Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cemrem canim rabbim yüzünüzü guldursun canim kardeşim insallah cok daha iyi haberlerini vermek nasip olur inaniyorum ben insallah duyucam senden müjdeyi. Dualarim her daim sizinle buradaki herkesle. Tedaviye başladığını simdi gördüm inşallah mucizen en kısa zamanda seninle olur :)

ıkıncı cızgı sılıkte olsa gozukuyo ınssalllah hamıssındır cnmmm esın azospermıamıydı hıkayenı kısaca anlatırmısın
Günaydın canm inşallh hamişimdir birazdan doktora gidicem kalbim yerinden çıkıcak sanji azospermi değil ama eşimin hareketli spermleri problemliydi ayrıca kanında antikor çıktı (bu arad eşim 7 yıl önce kansere yakalandı çok şükür 5.yılumızda yendik 7 aylıkta evliyiz ama hiç korunmadık rabbim bı sefer nasip edicek inşlh bu arada geçen ay eşime keçiboynuzu pekmezi özü aldım ve sabah akşam içirdim faydası var sanrm .Allah'ım sen ol demEzsn hiç bir şey olmaz sen kuzucuklarımıza kavuştur bizi (amin)

TOSBAG duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

Hadi inşallah bakalım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Teste göre var gibi duruyor.
Rabbim hayırlısını versin inşALLAH

çok teşekkür ederim sen nasılsın?:)

Bahçeci Fulyada tedavi oldum orda devam ediyorumGüvenç Bey in hastasıyım canım.

Hayırlı olsun çok sevindimSiz nerde düşünüyorsunuz?

Kuzum bizde emre beyde tedaviye başlıyoruz.. Liv.de olacak tedavilerimiz.. Çıkarsa ne güzel telaşlarımız olacak çıkmazsa da kader artık ne diim..

8SEVGİ8 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

1NUR86 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Kuzummm tşk ederimmm. Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah...

hakkınızda hayırlısı cnm umarım hersey yolunda gıder bol bol spermler bulunur ve tedavıne baslayıp guzel haberler verırsın bızlere...bızımde tese hazıranda emre bakırcıoglu yapacak

Hayırlısı olsun kuzum bakalımmm neler gelecek başımıza.. İnşallah sizde de bol bol bulunurda yüzlerimiz güler tatlımmmm

günaydın hanımlar;

size sabah biraz moral vermek istiyorum ben hamileyim inanın bende sizler gibi umutsuz vakaydım çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi darısı sizlere olsun inşallah... hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin geçmişte yazdım ama tekrar bilmeyenler için hatırlatayım eşim azospermi ve tek taraflı tam inmemiş testis nedeni, microtese yöntemi ile sperm bulundu ameliyatı dr murat başar yaptı (az konuşur ama net bir insandır) tüp bebegide şişli memorialde yaptım gerçekten orayı tavsiye ederim başarı oranları hep yüksek hastane kalabalık ama o kadarda olumsuzluğu göz ardı etmek lazım laboratuvarı iyi tüp bebek aşamasına gerçekten iyiler hepinize sevgiler

Ayyyy canim benim cok sevindim inan gözlerim doldu rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin nasil sevindim anlatamam

henüz sulu ultrason çekilmedi bizde o işlem ne kadar zaman sonra yapılıyor acaba
valla neredeyse bır sene oldu bız ege ye gıtmeye baslayalı. ancak gectıgımız cuma gunu sulu ultrason yapıldı bana....
aslında esımın durumunun netlesmesını bekledıler. urolojı esım ıcınde tüp bebek raporu verınce benı transfer ıcın hazırlamaya basladılar...

Allah kucagina almayi nasip etsin canim. Cok guzel bir haber.

Coook sevindiiimmmm allah sag salim kucagina almayii nasip etsiiinnn caniiiimmm darisiii bizlereeee insallaaah

Burdan da tebrik edeyim canım.
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inşALLAH
Sen bizim umudumuzsun canım
Darısı herkese olsun
Rabbim ne taraf hayırlı ise otarafa yönlendirsin inşALLAH

Brntrkz arkadaşım eşin azosperm miydi ?bu forum azo forumu eğer öyleyse hikayenizi de kısaca yazın forumdakilere umut olsun ama böyle bir şey yoksa buraya bence yazılmaması Lazım.hayırlı olsun bu arada.
Saol cnm azospermi değil ama eşimin hareketli spermleri problemliydi ayrıca kanında antikor çıktı (bu arad eşim 7 yıl önce kansere yakalandı çok şükür 5.yılumızda yendik 7 aylıkta evliyiz ama hiç korunmadık rabbim bı sefer nasip edicek inşlh bu arada geçen ay eşime keçiboynuzu pekmezi özü aldım ve sabah akşam içirdim faydası var sanrm .Allah'ım sen ol demEzsn hiç bir şey olmaz sen kuzucuklarımıza kavuştur bizi (amin) ayrıca sayfada yeniyim tam bilemediğim burda paylaştım kusura bakma

oleyy bi hamişimizzzzzz varrrr.
tebrik ederim canımm rabbim tamamına erdirsin inşaalllah
darısıııı diğer arkadaşların başına

canımmm çok sevindim.ne güzel bir haber bu böyle.
rabbim güzel bir hamilelik ve kucağına aldığın günleri göstermeyi nasip etsin.
çokkk tebrik ediyorummm

Sperm fısh testi diploid çıkıp miktotese ile hamile kalan var mi?cemrem çok üzüldüm sonucuna.bizim fısh testimiz diploid ve doğal çıkan bir kaç tane ile olmadı.sizinde mi öyle.belki mikro tese ile hamile kalırsın.edebal tebrikler.böyle haberler bizi çok mutlu ediyor.bol bol gelsin inş inş.

Tebrikk ederim canımmmmmmmmmmmmm... Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin yavrunu inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…