Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimin rahatsızlığı 100 sene önce görülmüş tup bebek raporu verdiler ama yaşım 21 olduğu icin devlet karşılamıyor capada aşılama için 2016 ocak ayına gün
verdiler ve doktor mikroteseyle %50 %60 buluruz sperm dedi çarşamba günü randevumuza var ameliyat için gün vericekler galiba bizde dedik ki sonuçta çapa yada özel 1 sene beklemeye gerek yok yine aynı parayi vericez o zamanda güzel bi doktor bulmak lazım

pardonn sorun neydi ben yeni gördüm yazını aşk olsun bu saate kimi bulcan ama ben varım sor bakım bildiğim bişeyse yardım ederim
Allah razı olsun 2 gündür cevap bekliyorum bi hevesle bakiyodum sayfaya esimde inmemiş testis var ama çok değişik bi durum doktorlar da şaşırmış pek anlamıyorum bi ateş kadıoğlu anlamış Neyin ne olduğunu tup bebek raporu verdiler ama yaşım tutmuyo eşim ameliyat olsun özelde yaptiricaz ama iyi bi doktor olsun istiyorum bide rahim filminde canım çok yandı korkuyorum diğer işlemlerden canım biraz kıymetli

Canimm hayirlisi olsun ne diyim insallah bi dahaki kontrolde cikar. Lokosit cokmu yuksektide antibiyotik verdi canim. Bizim de cok yuksekte.. spermatit kac cikti..hormon testi yaptirdiniz mi

Canım lökosit 828.000 çıktı sparmatit % 21 düştü.Hormonlar aynı fsh ve lh sıfırlarda.

İnşallah canım Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin o minik bebekler gelsin artık hayırlısıyla

İnmemiş testist bizde de var
sağlık açısından bir an önce indirilmesi lazım
eşim şimdiye kadar hiç ameliyat olmamış
sadece 2 kez tese oldu ama olgun yoktu
sperm den önce eşinin sağlığı önemli
sana murat başar ı öneririm biz ona gidecegiz haftaya
testist lerin durumuna göre indirilme ameliyatı ile tese aynı anda planla bilir dedi
inmemiş testist de ileride ALLAH korusun kansere yol açabiliyo
tese olsanız şimdi çıkmayabilir

Eşim geçen sene oldu en son ameliyatını benim eşimin testislerinin yerini kimse bulamamış ateş bey bulmuş oda en fazla kasiklarina kadar inmiş daha inmiyomus bagirsaklarinin oralardaymis ona da demişler bu ameliyatı olmazsan ilerde kanser olma riskin var şimdide içerde sıcak duruyomus testisler o yüzden spermler eriyomus canlı kalmiyomus şimdi mikrotese olcak bence de önce sağlık Allah kısmet ederse olur bebegimiz olmazsa da eşim yanımda olsun yeter herşey kısmet.

eşinin rahatsılığı neymişki 100 sene önce görülmüş,
%50 60 dediklerine bakma sen,malesef inmemiş testtiste durum biraz daha zor,testisleri hala kasıktamı yoksa daha önce indirime ameliyatı olmuşmu eşin.
Tülay arkadaşımızın dediği Memorial hastansindeki Murat başar ve Liv Hospital hastanesindeki Emre bakırcıoğlu bu konuda en iyi doktorlardan onlardan birine gidin,tese olacaksanızda bu işin ehli doktorlarda olun.

Çapa da eşimin doktoru o cok hastaneye gitmiş ama bi
ateş kadıoğlu bulmuş oda çok büyük bi doktor eşimin
annesi ve babası akraba 3 kardeşler hepsinde sıkıntı var
ama benim eşimin testisleri kasiklarinda değilmiş daha
yukardaymis mandal takmışlar içerden en fazla
kasiklara kadar inmiş eşim gidince bütün öğrenciler
toplanıyor başına doktorlar tam net anlatmıyor onların
söyledikleri ve anlattıklarıyla bu kadar biliyorum sadece mikrotese yapilcak çapa da gün vericekler ben tup bebek için ozele gitmeyi düşünüyorum kismetse.

anladım Allah yardımcınız olsun,benim eşimdede inmemiş testis sorunu var 6 yaşındayken ameliyat olmuş birini almışlar diğerinide tam torbaya indirememişler,kordon kısalığı var diye,bizde 2008de mikrotese olduk ama sperm bulunamadı malesef.
Sizdede şimdi önemli olan sperm bulunabilmesi,Allah nasib ederde sperm bulunursa Memorial tüp bebek merkezi tüp bebek konusunda iyidir,orayı araştırabilirsin

Anladım canım Hayırlısı olsun
ama dedigimiz gibi teseyi ehil ellerde yaptırın sonra pişman olmayın

Sağolun çarşamba günü bi gidip ameliyat günü alsak gerisi gelir inşallah eşime hormon testi yaptilar doktor ona bakarak buluruz dedi olmasa herşeyi yüzünü lap diye soyluyo devlettekiler zaten insallah iyi şeyler olur

Hormon sonuçlarınız nasıl?inşallah herşey istediğiniz gibi olur,Rabbim için olmayacak yok,OL DER OLUR

Kizlar kaan aydos mikro teseyi nerede yapiyor.ozel hastanede mi yoksa uni hastanesinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…