- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim soyle demis muayene ucreti varya hocanin 250 tl onu vermenize gerek yok sadece test vericez diyip testin ucretini odeyin oda 200.mus siz 150 odiycez diyin demis bunu yapanlr olmus... normalde muayene ve test 450 yapio sadece testi verin demisYani florya klinikte test ücretinde indirim yaptırın mı demek istedi acaba
Florya klinikde sperm testi 200 tl ye yapılıyor ya ondan sordum
Arif bey yapmıyomu canm testi geçen seferki yaptığı yerde vermeyecekmi başka yermiKizlar.esim arif beyi aradi arif bey 250.tl vermenize gerek yok gidip test verin sonra hocayla gorusun dedi. Sadece testin parasini verin demis hatta 200 tl olan test konusup 150 tl verin demis.
Canim soyle demis muayene ucreti varya hocanin 250 tl onu vermenize gerek yok sadece test vericez diyip testin ucretini odeyin oda 200.mus siz 150 odiycez diyin demis bunu yapanlr olmus... normalde muayene ve test 450 yapio sadece testi verin demis
Canım zannetmiyorum bunu kabul edecekleriniKizlar.esim arif beyi aradi arif bey 250.tl vermenize gerek yok gidip test verin sonra hocayla gorusun dedi. Sadece testin parasini verin demis hatta 200 tl olan test konusup 150 tl verin demis.
Aminnn canım ya inan çok istiyorum bu sefer bi mucize olsun.Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahCanım inşallah çarşamba günü halaylık haberlerle gelirsin ve bizlere umut olursun.Allah dualarımızı kabul etsin şu mübarek günlerde.
tamam anladım da hoca ile görüşmek için randevu almaya gerek yok mu
Nasıl görüşülecek o zaman dışarda mı görüşme olacak hastanede mi
kizlar arif bey oyle demis bnde hocanin bunu kabul edecegini sanmiyorum ama 250 tl de sadece 15 20 dk bi gorusme icin cok geliyo bana. Sonucta teste bakicak sadeceCanım zannetmiyorum bunu kabul edeceklerini
Canim arif bey bakiyo ama fatihte gittgmz yerde degil florya klinige gelip bakiomusArif bey yapmıyomu canm testi geçen seferki yaptığı yerde vermeyecekmi başka yermi
Hmm Tmm canm güzel haberlerle dönersiniz inş Allah yardımcınız olsunCanim arif bey bakiyo ama fatihte gittgmz yerde degil florya klinige gelip bakiomus
Canım malesef öyle 15-20 dakikada olsa alıyorlar muayne parasını,200tlydi benim bildiğim 250mi dediler sizekizlar arif bey oyle demis bnde hocanin bunu kabul edecegini sanmiyorum ama 250 tl de sadece 15 20 dk bi gorusme icin cok geliyo bana. Sonucta teste bakicak sadece
Burda okudum cnm 250 diye bilmiorum kiCanım malesef öyle 15-20 dakikada olsa alıyorlar muayne parasını,200tlydi benim bildiğim 250mi dediler size
Aminn canimm insallahhh sagolll :))Hmm Tmm canm güzel haberlerle dönersiniz inş Allah yardımcınız olsun
Bir değişiklik olmadıysa 200 tl canımBurda okudum cnm 250 diye bilmiorum ki
Anladimm canim.ne yapalim mecburen vericez rabbim guzel haberler almayi nasip etsinBir değişiklik olmadıysa 200 tl canım
ins cnm ins dedigin gibi olur da kendini toparlayinca gideriz hic gitmeme korkusunu anlatamam bile ben cok umursuyomusum gibidavranmiyorum cunku o zamn daha xok uzulur bende hp dalgaya vuruyom valla napim oldu oldu olmadi olmadi RABBIM hayirlisini versin her ssyin tabi bi guzwlligi var ama bu halimizde guzwl bence ben her seyi iyi dusunenlerdenimde cnm keyfimize bakalim bidahami gelicez sanki dunyaya ona uzul buna uzul dimi ama :):)evet biraz dinlensin eşin hala ameliyatın sonucunda onun etkisinde kalmış cnm bizimde eşlerimiz aynı
ben eşimi celalettin hocaya götürmek için günlerce kavga ettim ve ağladım anca sonuIMda baktı ağlaya ağlaya kadın mahvoldu tmm son bu giderim olur olur olmazsa artık bu mevzu biter demişti ..
inşlh eşin bian önce kendini toparlar..
ins cnm bende artik zamna biraktim kendisinin soylemesini bekliyecegim en guzeli valla :):)Canım benim belki Kuveytli görmek istiyor olabilir normal konuymuş gibi konuştuğunda daha etkili olabilir canım bugün psikoloğuma gittiğimde konuştunuz mu? dediğinde sonucunun kötü olabilir korkusuyla yüzleşmek istemediğinden olur dedi şuan canım eşin çıkmazın içinde olduğunu hissediyor ondan böyle yapıyor bırak biraz kendisiyle kalsın kendisini dinlesin zamanı geldiğinde konuşursunuz normal hayatına devam edin eşim ilk başlarda hiç bir şekilde konuşmazdı dün sorduğumda cvp aynı olacak diye beklerken durdu yüz ifadesiyle bilmiyorum dedi bu benim için olumlu bir yoldu çünkü hiç bir şey demiyordu zamana bırak kendiliğinden sana diyecektir sık sık dile getirme misal 2 ay sonra söyle tedaviye hazırmısın gidelim mi diye bugün hastanenin yanın işim ardı azosperm araştıran birimi sordum androlojiymiş inş. bir gün ondan randevu alıp gideceğiz ALLAHIN izn.
Arkadaşlar bizde arif beyde test yaptırmayı düşünüyoruz ama merak ettim arif bey laborant mı ?? Uzman mı acaba başka laboratuvarlarda germ hücrelerine vs bakılmıyo benim eşimde azospermHmm Tmm canm güzel haberlerle dönersiniz inş Allah yardımcınız olsun
Canm bende tam bilmiyorum bi kere yaptırdık bizde testi hakkında hiç bi bilgim yok canm maalesefArkadaşlar bizde arif beyde test yaptırmayı düşünüyoruz ama merak ettim arif bey laborant mı ?? Uzman mı acaba başka laboratuvarlarda germ hücrelerine vs bakılmıyo benim eşimde azosperm
Sizin problemde azospermmiydiCanm bende tam bilmiyorum bi kere yaptırdık bizde testi hakkında hiç bi bilgim yok canm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?