Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağ tarafta azdı sol taraf ileri dereceymis ama tanım olarak bilmiyorum doktora göre bu ameliyat sperm sayısına etki etmezmis ümidimizi kırdı ama allaha göre güçlük yok biz ümitliyiz ; doktorumuz doçent dr. Ahmet gökçe. Araştırma hastanesinde ameliyat olduk.

Hangi ilde yaptırdınız canm bizim dr 4000 tl istedi onu ayarlamaya çalışıyoruz canm ben çok ümitliym canm inş ümitlerimiz boşa çıkmaz bak burda bdt cemremlerin varikosel ameliyatından sonra çıkış oldu inş sizdede çıkış olur canm

Canim arif bey gec geliyor hoca ile once gorusup sonra test veriliyor.arif bey bir sonraki gun sonuclari email ile gonderiyor.
Biz simdi gidip hocayla gorusecez. Sonra arif bey gelicek test vericek esim. Ayni gun icinde olur degilmi ucak bileti alicazda cok soru sordum kusura bkma canim :)[/QUOTE]

canım 2 gün için alın ne olur ne olmaz
eğer dönüş saatiniz geç ise 1 gün için alabilirsiniz
ben pazartesi sabah gidiş aldım
salı döneüş aldım
pazartesi 5 den sonra uçak olmadığı için mecburen ertesi güne aldım
dediğim gibi uçak kalkış saatiniz geç ise dönüşü o güne alabilrisniz

Araştırma hastanesi para almiyor sigorta karşıladı bence arastirin . Sakarya da yaptirdik ilaç tedavisi size yaramaz dedi tüp bebek önerdi 3ay sonra spermiyogram yapıp duruma göre istanbula göndeririz dedi burda olmuyormuş hastane yeni çünki ;inşallah çıkış olur..

Biz simdi gidip hocayla gorusecez. Sonra arif bey gelicek test vericek esim. Ayni gun icinde olur degilmi ucak bileti alicazda cok soru sordum kusura bkma canim :)

canım 2 gün için alın ne olur ne olmaz
eğer dönüş saatiniz geç ise 1 gün için alabilirsiniz
ben pazartesi sabah gidiş aldım
salı döneüş aldım
pazartesi 5 den sonra uçak olmadığı için mecburen ertesi güne aldım
dediğim gibi uçak kalkış saatiniz geç ise dönüşü o güne alabilrisniz[/QUOTE]
Anladim cnm cuma gunu 9.15te orda olucaz 21 mayis ta aksam 18.45 te var yetsrmiyz bilemedm arif beyde gec geliyomus kacta geliyor tam olarak

Bende emzik aldım bu gün yazıyı facebook tada okumuştum.Hacıdan da bebek tulumu geldi.Allah bu günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin.Bizi sağlıklı bebek haberleri ile sevindirsin.

Kizlarrr celalettin hocaya kontrole gidicez kasim ortasi veya sonu gibj bugun randevu aliyim dedim. Direkt klinigimi ariyip randevu aliyosunuz? Birde hoca hergun bakiyomu azospermi hastalarina

Doğrudan tıp merkezinden almıştık biz randevuyu.İki gün de orda idik ve celalettin beyi iki günde gördük.Demekki orda oluyor.

Ferahcim saat 4-5 gibi geliyor arif bey istersen cep num.yazayim kendin görüşme yaparsan iyi olur aklindaki tüm soru işaretleri kalkmis olur.
Floryada sistem bu şekilde bir ay önce gitmişti Esim bir değişiklik olmadi ise

Canimm cok sagol. Stres kaynakli iste. Rabbim yardimcimiz olsun.. bende emzik aliyim dedim 2 tane pembe :) birde cnm arif bey herzamn gelip bakabiliomu testte ben 21 kasima randevu aliyim dedim.[/QUOTE]

Canım arif bey pazartesi çarşamba ve cuma orada oluyor öyle söylemişlerdi bize.Güzel haberlerle hayırlısıyla dönersiniz inşallah.

Doğrudan tıp merkezinden almıştık biz randevuyu.İki gün de orda idik ve celalettin beyi iki günde gördük.Demekki orda oluyor.

Canimm cok sagol. Stres kaynakli iste. Rabbim yardimcimiz olsun.. bende emzik aliyim dedim 2 tane pembe :) birde cnm arif bey herzamn gelip bakabiliomu testte ben 21 kasima randevu aliyim dedim.

Canım arif bey pazartesi çarşamba ve cuma orada oluyor öyle söylemişlerdi bize.Güzel haberlerle hayırlısıyla dönersiniz inşallah.[/QUOTE]
Ucubirarada canim evet nosunu yollarsan cok sevinirim. Galiba en iyisi 2 gun kalmak.olucak riske atmiyim :)

Eki Görüntüle 1291422
kizlar gittim emzik aldim insallah Allahin izniyle birgun bebisim bu emzigi o minik agziyla emicek :))) bu bile heyecan yapti bende.. rabbim hepimize nasip etsinn

Kız bende de heyecan yaptı.Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah.Dualarımız kabul olsun.

Bu arada cemrem adlı arkadaşın mesajını bulamadım tam adı neydi yada tam olarak nasıl olmuş umitlindim ya

Yanlış hatırlamıyorsam 2defa mikrotese olmuşlar hiç hücre bile çıkmamış varikosel ameliyatından sonra sperm çıkmaya başladı
İnşallah bizim de olur allahım bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin ; Bende çıktım dışarı erzak almaya eczane uzak diye gidemedim ama markette erzik buldum 1 tane kalmış çok sevindim aldım hemen ;niyetimiz kabul olsun insallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…