Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bu azospermi illetinde vakit cok mu onemli.esim korkuyo geciktiriyo bana yardimci olabilir misiniz?
Yani soyle tedaviler genelde uzun surdugu icin ne kadar once baslanirsa o kadar iyi. Cunku spermin olusup olgunlasmasi yaklasik 3 ay gibi bir zamanda oldugu icin. Herhangi bir tedavinin ise yarayip yaramadigini ogrenmek en az 3 ay suruyor.

Cemremmmmmmmm
Canim opun nasil gecti birsey yazmamissin insallah hersey yolunda gitmistir guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Cemremm
Kuzum bende seni çok merak ettim gerçekten.. İnşallah yolundadır herşey..

Cemrem

Dün yumuşların toplandımı canım sen neler hissediyorsun her şey gönlünce olsun güzel gönüllü arkadaşım

Hayirli cumalar dualarimizin kabul olmasi dilegiyle...

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah dogal çıkış devam eder de yumoşlar bebiş olur i.

Canimmm yumurtalarn dondurulmus cok iyi olmuss.. cok uzuldum ama her seyde bi hayir vardir insallahh daha kaliteli spermler cikar canimm.. Allahh bu mubarek gunun hurmetine hepimizin emeklerinin karsilignda evlat larimiza kavusmamizi nasip etsin

Cnm yaaa hayırlısı olsun inş. Allahtan ümit kesilmez her işin iyi tarafından bakalım inş. Maşallah yumoşların kaliteliymiş sonrası için hayırlara vesile olur inş Rabbim yardımcımız olsun

cemremm hayırlısı olsun canım,üzme kendini yumurtaların dondurulmuş bu çok iyi,bu aşamalara gelebilmek bile büyük nimet,Allahım birdakine yüzünü güldürsün inşallah canım arkadaşım

Canım arkadaşlarımmmmmmmmmmm Hepinizi Kucaklıyorum.....
Cemremmmmmmmm canım duamdaydın.
Öncelikle üzüldüm ama....
En azından yumurtalar hazır gelsin süpermenler inşh :):):)
arkadaşlarım bende 2.denemede döllenme sorunu yaşadım yumurtalar embriyo olmuyor malesef.
peşindeyim ama inşh.

Allahım hepimize kolaylık versin.şifalar versin Sevdiklerimizle sınamasın.AMİN.

Yani soyle tedaviler genelde uzun surdugu icin ne kadar once baslanirsa o kadar iyi. Cunku spermin olusup olgunlasmasi yaklasik 3 ay gibi bir zamanda oldugu icin. Herhangi bir tedavinin ise yarayip yaramadigini ogrenmek en az 3 ay suruyor.
Hmm anladim canim cok saol.ben bu konuda bisi bilmiorum netten arastirsamda tatmin edici bi aciklama yok bole sizlerden akil almak hem dertlesmek iyi geliyo cok tesekkur ederim

Allah cemil cumlenizden gani gani razi olsun. Tulay canim dualarimiza on ayak oldugun icin sagolasin. Allahim ne muradin varsa versin. Allahim buyuk bir gun hepimiz mutlu olucaz insallah. Herseyde vardir bir hayir. Allah dedim otesini biraktim ben. O bizim hakkimizda en hayirlisini bilir ve onu yasatir. Sukurler olsun

Canim hep aklimdaydin merak ediyordum seni. Hastane koşuşturmasından bakamadım. Simdi okudum once cok uzuldum.Ama yumurtalarinin kaliteli oldugunu ogrenince uzuntum azaldi. Cok iyi anliyorum seni iki basarisiz sonuc yasayan biri olarak, o kadar zor ki. Ama vardir bir hayir. Uzulme, sabirli ol canim. Sabir var ya oyle ince bir cizgi ki, sabredip tevekkul edip mutluluga kavusacagiz elbet. Rabbim en sevdigi kullarini sınarmış sonra tükafatını verirmiş. Mutluluk uzak degil, O bizim icin en iyisini bilir ve yasatır

Canım üzüldüm ama en azından senin yumurtaların hazır beklemede artık bir dahakine Allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin ben buna inanıyorum Allah çabalarımızı görsün hayırlısıyla

Canim ne merak edersen sor. Burada herkes birbirine cok yardim ediyor.
Evet ole gercektende saolsun herkes bildikleini yasadiklarini paylasiyo.suanki tek duam sozunden caymasin ve pazartesi gitsin.beni goturmuyo doktora biraz zorlayinca ilk kez bagirdi dayanamam dedi.ben o uzulmesin die netten arastirmasini istemiyorum onun yerine ben bakip bogusuyorum geleyim ben bisiler sorayim doktora dedim.sen ben dururken doktorla testis muhabbeti yapmana katlanamam die bagirdi bisi diemedim kirilmasin die.bakalim bi gitsinde yine soracaklarim olursa sorarim canim cok saol bitanem

hayırlısı olsun ınsallah hakkınızda, hakkımızda ... ege evet cok yogun... bugun yıne oradaydık sulu ultrason cekıldı . adet olunca ara dedıler yıne... bakalım nasıl ılerleyecek surec...

bence hıc ertelemeyın bıran once gıdın beklemek zaman kaybı kırılır uzulur hepımızın esı uzuluyo ama bız destek olacaz ve ustesınden gelıcez ınsallah doktorunuz ıyı alakalı olursa zaten fazla sormana gerek kalmadan doktorun herseyı sen sormadan anlatıyor ıstanbuldaysanız emre bakırcıoglunu tavsıye ederım cnm hakkımızda hayırlısı olsun

Aminnn nezamandan beri kullaniyorsunuz igneyi .bizim 5 hafta persembe gunu sonuclari alcaz bakalim bende cok merak ediyorum

Canim benim ne desem bilemedim zor bi durum Allah sabirlar versin demek daha zaman gelmemis en azindan yum.lar toplanip dondurulmus bosa giden de var insallah bir dahaki sefere canim benim.

Merhaba canim Allahim sizin derdinize de sifalar versin dertler cesit cesit Allah guc kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…