Ya arkadaşlar anlamadım önceki yazışmalara da bakmadım heyecanlandım emzik neden aldınız dedim bu işte bir iş var heyecanlanıp nöbetçi eczaneye baktım internetten dedim yakınsa gidip bende alıcam dedim evime çok yakınmış hemen almaya gidiyorum bana da yazın bişe falanmı yapmak lazım :)Herkeste pembe emzik almış bende pembe aldımherkes kız istiyo anlaşılan
Ya arkadaşlar anlamadım önceki yazışmalara da bakmadım heyecanlandım emzik neden aldınız dedim bu işte bir iş var heyecanlanıp nöbetçi eczaneye baktım internetten dedim yakınsa gidip bende alıcam dedim evime çok yakınmış hemen almaya gidiyorum bana da yazın bişe falanmı yapmak lazım :)
Canım arkadaşlar paylaşmştı aşure gününde bebek malzemeleri alanın bebeği olurmuş duası kabul olurmuş diye inş kabul eder Rabbim niyetlerimizi :)Ya arkadaşlar anlamadım önceki yazışmalara da bakmadım heyecanlandım emzik neden aldınız dedim bu işte bir iş var heyecanlanıp nöbetçi eczaneye baktım internetten dedim yakınsa gidip bende alıcam dedim evime çok yakınmış hemen almaya gidiyorum bana da yazın bişe falanmı yapmak lazım :)
yaa çok sevindim ne kadar zamanda??Canım bugun tekrar sperm verdik 115 bin çıktı sayımız şükür :)
Canım aslında bizim azo değil herhalde bi 4.5 milyon çıkıyor bir hiç çıkmıyor en son da 115 bin çıktı işte geçen hafta hiç çıkmamisti bir hafta iğne evicap ve l arginin verdi doktor kullanıp bir hafta sonra 115 bin çıktı işteyaa çok sevindim ne kadar zamanda??
azo muydu??
yaa güzel haber duymaya öyle ihtiyacım var kiii
Sorun ne canm sizde spermatit yüzdesi nekadar üzülme demek kolay ama sıkma canını inş güzel olur sonu canm hoca ne dedi sonçlaraya kızlar bizim ilerlememiş gayet düzgünken geriye gitmeye başladık...Spermatit azaldı... lokosit sürekli artıyor... bitkisellerin bi faydasını göremedik... şimdi antibiyotiğe geçtik ee koca altı ay geçti...hiç ilerleme yok..
Birtek pembe kalmış benimki tesadüf yani ama belki bir mesajdir kim bilir: )Herkeste pembe emzik almış bende pembe aldımherkes kız istiyo anlaşılan
canım spermatatit %16dan %7 ye düştü germede 984binden bir milyon küsurlara çıkıyor ya.. anlamadım... nasıl bişi..Birtek pembe kalmış benimki tesadüf yani ama belki bir mesajdir kim bilir: )
yaa oda güzel hayrlısı olur inş...Canım aslında bizim azo değil herhalde bi 4.5 milyon çıkıyor bir hiç çıkmıyor en son da 115 bin çıktı işte geçen hafta hiç çıkmamisti bir hafta iğne evicap ve l arginin verdi doktor kullanıp bir hafta sonra 115 bin çıktı işte
canımm rüyan hayırlara vesile olsun inşallahhh.Çarşamba test günümüz.Bakalım bu sefer nasıl bi sonuç alıcaz.Bi müjde de ben vermek istiyorum.Boşuna ameliyat olmayın sperm çıkmaz diyen doktorlara inat.Ben de birilerine umut olmak istiyorum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Hakkımızda hayırlısı.Bu arada Tülayı oğluyla görmüssün rüyanda beni nasıl gördün acaba???İnşallah iyiyimdirTülay mrb rüyamda seni gördüm canmbide zumra11 arkadaşımızı gördüm azo için tedavi arıyorduk s ile başlıyan bi ilaç kullanıyorduk sen beni ziyarete gelmiştin yalnız dönerken eşin ve oğlun vardı yanında :) inş Rabbim gerçek yapar bu rüyayı
İnş canm güzel sonuçlar alırsınız iyiydin canm azo için tedavi arıyorduk sen gönderdin bize s ile başlıyan bi hap tı inş test sonunda güzel haberler verirsin bize ilaç gibi gelir inş canmcanımm rüyan hayırlara vesile olsun inşallahhh.Çarşamba test günümüz.Bakalım bu sefer nasıl bi sonuç alıcaz.Bi müjde de ben vermek istiyorum.Boşuna ameliyat olmayın sperm çıkmaz diyen doktorlara inat.Ben de birilerine umut olmak istiyorum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Hakkımızda hayırlısı.Bu arada Tülayı oğluyla görmüssün rüyanda beni nasıl gördün acaba???İnşallah iyiyimdir
İnşallah canım ya güzel haberler paylaşmaya da duymaya da çok ihtiyacım var.Dilerim iyi bi haber veririm.Senin rüyanda da bi hayır vardır inşallah canımİnş canm güzel sonuçlar alırsınız iyiydin canm azo için tedavi arıyorduk sen gönderdin bize s ile başlıyan bi hap tı inş test sonunda güzel haberler verirsin bize ilaç gibi gelir inş canm))))
Mantıklı bende ikisindende alsaydım keşke :)Eki Görüntüle 1291900 Eşime pembe al dedim o ikisindende almış
İnş canm dört gözle bekliyorum çarşambayı güzel haberler verirsin inş :)İnşallah canım ya güzel haberler paylaşmaya da duymaya da çok ihtiyacım var.Dilerim iyi bi haber veririm.Senin rüyanda da bi hayır vardır inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?