Kizlar bu azospermi illetinde vakit cok mu onemli.esim korkuyo geciktiriyo bana yardimci olabilir misiniz?
Yani soyle tedaviler genelde uzun surdugu icin ne kadar once baslanirsa o kadar iyi. Cunku spermin olusup olgunlasmasi yaklasik 3 ay gibi bir zamanda oldugu icin. Herhangi bir tedavinin ise yarayip yaramadigini ogrenmek en az 3 ay suruyor.Kizlar bu azospermi illetinde vakit cok mu onemli.esim korkuyo geciktiriyo bana yardimci olabilir misiniz?
Cemremmmmmmmm
Canim opun nasil gecti birsey yazmamissin insallah hersey yolunda gitmistir guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Cemremm
Kuzum bende seni çok merak ettim gerçekten.. İnşallah yolundadır herşey..
Cemrem
Dün yumuşların toplandımı canım sen neler hissediyorsun her şey gönlünce olsun güzel gönüllü arkadaşım
Hayirli cumalar dualarimizin kabul olmasi dilegiyle...
Herkese hayirli cumalar kizlar beni merak edip bol dua etmisiniz alalh razi olsun hepinizden...
Evt dun sabah opum oldu 10 tan yumurtam toplandi ve ardindan donmus spermleri cozdurmeye basladilar ve sonuc spermler ileri gidemedi tedavim iptal oldu uzgunum cok uzgunum ama olsun rabbimin takdiri bu .elbet bugunler gecip daha da guzl gunlerim olacak .iptal olan tedavimde tek sevindigim yumurtalarimin kalitesi iyi olup onlarin dondurulmasi oldu..insl rabbim bana daha hayirli ve daha guzel gunler gosterir....
Bu yazını istemeyerek beğendim.
Üzülme demiyeceğim ama bak ne güzel yumoşlar dondurulmuş
Eşinde ileriki zamanlarda kaliteli spermler çıkar ve yine denersiniz
Bunda da vardır bir hayır canım
Peki esinde doğal çıkış olmadı mı şu son aşamada
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah dogal çıkış devam eder de yumoşlar bebiş olur i.
Canimmm yumurtalarn dondurulmus cok iyi olmuss.. cok uzuldum ama her seyde bi hayir vardir insallahh daha kaliteli spermler cikar canimm.. Allahh bu mubarek gunun hurmetine hepimizin emeklerinin karsilignda evlat larimiza kavusmamizi nasip etsin
çok çok geçmiş olsun canım inan ki daha iyi olacak ALLAHIN izn. sadece şu beynimizdeki kötü düşünceleri atmamız yeterlidir daha güzel olacaktır sen kalbine tedavimiz olumlu geçti diye düşünceyi yollarsan oda seni doğru yola gösterir... o beklemeleri çok iyi bilirim canım nasıl neler bekledik bt.yi eşim sonuçları göstermeye gitmedi ben gittim sonuç göstermeye, kontrollere gitmek istemiyordu niye dediğimde kötü olanı aldılar geçti bitti dedi eşim...
Cnm yaaa hayırlısı olsun inş. Allahtan ümit kesilmez her işin iyi tarafından bakalım inş. Maşallah yumoşların kaliteliymiş sonrası için hayırlara vesile olur inş Rabbim yardımcımız olsun
cemremm hayırlısı olsun canım,üzme kendini yumurtaların dondurulmuş bu çok iyi,bu aşamalara gelebilmek bile büyük nimet,Allahım birdakine yüzünü güldürsün inşallah canım arkadaşım
Anladim canim tesekkur ederim saolBizim doktorunuzun bize dedigine göre ertelemeyin demisdi biz hemen baslamisdik bilmiyorum yani doktorumuz ertelemeyin bi an önce tedaviye baslayalim demisdi
Hmm anladim canim cok saol.ben bu konuda bisi bilmiorum netten arastirsamda tatmin edici bi aciklama yok bole sizlerden akil almak hem dertlesmek iyi geliyo cok tesekkur ederimYani soyle tedaviler genelde uzun surdugu icin ne kadar once baslanirsa o kadar iyi. Cunku spermin olusup olgunlasmasi yaklasik 3 ay gibi bir zamanda oldugu icin. Herhangi bir tedavinin ise yarayip yaramadigini ogrenmek en az 3 ay suruyor.
Allah cemil cumlenizden gani gani razi olsun. Tulay canim dualarimiza on ayak oldugun icin sagolasin. Allahim ne muradin varsa versin. Allahim buyuk bir gun hepimiz mutlu olucaz insallah. Herseyde vardir bir hayir. Allah dedim otesini biraktim ben. O bizim hakkimizda en hayirlisini bilir ve onu yasatir. Sukurler olsunSAYDİN78 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH
Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle
Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin
Canim hep aklimdaydin merak ediyordum seni. Hastane koşuşturmasından bakamadım. Simdi okudum once cok uzuldum.Herkese hayirli cumalar kizlar beni merak edip bol dua etmisiniz alalh razi olsun hepinizden...
Evt dun sabah opum oldu 10 tan yumurtam toplandi ve ardindan donmus spermleri cozdurmeye basladilar ve sonuc spermler ileri gidemedi tedavim iptal oldu uzgunum cok uzgunum ama olsun rabbimin takdiri bu .elbet bugunler gecip daha da guzl gunlerim olacak .iptal olan tedavimde tek sevindigim yumurtalarimin kalitesi iyi olup onlarin dondurulmasi oldu..insl rabbim bana daha hayirli ve daha guzel gunler gosterir....
Herkese hayirli cumalar kizlar beni merak edip bol dua etmisiniz alalh razi olsun hepinizden...
Canim ne merak edersen sor. Burada herkes birbirine cok yardim ediyor.Hmm anladim canim cok saol.ben bu konuda bisi bilmiorum netten arastirsamda tatmin edici bi aciklama yok bole sizlerden akil almak hem dertlesmek iyi geliyo cok tesekkur ederim
Evet ole gercektende saolsun herkes bildikleini yasadiklarini paylasiyo.suanki tek duam sozunden caymasin ve pazartesi gitsin.beni goturmuyo doktora biraz zorlayinca ilk kez bagirdi dayanamam dedi.ben o uzulmesin die netten arastirmasini istemiyorum onun yerine ben bakip bogusuyorum geleyim ben bisiler sorayim doktora dedim.sen ben dururken doktorla testis muhabbeti yapmana katlanamam die bagirdi bisi diemedim kirilmasin die.bakalim bi gitsinde yine soracaklarim olursa sorarim canim cok saol bitanemCanim ne merak edersen sor. Burada herkes birbirine cok yardim ediyor.
cnm biz de tepecikteyz bşr bucuk ay sonra genetik çıkacak yolumuzu ona göre çizeceğiz benm de tek umudum tese ben kendimi transfere mayıs sonuna hazırladım işler biraz uzun olcak saırım hayırısı ile olsunda biz 16 saatlik yoldan geliyoruz düşün inş tarnsfer oluruz ege unv yoğunmus duyduğuma göre
iyide sperm olmayinca nasil tüpbebek yapilcak eşin tesa ameliyati oldumu hic
henüz sulu ultrason çekilmedi bizde o işlem ne kadar zaman sonra yapılıyor acabahayırlısı olsun ınsallah hakkınızda, hakkımızda ... ege evet cok yogun... bugun yıne oradaydık sulu ultrason cekıldı . adet olunca ara dedıler yıne... bakalım nasıl ılerleyecek surec...
bence hıc ertelemeyın bıran once gıdın beklemek zaman kaybı kırılır uzulur hepımızın esı uzuluyo ama bız destek olacaz ve ustesınden gelıcez ınsallah doktorunuz ıyı alakalı olursa zaten fazla sormana gerek kalmadan doktorun herseyı sen sormadan anlatıyor ıstanbuldaysanız emre bakırcıoglunu tavsıye ederım cnm hakkımızda hayırlısı olsunEvet ole gercektende saolsun herkes bildikleini yasadiklarini paylasiyo.suanki tek duam sozunden caymasin ve pazartesi gitsin.beni goturmuyo doktora biraz zorlayinca ilk kez bagirdi dayanamam dedi.ben o uzulmesin die netten arastirmasini istemiyorum onun yerine ben bakip bogusuyorum geleyim ben bisiler sorayim doktora dedim.sen ben dururken doktorla testis muhabbeti yapmana katlanamam die bagirdi bisi diemedim kirilmasin die.bakalim bi gitsinde yine soracaklarim olursa sorarim canim cok saol bitanem
Kizlar hormon tahlilleri ni yaptirdik iğne kullaniyorduk esimde hormonlar alt üst olmuş yarinda sperm testi bakalim on da ne var)ne yok Allahim sen yardim et bizlere yüzümüzü güldür Annelik duygusunu bizede tattir bizi bu duygudan mahrum etme...
Hadi canim insallah bulunur ilk denemedetabıkı sperm olmayınca tup bebek yapılmıyor... sadece tup bebek kararı alındı. bundan sonra esıme mıcro tese yapılacak buyuk ıhtımalle... ınsallah sperm bulunursada transfer yapılacak...
Aminnn nezamandan beri kullaniyorsunuz igneyi .bizim 5 hafta persembe gunu sonuclari alcaz bakalim bende cok merak ediyorumKizlar hormon tahlilleri ni yaptirdik iğne kullaniyorduk esimde hormonlar alt üst olmuş yarinda sperm testi bakalim on da ne var)ne yok Allahim sen yardim et bizlere yüzümüzü güldür Annelik duygusunu bizede tattir bizi bu duygudan mahrum etme...
Canim benim ne desem bilemedim zor bi durum Allah sabirlar versin demek daha zaman gelmemis en azindan yum.lar toplanip dondurulmus bosa giden de var insallah bir dahaki sefere canim benim.Herkese. hayirli cumalar kizlar beni merak edip bol dua etmisiniz alalh razi olsun hepinizden...
Merhaba canim Allahim sizin derdinize de sifalar versin dertler cesit cesitCanım arkadaşlarımmmmmmmmmmm Hepinizi Kucaklıyorum.....
Cemremmmmmmmm canım duamdaydın.
Öncelikle üzüldüm ama....
En azından yumurtalar hazır gelsin süpermenler inşh :):):)
arkadaşlarım bende 2.denemede döllenme sorunu yaşadım yumurtalar embriyo olmuyor malesef.peşindeyim ama inşh.
Allahım hepimize kolaylık versin.şifalar versin Sevdiklerimizle sınamasın.AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?