Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ervae canım duani okudum. Rabbim gönlünün muradını versin. Dualarımızı kabul etsin inşallah

Bende dualarinizi okuyorum kizlar hep aklimdasiniz kendime edince sizede ediyorum bu ayin altisinda genetik testi sonuclarimiz çıkıyo yogun bi tempodayim dugun telas var,genetik iyi çıkarsa varikosel ve degerleri sifira inmis birine doktor ne der acaba heyecandan ve sikintidan catlayacam artık ben daha yeni baslayacam bu stresli doneme,hic bisey bilmiyorum sizden ogreniyorum sadece doktor direk tüp bebek mi der tedavi mi verir bilmiyorum ne kadar zaman sürecek çok uzaktayim gidip gelmeler çok mu olur bunun için evimi bile taşirim tedavi gördüğümüz yere

Degiliz tatlimya ankaradayiz.burda ataturk hastanesine gidecem die takti.gercidoktora gitsinde gerisini getirir ins.tesekkur ederim canim bu arada cok saol

ankarada kaan aydos var cok ıyı dıolar konusun esın konussun ıkna olur ınsallah bıran önce baslarsınız cnm hakkımızda hayırlısı

sağol canım benim çok sağol.
İnşh herşeygüzelolcak :) olmalı....

Ya kizlar ankarada kaan aydos iyi bi doktor deniliyo sitede arastirdigima gore.netten baktigimda ankara universitesinde gorunuyo yani devlet olarak mi tedavi ediyo.simdiki doktorlar sirf para icin gereksiz birsuru sey uyguluyo kaan aydosa bu yonden guvenebilirmiyim.aile hekimimize sordugumda oda ankara uni.sindeki doktorlar iyi geneli prof demisti bana yardim edebilir mi kaan aydosu taniyanlar

Benim tanıdığım kadarıyla kesinlikle para göz bir adam değil. Ankara üniversitesinde de yeri var birde özel muayeneside var. Özele giderseniz baya maliyetli. Ama üniversiteye giderseniz bizden hiç bir ücret almamıştı muayene sırasında. Sitesinde özel mesajlaşma bölümü var biz o şekilde ulaşmıştık. Bizi üniversitedeki yerine çağırmıştı oraya gitti eşim. ama üniversitedeki yerine de ne zaman geleceğini saat olarak söylemiyor. micro teseyi o yaptı bize çok memnun kaldık kendi adımıza

Canim biz kaan beyin hastasiyiz. 1.5 yildir onun tedavisinu uyguluyoruz. Bu 1.5 yil boyunca sadece 1 kere muayne ucreti odedik. Onun disinda bizden hicbir talebi olmadi. Zaten birkere gittikten sonra sormak istedigin birsey olursa mail atiyorsun. Birkac gun icinde cvp veriyor. Tahlilleri falanda maille istiyor. Ona gore ilaclari degistiriyor ya da dozlarini ayarliyor. Biz yurtdisindayiz. Burada igneleri yapmak icin biraz problem cikarttilar. Mahalle doktorumuzla kontak kurup uyguladigi tedaviyi bile acikladi. Biz cok memnunuz.

Anladim canim cok tesekkur ederim.allah yardimcimiz olsun umarim hepimiz benislerimize kavusuruz

Anladim canim sitesinden baktim ama bi turlu soru sormak icin uye olamadim yarin tekrar denicem.ben esimin umudu kirilmadan yardim edecek,para egosu olmayan bi doktor ariyodum.teseden sonra basari elde ettinizmi siz tese sonraki asamalar ne tatlim ben bilmiyorum hic eger anlatirsan sevinirim

Her insanın yaşadığı tecrübeler farklı tabiki ama biz hiç olumsuz bir şey yaşamadık. Canım bizim durum burdaki arkadaşlardan farklı biraz. Eşimi elle muayene edince anladı hemen sorunu. Eşimin meni kanalları doğuştan gelişmemiş. Bu yüzden doğal yoldan çıkış olmuyor. Hemen genetik testler istedi. Bu testleride o hastanede yaptırdık. Ayrıca testlerede para vermedik. Testler tamamlanınca çok şükür genetik sıkıntılarda çıkmadı. Ameliyat tarihini belirledik. Güven hastanesinde tese oldu eşim.1500 doktora 1500 hastaneye ödedik. Çok şükür spermde bulundu ve dondurttuk. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ondan önce ve sonrasında ilaç tedavisi olmadı hiç.

Kuzummmmm nasilsinnn?? Olur inşallah bitanem... duzelir rabbim yardımcımız olsun.. nerede tedavi oldun canım? ? Bende hazirlanacagim bakalim neler olacak..

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz. Hayırlı huzurlu bol bebek haberlii Günlerimiz olsun inş.
Lökosit için menengic kahvesi aldım eşim için. Üzerinde yağsız sütle için yazıyor. Lökosit için nasıl yapıcam kızlar kahveyi.kullanan var mi

ay hadi inşl bayırlı haberler alırsınız ee sen haZırlanacakmısın
Hazirlancam tabi canim.. atmam riske. Cikarsa hemen dollensin inşallah. Allahim nasil telasliyim nasil korkuyorum. Rabbime siginiyorum dua ediyorum aslin korkularimi die. Ya cikmazsa bilmiyorum ne yaparim o kismini düşünemiyorum. Düşünmekten kaçıyorum. Dusunmicem olacak inşallah olacak.

düşünmemeye calış ama olmuyo bak bn hiç ummadığım şey geldi başıma allah kimseye ohalde sıkıntıya düşürmesin güzel düşünmeye çalış inşlh sonunuzda hayırlısıyla bol kaliteli spermler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…