Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar esim tedavi olmak istemiyo artik doktora felan gitmicem diyo ve ben cok uzuluyorum

Canım üzülmemeye bak zamana bırak stres yapar yoksa, benim eşimde kabul etmiyor bekliyorum ufak ufak bazen söylüyorum baskı uygulamak istemiyorum kendini ne zaman hazır hissederse o zaman daha iyi hem sonucunu kabullenmiş olur olumlu ve olumsuzluğu da NEDEN TEDAVİ OLMAK İSTEMEDİĞİNİ SORDUĞUNDA NE DEDİ, eşini bir bebek gibi sev mutlaka yapıyorsundur biraz özenli yap ılımlı yanaş anlıyorum seni gibi sana duvarları örmüş olabilir belki kafasını dinleyip toplamak istiyordur evli olduğum halde bende yalnız kalıp kafamı dinlemek isterim...

Rabbim hayırlara çıkarsın inşALLAH
Rüyada görülen erkek bebek haberdir canım
Demekki ya ben size haber vereceğim ya da sen başka birinden haber alacaksın
Seni ziyaret etmeyi gerçekten çok ama çok isterim canım
İnşALLAH dualarımız kabul rüyalarımız gerçek olsun şu güzel günde
"S" ile başlayan bi ilaç zaten kullanıyoruz
Sperma.İnşALLAH bunun faydası olmuştur.

Öyle tabi canm ama elde değil işte yapacak bişi yok maalesef sabretmek zorundayız ;( inş canm inş güç kuvvet verir rabbim

AMİN CANIM İNŞ. HAYIRLISIYLA.. ben yeğenimi haftanın 5 gününe yakın akşamları görüyorum ve eşimde bazen çok hüzünleniyorum yeğenimi severken konuşuyorum içimden bu durum beni eksik taraflarımı gösteriyor sonra artı yanlarını düşünüyorum bebek bakmada pratik yapıyorum diyorum bebeğim olduğunda sımsıkı sarılabileceğimi gösteriyor öpüp koklayacağım diyorum ve bakıyorum ki eksiğim artımdan çok yine de şükrediyorum kısmetliyim, daha tedavi olmadık sonucun ne olduğunu da bilmiyoruz HAYIRLISIYLA güzel olur inş. ALLAHIMDAN DİLERİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN DİYE ALLAHIMDAN İSTERİM EŞİMİ ESKİSİ GİBİ SIKMIYORUM İNŞ. SATAŞMIYORUM DAHA MUTLU EMİNİM KENDİLİĞİNDEN İSTEYECEKTİR TEDAVİYİ İNŞ.

Canim hangi sitede okudun ilk defa duyuyorum :)

ya benimde eşim gençlik yıllarında kabakulak geçirmiş ve bende polikistik over hastasıyım o kadar çok bir bebeğim olsun istiyorum ki anlatamam ama yok 2 yıllık evliyiz ve artık milletin baskısından da bıktım.

Kizlarrr celalettin hocaya kontrole gidicez kasim ortasi veya sonu gibj bugun randevu aliyim dedim. Direkt klinigimi ariyip randevu aliyosunuz? Birde hoca hergun bakiyomu azospermi hastalarina

[QUOTEgeçmişolsuheymen, post: 37594891, member: 576490"]Canim hangi sitede okudun ilk defa duyuyorum :)[/QUOTE]
Canim gecmis olsun.benim esimde kalp ile ilgili sorunlar yasadi hepsi stres kaynakli rabbim yasadiklarimizin hepsinin mukafatini vericek hepimize kimlere boyle guzel yurekler vermis.
Emzik ile ilgili paylasim facyte uye oldugum bir grupta yazilmis adini yazarim aksama evde laptopta tlf degil ne zarari olurki bir emzik bir tulum ayyy beni aksam okudugumdan bu yana heyecan basti is cikisi bebek magzasinda alacagim solugu allahim insallah bu aldiklarimizi evlatlarimiza kullanmayi nasip eder.

Pazartesi çarşamba cuma diye biliyorum ferahcim inşallah hayirli sonucu hhücreli spermli olan haberlerin olsun.
Aminnn canimm insallahh. Tesekkurler canim. Allah bu güzel ve hayirli gunun yuzu suyu hurmetine hep guzel ve.mutlu haberler almamizi ve hayirli.saglikli evlatlar nasip etsin :)

[QUOTEgeçmişolsuheymen, post: 37594891, member: 576490"]Canim hangi sitede okudun ilk defa duyuyorum :)
Canim gecmis olsun.benim esimde kalp ile ilgili sorunlar yasadi hepsi stres kaynakli rabbim yasadiklarimizin hepsinin mukafatini vericek hepimize kimlere boyle guzel yurekler vermis.
Emzik ile ilgili paylasim facyte uye oldugum bir grupta yazilmis adini yazarim aksama evde laptopta tlf degil ne zarari olurki bir emzik bir tulum ayyy beni aksam okudugumdan bu yana heyecan basti is cikisi bebek magzasinda alacagim solugu allahim insallah bu aldiklarimizi evlatlarimiza kullanmayi nasip eder.[/QUOTE]

bende 2 tane takım aldım canım
yerim senin o heyecanını

[QUOTEgeçmişolsuheymen, post: 37594891, member: 576490"]Canim hangi sitede okudun ilk defa duyuyorum :)
Emzik ile ilgili paylasim facyte uye oldugum bir grupta yazilmis adini yazarim aksama evde laptopta tlf degil ne zarari olurki bir emzik bir tulum ayyy beni aksam okudugumdan bu yana heyecan basti is cikisi bebek magzasinda alacagim solugu allahim insallah bu aldiklarimizi evlatlarimiza kullanmayi nasip eder.[/QUOTE]

İ
inş canm eşin tedavi olmayı kabul eder ve güzel sonuçlar alırsınız inş

[/QUOTE]
Canimm cok sagol. Stres kaynakli iste. Rabbim yardimcimiz olsun.. bende emzik aliyim dedim 2 tane pembe :) birde cnm arif bey herzamn gelip bakabiliomu testte ben 21 kasima randevu aliyim dedim.

İ
inş canm hayırlı haberler verirsin benimde aklıma geldi o ilaç bide safirex diye bişey vardı inş etkili olmuştur güzel sonuç alırsınız Rabbim hayr etsin inş

İ
Bizde de hem azospermi hem çift Taraflı varikosel vardi 2hafta önce ameliyat olduk raporda sağ tarafta sperm yolu bulundu yazıyordu bu ne demek ameliyat ise yarar mi bilginiz varmı
kızlar
geçmiş olsun canm inş işe yarar ameliyat sperm çıkar nerde oldunuz canm ameliyatı varikoselin derecesi kaçtı bizde ameliyat olcaz solda 3.1 mm di galiba unuttum grade 1 di genelde varikosel sonrası çıkıyor sperm inş çıkar

Canimm cok sagol. Stres kaynakli iste. Rabbim yardimcimiz olsun.. bende emzik aliyim dedim 2 tane pembe :) birde cnm arif bey herzamn gelip bakabiliomu testte ben 21 kasima randevu aliyim dedim.[/QUOTE]

Canimm cok sagol. Stres kaynakli iste. Rabbim yardimcimiz olsun.. bende emzik aliyim dedim 2 tane pembe :) birde cnm arif bey herzamn gelip bakabiliomu testte ben 21 kasima randevu aliyim dedim.[/QUOTE]

Canim arif bey gec geliyor hoca ile once gorusup sonra test veriliyor.arif bey bir sonraki gun sonuclari email ile gonderiyor.

Canimm cok sagol. Stres kaynakli iste. Rabbim yardimcimiz olsun.. bende emzik aliyim dedim 2 tane pembe :) birde cnm arif bey herzamn gelip bakabiliomu testte ben 21 kasima randevu aliyim dedim.

Canim arif bey gec geliyor hoca ile once gorusup sonra test veriliyor.arif bey bir sonraki gun sonuclari email ile gonderiyor.[/QUOTE]
Biz simdi gidip hocayla gorusecez. Sonra arif bey gelicek test vericek esim. Ayni gun icinde olur degilmi ucak bileti alicazda cok soru sordum kusura bkma canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…