- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
düşünmemeye calış ama olmuyo bak bn hiç ummadığım şey geldi başıma allah kimseye ohalde sıkıntıya düşürmesin güzel düşünmeye çalış inşlh sonunuzda hayırlısıyla bol kaliteli spermler olur
Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz. Hayırlı huzurlu bol bebek haberlii Günlerimiz olsun inş.
Lökosit için menengic kahvesi aldım eşim için. Üzerinde yağsız sütle için yazıyor. Lökosit için nasıl yapıcam kızlar kahveyi.kullanan var mi
Oyle cnm insa belirsizlikle basladigi seyin sonunu dusunup heppp aklinda kac fikirle kuruyo insl sonu ii olsun.Oof of.. ne yapacagimi bilmiyorum. Dua ediyorum sadece. Kuzum hastaneden memnun kaldin mi peki.. ii ler mi sence?
Herkese hayirli cumalar kizlar beni merak edip bol dua etmisiniz alalh razi olsun hepinizden...
Evt dun sabah opum oldu 10 tan yumurtam toplandi ve ardindan donmus spermleri cozdurmeye basladilar ve sonuc spermler ileri gidemedi tedavim iptal oldu uzgunum cok uzgunum ama olsun rabbimin takdiri bu .elbet bugunler gecip daha da guzl gunlerim olacak .iptal olan tedavimde tek sevindigim yumurtalarimin kalitesi iyi olup onlarin dondurulmasi oldu..insl rabbim bana daha hayirli ve daha guzel gunler gosterir....
Hmm anladim canim ya cok saol.benim esim bi doktora gitti ama hem kadin doguma bAkan hem mide ameliyatina giren garip biriymis sonradan ogrendim.elle muayenede bisi yok demisti ama esim ergenlikte kabakulak gecirmis netten arastirdigima gore tikaniklik sebebi o olabilirmis.simdi o doktora gitmesini istemiyorum oda baska bi hastaneye gidecek.pazartesi giderim demisti ama bilmiorum gider ins.cok saol yardimlarin icin canim.umarim rabbim dualarimizi kabul eder bebislerimiz olurHer insanın yaşadığı tecrübeler farklı tabiki ama biz hiç olumsuz bir şey yaşamadık. Canım bizim durum burdaki arkadaşlardan farklı biraz. Eşimi elle muayene edince anladı hemen sorunu. Eşimin meni kanalları doğuştan gelişmemiş. Bu yüzden doğal yoldan çıkış olmuyor. Hemen genetik testler istedi. Bu testleride o hastanede yaptırdık. Ayrıca testlerede para vermedik. Testler tamamlanınca çok şükür genetik sıkıntılarda çıkmadı. Ameliyat tarihini belirledik. Güven hastanesinde tese oldu eşim.1500 doktora 1500 hastaneye ödedik. Çok şükür spermde bulundu ve dondurttuk. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ondan önce ve sonrasında ilaç tedavisi olmadı hiç.
Anladım canım inşallah kolay yoldan tedavisi olan sizi kısa sürede bebişinize kavuşturacak bir rahatsızlığı vardır. Allah kolaylık versin.Hmm anladim canim ya cok saol.benim esim bi doktora gitti ama hem kadin doguma bAkan hem mide ameliyatina giren garip biriymis sonradan ogrendim.elle muayenede bisi yok demisti ama esim ergenlikte kabakulak gecirmis netten arastirdigima gore tikaniklik sebebi o olabilirmis.simdi o doktora gitmesini istemiyorum oda baska bi hastaneye gidecek.pazartesi giderim demisti ama bilmiorum gider ins.cok saol yardimlarin icin canim.umarim rabbim dualarimizi kabul eder bebislerimiz olur
Amin canim benim yaAnladım canım inşallah kolay yoldan tedavisi olan sizi kısa sürede bebişinize kavuşturacak bir rahatsızlığı vardır. Allah kolaylık versin.
Hazirlancam tabi canim.. atmam riske. Cikarsa hemen dollensin inşallah. Allahim nasil telasliyim nasil korkuyorum. Rabbime siginiyorum dua ediyorum aslin korkularimi die. Ya cikmazsa bilmiyorum ne yaparim o kismini düşünemiyorum. Düşünmekten kaçıyorum. Dusunmicem olacak inşallah olacak.[\QUOTE]
Hersey bizim icin kuzum. Çıkacak insallah yumişlerin de döllenecekRabbim dualarini kabul eder, guzel gonlunun muradini verir insallah canim benim
hakkınızda hayırlısı cnm umarım hersey yolunda gıder bol bol spermler bulunur ve tedavıne baslayıp guzel haberler verırsın bızlere...bızımde tese hazıranda emre bakırcıoglu yapacakBu ayin 23.unde randevumuz.. belli olacak tese zamani.. cookk korkuyorum
Canim naptin sperm testi nasil cikti esinin hadi guzel bi haber var3 aydir kullaniyorduk canim birazdan sperm vercek bu sonuclarla biraz zor gibi inşallah mucize olur
Kızlar merhaba sizce burda 2 .çizgi varmı2 gn geçti çk heyacanlıym ya kasıklarmda da hafif batma oluyor adet olcam diyede korkuyrm
İnşlh canm ya yarınıda bi atlatim salı günü yaptrcam allahım inşlh ya Hepimizi hayırlısıyla bebişlerine kavuştrsnEvet cnm silik cizgii var ayy hadi indallah kan testi yapdr bence hemen
İnşlh canm ya yarınıda bi atlatim salı günü yaptrcam allahım inşlh ya Hepimizi hayırlısıyla bebişlerine kavuştrsn
Evet cift cizgi varKızlar merhaba sizce burda 2 .çizgi varmı2 gn geçti çk heyacanlıym ya kasıklarmda da hafif batma oluyor adet olcam diyede korkuyrm
Canim masallah senin esinde azospermiydi.. insallah kucagina almayi nasip etsinKızlar merhaba sizce burda 2 .çizgi varmı2 gn geçti çk heyacanlıym ya kasıklarmda da hafif batma oluyor adet olcam diyede korkuyrm
ıkıncı cızgı sılıkte olsa gozukuyo ınssalllah hamıssındır cnmmm esın azospermıamıydı hıkayenı kısaca anlatırmısınKızlar merhaba sizce burda 2 .çizgi varmı2 gn geçti çk heyacanlıym ya kasıklarmda da hafif batma oluyor adet olcam diyede korkuyrm
Kuzummmmm nasilsinnn?? Olur inşallah bitanem... duzelir rabbim yardımcımız olsun.. nerede tedavi oldun canım? ? Bende hazirlanacagim bakalim neler olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?