Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm alabiliyosunuz doğru sperm örneği vermek için diğer şartları biliyosunuzdur zaten.aynen bizimde aklımıza gelmiyo du ama akılda olan değil nasipte olan geliyomuş başa biz onu anladık

evet cnm alabiliyosunuz doğru sperm örneği vermek için diğer şartları biliyosunuzdur zaten.aynen bizimde aklımıza gelmiyo du ama akılda olan değil nasipte olan geliyomuş başa biz onu anladık
Aynen canim sonumuz cok iyi olur insallah... sperm tahlilini verdik 20 gun once ama doktor tekrar verin dedi bazen gorulmeyebiliyo ilkinde. O yuzden yeni tahlille gideriz. .. emre beyle kim once gorusurse buraya yazıp birbirimizi bilgilendirelim...

amin cnm inşallah.bize de ilkte görülmeyebilir dediler ve 2 kez daha verdi sonuç yine aynıydı siz yarın mı verceksiniz sperm testini,inşallah çıkar.beni de bilgilendirirsen çok sevinirim,Allah gönlünüze göre versin...

Evet arkadaşlar Emre beye önce kim giderse gelişmeleri paylaşalım

Evet yarin sperm testini yaptirip haftayada emreye gideriz bakalim rabbim bu sayfadakilerin gonullerini ferahlatsin... en kisa ve hayirli zamanda saglikli bebisler nasip etsin herkese...

Evet yarin sperm testini yaptirip haftayada emreye gideriz bakalim rabbim bu sayfadakilerin gonullerini ferahlatsin... en kisa ve hayirli zamanda saglikli bebisler nasip etsin herkese...
Siz hangi şehirdesiniz? Biz Ankara'dan gelicez. Siz bizden önce görüşeceksiniz. Emre bey herkesin yüzünü güldürür inşallah

"busra_1990, post: 38717094, member: 642339"]biz çanakkale deyiz.önümüzdeki pazartesi ordayız nasipse.inşallah cnm...[/QUOTE]
Anladım canım sen Çanakkale'desin eylül de gel nerede merak ettim canım

Siz hangi şehirdesiniz? Biz Ankara'dan gelicez. Siz bizden önce görüşeceksiniz. Emre bey herkesin yüzünü güldürür inşallah
Istanbuldayiz biz insallahh zaten bu sayfada onlarca duaya amin diyoruz... birbirimizi gormuyoruz duymuyoruz ama yapilan dualara hepimiz amin insallah diyoruz... hangimizin kalbi temizse Rabbim o guzel kulun hurmetine dualarimizi kabul etsin. Ben daha bu sorunumu cevremde ve ailemde kimseyle paylasmamistim icimde bir yuk kalbimi bunaltiyordu sizler sayesinde cok daha iyiyim. Iyiki varsiniz...

Ikinizde azicik uzaktasiniz... olsun ama... kimbilir belki orda karsilasiriz kizlar kader ortagiyiz sonucta :)

[QUOTE="eylul de gel;: 37393, member: 65022uldayiz biz insallah bu sayfada onlarca duaya amin diyoruz... birbirimizi gormuyoruz duymuyoruz ama yapilan dualara hepimiz amin insallah diyoruz... hangimizin kalbi temizse Rabbim o guzel kulun hurmetine dualarimizi kabul etsin. Ben daha bu sorunumu cevremde ve ailemde kimseyle paylasmamistim icimde bir yuk kalbimi bunaltiyordu sizler sayesinde cok daha iyiyim. Iyiki varsiniz...[/QUOTE]
Evet canım anlatmak cok zor, anlatsanız da anlamiyor ki kimse, yasamayan bilemez. Kalbi temiz kullarinin dualarini kabul eder Rabbim insallah bizim dualarımızı da kabul etsin Allah'ım

Cantan3mpost: 38715803, member: 482919"]Rabbim bu yolda evlat evlat diye göz yaşı döken,çaba sarf eden,tüm gönül den isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. ..dualarımdasınız[/QUOTE]
Allah razi olsun canim hepimiz dua edelim birbirimize

Turkce ogretmenin den matematik ozel dersi almak ne kadar mantikliysa uroloji rahatsizligi icin dahiliye doktoruda o kadar mantikli, insanlarin abartilarina bakip doktor secmeyin dusunun ve sorgulayin aylar sonra umarim hastalar ah vah etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…