Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb arkadaslar ben daha öncede burda cok seyler yazıp paylaşımlar yapmıştım fakat uzun süre uzak kaldım cünkü cok agır süreçti galiba kkendimden kaçtım neyse lafı cok uzatmayacağım arkadaslar 5 tüp bebek yaptım beşi de negatif kızlar napacagımı bilemiyorum bana yardım edin ve ayrıca incir ile cevizi yağda 40 gün bekletilip içiliyormuş kızlar bunu yapıp faydasını gören var mı kızlar lütfen yardım edin cpk caresizim

çok sevindim canım senin adına Sağlıklı büyüsün bebişin inşAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Allaha cc emanet olunuz.

Son düzenleme:

canımmm çok sevindim
bende memorialde tedavi olmuştum. Bencede iyi bir merkez doktorun kimdi canım. sağlıklı bebişin büyüsün inşAllah. Allaha cc emanet ol.

canım hoşgeldin tekrar aramıza bende 3 defa tüpbebek denedim sonuç negatif ama umutsuzluğa kapılmak yok çok şükür biz bu aşamalara geldik bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmek için can atan binlerce kişi var biz hiç olmazsa bebeğimizi 12 de olsa içimizde hissettik umutsuzluğu köşeye bırak yeni bir başlangıç için hoşgeldin tekrar bu arada azo sebebiniz nedir

Canım napacagım bilmiyorum Dr olmaz diyor cok uğraştım bitkiseller kullandık ilaçlar daha üstüne eşimle aramızda açıldı

Arkadaslar bende araniza yeni katildim benime eşimede azosperm teshisi konuldu ilk duyduğumda çok agladim.ben de tahlililerimi yaptirdim hic bi skinti cikmadi.ama esimin sperm sayisi dusuk cikti.tekrardan test istediler fsh ve testesteron bakalim ne cikcak moralim çok bozuk anne olamiycam die cok korkuyorum

Sitesinde mesajlaşma bölümünden ulaştık mesaj attık. Bir iki güne cevap verdi. bize şu gün üniversitedeki yerime gelin dedi. Ama saat vermiyor. yani kesin ve kesin mesaj bölümünden doktora ulaşın. Durumunuzu anlatın. O bir şekilde yardımcı olup sizi yönlendiriyor. uygun bir zamanda müsaitse eğer mutlaka görüşürsünüz. Kimseyi yüzüstü bıraktığını sanmıyorum. Biz üniversitedeki yerinde beklerken başka hastalarıda vardı. Hatta vandan gelmiş 7 senedir hastasıyız demişti biri. Allah yardımcınız olsun.

Kizlar bugun esim lokman hekimdeki bi urologa gitti doktor baya ilgilenmis elle muayeneyi bile baya ince yapmis ama elime kanal gelmedi demis ultrasonla bakalim demis yarin iki ultrasona gircek.kanallarin olusmamasi gibi sorunlari olan bana yardim edebili mi.assmalari nasil oluyo

Can
canim attim mail ama donus olmadi umarim bi an once donus yapar.cok saol canim benim ya

Arkadaşım galiba durumumuz aynı ama bekle bence kesin bir teşhis koysunlar

Korkma canim cok sukur gunumuzde tip baya iyi guvenilir bi doktorla neden olmasin.dua et ki en azindan esinde sperm cikisi az da olsa var.bu dahada fazlasi olacak demektir umudunu kaybetme sakin sabirla rabbimden iste.degerler normal cikar ins canim bizede haber et olurmu

Can

canim attim mail ama donus olmadi umarim bi an once donus yapar.cok saol canim benim ya
Sakin olmaya çalış. sabretmek beklemek çok sıkıntı veriyor ama bir şekilde yoluna giriyor herşey. üç dört günü buluyordu bazen cevap vermesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…