İnşallah ama doktor bize ilaç tedavisi sizi oyalamak olur dedi ve bişey vermedi acaba başka doktora mi gitsek diyorum, celalettin bey hangi sehirdeEvet cnm buz igne ve bitkisel karisim kullandik celaletttin hocamizin verdigi seyleri kullandik
Insl sizdede gorucez spermleri...
uzulmemeye calisiyorum cnm ama elimde degil dah tese olali bi ay oldu onun psikolojisimi dir nedir anlamiyorum bi gidelim diyorum arkadaslardan ornek veeiyorum tabi benim soyleme seklimi bi gorsen ezile buzule oyle kisik oyle icten soyedimki yanlis anlamasin diye ama pek sicak bakmadi hemenkizdi valla gitmicem artik doktor felan yok dedi bende en azindan bi sansimiza denesek diyorum ne kaybederizki ama gel gelelim eslere anlatilmiyo bende yaza kadar bisey demicem kendini toparlar bu sure zarfindada hic birsey demm belki o zamn kendiliginden gitmek ister bellimi olur :)
merhaba kızlar giremiyorum bayadır hastaydım yine canım çok sıkkın gorumcemin yanımızda ballandıra ballandıra çocuğunu sevdiğinden bahsetmiştim ya şimdi ona karşı soğuk ve tepkiliyim eşim ne olduğunu bilmiyor benim neden böyle yaptığımıda bilmiyor bana kızıyo bi ablamla anlaşamıyosun diyo aramızda bi sorun yok fakat ben çok üzülüyorum eşim sebebini bilmediği için kıskançlık yaptığımı falan duşunuyo anlat diyo anlatamıyorum uzulur diye ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen(((
Basın sağolsun arkadaşım, ben okudum,Allah kabul etsin insallahcanlar hayırlı sabahlar bugün dedem vefat etti Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Şu mübarek günlerde tüm geçmişlerimizi affetsin rabbim Hastayım bişey okuyamıyorum sizlerden istesem... Hakkınızı helal edin aeo
bıktım artık zaten eşim sanıyoki gorumcem çok iyi ama dun akşam dedim ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğnesi var bu lafımı unutma dedim bilmiyorum valla kimse destek olmayı beceremiyo ama bende diyorum ki destek olamayan köstek de olmasın konuşcam eşimle galiba artık gerçekten içime atmaktan çok yoruldum hep hastayım 45 kiloya duştum artık herşeyi kafama takmaktan kimse üzülmesin derken ben bittimanlatmazsan sen yıpranırsın anlat ki eşin seni savunacak durumu bilsin.
canlar hayırlı sabahlar bugün dedem vefat etti Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Şu mübarek günlerde tüm geçmişlerimizi affetsin rabbim Hastayım bişey okuyamıyorum sizlerden istesem... Hakkınızı helal edin aeo
533 256 6482 canmmKizlar arif beyin numarasini verebilir misiniz.
Bencede anlat canm içine atma herşeyibıktım artık zaten eşim sanıyoki gorumcem çok iyi ama dun akşam dedim ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğnesi var bu lafımı unutma dedim bilmiyorum valla kimse destek olmayı beceremiyo ama bende diyorum ki destek olamayan köstek de olmasın konuşcam eşimle galiba artık gerçekten içime atmaktan çok yoruldum hep hastayım 45 kiloya duştum artık herşeyi kafama takmaktan kimse üzülmesin derken ben bittim
Canm eşin spermiogram yaptırdımı hiç yaptrmadıysa bi ürolog a gitsin 3 gün cinsel ilişkiye girmeyin gitsin test versin bi ona göre gidersinizay benim de eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirmiş ve bende piko hastasıyım 2 yılldır doğal yollarla bebeğimiz olsun diye uğraştık ama olmadı. ama bebeğimizin olmasını çok istiyoruz. bunun için ilk başta ne yapmamız gerekiyor. hangi tedaviden başlanacak hangi doktora görünmemiz gerekiyor lütfen yardım edin.
.Çarşamba test günümüz.Bakalım bu sefer nasıl bi sonuç alıcaz.Bi müjde de ben vermek istiyorum.Ben de birilerine umut olmak istiyorum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Hakkımızda hayırlısı.
Sagoll canimm533 256 6482 canmm
bıktım artık zaten eşim sanıyoki gorumcem çok iyi ama dun akşam dedim ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğnesi var bu lafımı unutma dedim bilmiyorum valla kimse destek olmayı beceremiyo ama bende diyorum ki destek olamayan köstek de olmasın konuşcam eşimle galiba artık gerçekten içime atmaktan çok yoruldum hep hastayım 45 kiloya duştum artık herşeyi kafama takmaktan kimse üzülmesin derken ben bittim
Kizlar.esim arif beyi aradi arif bey 250.tl vermenize gerek yok gidip test verin sonra hocayla gorusun dedi. Sadece testin parasini verin demis hatta 200 tl olan test konusup 150 tl verin demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?