSTEYECEKTİR TEDAVİYİ İNŞ.
[/QUOTE]Canim gecmis olsun.benim esimde kalp ile ilgili sorunlar yasadi hepsi stres kaynakli rabbim yasadiklarimizin hepsinin mukafatini vericek hepimize kimlere boyle guzel yurekler vermis.
Emzik ile ilgili paylasim facyte uye oldugum bir grupta yazilmis adini yazarim aksama evde laptopta tlf degil ne zarari olurki bir emzik bir tulum ayyy beni aksam okudugumdan bu yana heyecan basti is cikisi bebek magzasinda alacagim solugu allahim insallah bu aldiklarimizi evlatlarimiza kullanmayi nasip eder.
inş canm hayırlı haberler verirsin benimde aklıma geldi o ilaç bide safirex diye bişey vardı inş etkili olmuştur güzel sonuç alırsınız Rabbim hayr etsin inşRabbim hayırlara çıkarsın inşALLAH
Rüyada görülen erkek bebek haberdir canım
Demekki ya ben size haber vereceğim ya da sen başka birinden haber alacaksın
Seni ziyaret etmeyi gerçekten çok ama çok isterim canım
İnşALLAH dualarımız kabul rüyalarımız gerçek olsun şu güzel günde
"S" ile başlayan bi ilaç zaten kullanıyoruz
Sperma.İnşALLAH bunun faydası olmuştur.
geçmiş olsun canm inş işe yarar ameliyat sperm çıkar nerde oldunuz canm ameliyatı varikoselin derecesi kaçtı bizde ameliyat olcaz solda 3.1 mm di galiba unuttum grade 1 di genelde varikosel sonrası çıkıyor sperm inş çıkarBizde de hem azospermi hem çift Taraflı varikosel vardi 2hafta önce ameliyat olduk raporda sağ tarafta sperm yolu bulundu yazıyordu bu ne demek ameliyat ise yarar mi bilginiz varmı
kızlar
Canimm cok sagol. Stres kaynakli iste. Rabbim yardimcimiz olsun.. bende emzik aliyim dedim 2 tane pembe :) birde cnm arif bey herzamn gelip bakabiliomu testte ben 21 kasima randevu aliyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?