İnşallah bol bol sperm bulunur,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin,aklına takılan birşey olursa burda sor yardımcı olmaya çalışırız,sonuçlarındanda haberdar etBana herşeyin normal dediler eşimin sonuçlarına baktı doktor ama bişey demedi tahlil sonuçları evde değil doktor da o yüzden bişey diyemiyorum.
Sağolun bide bişey sorcam devlette yapılan yumurta toplama işleminde bayiltmiyolar mi bide en son aşılama yapılırken uyusturuyolar mi ben rahim filmi çektirdim çok kötüydü öldüm resmen acidan bacaklarim kasildi ve bembeyaz oldum çıktım herkes başıma toplandı sana ne oldu diye şimdi korkuyorumİnşallah bol bol sperm bulunur,Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin,aklına takılan birşey olursa burda sor yardımcı olmaya çalışırız,sonuçlarındanda haberdar et
tüp bebek aşamalarını hiç bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlar görünce yazarlar sana.Sağolun bide bişey sorcam devlette yapılan yumurta toplama işleminde bayiltmiyolar mi bide en son aşılama yapılırken uyusturuyolar mi ben rahim filmi çektirdim çok kötüydü öldüm resmen acidan bacaklarim kasildi ve bembeyaz oldum çıktım herkes başıma toplandı sana ne oldu diye şimdi korkuyorum
Sağolun teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.tüp bebek aşamalarını hiç bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlar görünce yazarlar sana.
Cnm ben ozelde denedim transferde bile anestezi istedim.vajinusmusum var.eger sana da yok anestezi vermiyoruz derlerse vajinusmusum var de.ama bildigim kadariyla toplama islemi anestezili yapiliyor.Sağolun bide bişey sorcam devlette yapılan yumurta toplama işleminde bayiltmiyolar mi bide en son aşılama yapılırken uyusturuyolar mi ben rahim filmi çektirdim çok kötüydü öldüm resmen acidan bacaklarim kasildi ve bembeyaz oldum çıktım herkes başıma toplandı sana ne oldu diye şimdi korkuyorum
Bende korkuyorum rahim filmi acımaz dediler ölüyorum masadan kalkamicam sandim sonuç güzeldi ama hayatımda öyle bi acı çekmedim peki sizin tuttu mu?Cnm ben ozelde denedim transferde bile anestezi istedim.vajinusmusum var.eger sana da yok anestezi vermiyoruz derlerse vajinusmusum var de.ama bildigim kadariyla toplama islemi anestezili yapiliyor.
Bende korkuyorum rahim filmi acımaz dediler ölüyorum masadan kalkamicam sandim sonuç güzeldi ama hayatımda öyle bi acı çekmedim peki sizin tuttu mu?
Yoo esimde sıkıntı dedim ama benimde tahlillerime bakmak istediler yapılması gerekli değilmiş aslında öyle duydum hormon testi ve rahim filmi istedi ve 2016 ocak ayına transfer dediler 2015 aralık ayında gel tahlillerini tekrar yapalım dediler başka bişey demediler. Hayırlısı olsun insallah nasip eder Rabbim ben hemen olcak saniyodum ama hiç bişey yapmadık sadece tahliller için kaç ay ugrastimMaalesef carsamba gunu aldim 2. Negatifi hayirlisi buymus...rapor icin mi cektirdin rahim filmini
Yoo esimde sıkıntı dedim ama benimde tahlillerime bakmak istediler yapılması gerekli değilmiş aslında öyle duydum hormon testi ve rahim filmi istedi ve 2016 ocak ayına transfer dediler 2015 aralık ayında gel tahlillerini tekrar yapalım dediler başka bişey demediler. Hayırlısı olsun insallah nasip eder Rabbim ben hemen olcak saniyodum ama hiç bişey yapmadık sadece tahliller için kaç ay ugrastim
Bizimki mart ayı gibi olmuştu. Ve özel bir hastanede yapmıştı. Hatta ismi ankara güven has. olmuştu. Şimdi nasıldır bilmiyorumKizlar kaan aydos mikro teseyi nerede yapiyor.ozel hastanede mi yoksa uni hastanesinde mi
Bizimki mart ayı gibi olmuştu. Ve özel bir hastanede yapmıştı. Hatta ismi ankara güven has. olmuştu. Şimdi nasıldır bilmiyorum
Arkadasim hyrli aksamlr kaan hoca mikro teseyi o gun anlastigi hastanrlerden hangisi uygunsa orda yapiyor bizimkinide 2013 temmuzda ankara guven hast.yapmisti evet orasi ozel sigortaliya bikac bolum haric bakmiyor biz 2500 tl verdik 300 tlde sperm dondurma icin ucret odemistik hastaneyeGuven hastanesi sigortaliya bakmiyor die biliorum.yanlissa duzelt lutfen ne kadara mal oldu kac gun kaldiniz hastanede
Ayrica sabh operasyon oldu 8.30da her sey bitti ogleden sonra da cikmistik yatis yok ayni gun kalkabiliyorsunz sadece arac kullanamisti esim o gunGuven hastanesi sigortaliya bakmiyor die biliorum.yanlissa duzelt lutfen ne kadara mal oldu kac gun kaldiniz hastanede
Arkadasim hyrli aksamlr kaan hoca mikro teseyi o gun anlastigi hastanrlerden hangisi uygunsa orda yapiyor bizimkinide 2013 temmuzda ankara guven hast.yapmisti evet orasi ozel sigortaliya bikac bolum haric bakmiyor biz 2500 tl verdik 300 tlde sperm dondurma icin ucret odemistik hastaneye
Amin arkadasim malesef ozel olunca her sey daha pahalı oluyor Alhh kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insAlhhNie bu kadar masrafli bu isler yaa allah herkese maddi manevi dayanma gücü versin
Yok sıra varmış onu bekliyoruz bize 2016 ya randevu verdilerYas icin mi 2016yi bekliyorsun yoksa esinin tedavisi icin mi burada konusuldu mu bilmiyorum eskileri pek okuyamadim
Evet öyle sigortalıya bakmıyor. Bugün aradık teyit ettirdik malesef. 1500 doktora ödedik. 1000 de hastaneye ödedik diye hatırlıyorum. Ama hastaneye ödediğimizi yanlış hatırlıyor olabilirim. Sabah saatlerinde girdi ameliyata. Bir saat bile sürmemişti. Ameliyattan sonra hastanede dinlendiriyorlar.kendini iyi hissedip yürüyecek duruma gelince çıkartıyorlar. Biz doktoru beklemiştik o gün benden haber gelinceye kadar yatın demişti. Akşam üzeri saat beş gibide çıkmıştık hastaneden.Guven hastanesi sigortaliya bakmiyor die biliorum.yanlissa duzelt lutfen ne kadara mal oldu kac gun kaldiniz hastanede
Cnim Allh hepimize saglikli hyrli evlatlar nasip etsin evet bizde bulundu cnim cok sukur ikinci tedavimde hamile kaldim Alh nasip ederse 2 haftalik bi surem kaldii rabbim kimseyi bu yolda koymasin hem maddi hem manevi zor surecler insAlh esinde bol bol sperm bulunsun gecmisteki tedavini unuttrsun hyrli saglikli evlatlrmz olsun hepimizn...Amin insallah...ben donasyon denedim mart ayinda 15 bine mal oldu gecen ayda ondan kalan dondurulmuslarla denedim 6 binde ole gitti...pisman miyim deilim.o bi umut oldu bana ama maddi manevi cok yiprandim.esimin tedavi sürecinde toparlaniriz insallah.cvplariniz icin tsk kizlar.sizde bulundu mu tesede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?