Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Oof of.. ne yapacagimi bilmiyorum. Dua ediyorum sadece. Kuzum hastaneden memnun kaldin mi peki.. ii ler mi sence?

Oof of.. ne yapacagimi bilmiyorum. Dua ediyorum sadece. Kuzum hastaneden memnun kaldin mi peki.. ii ler mi sence?
Oyle cnm insa belirsizlikle basladigi seyin sonunu dusunup heppp aklinda kac fikirle kuruyo insl sonu ii olsun.
Hast.guzel yani cok ilgi alaka var cnm tavsiye ederim..

Canım üzüldüm ama bizlerin durumuna göre Allaha şükür genede cok iyi durumunuz, yeniden denersiniz.

Yanlız bir şeyi merak ettim. dondurulan spermler çözüldüğünde ilerlemediği taktirde, senin tedavini durdurmak yerine, eşin spermiogram vererek taze numune üzerinden tedaviye devam edilebilme şansı yokmuydu? çünki eşinde sperm cıkışları var. Dondurulmuş yerine taze spermlerle denemek mantıklı değil mi?

Hmm anladim canim ya cok saol.benim esim bi doktora gitti ama hem kadin doguma bAkan hem mide ameliyatina giren garip biriymis sonradan ogrendim.elle muayenede bisi yok demisti ama esim ergenlikte kabakulak gecirmis netten arastirdigima gore tikaniklik sebebi o olabilirmis.simdi o doktora gitmesini istemiyorum oda baska bi hastaneye gidecek.pazartesi giderim demisti ama bilmiorum gider ins.cok saol yardimlarin icin canim.umarim rabbim dualarimizi kabul eder bebislerimiz olur

Anladım canım inşallah kolay yoldan tedavisi olan sizi kısa sürede bebişinize kavuşturacak bir rahatsızlığı vardır. Allah kolaylık versin.

Kızlar merhaba sizce burda 2 .çizgi varmı 2 gn geçti çk heyacanlıym ya kasıklarmda da hafif batma oluyor adet olcam diyede korkuyrm

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar merhaba sizce burda 2 .çizgi varmı 2 gn geçti çk heyacanlıym ya kasıklarmda da hafif batma oluyor adet olcam diyede korkuyrm
Evet cift cizgi var hadi insallah ya bi sevindirik oldum ya seninde esin azospermi hastasiydi heralde. .. ne güzel ya... bizlerde bunlari paylasabilecek miyiz acaba

ıkıncı cızgı sılıkte olsa gozukuyo ınssalllah hamıssındır cnmmm esın azospermıamıydı hıkayenı kısaca anlatırmısın

Kuzummmmm nasilsinnn?? Olur inşallah bitanem... duzelir rabbim yardımcımız olsun.. nerede tedavi oldun canım? ? Bende hazirlanacagim bakalim neler olacak..

çok teşekkür ederim sen nasılsın?:)

Bahçeci Fulyada tedavi oldum orda devam ediyorumGüvenç Bey in hastasıyım canım.

Hayırlı olsun çok sevindimSiz nerde düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…