Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay benim de eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirmiş ve bende piko hastasıyım 2 yılldır doğal yollarla bebeğimiz olsun diye uğraştık ama olmadı. ama bebeğimizin olmasını çok istiyoruz. bunun için ilk başta ne yapmamız gerekiyor. hangi tedaviden başlanacak hangi doktora görünmemiz gerekiyor lütfen yardım edin.

merhaba kızlar giremiyorum bayadır hastaydım yine canım çok sıkkın gorumcemin yanımızda ballandıra ballandıra çocuğunu sevdiğinden bahsetmiştim ya şimdi ona karşı soğuk ve tepkiliyim eşim ne olduğunu bilmiyor benim neden böyle yaptığımıda bilmiyor bana kızıyo bi ablamla anlaşamıyosun diyo aramızda bi sorun yok fakat ben çok üzülüyorum eşim sebebini bilmediği için kıskançlık yaptığımı falan duşunuyo anlat diyo anlatamıyorum uzulur diye ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen(((

Evet cnm buz igne ve bitkisel karisim kullandik celaletttin hocamizin verdigi seyleri kullandik
Insl sizdede gorucez spermleri...
İnşallah ama doktor bize ilaç tedavisi sizi oyalamak olur dedi ve bişey vermedi acaba başka doktora mi gitsek diyorum, celalettin bey hangi sehirde

Canım benim belki Kuveytli görmek istiyor olabilir normal konuymuş gibi konuştuğunda daha etkili olabilir canım bugün psikoloğuma gittiğimde konuştunuz mu? dediğinde sonucunun kötü olabilir korkusuyla yüzleşmek istemediğinden olur dedi şuan canım eşin çıkmazın içinde olduğunu hissediyor ondan böyle yapıyor bırak biraz kendisiyle kalsın kendisini dinlesin zamanı geldiğinde konuşursunuz normal hayatına devam edin eşim ilk başlarda hiç bir şekilde konuşmazdı dün sorduğumda cvp aynı olacak diye beklerken durdu yüz ifadesiyle bilmiyorum dedi bu benim için olumlu bir yoldu çünkü hiç bir şey demiyordu zamana bırak kendiliğinden sana diyecektir sık sık dile getirme misal 2 ay sonra söyle tedaviye hazırmısın gidelim mi diye bugün hastanenin yanın işim ardı azosperm araştıran birimi sordum androlojiymiş inş. bir gün ondan randevu alıp gideceğiz ALLAHIN izn.

anlatmazsan sen yıpranırsın anlat ki eşin seni savunacak durumu bilsin.

Kızlar yeni bir konu açtım gözatarsaniz sevinirim "rünyamızdaki küçük kiz çocuğu " adinda

anlatmazsan sen yıpranırsın anlat ki eşin seni savunacak durumu bilsin.
bıktım artık zaten eşim sanıyoki gorumcem çok iyi ama dun akşam dedim ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğnesi var bu lafımı unutma dedim bilmiyorum valla kimse destek olmayı beceremiyo ama bende diyorum ki destek olamayan köstek de olmasın konuşcam eşimle galiba artık gerçekten içime atmaktan çok yoruldum hep hastayım 45 kiloya duştum artık herşeyi kafama takmaktan kimse üzülmesin derken ben bittim

Başınız sağolsun canım.Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin.Şu an hastayım ama bitince hemen okurum haberin olsun.

Bencede anlat canm içine atma herşeyi

Canm eşin spermiogram yaptırdımı hiç yaptrmadıysa bi ürolog a gitsin 3 gün cinsel ilişkiye girmeyin gitsin test versin bi ona göre gidersiniz

.Çarşamba test günümüz.Bakalım bu sefer nasıl bi sonuç alıcaz.Bi müjde de ben vermek istiyorum.Ben de birilerine umut olmak istiyorum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Hakkımızda hayırlısı.

Canım inşallah çarşamba günü halaylık haberlerle gelirsin ve bizlere umut olursun.Allah dualarımızı kabul etsin şu mübarek günlerde.

Kizlar.esim arif beyi aradi arif bey 250.tl vermenize gerek yok gidip test verin sonra hocayla gorusun dedi. Sadece testin parasini verin demis hatta 200 tl olan test konusup 150 tl verin demis.

canım bu durumların hepsi geçicek ama zamana ihtiyacın herşeyi de karşımdaki üzülmesin diye saklama sen yıpranıyorsun sonra ortada bir laf diner anlamazsın senin başına kalır otur sakin bir şekilde eşinle konuş ama bi anda ortaya atma yerini hazırla sonra anlatmaya başla herşeyi zamanında anlatırsan sende üzülmezsin karşındaki de yaptığının farkına varır belki görümcen kendini kaptırıp yapıyordur onu da ikaz et

Kizlar.esim arif beyi aradi arif bey 250.tl vermenize gerek yok gidip test verin sonra hocayla gorusun dedi. Sadece testin parasini verin demis hatta 200 tl olan test konusup 150 tl verin demis.

Yani florya klinikte test ücretinde indirim yaptırın mı demek istedi acaba
Florya klinikde sperm testi 200 tl ye yapılıyor ya ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…