Canim tebrik ederim. Insallah sag salim saglikli sihhatli kucagina alirsin bebegini. Ne guzel bir haberle basladik haftaya. Insallah devami gelirgünaydın hanımlar;
size sabah biraz moral vermek istiyorum ben hamileyim inanın bende sizler gibi umutsuz vakaydım çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi darısı sizlere olsun inşallah... hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin geçmişte yazdım ama tekrar bilmeyenler için hatırlatayım eşim azospermi ve tek taraflı tam inmemiş testis nedeni, microtese yöntemi ile sperm bulundu ameliyatı dr murat başar yaptı (az konuşur ama net bir insandır) tüp bebegide şişli memorialde yaptım gerçekten orayı tavsiye ederim başarı oranları hep yüksek hastane kalabalık ama o kadarda olumsuzluğu göz ardı etmek lazım laboratuvarı iyi tüp bebek aşamasına gerçekten iyiler hepinize sevgiler
Masallah ne guzel bir haber bu... rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin.günaydın hanımlar;
size sabah biraz moral vermek istiyorum ben hamileyim inanın bende sizler gibi umutsuz vakaydım çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi darısı sizlere olsun inşallah... hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin geçmişte yazdım ama tekrar bilmeyenler için hatırlatayım eşim azospermi ve tek taraflı tam inmemiş testis nedeni, microtese yöntemi ile sperm bulundu ameliyatı dr murat başar yaptı (az konuşur ama net bir insandır) tüp bebegide şişli memorialde yaptım gerçekten orayı tavsiye ederim başarı oranları hep yüksek hastane kalabalık ama o kadarda olumsuzluğu göz ardı etmek lazım laboratuvarı iyi tüp bebek aşamasına gerçekten iyiler hepinize sevgiler
günaydın hanımlar;size sabah biraz moral vermek istiyorum ben hamileyim inanın bende sizler gibi umutsuz vakaydım çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi darısı sizlere olsun inşallah... hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin geçmişte yazdım ama tekrar bilmeyenler için hatırlatayım eşim azospermi ve tek taraflı tam inmemiş testis nedeni, microtese yöntemi ile sperm bulundu ameliyatı dr murat başar yaptı (az konuşur ama net bir insandır) tüp bebegide şişli memorialde yaptım gerçekten orayı tavsiye ederim başarı oranları hep yüksek hastane kalabalık ama o kadarda olumsuzluğu göz ardı etmek lazım laboratuvarı iyi tüp bebek aşamasına gerçekten iyiler hepinize sevgiler
günaydın hanımlar;
valla neredeyse bır sene oldu bız ege ye gıtmeye baslayalı. ancak gectıgımız cuma gunu sulu ultrason yapıldı bana....
aslında esımın durumunun netlesmesını bekledıler. urolojı esım ıcınde tüp bebek raporu verınce benı transfer ıcın hazırlamaya basladılar...
Hayırlı olsun cnm inş. Sağlıklı birşekilde kucagına alırsı. İlk tese ve ilk tüp denemenizmi acabagünaydın hanımlar;
cnm cok sevındım allah analı babalı buyutsun darısı basımıza artıkgünaydın hanımlar;
Saol cnm azospermi değil ama eşimin hareketli spermleri problemliydi ayrıca kanında antikor çıktı (bu arad eşim 7 yıl önce kansere yakalandı çok şükür 5.yılumızda yendik 7 aylıkta evliyiz ama hiç korunmadık rabbim bı sefer nasip edicek inşlh bu arada geçen ay eşime keçiboynuzu pekmezi özü aldım ve sabah akşam içirdim faydası var sanrm .Allah'ım sen ol demEzsn hiç bir şey olmaz sen kuzucuklarımıza kavuştur bizi (amin) ayrıca sayfada yeniyim tam bilemediğim burda paylaştım kusura bakma
Burdan da tebrik edeyim canım.
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inşALLAH
Sen bizim umudumuzsun canım
Darısı herkese olsun
Rabbim ne taraf hayırlı ise otarafa yönlendirsin inşAL
test sonucunuz çıktımı merak ettim
Şimdi yazmak için sayfaya girdim canm senın msjını gördüm :) beta 155 çıktı doktora da gittim daha çk küçük ama gebelik var dedi 2 gun sonra tekrar gidicem Allahtan bişey olmazsa .tüm dualarım sizinle kızlar Rabbimden ümit kesilmez tez zamanda kavuşurz inşallh kuzularımıza <3
Canim ya bisisorcam biz bu kaan beyin netteki numarasini aradik ama taa 7 mayisa kadar doluymu ama bu numara ozel muayenesi icinmis.kaan beye giden arkadaslar siz nereye gittini cebecideki fakulteye mi yoksa cankayaya mi .bide aradigimda 400 lira muayene ucreti dediler.bi yardimci olurmusunuz kizlar luuuittfeeeenHmm anladim canim ya cok saol.benim esim bi doktora gitti ama hem kadin doguma bAkan hem mide ameliyatina giren garip biriymis sonradan ogrendim.elle muayenede bisi yok demisti ama esim ergenlikte kabakulak gecirmis netten arastirdigima gore tikaniklik sebebi o olabilirmis.simdi o doktora gitmesini istemiyorum oda baska bi hastaneye gidecek.pazartesi giderim demisti ama bilmiorum gider ins.cok saol yardimlarin icin canim.umarim rabbim dualarimizi kabul eder bebislerimiz olur
Şimdi yazmak için sayfaya girdim canm senın msjını gördüm :) beta 155 çıktı doktora da gittim daha çk küçük ama gebelik var dedi 2 gun sonra tekrar gidicem Allahtan bişey olmazsa .tüm dualarım sizinle kızlar Rabbimden ümit kesilmez tez zamanda kavuşurz inşallh kuzularımıza <3
Kaan beye nasil ulasicaz bilmiyorum kaan beye gidenler bana bi akil verebilirmisiniz lutfen.beklemek sadece yipratiyo baska doktorda bilmiyorum kaan aydosa sizin tavsiyeleriniz uzere heveslenmistim.kaan aydosa gidenler lutfen bana yazarsaniz cok sevinirim
cnm dınlen bol bol aqır kaldırma testı tekrar yapana kadarŞimdi yazmak için sayfaya girdim canm senın msjını gördüm :) beta 155 çıktı doktora da gittim daha çk küçük ama gebelik var dedi 2 gun sonra tekrar gidicem Allahtan bişey olmazsa .tüm dualarım sizinle kızlar Rabbimden ümit kesilmez tez zamanda kavuşurz inşallh kuzularımıza <3
Canim ya ben ulasmaya calisiyorum ama kendi ozel muayenesinin en erken randevusu 7 mayisa alabildik .cebeci kampusundeki yerine ulasmaya calistim ama bi tutlu acan olmuyo online randevu almak istedim oda on gun boyunca dolu oldugu icin sistem acilmadi ne yapicagimi sadirdim valla bende sizlere sorayim dedim coksaol canim benimCanim biz özel musyenehanesine gittik dedigin gibi 400 tl muayene parasii ama 350 aldi gittinizde oraya evet randevuyu cok gec atiyoo biz halimizi arzettik sagolsn öne aldilardii
Canim ya ben ulasmaya calisiyorum ama kendi ozel muayenesinin en erken randevusu 7 mayisa alabildik .cebeci kampusundeki yerine ulasmaya calistim ama bi tutlu acan olmuyo online randevu almak istedim oda on gun boyunca dolu oldugu icin sistem acilmadi ne yapicagimi sadirdim valla bende sizlere sorayim dedim coksaol canim benim
Mail atın randevu almak istediğinizi söyleyin cevap veriyorCanim ya bisisorcam biz bu kaan beyin netteki numarasini aradik ama taa 7 mayisa kadar doluymu ama bu numara ozel muayenesi icinmis.kaan beye giden arkadaslar siz nereye gittini cebecideki fakulteye mi yoksa cankayaya mi .bide aradigimda 400 lira muayene ucreti dediler.bi yardimci olurmusunuz kizlar luuuittfeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?