Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım yazdığını okuyunca aklıma geldi. Bir arkadaşım da 5 olumsuz tüp bebek denemesi ve 6 . Tüp bebeğin ölü doğumundan sonra 7. Ye hazırlanırken doğal yolla hamile kalmıştı. Ilk bebeği 8 aylıkken de ikinci bebeğine hamile olduğunu öğrenmişti. Kendini çaresiz hissetme Rabb'imin düşündüğü bişeyler vardır muhakkak. İnşallah birgün sen de böyle güzel haberler vereceksin.

Allah'a sığınıyoruz ve biliyoruz ki o bizim için en iyisini ister verir .... Allah'a sorgu sual isyan olmaz , güven olur iman olur sevgi olur.... Onun adıyla huzur buluruz çünkü umudumuz ondadır, kalemiz sığınağımız o'dur. Ben bu yaşıma kadar başıma ne gelirse gelsin hep ona sığındım ve hep huzur buldum belki bu konuda tecrübesizim ileride neler olacağını bilmiyorum ama tek bildiğim Rabbim bizim için benim için güxel şeyler hazırlıyor ...tüm sunduklarına şükürler olsun...

Canım cok Kür bitkisel denedik artık maddi manevi cok yorulduk ben elimden geldiğince dilim döndüğünce de yüregimle diledim de ama olmadı

Slm arkadaşlar nasılsınız , Edebal çok sevindim cnm Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin , bizim için çok dua et olurmu .
Cemrem çok geçmiş olsun cnm inş ikincide mutlu son olur. Bir çok arkadaş sordu gözünden kaçtı sanırım vermedin bende çok merak ediyorum neden dondurulmuş sperm kullandınız Yada normal çıkış vardı sizde birde spermlerin problemi ne yani Şekil mi Hız mı? Birçok arkadaş iğne kullanıyoruz yani ayni yoldayız bu Yüzden meraktayız bir de yumurta dondurma işlemi nasıl oluyor, maliyeti ne kadar?
Bize gelince pregnly 5000 e devam ediyoruz , yalnız bizde bir sıkıntı oldu fsh lh gibi düşmesi hedeflenen Değerler Düşerken , testosteron beklenin aksine Düşüş gösterdi Dr tahlili tekrarlattı son tahlilde 1.80 e düştü ki ameliyat sonrası 3 civarıydı öncesi ise 4 . İğne kullanan Arkadaşlarım böyle bir durum yaşayan var mı aramızda ? Dr bu durum sonrası arimidex tablet verdi . Elim kullanmaya başladı ama yan etkileri çok fazla yaralar oluştu ve şiddetli baş ağrısı Dr a soracağız bakalım

Slm canim bizimde 1 ay oldu baslayali igneye sonuclar persembe cikcak vakalim nasil degisiklik varmi merak icerisindeyim bende doktorunuz kim???

Canım cok Kür bitkisel denedik artık maddi manevi cok yorulduk ben elimden geldiğince dilim döndüğünce de yüregimle diledim de ama olmadı

Hz. Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Acele etmediği müddetçe herbirinizin duasına icâbet olunur. Ancak şöyle diyerek acele eden var: "Ben Rabbime dua ettim duamı kabul etmedi." (Buhârî, Daavât 22; Müslim, Zikr 92, (2735); Muvatta, Kur'an 29 (1, 213); Tirmizî, Daavât 145, (3602, 3603); Ebû Dâvud, Salât 358, (1484).

Müslim'in diğer bir rivâyeti şöyledir:

"Kul, günah talebetmedikçe veya sıla-i rahmin kopmasını istemedikçe duası icâbet görmeye (kabul edilmeye) devam eder."Tirmizî'nin bir diğer rivâyetinde şöyledir:

"Allah'a dua eden herkese Allah icâbet eder. Bu icâbet, ya dünyada peşin olur, ya da ahirete saklanır, yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek sûretiyle olur; yeter ki günah taleb etmemiş veya sıla-ı rahmin kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun."Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm), bu hadislerinde dua eden insanların bir zaafına dikkat çekmektedir: "İsti'cal" yani acelecilik. Bir başka ifâde ile duanın hemen karşılığını görme arzusu, Müslim'in bir rivâyetinde "Ya Rasulallah İsti'cal nedir?" diye sorulunca şu açıklamayı yapar:

"Dua ettim, ettim de hiçbir neticesini görmedim" der ve o anda duayı terkeder." Şu halde Hz. Peygamber (aleyhissalâtu vesselâm), duanın terkine sevkedecek bir aceleciliği hoş görmüyor. Bu sebeple, her hâlukârda dua etmeye devam edilmesi için, duanın mutlaka netice vereceğini kesin bir dille ifâde ettikten sonra bu kabulün şu sûretlerden biriyle olcağını belirtir:

"1.Ya isteğe uygun olarak dünyada görülecek bir şekilde makbul olur.

2. Ya âhirette verilmek üzere sevap takdir edilir.

3. Yahut günahları affedilir."

Üzülme arkadaşım. Duanın karşılığı mutlaka verileceği söyleniyor. Sen yine dua etmekten vazgeçme

Canım bulunan spermler kalitesizler ve 5 tüp bebekten sonra benimde baya yumurta rezervim baya azalmış
Canim gecmis olsun. Yasayan biri olarak cok buyuk bir yikim biliyorum tup bebegi nerede denediniz canim? Rabbim dualarimizin karsiligini insallah verecek, sabirli olmaliyiz canim.

Mavi menekşe duani okudum canım. Rabbim gönlünün muradını versin, dualarımızı kabul etsin inşallah

Canim gecmis olsun. Yasayan biri olarak cok buyuk bir yikim biliyorum tup bebegi nerede denediniz canim? Rabbim dualarimizin karsiligini insallah verecek, sabirli olmaliyiz canim.
. Saolun kızlar Allah razı olsun cok zor napacagımı ne edeceğimi bilmiyorum

sevgi8, post: 39224929, member: 636439"]Allah senden de razı olsun.Gönlünü ferah tutmaya çalış. Allah zamanı gelince başka kapılar açacaktır mutlaka[/QUOTE]
Selamun aleyküm kader yoldaslarim
Bazen cikmazlara dusiyoruz kuyunun dibinde ipsiz kaliyoruz ama ummadik bi anda bi sey sebep oluyor ve bize yol gosteriyor
Arkadasim duadan bahsetmis bende size bise anlatmak isterim
Zekeriya a.s hepimiz biliriz evladi olmuyor allaha dua ederken ne diyo biliyomusunuz bize yol gostericekya mubarek

Ya rabbi diyor suan saclarim beyaxladi kemiklerim inceldi bu yasima geldim ama ben senden ne istedimse verdin beni bos cevirmedin allahim (allaha karsi husnu zan icinde olmak )diyor bana salih bir evlat ver rabbim kabul buyuruyor ve yahya a.si veriyor (ayetin tefsirinde diyorki zekeriya a.s a hz allah hibe etti ywhya a.s.i..cunku rabbi hebli minessalihin diye dua etti .hibe hediye demektir kaderde yoksa bile hediye olarak rabbim versin diye duua etti ve verdi de rabbimiz.
Ama diyor takdiri ilahi odurki yahya a.s yine zekeriiya a.sdan once vefat etti evladi ondan sonraya kalmadi ...
Uzun oldu biraz ama rabbim dilediyse vericek ins bu günümüzü aratmasin

Bize tevekkulsuzluk asilayanlara rabbim akil fikir versin ..yaslaninca napican kim bakicak diyenler bile var daha neler neler...kefilimiz allahtir o bizi kimseye birakmaz ins.sizleri seviyorum allaha emanet olun

Ahh benim guzel arkadasim kafani dagit biraz ara ver ne bileyim tatile git bir yerlere git biraz hava degisikligi sana iyi gelecek gibi... bugun cok dua ettim sana Rabbim kapilarini aralasin acsin.... Dilerim tez zamanda bebegin olur... dualarim seninle ve hepimizle...

Canim benim hersey bizim icin. Hakkimizda herseyin hayirlisini bilir. Tevekkul tevekkul. Sabredicez canim. Aklini baska seylerle mesgul et canim biraz. Spor yap, acik havada nefes al. Bugun oyle yaptim ben icim bayagi huzur buldu

sevgi8, post: 39224929, member: 636439"]Allah senden de razı olsun.Gönlünü ferah tutmaya çalış. Allah zamanı gelince başka kapılar açacaktır mutlaka
Selamun aleyküm kader yoldaslarim
Bazen cikmazlara dusiyoruz kuyunun dibinde ipsiz kaliyoruz ama ummadik bi anda bi sey sebep oluyor ve bize yol gosteriyor
Arkadasim duadan bahsetmis bende size bise anlatmak isterim
Zekeriya a.s hepimiz biliriz evladi olmuyor allaha dua ederken ne diyo biliyomusunuz bize yol gostericekya mubarek

Ya rabbi diyor suan saclarim beyaxladi kemiklerim inceldi bu yasima geldim ama ben senden ne istedimse verdin beni bos cevirmedin allahim (allaha karsi husnu zan icinde olmak )diyor bana salih bir evlat ver rabbim kabul buyuruyor ve yahya a.si veriyor (ayetin tefsirinde diyorki zekeriya a.s a hz allah hibe etti ywhya a.s.i..cunku rabbi hebli minessalihin diye dua etti .hibe hediye demektir kaderde yoksa bile hediye olarak rabbim versin diye duua etti ve verdi de rabbimiz.
Ama diyor takdiri ilahi odurki yahya a.s yine zekeriiya a.sdan once vefat etti evladi ondan sonraya kalmadi ...
Uzun oldu biraz ama rabbim dilediyse vericek ins bu günümüzü aratmasin

Bize tevekkulsuzluk asilayanlara rabbim akil fikir versin ..yaslaninca napican kim bakicak diyenler bile var daha neler neler...kefilimiz allahtir o bizi kimseye birakmaz ins.sizleri seviyorum allaha emanet olun[/QUOTE]
Canim ne guzelde anlatmisin agniza saglik icimi ferehlattin rabbime binlerce kez sükürler olsun

Canim naptin sperm testi nasil cikti esinin hadi guzel bi haber var
Canim o gün yaptirmadik testi inhibin testi yaptiracakti ersel beyi aramış sanirim hormon tahlillerinden bahsetmis)hocam)degerler cok düşük demiş suan sperm testi verecem oda hemen)sonuclari gonder bakayim hoca tekrar dönmüş sonuclar cok guzel sadece prolaktin yuksek demiş onun icinde kisnis ye demis.arif beye yonlendirmemui kadikoyde memorialde doktorla anlaşmış arif bey cikarsa sanirim dondurmuyormus sperm cikma ihtimali var orasi donduruyormus bugun sperm verdi sabah yarin sonyc cikacak ve c.hocanin yanina gidicez cok heyecanliyim

Kuzlar merhaba ugun kaan bey mail ile donus yapti ama sayfasina atmamamuzi ustedigi terkiklerin cogunu yaptirmadik bu yuzden sayfa kabul etmedi.esim baska bi doktora gitmisti ultrasona girdi ama gerek gorurse beyinden mr isteyebilirmis.bu asamalari yasayn varmi

Beyinden niye istiyor anlamadmm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…