Biz cok uzun yillardir biliyoruz bu durumu fakat 2 senedir tam olarak biseyler yapmaya basladik. Esim azospermi hemde certoli cell only sendromu. Yani hucre bile yok. Bunu 10 yil once ogrenmistik. 7-8 yil hicbisey yapmadik. 2 sene once 2. Kez microtese oldu esim. Hic tedavi uygulamadi doktor oncedinde. Sonuc husran. Sinra Kaan hocayi bulduk. Ignelere basladik. 3 ay sonraki ilk fish testinde cok az da olsa haploid hucreler bulundu. Yani oncul sperm hucreleri. O gun bugundur 1.5 yildir igne ilac kurler devam ediyoruz. 2 hafta sonra tekrar microtese olacak esim. Artik bakalim hakkimizda hayirlisi.
Sizin sorun ne?
2 sufır kullabıyor eşim cellatin perü doktorumuzNasil ne zamandir kullaniyosunuz yan etkisi falan oldumuu kac ay kullancaksiniz doktorunuz kimm kusura bakma cok sordum
Insallah tez zamanda guzel sonuclar alirsiniz.Anladim canimm insallah güzel sonuclar alirsiniiz rabbim kimsenin. Kucagini bos birakmasiinn uzun zaman olmus sizee
Bizde 3-4 ay önce örendik esim azosperm hic sperm yok 1ay önce mikro tese oldu esim olgunlasmamis hücre görüldüü ardindan bu hücre laboratuvarda lim15 diye biseye bakildi hani olgunlasabilirmi yada sperm üretimi varmi diye bosu bosuna ilac kullanmayin dedi doktor cok sükür olgunlasabilme ihtimalu varmis smfide ignelere gecicez 1ay sora tahlilleri telrarlicaz insallah
canım sizin fsh değeriniz kaçtı iğneleri olunca kaç oldu.Bizde yurtdisinda yasiyoruz cnm. Ingilteredeyiz. Burada alamadik ilaclari. Receteyle satildigi icin eczane vermiyor. Buradaki doktorda yazmadi. Hatta igneyi kalcadan vurmayi bile yapmadiklari icin pregnyl den choriomona gectik. Bir kac ay pregnyli karnindan yapti esim ama hemen hormon degerleri dustu. Kaan beye gittik o da ilaci degistirdi.
Biz cok uzun yillardir biliyoruz bu durumu fakat 2 senedir tam olarak biseyler yapmaya basladik. Esim azospermi hemde certoli cell only sendromu. Yani hucre bile yok. Bunu 10 yil once ogrenmistik. 7-8 yil hicbisey yapmadik. 2 sene once 2. Kez microtese oldu esim. Hic tedavi uygulamadi doktor oncedinde. Sonuc husran. Sinra Kaan hocayi bulduk. Ignelere basladik. 3 ay sonraki ilk fish testinde cok az da olsa haploid hucreler bulundu. Yani oncul sperm hucreleri. O gun bugundur 1.5 yildir igne ilac kurler devam ediyoruz. 2 hafta sonra tekrar microtese olacak esim. Artik bakalim hakkimizda hayirlisi.
Sizin sorun ne?
Hic hatirlamiyorum cnm ama ignelerden sonra fsh ve testosteron aralik icindeki normal degerlerine ulasti.canım sizin fsh değeriniz kaçtı iğneleri olunca kaç oldu.
Ben cok umutluyum bu sefer zaten bu kez de olmazsa herseyi birakacagiz.Slm canim yazini okudumda herseyimiz okadar cok benziyoki bizde yurtdisindayiz 11 sene oldu evleneli 2 basarisiz ameliyat oncesi hic tedavi gormedi 1 ay oldu kaan hocada igneye basladi esim hayirlisi artik
Aynen canim:)Ben cok umutluyum bu sefer zaten bu kez de olmazsa herseyi birakacagiz.
Tesayi kaan hocami yapcak. Kür ne kullaniyosunuz?Ben cok umutluyum bu sefer zaten bu kez de olmazsa herseyi birakacagiz.
sinem3509 mrb cnm,aramıza hoşgeldin,öncelikle geçmiş olsun,gözünaydın eşinde sperm bulunmuş.değerlerin bence iyi gibi duruyo.benm eşimde azospermi.doktorumuz emre bakırcıoğlu.benm eşime de gelecek aylarda Allah nasip ederse microtese yapılacak.sizin doktorunuz kim cnm,bi de azospermi nedeniniz neydi?benm eşimin sadece fsh değeri 11.72,diğer sonuçları normal.
Gözün aysin canim ne mutlu sana ilk tesada sperm bulunmus esin tedavi gördumu hic ameliyat oncesi hangi doktorda tesa oldu esin ?
Hadi hayirlisi bakalim tup bebegi nezaman denicen.kacti esinin hormon degerleri aklindami ?Ecemcicek teşekkür ederim canım eşimin testosteron hormonu biraz düşüktü aslında çok büyük sorun değil dedi doktor ama ameliyatta şansımız yüksek olsun diye 3 ay boyunca pregnyl 1500 iu kullandı gün aşırı. Prof. Barış Bey verdi hem iğneyi hem de tese kararımızı.
canım ilk değerler - tedavi sonrasıHadi hayirlisi bakalim tup bebegi nezaman denicen.kacti esinin hormon degerleri aklindami ?
Kaan hoca benimde hazirlanmami tavsiye etti. O kadar uzun sure Ankara'da kalamayacagimuz icin istanbulda bahceci klinigine gidecegiz. Daha onceki teseyi de orada emre bakircioglu yapmisti. Cok memnun kalmistik ama oradan ayrilmis. Simdi tansel beyle gorusuyoruz. Buyuk ihtimalle o yapacak microteseyi.Tesayi kaan hocami yapcak. Kür ne kullaniyosunuz?
Anladim bak bide memorial diye bi hastane var murat basar onuda cok tavsiye eden var 2 hafta sonrami gitcen tr yeKaan hoca benimde hazirlanmami tavsiye etti. O kadar uzun sure Ankara'da kalamayacagimuz icin istanbulda bahceci klinigine gidecegiz. Daha onceki teseyi de orada emre bakircioglu yapmisti. Cok memnun kalmistik ama oradan ayrilmis. Simdi tansel beyle gorusuyoruz. Buyuk ihtimalle o yapacak microteseyi.
Evet canim bende okumustum ankalife ankara diye hatirliyorum yaklasik 14500 euro yaziyordu maliyeti o siteye gir bik bak canimkızlar buraya bi arkadaşımız bi yazı yazmıştı kök hücre ile ilgili okumuştursunuz ben aradım ama o kadar çok sayfa varki bulamadım yazısını.kök hücre çalışmalarının başladığını bi tanıdığına uygulancagını felan hatırlıyomusunuz.bende kaan hocaya o yazıyı email attım bana şöyle cevabı geldi arkadaşlar
Henüz sizin beklediğiniz bir kök hücre tedavisi dünyanın hiç bir yerinde başlamadı. Ülkemizde de olmak üzere dünyada bir çok merkezde deneysel araştırmalar yapılıyor. Eğer bu araştırmalardan sağlıklı bir çocuğun dünyaya geldiği açıklanırsa, o zaman her yerde uygulanmaya başlar. Hepimiz, dünyanın bir yerinden, bu teknikle doğmuş sağlıklı bir çocuk haberi bekliyoruz. Belki doğacak çocuklar sakat olacak ya da hastalıklı. İşte bu nedenle, sağlıklı bir çocuk doğduğunu görmeden, sonuçlarından emin olmadan ve bakanlık da tedavide kullanılmasına izin verdiğini açıklamadan bir umudunuz olmasın. Bir tane doğum örneğini görmeden de bu derece büyük harcamalara girmenizi önermem. Lütfen merkeze sorun, bir tane sağlıklı doğum olmuşmu ve bana da cevaplarını lütfen yazın.
Saygılarımla.
Evet onuda duydum aslinda. 2 hafta sonra gidecegim. Birkac doktorla gorusmeyi planliyorum. Hangisi icinize sinerse. Ama tup bebegi deneyecegimiz icin merkezide onemsiyorum. Allah nasip eder sperm bulunursa ondan sonraki surec te cok onemli. O yuzden kafam biraz karisik.Anladim bak mem
Anladim bak bide memorial diye bi hastane var murat basar onuda cok tavsiye eden var 2 hafta sonrami gitcen tr ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?