Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim tebrik ederim. Insallah sag salim saglikli sihhatli kucagina alirsin bebegini. Ne guzel bir haberle basladik haftaya. Insallah devami gelir

Masallah ne guzel bir haber bu... rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin.

Canım ne güzel bir haber Allah kucağına almak nasip etsin.Hamile biri olarak bizlerede dua et canım.

Canım çok sevindim. Çok güzelb ir haber bu. Bu aralar öyle sıkıntılıyım ki bu haber ilaç gibi geldi. Hayırlısıile inşallah sağlıklı sıhhatli evlat/larını kucağına almayı nasip etsin Rabb'im

Hayırlı olsun cnm inş. Sağlıklı birşekilde kucagına alırsı. İlk tese ve ilk tüp denemenizmi acaba

cnm cok sevındım allah analı babalı buyutsun darısı basımıza artık

test sonucunuz çıktımı merak ettim

Burdan da tebrik edeyim canım.
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder inşALLAH
Sen bizim umudumuzsun canım
Darısı herkese olsun
Rabbim ne taraf hayırlı ise otarafa yönlendirsin inşAL
test sonucunuz çıktımı merak ettim

Şimdi yazmak için sayfaya girdim canm senın msjını gördüm :) beta 155 çıktı doktora da gittim daha çk küçük ama gebelik var dedi 2 gun sonra tekrar gidicem Allahtan bişey olmazsa .tüm dualarım sizinle kızlar Rabbimden ümit kesilmez tez zamanda kavuşurz inşallh kuzularımıza <3

Hayirlii olsuunn caniimmm rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallaah

Canim ya bisisorcam biz bu kaan beyin netteki numarasini aradik ama taa 7 mayisa kadar doluymu ama bu numara ozel muayenesi icinmis.kaan beye giden arkadaslar siz nereye gittini cebecideki fakulteye mi yoksa cankayaya mi .bide aradigimda 400 lira muayene ucreti dediler.bi yardimci olurmusunuz kizlar luuuittfeeeen

Kaan beye nasil ulasicaz bilmiyorum kaan beye gidenler bana bi akil verebilirmisiniz lutfen.beklemek sadece yipratiyo baska doktorda bilmiyorum kaan aydosa sizin tavsiyeleriniz uzere heveslenmistim.kaan aydosa gidenler lutfen bana yazarsaniz cok sevinirim

eşime 2 defa randevu aldık 2.de gitmedi tedavi olmaya başlayıp olumsuz olursa eşimle konuşacağım evlatlık almak istediğimi ama önce dinimiz için araştırmayı bakacağım....

hadi hayırlı olsun canım
rabbim seninde sağ salim kucağına almak nasip etsin
değerin gayet güzel.inşallah sonuda güzel olur
herşeyin hayırlısı olsun
hamileliğin tadını çıkar doya doya

Canim biz özel musyenehanesine gittik dedigin gibi 400 tl muayene parasii ama 350 aldi gittinizde oraya evet randevuyu cok gec atiyoo biz halimizi arzettik sagolsn öne aldilardii

cnm dınlen bol bol aqır kaldırma testı tekrar yapana kadar

Canim biz özel musyenehanesine gittik dedigin gibi 400 tl muayene parasii ama 350 aldi gittinizde oraya evet randevuyu cok gec atiyoo biz halimizi arzettik sagolsn öne aldilardii
Canim ya ben ulasmaya calisiyorum ama kendi ozel muayenesinin en erken randevusu 7 mayisa alabildik .cebeci kampusundeki yerine ulasmaya calistim ama bi tutlu acan olmuyo online randevu almak istedim oda on gun boyunca dolu oldugu icin sistem acilmadi ne yapicagimi sadirdim valla bende sizlere sorayim dedim coksaol canim benim

Insallah ulasirsiinn caniim belki cebecideki yerine gidenler vardir burdakilrrden biz hic gitmedl hep özeldeydk

Mail atın randevu almak istediğinizi söyleyin cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…