Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yani florya klinikte test ücretinde indirim yaptırın mı demek istedi acaba
Florya klinikde sperm testi 200 tl ye yapılıyor ya ondan sordum
Canim soyle demis muayene ucreti varya hocanin 250 tl onu vermenize gerek yok sadece test vericez diyip testin ucretini odeyin oda 200.mus siz 150 odiycez diyin demis bunu yapanlr olmus... normalde muayene ve test 450 yapio sadece testi verin demis

Kizlar.esim arif beyi aradi arif bey 250.tl vermenize gerek yok gidip test verin sonra hocayla gorusun dedi. Sadece testin parasini verin demis hatta 200 tl olan test konusup 150 tl verin demis.
Arif bey yapmıyomu canm testi geçen seferki yaptığı yerde vermeyecekmi başka yermi

Canim soyle demis muayene ucreti varya hocanin 250 tl onu vermenize gerek yok sadece test vericez diyip testin ucretini odeyin oda 200.mus siz 150 odiycez diyin demis bunu yapanlr olmus... normalde muayene ve test 450 yapio sadece testi verin demis

tamam anladım da hoca ile görüşmek için randevu almaya gerek yok mu
Nasıl görüşülecek o zaman dışarda mı görüşme olacak hastanede mi

tamam anladım da hoca ile görüşmek için randevu almaya gerek yok mu
Nasıl görüşülecek o zaman dışarda mı görüşme olacak hastanede mi

Canım zannetmiyorum bunu kabul edeceklerini
kizlar arif bey oyle demis bnde hocanin bunu kabul edecegini sanmiyorum ama 250 tl de sadece 15 20 dk bi gorusme icin cok geliyo bana. Sonucta teste bakicak sadece

kizlar arif bey oyle demis bnde hocanin bunu kabul edecegini sanmiyorum ama 250 tl de sadece 15 20 dk bi gorusme icin cok geliyo bana. Sonucta teste bakicak sadece
Canım malesef öyle 15-20 dakikada olsa alıyorlar muayne parasını,200tlydi benim bildiğim 250mi dediler size

Kizlar yanlis yazmak istemiyorum Arif bey indirim yapsinlar diye demis :) hocayla da goruscez muayene ucretinide odiycez. Arif bey kendi test ucretinden bahsetmis galiba :)yanlis anladik l:)

ins cnm ins dedigin gibi olur da kendini toparlayinca gideriz hic gitmeme korkusunu anlatamam bile ben cok umursuyomusum gibidavranmiyorum cunku o zamn daha xok uzulur bende hp dalgaya vuruyom valla napim oldu oldu olmadi olmadi RABBIM hayirlisini versin her ssyin tabi bi guzwlligi var ama bu halimizde guzwl bence ben her seyi iyi dusunenlerdenimde cnm keyfimize bakalim bidahami gelicez sanki dunyaya ona uzul buna uzul dimi ama :):)

ins cnm bende artik zamna biraktim kendisinin soylemesini bekliyecegim en guzeli valla :):)

Nasılsınız kızlar yine uzun zamandır giremedim okul hastalık derken umarım herkeste güzel gelişmeler olmuştur

Arkadaşlar bizde arif beyde test yaptırmayı düşünüyoruz ama merak ettim arif bey laborant mı ?? Uzman mı acaba başka laboratuvarlarda germ hücrelerine vs bakılmıyo benim eşimde azosperm
Canm bende tam bilmiyorum bi kere yaptırdık bizde testi hakkında hiç bi bilgim yok canm maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…