Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eyinassss canım çok ama çok haklısın,sana katılıyorum.her işin uzmanı yapmalı tedaviyi. Rabbim bu yolda hepinizi para tuzakcılarından korusun.

Arkadaşlar tamam haklısınız her işi kendi uzmanı yapmalı ama bu işin uzmanları bize kök hücreyi bekleyin yada gidip evlat edinin diyorlar biz neyapalım siz söyleyin,elimiz kolumuz bağlı birşekilde olacağı belli bile olmayan kök hücreyimi bekleyelim.Eşim 2008 de mikrotese oldu2013e kadar 5 sene boyunca Celalettin peruyu duyana kadar bekledik ama malesef elimize hiçbirşey geçmedi,kök hücrede hiç bir gelişme olmadı,olsaydı zaten oraya giderdik ama yok olmadı işte.

Eyinas.

Canım yazdıklarını her zaman okuyorum ve dikkate alıyorum. Çünkü senin gerçekçi biri olduğunu anladım ve bana da gerçekler Lazım... Zaman zaman seninle ters düştüm ama bu asla fikirlerin için değil sadece sert bir tavır sergilediğin içindi ancak şimdi Anlıyorum ki bu kadar yorgunluktan sonra bu durum normal... Biz de Celalettin hocadayız ama asla doktorumun hatalarını kapatmaya çalışmıyorum aksine yanlış gelen mantıksız gelen ne varsa yazıyorum yazılmasından yanayım... Durumumuzu ilk öğrendiğimde bu topikte birinden tavsiye duymak için ne kadar heyecan duyduğumu Hatırlıyorum ve şu an benim yerimde durumunu yeni öğrenen ve bizden tavsiye eleştiri bekleyen nice insanlar görüyorum bizim bir yorumumuz belki onların hayati kararlarını etkiliyor belki doktor seçimlerini belirliyor bu Yüzden lütfen sen ben ve bizim gibi düşünenler eleştiri de olsa iyi bir durum da olsa yazsın . Yazsın ki zor yolumuzda gerçeklerin Işığında yürüyelim...

Nasıl rapor aldığınızı yazarmısınız sakıncası yoksa. Bizde almayı düşünüyoruz.

İstanbul Süleymaniye doğumevinden aldım.tüp bebek polikliniğne gittim.yaklaşık 1 buçuk 2 ay sürüyor raporun çıkması.adetliyken 1.2.3. gün olabilir randevusuz gidiyorsun üstüne kayıtlı çocuğun var mı prim günün yeterli mi diye ilk gittiğinde kayıt esnasında ortaya çıkyor.çocuk yoksa prim günü de tutuyorsa önce numaratörden sıra alıp adetli muayene oluyorsun.aynı gün kan tahlillerini yapıyorlar amh dahil.eşinin tc nosunu biliyorsan eşin için spermiyogram tarihi de veriyorlar.gittiğinde bir liste veriyorlar tamamla gel diyorlar.süleymaniyeden memnun kaldım çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever her soruna cevap veriyorlar.dışarda yaptıracaksan tüp bebeği dış heyet raporu istiyorum diyorsun.biraz meşakatli ama miktar yükünü hafifletiyor

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Biz raporu diyarbakır veya batmandan alacağız.tüp bebeğide ankarada yaptıracağız. Bende sıkıntı yok. Eşimde var. Benimde gidip bu tür testleri yaptırmam gerekiyor mu. Çünkü merkezde değiliz gidip gelmek çok zor olacak.

bende de sorun yoktu ama devlet tüp bebek raporu için kadının her şeyini araştırıyor.gitmen gerekecektir diye düşünüyorum merkezi ara sor daha net cevap alırsın.

Eyinassss canım bir türlü yazamadım, iş yerindeydim.çocuklar iyi şükür teyzesi. Dün gece boyu beni başlarında diktiler bende bol bol sana eşine bol bol dua ettim....canım vebal falan diye hiç düşünme sen yıllardır azoyla mücadele ediyorsun maddî manevî kayıplar yaşadın bu surecte çok sey öğrenmiş açıkçası ben Azo konusunda senın kadar bilgiye sahip deyildim.canım benim senin gönlün nasıl rahatsa öyle yap çünkü niyetleri Rabbim bilir.bende hiç birimizin para tuzaklarına alet olmanızı istemem.çünkü bu sağlık başka birşeye benzemez.acık söylemek gerekirse eşimde bende üroloji uzmanı ve kadın doğum uzmanından başka kimseyi dikkate almadık.hatta otcularda, hocalardan nefret ettim....canım benim sen azmini kaybetme.Allah hepinizin yüzünü güldürsün.ayrıca şunuda bilin çocuk herşey demek değil hergün ve sağlığınızın kıymetini bilin.herzaman duarımdasınız hepiniz.

Rabbim tabiykide herşeyin hayırlısını doktorunda hocasınında.hoca veya doktor bizim için tedbir sebeb,taktiri tabiyki rabbimin.ama rabbim bize akılda vermiş aklını kullancaksın bir ilaçın vucuda nasıl zararı var zavallı eşlerimizin oldugu ignelerin hapların bide çamur gibi macunların haddi hesabı yok burdan da vucut cevap vermiyo demiycez birazda doktoru hoocayı araştırcaz koyun gibi eşlerimizi onlara teslim etmiyelim bak igne oluyo oluyo aynı şeyler doktoru bırakcaz.ben mesela ilk doktorumuz E.B hiçbirşey yapmadı bize fsh yüksek onu bile gözü görmedi direk GNC ürünleri neyse bir dedim ikidedim aldık bu arada bize hiç tahlil felanda yapmadı bunları kullandığımız sürece bende eşime randevu aldım gittik hormon tahlili yaptırdık fsh inanılmaz şekilde yükselmiş hemen eşime gnc ürünlerini bıraktırdım aldığım gibi ürünleri geri iade ettim o doktoroda gitmeyi bıraktım.he şunuda söylüm bize böyle yaptı diyede sizede aynısını yapacak diye bişey yok.siz burdan okuycaksınız daha temkinli davrancaksınız inannın yeminle söylüyorum ben bu grupdan çok şey ögrendim.akıl akıldan üstündür.ben celalettin doktoru kim o tanımıyorum hiç görmedim ama araştırdım çalıştığı hastanede tanıdığım var konuştum mesela ne alaka dedi sizin hastalığınızla dedi o endokrin doktoru bizim azospermli hastalar. bu konuda çok başarılı tese ameliyatları olan inferlite kısırlık branşı olan doktorlar hocalar olması lazım.azospermin tedavisi bazı hasta gruplarında normal yoldan bile gebe olabiliyomuş.sonra ben zeynep kamilde bir üroloji doktoruna gittim adam bize caresi bende özelime gelin dedi bende içimden biraz ayıp olcak ama ...... git dedim senden de bi bok olmaz dedim.hiçde gitmedim.böyle umut tüccarlığına başlamışlar. şimdi kaan hocaya gidiyoruz oda ilk başlarda bana öyle bi anlattıki hemen dedim istanbula dönecem hamile kalcam ne iğnesi ne ilaçı dedim bu bukadar kolaymı dedim ya.1bucuk sene olcak yüksek olan fsh düşürüldü sıfırlara ilk başlarda sizden ameliyat parası almıycam kendi hastanemde yapıcam siğortalı verirsenizde az para felan fıstık zaten öyle bi moddayızki olsun yeterki milyarlar dökücez hocada bunu hissettimi ne 3.000 tl dedi canınsaolsun hoca yeterki başarılı bi ameliyat onuda oldu bekle bekle bekle sonuç yok bende bilmiyorum nasıl olcak ne cıkacak 3gün haber alamadık sonunda raporu yolladı hoca elonge spermetid hücre varmış.yani herdoktorda hocasıda aynı şeyler yaşanıyo ya diyorum bunlar bizi umursamıyo takmıyo yada biz diyorum bunlardan umut bekliyoruz.yani diyecegim oki herşeyin hayırlısı rabbim nasip edicek ki olcak bunu biliyoz ama bazı kendini doktor sanalarada kendimizi eşimizi kobay olarak kullandırtmıycaz buda nasıl olcak doktorların hasta sonuçlarına bakıcaz çooookkkkk geçmiş olsun hepimize inşallah birgün gecicek hepimiz yavrularımızı kucagımıza alıcaz inşallah o teselere ignelere macunlara çaylara gerek kalmaz normal yoldan olur öpüyom hepinizi takmayın sıkmayın canınızı

Son düzenleme:
Bu sayfada kimse insan yerine koyup 2 kelime bişey yazmıyor onucta ben bu sayfadaysam benimde sıkıntım sizinle aynıdır 2 kelime bişey yazsanız bişey olmazdı insan bazen hem cinsinden bi teselli ufakta olsa bişey bekliyo tecrübem yok biseyler öğrenmek istedim ama yanlış yapmışım demekki..!!

pardonn sorun neydi ben yeni gördüm yazını aşk olsun bu saate kimi bulcan ama ben varım sor bakım bildiğim bişeyse yardım ederim

canım öncelikle azo teşhisi konduysa size aşılama değil tüp bebek yapılacaktır. aşılama için sperm testinde en az 5 milyon sperm görülmesi gerekir diye biliyorum. ayrıca şuan 2014 aralık ayındayız yani 2016 ya çok var. geçmiş sayfaları okuyarak bir çok şey öğrenebilirsin. son 3 yılı okumaya başlamalısın bütün tecrübelerimiz hatalarımız yanlış tedavilerimiz geçmişde bol bol yazıyor maalesef . ama 2 -3 ay sonra tese olacaksanız öncelikle azospermi sebebini sperm test sonucu ve hormonlarını yazarsan bizlerde sana fikir verebiliriz.

Merhaba azosperm varsa aşılama olmaz tüp bebek yapılacak galiba eğer tesede sperm çıkarsa.
Normal yoldan çocuğunuzun olup olmaması azosperm sebebinize bağlı,hipogonadizm yada tıkanıklık gibi bir sorunsa normal yoldan tedavisini olduktan sonra çocuk sahibi olabilirsiniz?Azosperm sebebiniz bellimi?

ya bende şimdi bişey anlamadım mikro tese olacak ona aşılama nasıl yapılcak oluyomu öle

aynı anda yazmışız canım:)

aynı anda yazmışız canım:)

evet canım ya :) hatta aynı şeyler hemen hemen
ya bende şimdi bişey anlamadım mikro tese olacak ona aşılama nasıl yapılcak oluyomu öle
sanmıyorum canım ya arkadaş yanlış yazdı yada o doktorun aklına şaşarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…