Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm Rabbim dogru doktorla karsilastirsin.. cok zor seyler yasiyoruz. Hormonlar normalse doktorlar cok tedavi onermiyo aslinda en guzeli sizde cikis olmasi canimm. Bizde 1tane bile cikmiyor. Rabbim ol deyince olmiycak sey yok sperm oluncada Allahin dedigi olur sperm cikmayincada. Bence siz sperm dna hasar testi yaptirin. Belki hasarli diye tutmuyo tup bebek.. evet bnde esimde kisti duyunca uzuldum 5mm birde ama anladimki ilacla yok olabiliyor.. aslinda herkes bir sebep ariyor durumuna.. sepeblere degil Allaha siginmak en iyisi.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsunnn..

merhaba inhibin b sonucunuza göre testislerin durumu bizlere göre iyi gibi,inşallh tedaviniz sonucunuzda Rabbim evladınıza kavuşmanızı nasib eder
Amin canim inşallah bu mübarek CUMA gecesi hürmetine RABBiM bizimle bu yolda savaş veren tum arkadaslra HAYIRLI evlatlatlar nasip etsin ...

yazdıkların gerçekten objektif.sonuna kadar doğruları yazdığını hep okudum
sence yokmu körü körüne bağlı olan.yokmu gerçekleri örten canım.
yeni gelen birine daha sonuç almamışken direk c.peruya gidin obir numara demenin mantığı yok.
burda daha başarısını ve kendisini görmeyen bir doktor dahi öneriliyor.önermen için gidip bir öngörüşme alman gerekmiyormu.ben hiç kulaktan dolma değil birebir yaşadığımı olumlu olumsuz herşeyi anlattım.
ben akılsızlıkla suçlamıyyorum.ecet körü körüne bağlılığı kast ediyorum.
tülayın durumunu yazdığın için söylüyorum.sence bu körü körüne bağlılık değilmi canım.2yıl tedavi olduğu en son doktora kızmıyor ona çok gğvendim o bile diğerleri gibi yaptı diyemiyor.sence bu nedir.
ben sizin gibi maddi durumu iyi olanlar için değil benim gibi her doktor kontrolüne giderken titreyenler için yazıyorum.
birde bu tedavilerinize istanbulda oturmasaydınız gözüyle baksaydınız.yada herkesin vakıfla dernekle hayır işleriyle alakalı olmadığını düşünseniz.evet siz hayır içine gittiği için inandınız.bense bunu asla etik bulmuyorum.ve bana siz sadaka vermiyorsunuz cimri davranırsanız olmaz.allah cömertir cömertleri söyleyip psikolojimi yıkamazsın.ben elhamdüllülah inançlıyım namazımda niyazımdatım.ama böyle insanların yüzünden dinimden soğudum resmen.benim dinimde sömürü yok.
sen akıllı bir insansın.ve senin 2 yıl tedavin boyunca yerinde saydığında eminim gerçekleri yazarsın.
çünkü senin gerçekten amacının tedavi olmak olduğunu biliyorum canım.sen bana ilk özelden yazdığında sana asla gitme demedim.belki şifan ondadır ama çokta umut bağlama dedim.yani burda dendiği gibi ben c.perunun hastalarında sperm çıkmadığında oh be diyenerden değilim.kimse akılsız değil körü körüne bağlı değil derken müridi değiliz derken sahte üyelik alıp bunu yapmaya çalışana anlam vermiyorum.sen böyle değilsin ama bunu yapan var.güya burya benim yüzümden olumsuz yorum yapamıyormuşlar.ben onların başına kalkıyormuşum.valla benim başıma herşey kalkıldığı halde kalksınlar hakikat bu deyip yazdım.madem benim başıma kalkacağımı düşünüyorsun o zaman sahte hesap açarken düşünmedinmi bunu duysa başıma kalkar diye.biz herşeyi görüyoruz diyenlere herşeyi görmediklerini yazıyorum..
o altı çizili kelimene asla katılmıyorum.sen değilsi gerçekleri görmeyen ama gerçeği görüpte gizleyenler var.
körü körüne inanan var.bu arkadaşlar bunca ay yıl gidip ne hikmettir tek bir olumsuzlukla karşılaşmamışlar.hiç olumsuz bir şey yaşamamışlar.ben onları bu şanslarından dolayı tebrik ediyorum.yanıldığımı düşünüyorsan canım face deki gruplarına katılmanı öneririm.hiçbir olumsuzluk yok.

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.ağzına yüreğine klavyene sağlık.

Bundan sonra buraya tedavimiz ile ilgili iyi veya kötü bir şey yazmayacağım
Maşallah herkesin dilinde dolaşıyorum
Bu dr Yanlış yapmış olabilir ki
En başta hoca bizler için doğal çıkış için uğraştı
Baktık ki olmadı.vakit kaybetmeden tese olalım bari dedik
Bir dr a iyi gelen başka bir dr a iyi gelmez
Eşim burda bi kaç dr a daha gitti
Testistlerin indirilmesi fayda etmez diyor
Ve haliyle sperm de çıkmaz diyorlar
Hiç kimseye kızmaya hakkım yok
Hepimizin yanlışları hataları var.
Ben çocuk için sonuna kadar mücadelemi vereceğim
Eğer ki olmazsa Rabbim in takdiri ilahi

bağış hakkındaki yazın herkes evet dedikten sonraydı.yoksa böyle birşey yokmuş gibi devam edecektiniz allah rızası için demeye.

Benimde kafam cok karisik kizlar,varikosel ameliyatı olduk daha kontrole gitmedik ama doktor direk tese önerdi, ilac onermedi degerler normal diye,kime gitsek bilemedim. ..

Tulaycim rabbim bu mübarek günun hurmetine inşallah güzel haberler ile donmeni nasip etsiinn.
Rabbim verdiğiniz ttüm cabalarin sonucunu evlat ile mukafatlandirsiiin.
Kimseyi ama kimseyi helede buradaki tüm emek veren arkadaslarimin kucaklarini hayirlu saglikli evlatlar ile yuvalarini karinlarini cifter çifter doldursun

senin fikrin ne biliyormusun.hiç...
ben doktorumu karalıyorum sense beni.
ne kadar yazık.oysa beklerdim ki bana kanıtlarla gel laflarla değil.
gel de ben bu doktora tedavi oldum tedavimin şu ayındayım bizde şu kadar ayda sperm çıktı.
ama yok doktor hatalarınızı bile bana mal ediyorsunuz.ben doktoru eleştiriyorum sense beni.
neden acaba.seni ben tedavi etmiyorum senin hesabın benle değil.
ben hesabımı doktorumla görüyorum senin gibi farklı yüz bile kullanmaya gerek duymuyorum.
allah insanın boğazını düğüm düğüm yaratmış birazını yutup birazını söylemek için önermişsin.
bunu bana önerdiğinden eminmisin.bunları bu kadar bilirken erva furkan olarak hiç dikkate almamışsın.
benim çevremdekiler seninkilerden daha şanslı biliyormusun.
ben dobrayım haksızlık karşısında genelde ilk tepkiyi veririm,sense içinde tutup ikinci yüzünü ortaya koyup saman altındann su yürütüyorsun.buna bir nevi yalanda diyebiliriz.sence hangimizin çevresi daha şanslı bir düşün.

[QTeze ="mervesm, post: 38401740, member: 634433"]Benimde kafam cok karisik kizlar,varikosel ameliyatı olduk daha kontrole gitmedik ama doktor direk tese önerdi, ilac onermedi degerler normal diye,kime gitsek bilemedim. ..[/QUOTE]
Tese için bekleyin canim kardesimin esi varikoselden ameliyat oldu 4 ayda kardeşim hamile kaldi .
Buradaameliyat sonrasi ilk kontroldeki teste cikis olan arkadasimizda var.
İnşallah dizinde öyle olur canim rabbim çok bekletmesin.

Kızlar bana yardımcı olursanız bir soru soracağım benim eşim de bazen hiç sperm çıkmıyor bazen 100 bin-115 bin çıkıyor tüp bebeğe başladık yarın yumurta toplama var eşime de önce pesa çıkmaz ise tese yapılacak arada sperm çıkışı olduğu için tese de falan sperm çıkmama ihtimali var mıdır?

Bence tese de sperm çıkar
Çünkü doğal çıkışınız mevcut sizde
Süpermenleriniz içerde nazlanıyorlar herhalde
Bu arada üroloji dr unuz kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…