Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemremm
Kuzum bende seni çok merak ettim gerçekten.. İnşallah yolundadır herşey..

Cemrem

Dün yumuşların toplandımı canım sen neler hissediyorsun her şey gönlünce olsun güzel gönüllü arkadaşım

Herkese hayirli cumalar kizlar beni merak edip bol dua etmisiniz alalh razi olsun hepinizden...
Evt dun sabah opum oldu 10 tan yumurtam toplandi ve ardindan donmus spermleri cozdurmeye basladilar ve sonuc spermler ileri gidemedi tedavim iptal oldu uzgunum cok uzgunum ama olsun rabbimin takdiri bu .elbet bugunler gecip daha da guzl gunlerim olacak .iptal olan tedavimde tek sevindigim yumurtalarimin kalitesi iyi olup onlarin dondurulmasi oldu..insl rabbim bana daha hayirli ve daha guzel gunler gosterir....

Hayırlısı cnm benim vardır her şeyde hayır normal çıkış vardı demiştin onları kullanmadılarmı

Kuzum olsunnn yumurtaların kaletileymiş bu süper bişi... Rabbim önce hayırlısını versin.. Bir daha denersiniz sağlık olsun.. Dün akşamdan beri aklımdasın.. 10 tane yumurta az mı yahu maaşallah O sıpalar bidahaki sefere ii olsunlarda inşallah.. Güzel bir hamilelik dönemin olsun kuzummmmmm..

Kuzum balık yağı hapı kullanmışmıydın sen? bende başlamayı düşünüyorum da bu aralar yumoşlar kaliteli olsunlar die..

Bu yazını istemeyerek beğendim.
Üzülme demiyeceğim ama bak ne güzel yumoşlar dondurulmuş
Eşinde ileriki zamanlarda kaliteli spermler çıkar ve yine denersiniz
Bunda da vardır bir hayır canım
Peki esinde doğal çıkış olmadı mı şu son aşamada

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah dogal çıkış devam eder de yumoşlar bebiş olur i.

hayırlısı olsun cnm benım uzulme sen vardır allahın bır bıldıqı dondurulmus yumurtaların var daha bır dahakı sefere ınsallah cok guzel sonuclar alırsın

Canimmm yumurtalarn dondurulmus cok iyi olmuss.. cok uzuldum ama her seyde bi hayir vardir insallahh daha kaliteli spermler cikar canimm.. Allahh bu mubarek gunun hurmetine hepimizin emeklerinin karsilignda evlat larimiza kavusmamizi nasip etsin

çok çok geçmiş olsun canım inan ki daha iyi olacak ALLAHIN izn. sadece şu beynimizdeki kötü düşünceleri atmamız yeterlidir daha güzel olacaktır sen kalbine tedavimiz olumlu geçti diye düşünceyi yollarsan oda seni doğru yola gösterir... o beklemeleri çok iyi bilirim canım nasıl neler bekledik bt.yi eşim sonuçları göstermeye gitmedi ben gittim sonuç göstermeye, kontrollere gitmek istemiyordu niye dediğimde kötü olanı aldılar geçti bitti dedi eşim...

Cnm yaaa hayırlısı olsun inş. Allahtan ümit kesilmez her işin iyi tarafından bakalım inş. Maşallah yumoşların kaliteliymiş sonrası için hayırlara vesile olur inş Rabbim yardımcımız olsun

Daha dun gece aklimdaydin. Insallah hersey yolunda gidiyordur diye gecirdim icimden. Zaten moralni bozmuyorsun anladigim kadariyla. Uzulme sizin durumunuza kadar bile gelemeyenler var. allah yardimcin olsun.

cemremm hayırlısı olsun canım,üzme kendini yumurtaların dondurulmuş bu çok iyi,bu aşamalara gelebilmek bile büyük nimet,Allahım birdakine yüzünü güldürsün inşallah canım arkadaşım

Canim bir de bisey sorucam. Yumurta dondurma islemi yapmiyorlardi bildigim kadariyla. Sen hangi merkezde yaptirdin islemini. Birde dondurma ne kadara maloluyor?

Canim gecmis olsun... insallah bidahaki sefere olur. Herseyiniz var sadece tekrar deneyeceksinz. Allah hepimizin yardimcisi olsun

SAYDİN78 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…