- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
Şimdi yazmak için sayfaya girdim canm senın msjını gördüm :) beta 155 çıktı doktora da gittim daha çk küçük ama gebelik var dedi 2 gun sonra tekrar gidicem Allahtan bişey olmazsa .tüm dualarım sizinle kızlar Rabbimden ümit kesilmez tez zamanda kavuşurz inşallh kuzularımıza <3
günaydın hanımlar;
size sabah biraz moral vermek istiyorum ben hamileyim inanın bende sizler gibi umutsuz vakaydım çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi darısı sizlere olsun inşallah... hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin geçmişte yazdım ama tekrar bilmeyenler için hatırlatayım eşim azospermi ve tek taraflı tam inmemiş testis nedeni, microtese yöntemi ile sperm bulundu ameliyatı dr murat başar yaptı (az konuşur ama net bir insandır) tüp bebegide şişli memorialde yaptım gerçekten orayı tavsiye ederim başarı oranları hep yüksek hastane kalabalık ama o kadarda olumsuzluğu göz ardı etmek lazım laboratuvarı iyi tüp bebek aşamasına gerçekten iyiler hepinize sevgiler
canım hoşgeldin tekrar aramıza bende 3 defa tüpbebek denedim sonuç negatif ama umutsuzluğa kapılmak yok çok şükür biz bu aşamalara geldik bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmek için can atan binlerce kişi var biz hiç olmazsa bebeğimizi 12 de olsa içimizde hissettik umutsuzluğu köşeye bırak yeni bir başlangıç için hoşgeldin tekrar bu arada azo sebebiniz nedirMrb arkadaslar ben daha öncede burda cok seyler yazıp paylaşımlar yapmıştım fakat uzun süre uzak kaldım cünkü cok agır süreçti galiba kkendimden kaçtım neyse lafı cok uzatmayacağım arkadaslar 5 tüp bebek yaptım beşi de negatif kızlar napacagımı bilemiyorum bana yardım edin ve ayrıca incir ile cevizi yağda 40 gün bekletilip içiliyormuş kızlar bunu yapıp faydasını gören var mı kızlar lütfen yardım edin cpk caresizim
Canım napacagım bilmiyorum Dr olmaz diyor cok uğraştım bitkiseller kullandık ilaçlar daha üstüne eşimle aramızda açıldıcanım hoşgeldin tekrar aramıza bende 3 defa tüpbebek denedim sonuç negatif ama umutsuzluğa kapılmak yok çok şükür biz bu aşamalara geldik bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmek için can atan binlerce kişi var biz hiç olmazsa bebeğimizi 12 de olsa içimizde hissettik umutsuzluğu köşeye bırak yeni bir başlangıç için hoşgeldin tekrar bu arada azo sebebiniz nedir
Hmm anladim canim tesekkur ederim yinede cok saolInsallah ulasirsiinn caniim belki cebecideki yerine gidenler vardir burdakilrrden biz hic gitmedl hep özeldeydk
Canim onuda yaptim ama henuz donus olmadi bana.biz randevu almadan gitsek girebilir miyiz ki.sizdeni ozel muayenesinde oldunuz yoksa cebeci kampusunde mi canimMail atın randevu almak istediğinizi söyleyin cevap veriyor
Sitesinde mesajlaşma bölümünden ulaştık mesaj attık. Bir iki güne cevap verdi. bize şu gün üniversitedeki yerime gelin dedi. Ama saat vermiyor. yani kesin ve kesin mesaj bölümünden doktora ulaşın. Durumunuzu anlatın. O bir şekilde yardımcı olup sizi yönlendiriyor. uygun bir zamanda müsaitse eğer mutlaka görüşürsünüz. Kimseyi yüzüstü bıraktığını sanmıyorum. Biz üniversitedeki yerinde beklerken başka hastalarıda vardı. Hatta vandan gelmiş 7 senedir hastasıyız demişti biri. Allah yardımcınız olsun.Kaan beye nasil ulasicaz bilmiyorum kaan beye gidenler bana bi akil verebilirmisiniz lutfen.beklemek sadece yipratiyo baska doktorda bilmiyorum kaan aydosa sizin tavsiyeleriniz uzere heveslenmistim.kaan aydosa gidenler lutfen bana yazarsaniz cok sevinirim
canim attim mail ama donus olmadi umarim bi an once donus yapar.cok saol canim benim yaSitesinde mesajlaşma bölümünden ulaştık mesaj attık. Bir iki güne cevap verdi. bize şu gün üniversitedeki yerime gelin dedi. Ama saat vermiyor. yani kesin ve kesin mesaj bölümünden doktora ulaşın. Durumunuzu anlatın. O bir şekilde yardımcı olup sizi yönlendiriyor. uygun bir zamanda müsaitse eğer mutlaka görüşürsünüz. Kimseyi yüzüstü bıraktığını sanmıyorum. Biz üniversitedeki yerinde beklerken başka hastalarıda vardı. Hatta vandan gelmiş 7 senedir hastasıyız demişti biri. Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşım galiba durumumuz aynı ama bekle bence kesin bir teşhis koysunlarKizlar bugun esim lokman hekimdeki bi urologa gitti doktor baya ilgilenmis elle muayeneyi bile baya ince yapmis ama elime kanal gelmedi demis ultrasonla bakalim demis yarin iki ultrasona gircek.kanallarin olusmamasi gibi sorunlari olan bana yardim edebili mi.assmalari nasil oluyo
Korkma canim cok sukur gunumuzde tip baya iyi guvenilir bi doktorla neden olmasin.dua et ki en azindan esinde sperm cikisi az da olsa var.bu dahada fazlasi olacak demektir umudunu kaybetme sakin sabirla rabbimden iste.degerler normal cikar ins canim bizede haber et olurmuArkadaslar bende araniza yeni katildim benime eşimede azosperm teshisi konuldu ilk duyduğumda çok agladim.ben de tahlililerimi yaptirdim hic bi skinti cikmadi.ama esimin sperm sayisi dusuk cikti.tekrardan test istediler fsh ve testesteron bakalim ne cikcak moralim çok bozuk anne olamiycam die cok korkuyorum
Sakin olmaya çalış. sabretmek beklemek çok sıkıntı veriyor ama bir şekilde yoluna giriyor herşey. üç dört günü buluyordu bazen cevap vermesi.Can
canim attim mail ama donus olmadi umarim bi an once donus yapar.cok saol canim benim ya
canim sizin tedavi yonteminiz neydi asamalar falanArkadaşım galiba durumumuz aynı ama bekle bence kesin bir teşhis koysunlar
Hmm anladim canim bakalim donus olur kesin bizede.Sakin olmaya çalış. sabretmek beklemek çok sıkıntı veriyor ama bir şekilde yoluna giriyor herşey. üç dört günü buluyordu bazen cevap vermesi.
banami soruyosun canimEsinizde sperm sayisimi az hareketsizlik mi var kullandiginiz ilac veya bitkisel kurler ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?