cnm başınız sağolsun mekanı cennet olsun...canlar hayırlı sabahlar bugün dedem vefat etti Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Şu mübarek günlerde tüm geçmişlerimizi affetsin rabbim Hastayım bişey okuyamıyorum sizlerden istesem... Hakkınızı helal edin aeo
cnm eşinle konuş derim ben hani olayı doğru bilsin seni yanlışlıkla yargılamasın ...merhaba kızlar giremiyorum bayadır hastaydım yine canım çok sıkkın gorumcemin yanımızda ballandıra ballandıra çocuğunu sevdiğinden bahsetmiştim ya şimdi ona karşı soğuk ve tepkiliyim eşim ne olduğunu bilmiyor benim neden böyle yaptığımıda bilmiyor bana kızıyo bi ablamla anlaşamıyosun diyo aramızda bi sorun yok fakat ben çok üzülüyorum eşim sebebini bilmediği için kıskançlık yaptığımı falan duşunuyo anlat diyo anlatamıyorum uzulur diye ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen(((
celalettin hoca istanbulda cnm ..İnşallah ama doktor bize ilaç tedavisi sizi oyalamak olur dedi ve bişey vermedi acaba başka doktora mi gitsek diyorum, celalettin bey hangi sehirde
Peki sizin bilginiz varmı bu konuda arif bey uzmanmı acaba ?arif bey bu konuda 1 numara. gönül rahatlığıyla gidin.
tabiki diğer laborantlar sadece üztün körü bakıyorlar sperm testtine ama arif bey inceliyor her sahasını o yüzden çoğu yer hucre falan asla bakmaz ama o bakıyor ayrıntılı inceliyorPeki sizin bilginiz varmı bu konuda arif bey uzmanmı acaba ?
Çok soru sordum ama siz nerde tedavi oluyorsunuz arif beye hiç spermiyogram baktırdınızmı ? Eşiniz micro tese oldumu ? Kusura bakmayın lütfen bir çıkış yolu bulabilirmiyiz acaba diye uğraşıyoruz hepimiz bir umut işteE
evet canm azosperm
Sor canm tabi istediğini sorabilrsın birkere yaptırdık canm Arif beyde biz ilk önce kaan aydosa tedavi oluyorduk o mikro tese yaptı 2013 te sonra Nisan 2014 te Celalettin hocaya gittik orda varikosel çıktı varikoselden ameliyat olmaya karar verdik onun içinde Müfit günel e gittik canm oda bütün ilaçları bıraktırdı bissüru bişey dedi aralıktada bi mani çıkmazsa varikoselden ameliyat olcaz canm inş siz oldunuzmu tese felan canmÇok soru sordum ama siz nerde tedavi oluyorsunuz arif beye hiç spermiyogram baktırdınızmı ? Eşiniz micro tese oldumu ? Kusura bakmayın lütfen bir çıkış yolu bulabilirmiyiz acaba diye uğraşıyoruz hepimiz bir umut işte
Evet eşim emre bakırcıoğlunda 5 yıl önce micro tesa oldu fakat sonuç spermatid çıktığını söylediler. Şimdi bizde kaan aydosta tedavi oluyoruz eşim neofortil tablet ve menagon iğne kullanıyo 5 aralıkta randevumuz var kaan beyde gitmeden önce hormon ve sperm tahlili yaptırmamızı istemişti bende arif beyle ilgili yazıları görünce spermiyogram tahlilini orda yaptırmayı düşündüm. Peki kaan beyde sizun varikosel olduğunuz anlaşılmadımı?Sor canm tabi istediğini sorabilrsın birkere yaptırdık canm Arif beyde biz ilk önce kaan aydosa tedavi oluyorduk o mikro tese yaptı 2013 te sonra Nisan 2014 te Celalettin hocaya gittik orda varikosel çıktı varikoselden ameliyat olmaya karar verdik onun içinde Müfit günel e gittik canm oda bütün ilaçları bıraktırdı bissüru bişey dedi aralıktada bi mani çıkmazsa varikoselden ameliyat olcaz canm inş siz oldunuzmu tese felan canm
Kizlar.esim arif beyi aradi arif bey 250.tl vermenize gerek yok gidip test verin sonra hocayla gorusun dedi. Sadece testin parasini verin demis hatta 200 tl olan test konusup 150 tl verin demis.
Allah yardımcınız olsun,bizlere de dua edin,zorda kalan kulun duası, başkasının kişiye duası kabul olur,moralinizi yüksek tutun tevekkel Allah..selamünaleyküm kızlar.nasılsınız.biz hafta sonu merkeze gittik görüştük.herşey çok güzel dedi doktor.bir sıkıntı çıkmadı bende çok şükür.kısa protol uygulanacak bana.bu iyimi kötümü bilmiyorum.orda selahattin hocayıda gördük.eşimin sonuçlarınıda ona gösterdik mersine gitmeye gerek kalmadı.oda eşim için olumlu konuştu.ilk defa adet olmayı bu kadar arzuluyorum.sanırım korkuyorum.arada heyecanlanıyorum.çok garip haldayim.ilk defa hazırlanıyorum.başıma ne gelecek bilmiyorum bu girdiğimiz yolun beni bebeğime kavuşturacağını biliyorum.eşimde aynı benim gibi.oda arada kalbinin pırpır ettiğini söylüyor.garip bir his var içimde diyor.hepinize bende umut olmak istiyorum.sperm çıktı demeyi o kadar arzuluyorumki.halim rabbime ayandır.görsün ve acısın halime.eşim ameliyat için sabırsızlanıyor bende ilk defa adet olmak için gün sayıyorum.nede olsa bu ay kırmızılar misafir .kırmızılarım gelsin onu iyi ağırlayacağım.sancılar vız gelir tırs gider.
ins cnm bende artik zamna biraktim kendisinin soylemesini bekliyecegim en guzeli valla :):)
merhaba kızlar giremiyorum bayadır hastaydım yine canım çok sıkkın gorumcemin yanımızda ballandıra ballandıra çocuğunu sevdiğinden bahsetmiştim ya şimdi ona karşı soğuk ve tepkiliyim eşim ne olduğunu bilmiyor benim neden böyle yaptığımıda bilmiyor bana kızıyo bi ablamla anlaşamıyosun diyo aramızda bi sorun yok fakat ben çok üzülüyorum eşim sebebini bilmediği için kıskançlık yaptığımı falan duşunuyo anlat diyo anlatamıyorum uzulur diye ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen(((
Yok canım bikere muayene etmişti elle bişi demedi sonra Celalettin hoca ultrason istedi orda çıktı kaan beye mesaj attık böyle böyle diye oda sizde varikosel yoktu kafanıza göre tahlil felan yaptırmayın diye azarladı Müfit hocaya gittik işte en son oda elle muayenede var ameliyat gerekli dedi azo da ortada olan bütün sorunları kaldırmalıyız ondan sonra tedaviye başlarız dedi çünkü azo nun kesin bi tedavisi yok herşeyi denemeliyiz varikosel var önce onu tedavi edelim dedi canmEvet eşim emre bakırcıoğlunda 5 yıl önce micro tesa oldu fakat sonuç spermatid çıktığını söylediler. Şimdi bizde kaan aydosta tedavi oluyoruz eşim neofortil tablet ve menagon iğne kullanıyo 5 aralıkta randevumuz var kaan beyde gitmeden önce hormon ve sperm tahlili yaptırmamızı istemişti bende arif beyle ilgili yazıları görünce spermiyogram tahlilini orda yaptırmayı düşündüm. Peki kaan beyde sizun varikosel olduğunuz anlaşılmadımı?
selamünaleyküm kızlar.nasılsınız.biz hafta sonu merkeze gittik görüştük.herşey çok güzel dedi doktor.bir sıkıntı çıkmadı bende çok şükür.kısa protol uygulanacak bana.bu iyimi kötümü bilmiyorum.orda selahattin hocayıda gördük.eşimin sonuçlarınıda ona gösterdik mersine gitmeye gerek kalmadı.oda eşim için olumlu konuştu.ilk defa adet olmayı bu kadar arzuluyorum.sanırım korkuyorum.arada heyecanlanıyorum.çok garip haldayim.ilk defa hazırlanıyorum.başıma ne gelecek bilmiyorum bu girdiğimiz yolun beni bebeğime kavuşturacağını biliyorum.eşimde aynı benim gibi.oda arada kalbinin pırpır ettiğini söylüyor.garip bir his var içimde diyor.hepinize bende umut olmak istiyorum.sperm çıktı demeyi o kadar arzuluyorumki.halim rabbime ayandır.görsün ve acısın halime.eşim ameliyat için sabırsızlanıyor bende ilk defa adet olmak için gün sayıyorum.nede olsa bu ay kırmızılar misafir .kırmızılarım gelsin onu iyi ağırlayacağım.sancılar vız gelir tırs gider.
amin cnm ins :)Günaydın canım boş ver normal hayatına devam et zamanı vakti geldiğinde bebişiniz de gelir inş. :) herşey kısmet artık :)
canım kalbim ve dualarım seninle...selamünaleyküm kızlar.nasılsınız.biz hafta sonu merkeze gittik görüştük.herşey çok güzel dedi doktor.bir sıkıntı çıkmadı bende çok şükür.kısa protol uygulanacak bana.bu iyimi kötümü bilmiyorum.orda selahattin hocayıda gördük.eşimin sonuçlarınıda ona gösterdik mersine gitmeye gerek kalmadı.oda eşim için olumlu konuştu.ilk defa adet olmayı bu kadar arzuluyorum.sanırım korkuyorum.arada heyecanlanıyorum.çok garip haldayim.ilk defa hazırlanıyorum.başıma ne gelecek bilmiyorum bu girdiğimiz yolun beni bebeğime kavuşturacağını biliyorum.eşimde aynı benim gibi.oda arada kalbinin pırpır ettiğini söylüyor.garip bir his var içimde diyor.hepinize bende umut olmak istiyorum.sperm çıktı demeyi o kadar arzuluyorumki.halim rabbime ayandır.görsün ve acısın halime.eşim ameliyat için sabırsızlanıyor bende ilk defa adet olmak için gün sayıyorum.nede olsa bu ay kırmızılar misafir .kırmızılarım gelsin onu iyi ağırlayacağım.sancılar vız gelir tırs gider.
Cnm bi yanlis anlama oldu bizde o sekilde odeme yapicz.arif bry konusn indrmli test verin dediNasıl yani ya biz test için 200 ve muayene içinde 200 ödedik öyle istediler.
İnşallah mutlu sonla biten bir tedavi olur... Allah Herşeyin hayırlısını versinselamünaleyküm kızlar.nasılsınız.biz hafta sonu merkeze gittik görüştük.herşey çok güzel dedi doktor.bir sıkıntı çıkmadı bende çok şükür.kısa protol uygulanacak bana.bu iyimi kötümü bilmiyorum.orda selahattin hocayıda gördük.eşimin sonuçlarınıda ona gösterdik mersine gitmeye gerek kalmadı.oda eşim için olumlu konuştu.ilk defa adet olmayı bu kadar arzuluyorum.sanırım korkuyorum.arada heyecanlanıyorum.çok garip haldayim.ilk defa hazırlanıyorum.başıma ne gelecek bilmiyorum bu girdiğimiz yolun beni bebeğime kavuşturacağını biliyorum.eşimde aynı benim gibi.oda arada kalbinin pırpır ettiğini söylüyor.garip bir his var içimde diyor.hepinize bende umut olmak istiyorum.sperm çıktı demeyi o kadar arzuluyorumki.halim rabbime ayandır.görsün ve acısın halime.eşim ameliyat için sabırsızlanıyor bende ilk defa adet olmak için gün sayıyorum.nede olsa bu ay kırmızılar misafir .kırmızılarım gelsin onu iyi ağırlayacağım.sancılar vız gelir tırs gider.
İnşallah mutlu sonla biten bir tedavi olur... Allah Herşeyin hayırlısını versin
hep dua ediyorum canım.rabbim nerde evlat diye inleyen aile varsa dindirsin gözyaşlarınıAl
amin allah hepimize nasip etsin bebekli günleri
Allah yardımcınız olsun,bizlere de dua edin,zorda kalan kulun duası, başkasının kişiye duası kabul olur,moralinizi yüksek tutun tevekkel Allah..
nazlı spermler gelse ve hepinize haber verebilsem.çektiğim herşeyi unuturum herhalde.Az kaldı Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle kavuş şu nazlı spermlerede bizide mutlu et.Allah yardımcınız olsun.
canım arkadaşım.sen ne vefalısın.hep kötü zamanda heyecanlı zamanımda beni motive ediyorsun.canım kalbim ve dualarım seninle...
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. inşallah güzel günler nasip etmiştir.burda hep beraber sevinir, bu kez sevinç gözyaşları dökeriz.
hadi çıksın Süpermenler, inşallah pozitif haberini alalım bu hepimize moral olsun.2015 e bomba gibi girelim.
rabbim yardım etsin.sakın stres yapma sakin olmaya çalış.ok.
çok öptüm canım.
amin canım.dilerim rabbim hepimize yaşatsın ve artık sperm sorunu kalksın.sizde yüzü gülenlerden olursunuz inşallah.İnşallah mutlu sonla biten bir tedavi olur... Allah Herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?