Anladım canım çok geçmiş olsun ultrasonu nerde çektirdinizYok canım bikere muayene etmişti elle bişi demedi sonra Celalettin hoca ultrason istedi orda çıktı kaan beye mesaj attık böyle böyle diye oda sizde varikosel yoktu kafanıza göre tahlil felan yaptırmayın diye azarladı Müfit hocaya gittik işte en son oda elle muayenede var ameliyat gerekli dedi azo da ortada olan bütün sorunları kaldırmalıyız ondan sonra tedaviye başlarız dedi çünkü azo nun kesin bi tedavisi yok herşeyi denemeliyiz varikosel var önce onu tedavi edelim dedi canm
Sağol canm istanbulda hocanın gönderdiği bi yer ama adını hattlayamadımAnladım canım çok geçmiş olsun ultrasonu nerde çektirdiniz
Canım bende 10 yıllık evliyim ve eşim bir defa micro tesa oldu sonuç spermatid bulundu dediler tekrar düşünüyoruz eşim şuan menagon iğne ve neofortil hap kullanıyor ama beni de bazen bir korku sarıyor ki acaba yine mi hayal kırıklığı yaşıcaz diye umudumu yitiriyorumhep dua ediyorum canım.rabbim nerde evlat diye inleyen aile varsa dindirsin gözyaşlarını
nazlı spermler gelse ve hepinize haber verebilsem.çektiğim herşeyi unuturum herhalde.
11 yılda yaşadıklarım ve zorlukları unuturum herhalde.rabbim sizede tez vakitte güzel bebekli günler nasip etsin canım benim.
canım arkadaşım.sen ne vefalısın.hep kötü zamanda heyecanlı zamanımda beni motive ediyorsun.
rabbim gönül güzelliğini görsünde seninde mutluluğun daim olsun.
stres değilde farklı bir çoşku endişe var içimde.çıkarda bebeğim olursa şanslı kullardan oluruz eşimle.
ama çıkmaz ve ben hastanede sperm bulamadık derlerse diye düşünüyorum.olgunlaşan yumurtalarımla ve eşimin o haliyle nasıl eve dönerim.ne söylerim.eşimi bırak kendimi nasıl teselli ederim.çok zor şeyler yaşadık daha zor durumlardan geçtik ama sanki en zoru tüpbebek için hazırlanıp hiç işlem yaptırmadan karnın boş hastaneden çıkmak sanırım.bende seni çok öpüyorum canım.dualarım seninle.
amin canım.dilerim rabbim hepimize yaşatsın ve artık sperm sorunu kalksın.sizde yüzü gülenlerden olursunuz inşallah.
seninle durumumuz biraz benziyor.bizde 11 yıllık evliyiz.daha önce birdefa microtese oldu.onda elonge spermatid çıktı.bende hazırlanmadığım için kullanmadık onları.teseden sonra yaklaşık 3 yıldır eşim iğne tedavisi gördü.sperm testinde hiç spermatoza görmedik.artık eşim iğnelrden sıkıldığı için ve gittiğimiz doktorların sizde tese tek yol dediği için buna karar verik.hormon değerleri şuan ideal durumdaymış.eşim ovitrelle 4 günde bir vuruluyor.artı neofortil kullanıyor sabah akşam.birde burda bir aktara macun yaptırmıştık onu kullanıyor.doktorumuz androloji profesörü selahattin çayan.tavsiye ederim.biz tüpbebek işlemlerini adana yaptıracğız doktorumuz orya gelecek.Canım bende 10 yıllık evliyim ve eşim bir defa micro tesa oldu sonuç spermatid bulundu dediler tekrar düşünüyoruz eşim şuan menagon iğne ve neofortil hap kullanıyor ama beni de bazen bir korku sarıyor ki acaba yine mi hayal kırıklığı yaşıcaz diye umudumu yitiriyorumSiz ilk defa mı micro tesa olacaksınız öncesinde eşin ilaç ve bitkisel kullandımı normal testlerde hiç sperm görüldümü acaba ? Çok soru sordum ama bide tesayı nerde hangi doktora yaptıracaksınız
Alfa goruntuleme ydi galiba cnmAnladım canım çok geçmiş olsun ultrasonu nerde çektirdiniz
Allah kabul etsin inşallah. .23-DERMANN
24-DERYA6
25-BERİREM
26-BAHAR2128
27-1NUR86
28-GOEZDE
29-ZÜMRA11
Arkadaşlar dualarınız bitti.
Teker teker yayınlamadım sayfa kaplaması olmasın diye
2 rekat namaz kılın,secdede dua edin.Yasin okuyun
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşlerimiz için eşlerine şifa ve selametler nasip et.Eşlerinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşlerimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin
canım saolasın.canım arkadaşım.sen ne vefalısın.hep kötü zamanda heyecanlı zamanımda beni motive ediyorsun.
rabbim gönül güzelliğini görsünde seninde mutluluğun daim olsun.
stres değilde farklı bir çoşku endişe var içimde.çıkarda bebeğim olursa şanslı kullardan oluruz eşimle.
ama çıkmaz ve ben hastanede sperm bulamadık derlerse diye düşünüyorum.olgunlaşan yumurtalarımla ve eşimin o haliyle nasıl eve dönerim.ne söylerim.eşimi bırak kendimi nasıl teselli ederim.çok zor şeyler yaşadık daha zor durumlardan geçtik ama sanki en zoru tüpbebek için hazırlanıp hiç işlem yaptırmadan karnın boş hastaneden çıkmak sanırım.bende seni çok öpüyorum canım.dualarım seninle.
Hepinizden Allah razı olsun şu mübarek muharrem ayı yüzü suyu hürmetine rabbim tez zamanda bizleri yavrularımıza kavuştursun. Tülay sende böyle bir sevaba vesile olduğun için Allah senden de kat kat razı olsun . Tez zamanda gönlünün muradını versin.. Ben nasip olursa duamı cumaya ancak yaparım regl olduğum için inşallah önümüzdeki ay sizlerinde duasıyla regl olmam da bende bebeğine kavuşurum.Allah kabul etsin inşallah. .
evet cnm yaptidrik degerler normal ciktiOzaman ne guzel hucre cikisi olmus. Bizde hic germ hucre bile yoktu cnm.suanki durumumuzu bilmiyorum.bizde ilk baslarda haftada 3tu sonra 2 ye dusurdu hoca. Canim siz inhibin b testi yaptrdnzmi
Testesteron bence cok iyi artmis cnm fsh yi dusurmeye calismiyomu dr herhangi bi ilac falan kullanmiyomu esinkızlar spermiyogram sonucumuz yarın çıkcakmış.testesteron ameliyat öncesi 2.96.Ameliyattan 2 ay sonra 4.1.,5 ay sonra 4.86.çok yavaş artıyor.Fsh yine 22 çıktı aynı hiç değişmemiş.Bu gidişle bizden çıkış olur mu hiç bilemedim.
Kontroller baslamis insl yumoslarin kaliteli olur sperm cikar ve bebegin sana tutunur..kotuyu dusunmemeye calus zordurda kendi moralin suan cok onemli...selamünaleyküm kızlar.nasılsınız.biz hafta sonu merkeze gittik görüştük.herşey çok güzel dedi doktor.bir sıkıntı çıkmadı bende çok şükür.kısa protol uygulanacak bana.bu iyimi kötümü bilmiyorum.orda selahattin hocayıda gördük.eşimin sonuçlarınıda ona gösterdik mersine gitmeye gerek kalmadı.oda eşim için olumlu konuştu.ilk defa adet olmayı bu kadar arzuluyorum.sanırım korkuyorum.arada heyecanlanıyorum.çok garip haldayim.ilk defa hazırlanıyorum.başıma ne gelecek bilmiyorum bu girdiğimiz yolun beni bebeğime kavuşturacağını biliyorum.eşimde aynı benim gibi.oda arada kalbinin pırpır ettiğini söylüyor.garip bir his var içimde diyor.hepinize bende umut olmak istiyorum.sperm çıktı demeyi o kadar arzuluyorumki.halim rabbime ayandır.görsün ve acısın halime.eşim ameliyat için sabırsızlanıyor bende ilk defa adet olmak için gün sayıyorum.nede olsa bu ay kırmızılar misafir .kırmızılarım gelsin onu iyi ağırlayacağım.sancılar vız gelir tırs gider.
Testesteron az az da olsa artiyor.fsh da insr gerisi gelir.olur he ilerleme yavas gibi gozukuyor ama zaman ne getirir belli olmaz..kızlar spermiyogram sonucumuz yarın çıkcakmış.testesteron ameliyat öncesi 2.96.Ameliyattan 2 ay sonra 4.1.,5 ay sonra 4.86.çok yavaş artıyor.Fsh yine 22 çıktı aynı hiç değişmemiş.Bu gidişle bizden çıkış olur mu hiç bilemedim.
Cnm aci gunlerinin ardindan tedavi insl sans hem moral hemde evladini getirsin..acin buyuk zor geciyo gecmiyorda iste hayatin meskalesinden aciya alisiliyo.rabbim diger aile ferdlerine saglikli omur versin bu arada tedavi ile ilgili yaz merakta koyma bizi..Merhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim
O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı
Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.
Hepimiz o gunleri bekleyip istiyoruz insl en kisa zamanda gelir .esinin kullandigi nevarsa sifa olsun..peki sizin baktiginiz da testte neler cikiyo bu kullandiginiz seyler ise yariyor mu peki..Kızlar iyi akşamlar ben de durumumuzu özetle yazmak istedim bilenler vardır bizde elogne spermatid vardı hatta hoca çok ümitli konuşmuştu ancak son testte yani yaklaşık dört ay önce tedavinin başına döndüğümüzü görünce inancımız azaldı. Bir de üstüne hoca hastane değiştirince açıkcası maddi durumlardan ötürü gidemedik ve aslında Ramazan'dan beri tedavi aksadı şu an napıyoruz nohut ve Keçiboynuzu kürü evet tek yaptığımız bu faydası oluyor mu bilmiyorum çünkü test bile yaptırmadık ara sıra evdeki mikroskopla Bakıyoruz o kadar.bir an önce tedaviye tekrar başlamak istiyorum ama kısmet bakalım
canım güzel haberlerini bekliyoruzkızlar spermiyogram sonucumuz yarın çıkcakmış.testesteron ameliyat öncesi 2.96.Ameliyattan 2 ay sonra 4.1.,5 ay sonra 4.86.çok yavaş artıyor.Fsh yine 22 çıktı aynı hiç değişmemiş.Bu gidişle bizden çıkış olur mu hiç bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?