3 aydir kullaniyorduk canim birazdan sperm vercek bu sonuclarla biraz zor gibi inşallah mucize olurAminnn nezamandan beri kullaniyorsunuz igneyi .bizim 5 hafta persembe gunu sonuclari alcaz bakalim bende cok merak ediyorum
Ervae canım duani okudum. Rabbim gönlünün muradını versin. Dualarımızı kabul etsin inşallah
Degiliz tatlimya ankaradayiz.burda ataturk hastanesine gidecem die takti.gercidoktora gitsinde gerisini getirir ins.tesekkur ederim canim bu arada cok saolbence hıc ertelemeyın bıran once gıdın beklemek zaman kaybı kırılır uzulur hepımızın esı uzuluyo ama bız destek olacaz ve ustesınden gelıcez ınsallah doktorunuz ıyı alakalı olursa zaten fazla sormana gerek kalmadan doktorun herseyı sen sormadan anlatıyor ıstanbuldaysanız emre bakırcıoglunu tavsıye ederım cnm hakkımızda hayırlısı olsun
Canim benim ne desem bilemedim zor bi durum Allah sabirlar versin demek daha zaman gelmemis en azindan yum.lar toplanip dondurulmus bosa giden de var insallah bir dahaki sefere canim benim.
Merhaba canim Allahim sizin derdinize de sifalar versin dertler cesit cesitAllah guc kuvvet versin.
Ya kizlar ankarada kaan aydos iyi bi doktor deniliyo sitede arastirdigima gore.netten baktigimda ankara universitesinde gorunuyo yani devlet olarak mi tedavi ediyo.simdiki doktorlar sirf para icin gereksiz birsuru sey uyguluyo kaan aydosa bu yonden guvenebilirmiyim.aile hekimimize sordugumda oda ankara uni.sindeki doktorlar iyi geneli prof demisti bana yardim edebilir mi kaan aydosu taniyanlarbence hıc ertelemeyın bıran once gıdın beklemek zaman kaybı kırılır uzulur hepımızın esı uzuluyo ama bız destek olacaz ve ustesınden gelıcez ınsallah doktorunuz ıyı alakalı olursa zaten fazla sormana gerek kalmadan doktorun herseyı sen sormadan anlatıyor ıstanbuldaysanız emre bakırcıoglunu tavsıye ederım cnm hakkımızda hayırlısı olsun
Benim tanıdığım kadarıyla kesinlikle para göz bir adam değil. Ankara üniversitesinde de yeri var birde özel muayeneside var. Özele giderseniz baya maliyetli. Ama üniversiteye giderseniz bizden hiç bir ücret almamıştı muayene sırasında. Sitesinde özel mesajlaşma bölümü var biz o şekilde ulaşmıştık. Bizi üniversitedeki yerine çağırmıştı oraya gitti eşim. ama üniversitedeki yerine de ne zaman geleceğini saat olarak söylemiyor. micro teseyi o yaptı bize çok memnun kaldık kendi adımızaYa kizlar ankarada kaan aydos iyi bi doktor deniliyo sitede arastirdigima gore.netten baktigimda ankara universitesinde gorunuyo yani devlet olarak mi tedavi ediyo.simdiki doktorlar sirf para icin gereksiz birsuru sey uyguluyo kaan aydosa bu yonden guvenebilirmiyim.aile hekimimize sordugumda oda ankara uni.sindeki doktorlar iyi geneli prof demisti bana yardim edebilir mi kaan aydosu taniyanlar
Canim biz kaan beyin hastasiyiz. 1.5 yildir onun tedavisinu uyguluyoruz. Bu 1.5 yil boyunca sadece 1 kere muayne ucreti odedik. Onun disinda bizden hicbir talebi olmadi. Zaten birkere gittikten sonra sormak istedigin birsey olursa mail atiyorsun. Birkac gun icinde cvp veriyor. Tahlilleri falanda maille istiyor. Ona gore ilaclari degistiriyor ya da dozlarini ayarliyor. Biz yurtdisindayiz. Burada igneleri yapmak icin biraz problem cikarttilar. Mahalle doktorumuzla kontak kurup uyguladigi tedaviyi bile acikladi. Biz cok memnunuz.Ya kizlar ankarada kaan aydos iyi bi doktor deniliyo sitede arastirdigima gore.netten baktigimda ankara universitesinde gorunuyo yani devlet olarak mi tedavi ediyo.simdiki doktorlar sirf para icin gereksiz birsuru sey uyguluyo kaan aydosa bu yonden guvenebilirmiyim.aile hekimimize sordugumda oda ankara uni.sindeki doktorlar iyi geneli prof demisti bana yardim edebilir mi kaan aydosu taniyanlar
Anladim canim cok tesekkur ederim.allah yardimcimiz olsun umarim hepimiz benislerimize kavusuruzCanim biz kaan beyin hastasiyiz. 1.5 yildir onun tedavisinu uyguluyoruz. Bu 1.5 yil boyunca sadece 1 kere muayne ucreti odedik. Onun disinda bizden hicbir talebi olmadi. Zaten birkere gittikten sonra sormak istedigin birsey olursa mail atiyorsun. Birkac gun icinde cvp veriyor. Tahlilleri falanda maille istiyor. Ona gore ilaclari degistiriyor ya da dozlarini ayarliyor. Biz yurtdisindayiz. Burada igneleri yapmak icin biraz problem cikarttilar. Mahalle doktorumuzla kontak kurup uyguladigi tedaviyi bile acikladi. Biz cok memnunuz.
Anladim canim sitesinden baktim ama bi turlu soru sormak icin uye olamadim yarin tekrar denicem.ben esimin umudu kirilmadan yardim edecek,para egosu olmayan bi doktor ariyodum.teseden sonra basari elde ettinizmi siz tese sonraki asamalar ne tatlim ben bilmiyorum hic eger anlatirsan sevinirimBenim tanıdığım kadarıyla kesinlikle para göz bir adam değil. Ankara üniversitesinde de yeri var birde özel muayeneside var. Özele giderseniz baya maliyetli. Ama üniversiteye giderseniz bizden hiç bir ücret almamıştı muayene sırasında. Sitesinde özel mesajlaşma bölümü var biz o şekilde ulaşmıştık. Bizi üniversitedeki yerine çağırmıştı oraya gitti eşim. ama üniversitedeki yerine de ne zaman geleceğini saat olarak söylemiyor. micro teseyi o yaptı bize çok memnun kaldık kendi adımıza
Her insanın yaşadığı tecrübeler farklı tabiki ama biz hiç olumsuz bir şey yaşamadık. Canım bizim durum burdaki arkadaşlardan farklı biraz. Eşimi elle muayene edince anladı hemen sorunu. Eşimin meni kanalları doğuştan gelişmemiş. Bu yüzden doğal yoldan çıkış olmuyor. Hemen genetik testler istedi. Bu testleride o hastanede yaptırdık. Ayrıca testlerede para vermedik. Testler tamamlanınca çok şükür genetik sıkıntılarda çıkmadı. Ameliyat tarihini belirledik. Güven hastanesinde tese oldu eşim.1500 doktora 1500 hastaneye ödedik. Çok şükür spermde bulundu ve dondurttuk. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ondan önce ve sonrasında ilaç tedavisi olmadı hiç.Anladim canim sitesinden baktim ama bi turlu soru sormak icin uye olamadim yarin tekrar denicem.ben esimin umudu kirilmadan yardim edecek,para egosu olmayan bi doktor ariyodum.teseden sonra basari elde ettinizmi siz tese sonraki asamalar ne tatlim ben bilmiyorum hic eger anlatirsan sevinirim
Canım arkadaşlarımmmmmmmmmmm Hepinizi Kucaklıyorum.....
Cemremmmmmmmm canım duamdaydın.
Öncelikle üzüldüm ama....
En azından yumurtalar hazır gelsin süpermenler inşh :):):)
arkadaşlarım bende 2.denemede döllenme sorunu yaşadım yumurtalar embriyo olmuyor malesef.
peşindeyim ama inşh.
Allahım hepimize kolaylık versin.şifalar versin Sevdiklerimizle sınamasın.AMİN.
cnm nezaman baslıyacaksınız hangi dr yapacak ameliyatıKuzummmmm nasilsinnn?? Olur inşallah bitanem... duzelir rabbim yardımcımız olsun.. nerede tedavi oldun canım? ? Bende hazirlanacagim bakalim neler olacak..
Canim emre bey yapacak ameliyati. Bende suleyman bey ile gorusecegim.. dr.lardan eminim de hastane ve laboratuvar cok dusunduruo beni.cnm nezaman baslıyacaksınız hangi dr yapacak ameliyatı
Bu ayin 23.unde randevumuz.. belli olacak tese zamani.. cookk korkuyorumcnm nezaman baslıyacaksınız hangi dr yapacak ameliyatı
ay hadi inşl bayırlı haberler alırsınız ee sen haZırlanacakmısınBu ayin 23.unde randevumuz.. belli olacak tese zamani.. cookk korkuyorum
Hazirlancam tabi canim.. atmam riske. Cikarsa hemen dollensin inşallah. Allahim nasil telasliyim nasil korkuyorum. Rabbime siginiyorum dua ediyorum aslin korkularimi die. Ya cikmazsa bilmiyorum ne yaparim o kismini düşünemiyorum. Düşünmekten kaçıyorum. Dusunmicem olacak inşallah olacak.ay hadi inşl bayırlı haberler alırsınız ee sen haZırlanacakmısın
düşünmemeye calış ama olmuyo bak bn hiç ummadığım şey geldi başıma allah kimseye ohalde sıkıntıya düşürmesin güzel düşünmeye çalış inşlh sonunuzda hayırlısıyla bol kaliteli spermler olurHazirlancam tabi canim.. atmam riske. Cikarsa hemen dollensin inşallah. Allahim nasil telasliyim nasil korkuyorum. Rabbime siginiyorum dua ediyorum aslin korkularimi die. Ya cikmazsa bilmiyorum ne yaparim o kismini düşünemiyorum. Düşünmekten kaçıyorum. Dusunmicem olacak inşallah olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?