Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim durum biraz farkli esimde sperm uretimi var ama cikis yok.daha neyden kaynaklandigini bilmiyoruz yarin ultrasonumu var bakicaz yani. Ama benim esimin sperm degerleri dusuktu ilk testte iki olu sperm hucresi vardi ama ikincide hic yoktu canim.ondan diyorum sizinkinde en azindan aZda olsa sperm var.varikoseli var mi esinin

Teşekkür ederim rabbim herkese yardimci olsun

ben bizim sorunumuzu yazdim canim bolca dua et sabirli ol iyi haberlerini ver ins.bu forumda sizin sorununuz gibi olanlar var.saolsun herked yardim ediyor bi bak oku onlarlada iletisim kur[/QUOTE]
Tes

Teşekkür ederim rabbim herkese yardimci olsun

ben bizim sorunumuzu yazdim canim bolca dua et sabirli ol iyi haberlerini ver ins.bu forumda sizin sorununuz gibi olanlar var.saolsun herked yardim ediyor bi bak oku onlarlada iletisim kur
Tes[/QUOTE]
Amin canim allah herkesin kucagini bebislerle doldursunama sakin umutsuzluga dusmeyin.heleki senin daha guclu olman gerek esine en buyuk destegi sen vericeksin.sadece inan ve rabbimden iste...

Amin canim allah herkesin kucagini bebislerle doldursunama sakin umutsuzluga dusmeyin.heleki senin daha guclu olman gerek esine en buyuk destegi sen vericeksin.sadece inan ve rabbimden iste...[/QUOTE]
Birazda esim kabul etmiyor yoktur biseyim test yanlistir verememisimdir die.

Amin canim allah herkesin kucagini bebislerle doldursunama sakin umutsuzluga dusmeyin.heleki senin daha guclu olman gerek esine en buyuk destegi sen vericeksin.sadece inan ve rabbimden iste...
Birazda esim kabul etmiyor yoktur biseyim test yanlistir verememisimdir die.[/QUOTE]
Canim suan siz hangi asamadasiniz yani esin sade bi kere mi spermiogram verdi ikinci testi verdi mi hormon testi yapildi mi

Mon yapılacst: 39211959 .!.:
Birazda esim kabul etmiyor yoktur biseyim test yanlistir verememisimdir die.
Canim suan siz hangi asamadasiniz yani esin sade bi kere mi spermiogram verdi ikinci testi verdi mi hormon testi yapildi mi[/QUOTE]
Ikinci test yapilacak biz daha yeni ogrendik sonuclarimizi

Canim suan siz hangi asamadasiniz yani esin sade bi kere mi spermiogram verdi ikinci testi verdi mi hormon testi yapildi mi
Ikinci test yapilacak biz daha yeni ogrendik sonuclarimizi[/QUOTE]
Hmm anladim canim nette yazanda doktorlarin dedigide ilk test yaniltici olabilirmis.esine iyi seyler soyle yanilticiymis de ertelemeden ikinci ayda mutlaka gitmesini sagla.benim esimde ilk testten sonra burnumdan getirdi gonderene kadar canim cikti ama ertelemesin canim.hormon testi yapilmadi mi

Ikinci test yapilacak biz daha yeni ogrendik sonuclarimizi
Hmm anladim canim nette yazanda doktorlarin dedigide ilk test yaniltici olabilirmis.esine iyi seyler soyle yanilticiymis de ertelemeden ikinci ayda mutlaka gitmesini sagla.benim esimde ilk testten sonra burnumdan getirdi gonderene kadar canim cikti ama ertelemesin canim.hormon testi yapilmadi mi[/QUOTE]
Fsh lh ve testesteron testi istedi.ellede muayne etmis

Doğadan deva canım duanı okudum. Rabbim kabul etsin, gönlünün muradını versin inşallah

canim umudunu kaybetme sakin olur insallah. Peki 5 kez tutunmama sebebi ne yani neden ilerlemedi doktorun ne diyo bu konuda?

canım yeniyıldan önce 350tl di.şimdi yeni 400tl oldu.gitmeden önce kaan aydos internet sayfasına soru msj sayfından formu doldur hastalığınızı sorunuzu yaz randevu gününü yaz o sana geri dönüş yapar belki öne aldırır.o seni yönlendirir

Anladim canim yazdim bakalim hatta ikinciyide yazdim umarim donus yapar bu arada tesekkur ederim canim saol

Canım bulunan spermler kalitesiz ve 5 tüp bebekten sonra benimde baya yumurta rezervim baya azalmış
Canimmm benim yaa aslinda gecen tvde ibrahim saracoglu da tup bebek icin yumurtalarinizi cok toplatmayin kadini yaslandiriyo demisti. Ama iste ne yapalim bebek ugruna yapiyoruz goze aliyoruz herseyi... Rabbim yardimcimiz olsun. Spermler m.tesede mı bulundu bide niye embriyo dondurulmadi mi camim hic. Cunku ikinci ucuncu deneyenlere dondurulnus embriyolari yerlestiriyorlar. Aslinda canim incir kuru var saracoglunun sitesinde bi gezin yumurtalara iyi gelecek kurleri var. Insallah hersey yolunda gider bu kez. Tefriciye duasi var 4444 kez okunuyo onu da okuyabilirsin canim bide teheccud namazi var aslinda manen yapilacak cok sey varda... simdi buraya yazmakla bitmez...Manen biseyler yspinca huzurlu olabiliyosun ruhun daha dingin oluyo...

Iyi geceler arkadaşlar umarım hakkımızda her şeyin hayırlısı olur o kadar hızlı geçti ki son bir ay hala durumun ciddiyetini kavrayamadım bir rüya gibi sanki umudumu yitirmek hiç istemiyorum lütfen sizlerde umudunuzu yitirmeyin .... Allah'a sığınmak gerek o isterse imkansız diye bir şey yok istemezse de vardır bir hayır allah kimseyi çaresiz bırakmasın hayırsız evlat ile imtihan etmesin ... Hepimiz için hayırlısını diliyorum iyi geceler içinizi ferah tutun tutalım kısmet ömür nasipse kimse engelleyemez..... Bebişler nazlı diyelim

Cok haklisin gülüm yaa...dua ederken bu dertle ugrasan herkese diye basliyorum cumlelerime burda olan yada olmayan herkese Rabbim yardim etsin. Cok zor bi hastalik bu azospermi toplumun yuzde onunda olan ve bize denk gelen. Herkes birbirine dua etmeli bizi bizden baskasi anlayamaz... icimizdeki yanginlari bizlerden baska kim bilebilir ki... bu sene iyi olacak sanki 2015 bitmeden bebislerimiz hic birakmadan bizimle olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…