- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
sağol canım inşallahİnş canm dört gözle bekliyorum çarşambayı güzel haberler verirsin inş :)
cnm bu milletin bizi üzmesi yeter artık alalh onları ıslah etsin boşvermeye bak cnm yoksa ömrümüzü yer bu mi,lletya benimde eşim gençlik yıllarında kabakulak geçirmiş ve bende polikistik over hastasıyım o kadar çok bir bebeğim olsun istiyorum ki anlatamam ama yok 2 yıllık evliyiz ve artık milletin baskısından da bıktım.
inşlh güzel haberler alırız sizden ben çok umutluyum cnm...Kizlarrr celalettin hocaya kontrole gidicez kasim ortasi veya sonu gibj bugun randevu aliyim dedim. Direkt klinigimi ariyip randevu aliyosunuz? Birde hoca hergun bakiyomu azospermi hastalarina
aynen sizden de güzel haber bekliyoruzzzzzzzzzzsağol canım inşallah
Ayyy canimm aminnnn insallahhhh rabbim dua diye duysun sesinden :)cnm bu milletin bizi üzmesi yeter artık alalh onları ıslah etsin boşvermeye bak cnm yoksa ömrümüzü yer bu mi,llet
inşlh güzel haberler alırız sizden ben çok umutluyum cnm...
aynen sizden de güzel haber bekliyoruzzzzzzzzzz
inşallahhhhh canımmcnm bu milletin bizi üzmesi yeter artık alalh onları ıslah etsin boşvermeye bak cnm yoksa ömrümüzü yer bu mi,llet
inşlh güzel haberler alırız sizden ben çok umutluyum cnm...
aynen sizden de güzel haber bekliyoruzzzzzzzzzz
Varikosel bizde de var canim tüp bebek yaptıralım bir defa sonra ameliyat ol diyorum eşime zaman kaybı olmasın diyorum hayırlısı olsun hakkımızdaarkadaşlar yazışmalarınızda adım geçmiş varikosel ameliyatı ile ilgili anlatayım
eşim 2006 da tese 2010 da micro tese oldu ve sonuç hep 000 hucre bile yoktu ardından 2012 nin sonunda celalettin hocayayla tanıştık ve ayrıntılı ultrason istedi eşimden o zaman varikosel olduğu anlaşıldı ve eşim 2013 ocak ayında ameliyat oldu ardından celalettin hoca datedaviye başladık 3 ay sonra sperm testtinde bir milyon hucre çıktı ve diğer 3 ay sonra 6 tane sperm görüldü şimdi bin tane dondurulmuş spermimiz var ve hala hamdolsun ki çıkışımız oluyor tabi biraz morfolojileri dügün değiller ama git gide düzelmeler olmaya başlıyor darısı hepinize olsun katbe katları inşlhhhhhhh...
inşlh gerek kalmaz ameliyata bu denemede kavuşursun bebeğine cnm...Varikosel bizde de var canim tüp bebek yaptıralım bir defa sonra ameliyat ol diyorum eşime zaman kaybı olmasın diyorum hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah arkadaşım bu bile büyük ümit sebebi, sabır,selam ve dua ile..arkadaşlar yazışmalarınızda adım geçmiş varikosel ameliyatı ile ilgili anlatayım
eşim 2006 da tese 2010 da micro tese oldu ve sonuç hep 000 hucre bile yoktu ardından 2012 nin sonunda celalettin hocayayla tanıştık ve ayrıntılı ultrason istedi eşimden o zaman varikosel olduğu anlaşıldı ve eşim 2013 ocak ayında ameliyat oldu ardından celalettin hoca datedaviye başladık 3 ay sonra sperm testtinde bir milyon hucre çıktı ve diğer 3 ay sonra 6 tane sperm görüldü şimdi bin tane dondurulmuş spermimiz var ve hala hamdolsun ki çıkışımız oluyor tabi biraz morfolojileri dügün değiller ama git gide düzelmeler olmaya başlıyor darısı hepinize olsun katbe katları inşlhhhhhhh...
Inşallah canım çok heyecanlıyım ya bi adet olsa idim onu bekliyoruminşlh gerek kalmaz ameliyata bu denemede kavuşursun bebeğine cnm...
tabiiki cnm çok şükür çıkışı gördük herkes burda sperm haberleri verir hep dilimizden dualar eksik olmasın..İnşallah arkadaşım bu bile büyük ümit sebebi, sabır,selam ve dua ile..
olursun psikolojik gecikme oluyor bazen ..Inşallah canım çok heyecanlıyım ya bi adet olsa idim onu bekliyorum
İnşallah canım Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursunCanım arkadaşlar paylaşmştı aşure gününde bebek malzemeleri alanın bebeği olurmuş duası kabul olurmuş diye inş kabul eder Rabbim niyetlerimizi :)
bizde evliliğimizin 3.cü ayında öğrendik azospermi evet aynı sözleri bizim dr.da dedi eşime varikoseli ameliyat ederim ama zannetmeyin ki sperm çıkar yok öle bişey dedi ama rabbim ol dedi oldu..Biz 3 aylık evliyken öğrendik azospermi oldugumuzu1 yıl oldu 2hafta önce 2taraflı varikosel ameliyatı oldu doktor işe yaramaz diyor ama Biz ümitliyiz,genetik ve hormon testleri normal,tüp bebek diyorlar işte böyle cemrem29
İnşallah bizde de olur, bizde test düşünüyoruz 3.ayda,peki bitki yada ilaç kullandinizmi bu surectebizde evliliğimizin 3.cü ayında öğrendik azospermi evet aynı sözleri bizim dr.da dedi eşime varikoseli ameliyat ederim ama zannetmeyin ki sperm çıkar yok öle bişey dedi ama rabbim ol dedi oldu..
sizinde olucak inşlh..herşey normalse bi anda çıkış oluabilir 3.cü ayında sperm testti yapın derim ..
Evet cnm buz igne ve bitkisel karisim kullandik celaletttin hocamizin verdigi seyleri kullandikİnşallah bizde de olur, bizde test düşünüyoruz 3.ayda,peki bitki yada ilaç kullandinizmi bu surecte
Herkese guzel gunler...
uzulmemeye calisiyorum cnm ama elimde degil dah tese olali bi ay oldu onun psikolojisimi dir nedir anlamiyorum bi gidelim diyorum arkadaslardan ornek veeiyorum tabi benim soyleme seklimi bi gorsen ezile buzule oyle kisik oyle icten soyedimki yanlis anlamasin diye ama pek sicak bakmadi hemenkizdi valla gitmicem artik doktor felan yok dedi bende en azindan bi sansimiza denesek diyorum ne kaybederizki ama gel gelelim eslere anlatilmiyo bende yaza kadar bisey demicem kendini toparlar bu sure zarfindada hic birsey demm belki o zamn kendiliginden gitmek ister bellimi olur :)Canım üzülmemeye bak zamana bırak stres yapar yoksa, benim eşimde kabul etmiyor bekliyorum ufak ufak bazen söylüyorum baskı uygulamak istemiyorum kendini ne zaman hazır hissederse o zaman daha iyi hem sonucunu kabullenmiş olur olumlu ve olumsuzluğu da NEDEN TEDAVİ OLMAK İSTEMEDİĞİNİ SORDUĞUNDA NE DEDİ, eşini bir bebek gibi sev mutlaka yapıyorsundur biraz özenli yap ılımlı yanaş anlıyorum seni gibi sana duvarları örmüş olabilir belki kafasını dinleyip toplamak istiyordur evli olduğum halde bende yalnız kalıp kafamı dinlemek isterim...
evet biraz dinlensin eşin hala ameliyatın sonucunda onun etkisinde kalmış cnm bizimde eşlerimiz aynıuzulmemeye calisiyorum cnm ama elimde degil dah tese olali bi ay oldu onun psikolojisimi dir nedir anlamiyorum bi gidelim diyorum arkadaslardan ornek veeiyorum tabi benim soyleme seklimi bi gorsen ezile buzule oyle kisik oyle icten soyedimki yanlis anlamasin diye ama pek sicak bakmadi hemenkizdi valla gitmicem artik doktor felan yok dedi bende en azindan bi sansimiza denesek diyorum ne kaybederizki ama gel gelelim eslere anlatilmiyo bende yaza kadar bisey demicem kendini toparlar bu sure zarfindada hic birsey demm belki o zamn kendiliginden gitmek ister bellimi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?