Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım çok geçmiş olsun ultrasonu nerde çektirdiniz

Canım bende 10 yıllık evliyim ve eşim bir defa micro tesa oldu sonuç spermatid bulundu dediler tekrar düşünüyoruz eşim şuan menagon iğne ve neofortil hap kullanıyor ama beni de bazen bir korku sarıyor ki acaba yine mi hayal kırıklığı yaşıcaz diye umudumu yitiriyorum Siz ilk defa mı micro tesa olacaksınız öncesinde eşin ilaç ve bitkisel kullandımı normal testlerde hiç sperm görüldümü acaba ? Çok soru sordum ama bide tesayı nerde hangi doktora yaptıracaksınız

seninle durumumuz biraz benziyor.bizde 11 yıllık evliyiz.daha önce birdefa microtese oldu.onda elonge spermatid çıktı.bende hazırlanmadığım için kullanmadık onları.teseden sonra yaklaşık 3 yıldır eşim iğne tedavisi gördü.sperm testinde hiç spermatoza görmedik.artık eşim iğnelrden sıkıldığı için ve gittiğimiz doktorların sizde tese tek yol dediği için buna karar verik.hormon değerleri şuan ideal durumdaymış.eşim ovitrelle 4 günde bir vuruluyor.artı neofortil kullanıyor sabah akşam.birde burda bir aktara macun yaptırmıştık onu kullanıyor.doktorumuz androloji profesörü selahattin çayan.tavsiye ederim.biz tüpbebek işlemlerini adana yaptıracğız doktorumuz orya gelecek.

23-DERMANN
24-DERYA6
25-BERİREM
26-BAHAR2128
27-1NUR86
28-GOEZDE
29-ZÜMRA11

Arkadaşlar dualarınız bitti.
Teker teker yayınlamadım sayfa kaplaması olmasın diye

2 rekat namaz kılın,secdede dua edin.Yasin okuyun
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşlerimiz için eşlerine şifa ve selametler nasip et.Eşlerinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşlerimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Allah kabul etsin inşallah. .

canım saolasın.
keşke elimizden birbirimiz için daha fazlası gelse.hepimiz imtihan düyasındayız haliyle o kadar iyi anlıyoruzki birbirimizi.
inşallah zaman gelmiştir ve hepimiz sırayla yaşarız bu güzel duyguyu.
tabiki tek temennimiz güzel haber almak ama çıkmaması da bi ihtimal tabi. morale ihtiyacınız olduğu bu zamanda hiç olumsuzlukları düşünme.ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama yüce rabbim gönlünü içini ferahlatsın.
inşallah hastaneden yavrularını içine alıp dönceksin.hep güzel düşün güzel olsun.
tedaviyle ilgili soracağın bişeyler olursa yada hiçbişey sormadan desteğe ihtiyacın olursa mesaj at canım.elimizden geleni yaparız.rabbim yardımcınız olsun.eşinde sende allaha emanetsiniz...

Allah kabul etsin inşallah. .
Hepinizden Allah razı olsun şu mübarek muharrem ayı yüzü suyu hürmetine rabbim tez zamanda bizleri yavrularımıza kavuştursun. Tülay sende böyle bir sevaba vesile olduğun için Allah senden de kat kat razı olsun . Tez zamanda gönlünün muradını versin.. Ben nasip olursa duamı cumaya ancak yaparım regl olduğum için inşallah önümüzdeki ay sizlerinde duasıyla regl olmam da bende bebeğine kavuşurum.

kızlar spermiyogram sonucumuz yarın çıkcakmış.testesteron ameliyat öncesi 2.96.Ameliyattan 2 ay sonra 4.1.,5 ay sonra 4.86.çok yavaş artıyor.Fsh yine 22 çıktı aynı hiç değişmemiş.Bu gidişle bizden çıkış olur mu hiç bilemedim.

Merhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim

O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı

Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.

Kızlar iyi akşamlar ben de durumumuzu özetle yazmak istedim bilenler vardır bizde elogne spermatid vardı hatta hoca çok ümitli konuşmuştu ancak son testte yani yaklaşık dört ay önce tedavinin başına döndüğümüzü görünce inancımız azaldı. Bir de üstüne hoca hastane değiştirince açıkcası maddi durumlardan ötürü gidemedik ve aslında Ramazan'dan beri tedavi aksadı şu an napıyoruz nohut ve Keçiboynuzu kürü evet tek yaptığımız bu faydası oluyor mu bilmiyorum çünkü test bile yaptırmadık ara sıra evdeki mikroskopla Bakıyoruz o kadar.bir an önce tedaviye tekrar başlamak istiyorum ama kısmet bakalım

Testesteron bence cok iyi artmis cnm fsh yi dusurmeye calismiyomu dr herhangi bi ilac falan kullanmiyomu esin

Kontroller baslamis insl yumoslarin kaliteli olur sperm cikar ve bebegin sana tutunur..kotuyu dusunmemeye calus zordurda kendi moralin suan cok onemli...
Testesteron az az da olsa artiyor.fsh da insr gerisi gelir.olur he ilerleme yavas gibi gozukuyor ama zaman ne getirir belli olmaz..
Cnm aci gunlerinin ardindan tedavi insl sans hem moral hemde evladini getirsin..acin buyuk zor geciyo gecmiyorda iste hayatin meskalesinden aciya alisiliyo.rabbim diger aile ferdlerine saglikli omur versin bu arada tedavi ile ilgili yaz merakta koyma bizi..
Hepimiz o gunleri bekleyip istiyoruz insl en kisa zamanda gelir .esinin kullandigi nevarsa sifa olsun..peki sizin baktiginiz da testte neler cikiyo bu kullandiginiz seyler ise yariyor mu peki..

ak, post: 37643518, member: 490991"]Merhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim

O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı

Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.[/QUOTE]
Canim benim basin sağolsun.babanin mekanik cennet olsun.anneciğinede bas sagligi diliyorum.
İnşallah rabbim yasadiklarinin mukafatini versin.sonucu evlat olan tedavin olsun.
Tedavi zamaninu yaz dua edelim sana

[yinas63, post: 37628457, member: 426419"]selamünaleyküm kızlar.nasılsınız.biz hafta sonu merkeze gittik görüştük.herşey çok güzel dedi doktor.bir sıkıntı çıkmadı bende çok şükür.kısa protol uygulanacak bana.bu iyimi kötümü bilmiyorum.orda selahattin hocayıda gördük.eşimin sonuçlarınıda ona gösterdik mersine gitmeye gerek kalmadı.oda eşim için olumlu konuştu.ilk defa adet olmayı bu kadar arzuluyorum.sanırım korkuyorum.arada heyecanlanıyorum.çok garip haldayim.ilk defa hazırlanıyorum.başıma ne gelecek bilmiyorum bu girdiğimiz yolun beni bebeğime kavuşturacağını biliyorum.eşimde aynı benim gibi.oda arada kalbinin pırpır ettiğini söylüyor.garip bir his var içimde diyor.hepinize bende umut olmak istiyorum.sperm çıktı demeyi o kadar arzuluyorumki.halim rabbime ayandır.görsün ve acısın halime.eşim ameliyat için sabırsızlanıyor bende ilk defa adet olmak için gün sayıyorum.nede olsa bu ay kırmızılar misafir .kırmızılarım gelsin onu iyi ağırlayacağım.sancılar vız gelir tırs gider.[/QUOTE]
İnsallah rabbim hastaneden karninda evlatlarin ile dönmeyi nasip etsin.hayirli haberlerini bekliyoruzzzz.

Tulayciiiimmmm
Canim benim dualara ne zaman baslayacagi z
Arkadaslarimiz tedavilere başlayacaklar bismillah deyip baslayaliiimm
Yeni gördüm eski liste yeni bitmiş
Okuyacak olan herkesin zaman konusunda çok hassas olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…